Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Нови тарифни планове от Mtel

Шрифт
От , 32199 прегледа 20 препоръки
Нови тарифни планове „по мярка” предлагат безплатни разговори към всички в мрежата на М-Тел

Операторът с най-много клиенти в страната разработи за тях нови тарифни планове - M-Tel Select, в три размера: S, M и L.
И трите варианта дават достатъчно свобода на разговори в мрежата на оператора и са активни от 2-ри май.

Най-контактните клиенти, избрали най-големия размер L, получават общо 4000 безплатни минути в мрежите на М-Тел: 2000 към всички от мобилната мрежа, още толкова към фиксираната, плюс допълнителни 120 безплатни минути към други мрежи в страната.

Любителите на дълги разговори, предпочели M-Tel Select М, също ще разполагат с 2000 безплатни минути към цялата мобилна мрежа на компанията и 2000 към фиксираната й.
Изборът M-Tel Select S предоставя 200 + 200 безплатни минути, съответно в мобилната и фиксираната мрежи на оператора. Най-малкият пакет съдържа по 20 безплатни SMS и MMS, докато другите два предлагат по 200 SMS и MMS.

И трите „размера” включват неограничени разговори към един „Любим номер”. Във всички варианти на M-Tel Select потребителите получават и 20 мегабайта интернет трафик.

Свободата на разговорите с новото предложение продължава и след изчерпване на безплатните минути – цената на минута разговор е само 25 стотинки за ползвателите на M-Tel Select M и L, и 29 стотинки за тези, предпочели S. Същите са цените и на разговорите към другите мрежи в страната. С новите тарифни планове клиентите говорят свободно с всички от най-голямата мобилна мрежа, но спокойно могат да се свързват и с други мрежи, цените към които също са достатъчно ниски.

Месечната такса на M-Tel Select съответно за S, M и L е 12,90 лв., 24,90лв. и 44,90 лв. 

Toshiba създава нова компания за лайфстайл продукти и услуги

Toshiba обяви създаването на нова отделна организация - Toshiba Lifestyle Co., Ltd., която ще отговаря за представянето на глобалния бизнес, свързан с визуални продукти и домакински електроуреди. Компанията ще стартира своята дейност официално на 1-ви април 2014 г. заедно с началото на новата фискална година и ще е част от Toshiba Lifestyle Products & Services Group – бизнес частта, която отговаря за компютри, телевизори и бяла техника.   До момента Toshiba Digital Products & Services Company оперираше под шапката на цялата група и отговаряше за представянето и на бизнеса с визуални продукти. Интегрирането й с бизнеса за домакински електроуреди Toshiba Home Appliances Co., Ltd. в нова компания, която е част от Toshiba Group, се очаква да доведе до оптимизация на разходите сред всички бизнес ниши и да осигури по-ефективното усвояване на ресурсите за управление в сфери, включващи човешки ресурси и логистика.С цел да се улесни по-бързото вземане на решения по отношение на ключови и от стратегическо значение сфери и продуктово развитие и да се максимизира синергията чрез интеграция, ще бъдат създадени нови екипи по проекти за регионална стратегия и трансгранично продуктово планиране. Консолидирането на централите на компанията в Toshiba Ome Complex в западен Токио ще засили сътрудничеството между отдели продажби и технологично развитие и ще допринесе за цялостната ефикасност на приходите.R&D (Развитие и проучване) в Lifestyle Products & Services Group бизнеса, който включва и компютри, също ще бъде интегриран в отделна организация като част от  Digital Products & Services Company.Тази стъпка следва да стимулира иновациите сред всички технологични и продуктови линия, спомагайки за създаването на продукти с висока добавена стойност.В своите бизнес операции Toshiba Lifestyle Co., Ltd. ще се фокусира върху увеличаване на трансграничните продажби с фокус върху развиващите се пазари, включително югоизточна Азия и Близкия изток. Бизнес единицата също така ще насочва ресурси към нови сфери на дейност с висок потенциал като умни електроуреди и облачни услуги, които ще свързват телевизорите с бялата техника в дома в една обща мрежа, както и B2B продажби като означителни дисплеи и монитори за професионална употреба.Добавете коментар
Съжаляваме, вече не е възможно да добавите коментар. Коментарите са разрешени за период от една седмица след публикуването на новината.

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1231 Други анкети