Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Свързване на компютър с Adnroid устройство

Шрифт
От , 3852 прегледа 3 препоръки
Смартфоните са много привлекателни, но поянкога губим страшно много време в "поддръжка", нали? Прехвърляне на снимки, музика и синхронизация - отнемат много време, защото малко производители разработват адекватно работещ софтуер за извършването на тези действия. Досадно е всеки път да търсим usb кабел или да пращаме един по един файловете чрез Bluetooth. За iPhone има iTunes, но за Android също, по мое мнение, има такова приложение - SnapPea.

Moже да сте чували за него и дори да го ползвате, но за незапознатите, ето малко по-подробна информация. Приложението позволява трансфер на файлове чрез usb или Wi-Fi. А щом веднъж свържете двете устройства, можете да оставите телефона/таблета си настрана и да работите само от компютъра си. Можете да изпращате/четете/изтривате съобщения, да редактирате контакти, да инсталирате приложения, да прехвърляте файлове и т.н.Това не е първото подобно приложение, но дава нужната функционалност. AirDroid също е добра разработка, даже в някои елементи превъзхожда SnapPea, но интерфейса на SnapPea е по-олекотен, а и няма как да са еднкави, все пак.

SnapPea за Windows можете да изтеглите от тук, а приложението за Android от този линк, или сканирайки QR кода отдолу.QRCode 

Impervious: предпазен спрей от наночастици за смартфони и други мобилни устройства

Спреят Impervious е в състояние да предпази смартфона от намокряне и падане във вода, само чрез едно напръскване. Иновативният спрей използва наночастици, които образуват защитен слой върху устройството, осигуряващ защита от прах и влага, съответстваща на стандарта IPX7. Вече няма да се страхуваме да залеем скъпото устройство с кафе или да изпуснем смартфона във ваната.Производителят гарантира, че спреят напълно защитава мобилните устройства от вредното въздействие на влага, вода, сняг, луга, прах и кал. Не се препоръчва потапянето на смартфона на голяма дълбочина.Разработчиците твърдят, че техният защитен спрей от наночастици засега няма аналог в света. Той е напълно прозрачен и осигурява допълнителна защита на екрана от одраскване и гарантира ефикасна защита от проникване на вода в продължение на 3 години.Наноспреят Impervious събра инвестиции чрез сайта за потребителско финансиране Kickstarter. Вместо необходимите $7,500 за започване на масово производство, създателите на този защитен спрей събраха цели 55,000 щатски долара. Спреят може да бъде поръчан на сайта на производителя, като един флакон струва $29,95 и е достатъчен за обработката на един смартфон или таблет. Рекламата показва мобилните устройства на Apple, но спреят може да бъде използван с всякакви смартфони.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
Общо гласували: 419 Други анкети