Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Свързване на компютър с Adnroid устройство

Шрифт
От , 2961 прегледа 3 препоръки
Смартфоните са много привлекателни, но поянкога губим страшно много време в "поддръжка", нали? Прехвърляне на снимки, музика и синхронизация - отнемат много време, защото малко производители разработват адекватно работещ софтуер за извършването на тези действия. Досадно е всеки път да търсим usb кабел или да пращаме един по един файловете чрез Bluetooth. За iPhone има iTunes, но за Android също, по мое мнение, има такова приложение - SnapPea.

Moже да сте чували за него и дори да го ползвате, но за незапознатите, ето малко по-подробна информация. Приложението позволява трансфер на файлове чрез usb или Wi-Fi. А щом веднъж свържете двете устройства, можете да оставите телефона/таблета си настрана и да работите само от компютъра си. Можете да изпращате/четете/изтривате съобщения, да редактирате контакти, да инсталирате приложения, да прехвърляте файлове и т.н.Това не е първото подобно приложение, но дава нужната функционалност. AirDroid също е добра разработка, даже в някои елементи превъзхожда SnapPea, но интерфейса на SnapPea е по-олекотен, а и няма как да са еднкави, все пак.

SnapPea за Windows можете да изтеглите от тук, а приложението за Android от този линк, или сканирайки QR кода отдолу.QRCode 

Samsung обясни защо дисплеят на Galaxy S5 е най-добрият

Samsung подробно разясни достойнствата и характеристиките на новия Super AMOLED дисплей, с който е оборудван флагманът Galaxy S5. Производителят обяснява по какъв начин адаптивният режим на Galaxy S5 бързо сменя нивата на контраст и яркост, за да намали бликовете и да поддържа висока четимостта на екрана и при най-ярка слънчева светлина. Според Samsung, Super AMOLED дисплеят показва цветовете 1,6 пъти по-добре от течнокристалните дисплеи.Друга иновационна възможност на този екран е промяната на баланса на бялото в зависимост от осветеността. При различна осветеност, човешкото око е чувствително към различни дължини на вълната от цветовия спектър. Автоматичната корекция на баланса на бялото коригира цветовете в зависимост от осветеността и по този начин се постига по-вярно предаване на цветността и по-добра четимост на текстовете.Samsung продължава да рекламира широката цветова гама, иаобразявана от новия Super AMOLED дисплей в смартфона Galaxy S5, като подчертава, че в това отношение той е 1,4 пъти по-добър от TFT LCD (70% срещу 97% от цялата цветова гама), както и че постигнатият при новия дисплей контраст е цели 77 пъти по-добър от течнокристалните дисплеи (1300:1 срещу 100000:1).


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1373 Други анкети