Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

GeForce GTX 260 от BFG с воден блок Danger Den

Шрифт
От , 336 прегледа 0 препоръчай
Компанията BFG Technologies е пуснала собствена версия на видео картата NVIDIA GeForce GTX 260, в която е използвала воден блок за понижаване на работната температура. Моделът с име BFG NVIDIA GeForce GTX 260 H2OC 896MB с ThermoIntelligence Water Cooling Solution заема един слот и е с фабрично повишени честоти.

Тази видео карта е снабдена с всички необходими принадлежности за монтаж в системата и може ефективно да се използва в конфигурации 2-Way SLI и 3-Way SLI.Основни технически характеристики:

  • GT200 (65 nm. технологичен процес);
  • Работна честота на графичното ядро: 675 MHz.;
  • Брой на поточните процесори: 192;
  • Памет: GDDR3 с обем 896 MB.;
  • Разреденост на интерфейса на паметта: 448 битa;
  • Ефективна честота на паметта: 2326 MHz.;
  • Технологии: унифицирана архитектура от второ поколение, поддръжка на PhysX, съвместимост с DirectX 10.0 Shader Model 4.0, поддръжка на NVIDIA PureVideo HD Technology, NVIDIA CUDA Technology и NVIDIA SLI Technology ( 2-Way SLI и 3-Way SLI);
  • Шина: PCI Express 2.0 х16;
  • Интерфейси: два порта DVI и един HDTV изход;
  • Два 6 пинови конектора за захранване.

Цената на това изделие в един британски онлайн магазин е 302 фунта стерлинги (с ДДС).

 

AOC представи мониторите m2870Vhe и m2870Vq

Компанията AOC представи два нови модела монитори. И двете устройства имат диагонал на екрана 28 инча и са получили продуктовите обозначения m2870Vhe и m2870Vq.За мониторите AOC m2870Vhe и AOC m2870Vq производителят е избрал панели от тип MVA с Full HD резолюция, характеризиращи се с широки ъгли на обзор и високо ниво на яркост. Новите продукти са позиционирани като универсални решения, подходящи както за работа с офис приложения, така и за развлечение, включително за гледане на филми.По данни на производителя, контрастът на екраните на AOC m2870Vhe и m2870Vq е 3000:1, ъглите на обзор по хоризонтала и по вертикала са 178°, времето за реакция на матрицата е 5 милисекунди, а яркостта е 300 cd/m².И двата модела са оборудвани с видеовходове D-Sub, DVI и HDMI, което позволява използването както на аналогов, така и на цифров сигнал. Особеност на модела m2870Vq е наличието на интерфейс DisplayPort и стерео говорители. Сред предимствата на мониторите трябва да бъдат споменати функцията за икономия на енергия е-Saver, режимът Eco Mode, както и възможността за настройка на параметрите на монитора с помощта на мишка (i-Menu).И двата модела съответстват на стандартите TCO 6.0 и Energy Star 6.0. Мониторите ще се предлагат с тригодишна гаранция от производителя. Продажната цена на устройствата засега не се уточнява.


Добавете коментар
Съжаляваме, вече не е възможно да добавите коментар. Коментарите са разрешени за период от една седмица след публикуването на новината.
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1413 Други анкети