Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

CCleaner 4.13.4693

Шрифт
От , 81664 прегледа 1057 препоръки
CCleaner (Crap Cleaner) е безплатен инструмент за системна оптимизация, който изтрива непотребните и временни файлове от Вашата система, в резултат на което тя ще зарежда по-бързо и ефективно и ще се освободи повече свободно място на харддиска. И най-хубавото нещо е, че тя е бърза! (зарежда за секунда) и е безплатна.

CCleaner е страхотно предложение за оптимизация на работата на Вашия компютър. Освободете се от всичко ненужно! CCleaner е изключително ефективен инструмент за почистване на ненужните временни и неизползвани файлове. Позволява на операционната система да работи много по-бързо и ефективно и освобождава значително дисково пространство. Можете също така да изчистите следите от сърфирането си в Интернет.

CCleaner ще Ви отърве от неизползваеми и временни файлове, кеш-а на браузъра, бисквитки, невалидни ключове в регистъра, както и от остатъците от вече деинсталирани програми. С този малък инструмент ще може да поддържате системата изрядна, като с един клик я почиствате от всички непотребни файлове. Може да се стартира автоматично и при зареждане на компютъра да го почиства.

Повече за CCleaner можете да научите от нашата статия CCleaner - методи на работа и почистване.

Екран: CCleaner
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: CCleaner 4.13.4693 Standard | BG Mirror (3.16 MB)
Изтегли: CCleaner 4.13.4693 Portable | BG Mirror (1.01 MB)


Промени в CCleaner 4.13.4693:
- Added Windows 8.1 Update 1 and Server 2012 R2 Update 1 compatibility. 
- Improved Chrome cleaning: Internet History, Last Download Location and Startup item management. 
- Improved Opera 15 and newer cleaning: Internet History, Last Download Location and Startup item management. 
- Added Firefox plugin activation mode support. 
- Improved handling of removed and unmounted disks. 
- Improved Windows keyboard shortcut support. 
- Improved Shutdown after cleaning and /AUTO command-line. 
- Added Wondershare Video Converter Pro, Aimersoft Video Converter Ultimate, Real Player Cloud cleaning. 
- Improved Java, Windows Defender, FrostWire, CuteFTP 9, Winamp, FileZilla, SUPERAntiSpyware, OpenOffice 4 cleaning. 
- Added Mongolian language. 
- Minor GUI Improvements. 
- Minor bug fixes.

 

CCleaner 4.13.4693

CCleaner (Crap Cleaner) е безплатен инструмент за системна оптимизация, който изтрива непотребните и временни файлове от Вашата система, в резултат на което тя ще зарежда по-бързо и ефективно и ще се освободи повече свободно място на харддиска. И най-хубавото нещо е, че тя е бърза! (зарежда за секунда) и е безплатна. CCleaner е страхотно предложение за оптимизация на работата на Вашия компютър. Освободете се от всичко ненужно! CCleaner е изключително ефективен инструмент за почистване на ненужните временни и неизползвани файлове. Позволява на операционната система да работи много по-бързо и ефективно и освобождава значително дисково пространство. Можете също така да изчистите следите от сърфирането си в Интернет. CCleaner ще Ви отърве от неизползваеми и временни файлове, кеш-а на браузъра, бисквитки, невалидни ключове в регистъра, както и от остатъците от вече деинсталирани програми. С този малък инструмент ще може да поддържате системата изрядна, като с един клик я почиствате от всички непотребни файлове. Може да се стартира автоматично и при зареждане на компютъра да го почиства. Повече за CCleaner можете да научите от нашата статия CCleaner - методи на работа и почистване. Екран: CCleaner Официална страница | Абонамент | Подобни програми Изтегли: CCleaner 4.13.4693 Standard | BG Mirror (3.16 MB) Изтегли: CCleaner 4.13.4693 Portable | BG Mirror (1.01 MB)


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1359 Други анкети