Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Ultimate Boot CD 5.0 Beta 4

Шрифт
От , 479 прегледа 0 препоръчай
Ultimate Boot CD е начин да си направите Boot-CD от което да можете да си стартирате DOS - базирани програми и да не се мъчите с бавния транфер на Floppy устройството или нямате флопи. OS - Windows All. Промените спрямо предишните версии можете да прочетете тук. Лиценз: Безплатен (Open-Source).

Екран: Ultimate Boot CD
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Ultimate Boot CD 5.0 Beta 4 (214 MB) 

Mozilla Firefox 29.0 Beta 9 / 28.0 Final

Mozilla Firefox предлага всички удобства, необходими за безпроблемно сърфиране в мрежата: табове, поддръжка на RSS, pop-up блокер, даунлоуд мениджър, търсене в Google от адресното поле и др. Може допълнително да разширите възможностите и изгледа му чрез добавяне на разширения и теми, които могат да бъдат свалени от официалния сайт. Mozilla Firefox е един от най-бързо развиващите се и набиращи популярност браузъри (има немалко такива на негова основа, които може би го надминават). Интерес представляват и неговите разширения (extentions), които могат в огромна степен да увеличат възможностите на браузъра. Същевременно самият потребител избира нужните му допълнения и така оптимизира работната си площ. Екстенжъните са полезни за всеки - от обикновения потребител, който желае да получава информация за времето, докато сърфира, и се стигне до напредналите уебмастъри, които желаят всяка страница да съдържа валиден HTML/XHTML и CSS. Лиценз: Безплатен (Open Source). Специална добавка на kaldata.com за Firefox с която да следите последните ни новини може да изтеглите от адрес: https://addons.mozilla.org/bg/firef...om-news-button/ Повече за Mozilla Firefox можете да научите от нашата статия Mozilla Firefox 3 - бързо, сигурно и лесно сърфиране в Интернет. Официална страница | Абонамент | Подобни програми Изтегли: Mozilla Firefox 28.0 Final за Windows на английски | BG Mirror (16.97 MB) Изтегли: Mozilla Firefox 28.0 Final за Windows на български | BG Mirror (17.08 MB) Изтегли: Mozilla Firefox 28.0 Final за Linux | BG Mirror (18.39 MB) Изтегли: Mozilla Firefox 28.0 Final за MacOS | BG Mirror (32.56 MB) Изтегли: Добавка на Kaldata.com за Mozilla Firefox  Изтегли: Mozilla Firefox 29.0 Beta 9 за Windows на английски (16.97 MB) Изтегли: Mozilla Firefox 29.0 Beta 9 за Windows на български (17.08 MB) Изтегли: Mozilla Firefox 29.0 Beta 9 за Linux (18.39 MB) Изтегли: Mozilla Firefox 29.0 Beta 9 за MacOS (32.56 MB)


Добавете коментар
Съжаляваме, вече не е възможно да добавите коментар. Коментарите са разрешени за период от една седмица след публикуването на новината.
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 864 Други анкети