Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung отново се пошегува с Apple чрез нова реклама на Samsung Galaxy S II

Шрифт
От , 3473 прегледа 4 препоръки
Samsung пусна поредната си телевизионна реклама, която косвено атакува феновете на Apple и практиката им да висят на дълги опашки, за да се сдобият първи с поредния iPhone. В новата реклама на Samsung Galaxy S II се набляга на възможността да „пишеш със собствения си глас”, информира Phonearena.com.

Разбира се, както във всяка реклама и при тази има елемент на подвеждане. Потребителите на iPhone отдавна имат достъп до приложение, което може да превръща гласа в написан текст. Става въпрос за програмата Dragon Dictation, която е достъпна в магазина за приложения за iOS.

Действието в рекламата се развива през зимата и всичко започва на една дълга опашка, на която хората очевидно чакат, за да се сдобият с някакъв епълски продукт. Пръстите на главния герой са толкова замръзнали, че той дори не може да пише текстови съобщения, докато чака. Притеснен, че може да загуби някои от последователите, които следят блога му той влиза в най-близкия магазин, за да потърси ръкавици без пръсти. За съжаление този вид ръкавици са свършили и той се чуди как ще пише на студа. Учудената продавачка вади Samsung Galaxy S II и му демонстрира как се пращат съобщения без да използва бутоните или сензорния екран на устройството.

Какво става по-нататък можете да видите в самата реклама.
 

Xiaomi започва продажбите на своите смартфони в още 10 държави

Китайският производител на смартфони Xiaomi съобщи, че разширява своите продажби в още десет държави. Продажбите на компанията засега са много добри и в Китай вече заемат 7% от вътрешния многомилиарден пазар. Сега вече Xiaomi започва да търси и други печеливши пазари, в които успешно да продава своите устройства.Както се убедихме при многобройните публикации, смартфоните на Xiaomi са характерни с много добрия си хардуер и ниските цени, което ги прави по-конкурентоспособни както на китайския, така и на световния пазар.Компанията предвижда започване продажбите на своите устройства и в Бразилия, Индия, Индонезия, Малайзия, Мексико, Русия, Филипини, Тайланд, Турция и Виетнам.Съоснователят и президентът на Xiaomi Бин Лин в интервю за Bloomberg каза, че "Нашата мисъл и нашата цел е постигане на определено ниво на продажби на нашите устройства извън пределите на Китай".Xiaomi е основана едва преди четири години и произвеждаше неголеми партиди от различни електронни устройства - телевизори, маршрутизатори и смартфони. Благодарение на добре обмислената политика за предлагане на качествени смартфони при много ниски цени, компанията вече заема първите места по продажби. Компанията съобщи още, че е променен адресът на фирмения сайт. Премахната е приставката Xiao и сега адресът има по-прост вид: www.mi.comДобавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1333 Други анкети