Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung отново се пошегува с Apple чрез нова реклама на Samsung Galaxy S II

Шрифт
От , 3604 прегледа 4 препоръки
Samsung пусна поредната си телевизионна реклама, която косвено атакува феновете на Apple и практиката им да висят на дълги опашки, за да се сдобият първи с поредния iPhone. В новата реклама на Samsung Galaxy S II се набляга на възможността да „пишеш със собствения си глас”, информира Phonearena.com.

Разбира се, както във всяка реклама и при тази има елемент на подвеждане. Потребителите на iPhone отдавна имат достъп до приложение, което може да превръща гласа в написан текст. Става въпрос за програмата Dragon Dictation, която е достъпна в магазина за приложения за iOS.

Действието в рекламата се развива през зимата и всичко започва на една дълга опашка, на която хората очевидно чакат, за да се сдобият с някакъв епълски продукт. Пръстите на главния герой са толкова замръзнали, че той дори не може да пише текстови съобщения, докато чака. Притеснен, че може да загуби някои от последователите, които следят блога му той влиза в най-близкия магазин, за да потърси ръкавици без пръсти. За съжаление този вид ръкавици са свършили и той се чуди как ще пише на студа. Учудената продавачка вади Samsung Galaxy S II и му демонстрира как се пращат съобщения без да използва бутоните или сензорния екран на устройството.

Какво става по-нататък можете да видите в самата реклама.
 

Facebook прекратява чата в основното си мобилно приложение

Искате да комуникирате със своите приятели във Facebook чрез своя телефон? От днес, за да осъществите това ще ви е необходимо повече от основното приложение на социалната мрежа. По-рано днес от американската компания обявиха, че е взето решение функцията за чат да бъде премахната от мобилното приложение. Вместо това потребителите, които все още искат да чатят със своите приятели ще се наложи да свалят специалната апликация на Facebook – Messenger.Новината със сигурност не е изненада за мнозина, след като през април компанията въведе тази политика на комуникация чрез специализираното приложение за европейските държави. Сега обаче Facebook е решил този модел да бъде наложен и в останалите части на света. По този начин от американската компания се надяват, че това ще помогне за популярността на приложенията от типа на Messenger и ще улесни работата на основната апликация.„В следващите дни ще продължим да уведомяваме потребителите, че ако искат да изпращат и получават Facebook съобщения, ще трябва да свалят Messenger” споделя говорител на компанията пред технологичния сайт CNET. „Както казахме, основната ни цел е да се фокусираме върху превръщането на Messenger в най-доброто мобилно приложение за комуникация.“От социалната мрежа изтъкнаха още бързината на работа на приложението за чатене, което според тях работи с 20% по-бързо, отколкото основната апликация. Според последни данни над 200 милиона души използват Messenger всеки месец, а около 1,1 милиарда потребители влизат във Facebook през мобилния си телефон поне веднъж месечно.Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
 • Светослав Димитров

  12% 2 гласа
 • Методи Дамянов

  0% 0 гласа
 • Даниел Десподов

  6% 1 гласа
 • Любослав Лозанов

  0% 0 гласа
 • Мая Иванова

  59% 10 гласа
 • Стефан Стефанов

  6% 1 гласа
Общо гласували: 17 Други анкети