Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung отново се пошегува с Apple чрез нова реклама на Samsung Galaxy S II

Шрифт
От , 3467 прегледа 4 препоръки
Samsung пусна поредната си телевизионна реклама, която косвено атакува феновете на Apple и практиката им да висят на дълги опашки, за да се сдобият първи с поредния iPhone. В новата реклама на Samsung Galaxy S II се набляга на възможността да „пишеш със собствения си глас”, информира Phonearena.com.

Разбира се, както във всяка реклама и при тази има елемент на подвеждане. Потребителите на iPhone отдавна имат достъп до приложение, което може да превръща гласа в написан текст. Става въпрос за програмата Dragon Dictation, която е достъпна в магазина за приложения за iOS.

Действието в рекламата се развива през зимата и всичко започва на една дълга опашка, на която хората очевидно чакат, за да се сдобият с някакъв епълски продукт. Пръстите на главния герой са толкова замръзнали, че той дори не може да пише текстови съобщения, докато чака. Притеснен, че може да загуби някои от последователите, които следят блога му той влиза в най-близкия магазин, за да потърси ръкавици без пръсти. За съжаление този вид ръкавици са свършили и той се чуди как ще пише на студа. Учудената продавачка вади Samsung Galaxy S II и му демонстрира как се пращат съобщения без да използва бутоните или сензорния екран на устройството.

Какво става по-нататък можете да видите в самата реклама.
 

Motorola Moto E ще получи корпус с дебелина 6,2 mm

Ресурсът PhoneArena съобщи за нов смартфон, подготвян от компанията Motorola. Информацията за устройството с името Moto E е постъпила от Мексико. Съобщава се, че новият продукт ще получи дизайн, подобен на този на Мото G, но корпусът на апарата ще бъде по-тънък и по-компактен. Продажната цена на Motorola Moto E в Мексико ще бъде равностойността на 230 щатски долара без сключване на договор с мобилен оператор. Според източника, смартфонът е предназначен за развиващите се страни.Техническите характеристики на Motorola Moto E са следните:- дисплей: 4,3-инчов, с резолюция 720p;- процесор: двуядрен, с тактова честота 1,2 GHz;- оперативна памет: 1 GB;- вградена памет: 4 GB (вероятно с възможност за разширяване чрез карта с памет във формат microSD);- основна камера: 5-мегапикселова;- поддържани мрежи: 2G, 3G;- два слота за SIM-карти;- батерия: литиево-йонна, 1900 mAhОсновна отличителна черта на Moto E ще бъде неговият корпус. Съобщава се, че дебелината на смартфона е само 6,2 милиметра.Устройството ще бъде представено официално в най-близко бъдеще. Не се съобщава дали Motorola Moto E ще бъде пуснат в продажба в Европа.Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1074 Други анкети