Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

GeForce GTX 260 от BFG с воден блок Danger Den

Шрифт
От , 395 прегледа 0 препоръчай
Компанията BFG Technologies е пуснала собствена версия на видео картата NVIDIA GeForce GTX 260, в която е използвала воден блок за понижаване на работната температура. Моделът с име BFG NVIDIA GeForce GTX 260 H2OC 896MB с ThermoIntelligence Water Cooling Solution заема един слот и е с фабрично повишени честоти.

Тази видео карта е снабдена с всички необходими принадлежности за монтаж в системата и може ефективно да се използва в конфигурации 2-Way SLI и 3-Way SLI.Основни технически характеристики:

  • GT200 (65 nm. технологичен процес);
  • Работна честота на графичното ядро: 675 MHz.;
  • Брой на поточните процесори: 192;
  • Памет: GDDR3 с обем 896 MB.;
  • Разреденост на интерфейса на паметта: 448 битa;
  • Ефективна честота на паметта: 2326 MHz.;
  • Технологии: унифицирана архитектура от второ поколение, поддръжка на PhysX, съвместимост с DirectX 10.0 Shader Model 4.0, поддръжка на NVIDIA PureVideo HD Technology, NVIDIA CUDA Technology и NVIDIA SLI Technology ( 2-Way SLI и 3-Way SLI);
  • Шина: PCI Express 2.0 х16;
  • Интерфейси: два порта DVI и един HDTV изход;
  • Два 6 пинови конектора за захранване.

Цената на това изделие в един британски онлайн магазин е 302 фунта стерлинги (с ДДС).

 

Технологична лента за глава предпазва от удавяне

Приложенията на носимата техника са безбройни и в определени случаи тези използващи сензори аксесоари могат да бъдат дори животоспасяващи. Такъв поне е случаят с iSwimband - лента за глава, която предпазва от удавяне.Носимият сензор предупреждава родителите на децата плуващи в басейна в случай, че носещите го деца се задържат под водата опасно дълго или в случай че дете, което не може да плува влезе във водата. Предупреждението е под формата на аудио-визуален сигнал върху смартфоните или таблетите им. iSwimband, разбира се, не може да замести физическото наблюдение, но поне може да направи родителите малко по-сигурни за безопасността на децата им.Моделът предназначен за плувци има вече споменатата форма на лента за глава, докато този за деца, които не могат да плуват - на часовник. И двете джаджи са достатъчно леки, за да не пречат на децата и са напълно безопасни. Съпътстващото iSwimband приложение позволява едновременното наблюдение на до 8 деца, като при повече могат да се използват два или три таблета или смартфона.Джаджата е съвместима с iOS и може да бъде поръчана от сайта на компанията за $99.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
Общо гласували: 655 Други анкети