Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Скот Дериксън ще режисира филма по Deus Ex: Human Revolution

Шрифт
От , 1464 прегледа 0 препоръчай
Още през юли CBS Films разкриха, че са получили правата за адаптирането на играта Deus Ex: Human Revolution към големия екран. Излязлата през 2011 игра разказва за специален агент, който се справя със злодеите главно с помощта на кибернетичните си импланти. Сега стана ясно и кой ще режисира предстоящата лента.

Това ще е Скот Дериксън - известен създател на хорър филми, сред които Sinister и The Exorcism of Emily Rose. Дериксън описа играта като "феноменален киберпънк с душа и интелигентност", който комбинира екшъна и съспенса с философията и по този начин би изглеждал особено добре и на киноекрана.

Макар че преди Human Revolution имаше още три игри от поредицата Deus Ex, сценаристите са се спряли на последната. Причината е логична. Сюжетът в Human Revolution се развива през 2027 година и е предисторията на това, което се случва в останалите три заглавия.

Продуценти на филма ще бъдат Рой Лий и Ейдриън Аскариа, а Изпълнителен продуцент - Джон Пи Мидълтън. На този етап филмовият екип няма готовност да даде дата на излизане на продукцията.
 

Paradox обяви новата стратегия Ancient Space

Paradox Interactive и студиото Creative Forge обявиха нова игра с името Ancient Space, която представлява реалновремева стратегия в Космоса.Издател и създател описват Ancient Space като игра, в която историята има голямо значение и е основен движещ фактор.Както подсказва и името, Ancient Space ще отведе геймърите до най-далечните краище на Вселената, известни като "Черната зона". Въпреки че задачите в играта варират непрекъснато, основната цел е създаването на мощна междугалактическа флота, която трябва да издържи на атаките на извънземни, пирати и всички други опасности, които дебнат в тези краища.Засега Ancient Space няма конкретна дата на излизане, но се очаква тази есен във версии за РС и Мас.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кое лично устройство гледате филми/сериали най-често?
Общо гласували: 1279 Други анкети