Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung отново се пошегува с Apple чрез нова реклама на Samsung Galaxy S II

Шрифт
От , 3619 прегледа 4 препоръки
Samsung пусна поредната си телевизионна реклама, която косвено атакува феновете на Apple и практиката им да висят на дълги опашки, за да се сдобият първи с поредния iPhone. В новата реклама на Samsung Galaxy S II се набляга на възможността да „пишеш със собствения си глас”, информира Phonearena.com.

Разбира се, както във всяка реклама и при тази има елемент на подвеждане. Потребителите на iPhone отдавна имат достъп до приложение, което може да превръща гласа в написан текст. Става въпрос за програмата Dragon Dictation, която е достъпна в магазина за приложения за iOS.

Действието в рекламата се развива през зимата и всичко започва на една дълга опашка, на която хората очевидно чакат, за да се сдобият с някакъв епълски продукт. Пръстите на главния герой са толкова замръзнали, че той дори не може да пише текстови съобщения, докато чака. Притеснен, че може да загуби някои от последователите, които следят блога му той влиза в най-близкия магазин, за да потърси ръкавици без пръсти. За съжаление този вид ръкавици са свършили и той се чуди как ще пише на студа. Учудената продавачка вади Samsung Galaxy S II и му демонстрира как се пращат съобщения без да използва бутоните или сензорния екран на устройството.

Какво става по-нататък можете да видите в самата реклама.
 

iPhone 6 отново ще е само с 1GB RAM памет

Докато Apple ще увеличи физическите размери на iPhone 6, то очевидно компанията няма същите намерения що се отнася до паметта на телефона.Изтекла в мрежата информация показва, че новият iPhone 6 ще има само 1GB RAM, което е точно толкова малко, колкото имат предните iPhone 5S и 5C модели.За сравнение конкуренти като HTC One M8 и Samsung Galaxy S5 имат два пъти повече от това, а Sony Xperia Z2 - дори три пъти, което означава, че по актуалните стандарти iPhone 6 няма да впечатлява с RAM мощност. На всичкото отгоре 1GB RAM памет звучи наистина малко предвид, че новата iOS 8 ще позволи на разработчиците да създават доста по-мощни приложения.В същото време анализатори предупреждават, че това не трябва да се приема като разочарование, тъй като компанията вече нееднократно е показвала, че може да се справя добре с по-малки ресурси. В същото време не трябва да се забравя, че по-големият 5.5-инчов смартфон на Apple се очаква да бъде по-мощен от 4.7-инчовия така, че допълнителното количество RAM памет може да отиде именно в тази посока.Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кое лично устройство гледате филми/сериали най-често?
Общо гласували: 932 Други анкети