Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Скот Дериксън ще режисира филма по Deus Ex: Human Revolution

Шрифт
От , 1428 прегледа 0 препоръчай
Още през юли CBS Films разкриха, че са получили правата за адаптирането на играта Deus Ex: Human Revolution към големия екран. Излязлата през 2011 игра разказва за специален агент, който се справя със злодеите главно с помощта на кибернетичните си импланти. Сега стана ясно и кой ще режисира предстоящата лента.

Това ще е Скот Дериксън - известен създател на хорър филми, сред които Sinister и The Exorcism of Emily Rose. Дериксън описа играта като "феноменален киберпънк с душа и интелигентност", който комбинира екшъна и съспенса с философията и по този начин би изглеждал особено добре и на киноекрана.

Макар че преди Human Revolution имаше още три игри от поредицата Deus Ex, сценаристите са се спряли на последната. Причината е логична. Сюжетът в Human Revolution се развива през 2027 година и е предисторията на това, което се случва в останалите три заглавия.

Продуценти на филма ще бъдат Рой Лий и Ейдриън Аскариа, а Изпълнителен продуцент - Джон Пи Мидълтън. На този етап филмовият екип няма готовност да даде дата на излизане на продукцията.
 

Ubisoft работи по нов Prince of Persia

Videogamer съобщава, че Ubisoft подготвя ново 2D приключение от сериите Prince of Persia. Играта ще ползва енджина на Rayman Legends UbiArt Framework. Изданието се опира на материал публикуван във френското издание Le Portail du Jeu Video. Освен това изданието твърди, че в играта ще се използва същата техника за анимиране, която се ползва и в последния Rayman и ще видим тялото на "Принца" разделено на няколко части, които ще могат да се анимират отделно една от друга. Това, според французите, ще позволи максимална достоверност и разнообразие при предаване на движенията на тялото на главния герой. От страна на Ubisoft все още няма потвърждение на новината, но е известно, че студиото вече работи по интеграцията на UbiArt в други свои проекти, освен Rayman, като да речем Child of Light. Студиото е заявило пред Videogamer, че не коментира спекулации и слухове.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1016 Други анкети