Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Microsoft даде информация за Windows 7 SP1

Шрифт
От , 1320 прегледа 1 препоръка
Microsoft разкри няколко нови детайли за предстоящия първи сервизен пакет на актуалната си операционна система Windows 7. Все още не е ясна датата, на която потребителите ще получат SP1. Не се знае и кога ще излязат бета версиите на сервизния пакет с обновления.

„Първият сервизен пакет за Windows 7 ще включва само малки ъпдейти, сред които ще са включени обновленията, които вече са достъпни за потребителите посредством нашата услуга Windows Update. SP1 за Windows 7 ще включва и ъпдейт за клиентската страна на Remote Desktop, благодарение на който потребителите ще могат да се възползват от RemoteFX.” е съобщил в блог съобщение Брандън Лебланк, който е служител на Microsoft.

Сървърната страна на RemoteFX ще бъде представена в първия сервизен пакет за Windows Server 2008 R2. RemoteFX е среда за обработка на виртуализирани графики и видео. Microsoft получи достъп до тази услуга след придобиването на Calista Technologies, преди повече от две години.

Очевидно е, че за масовите потребители, които си ъпдейтват автоматично и редовно системите няма да има голяма разлика след излизането на Windows 7 SP1. Редмъндската компания препоръчва на потребителите си да държат Windows Update включен постоянно за да са спокойни, че системата им е винаги актуализирана и сигурна. 

Tesla започна подготовка за масовото производство на електромобила Model X

Компанията Tesla Motors, основана, ръководена и финансирана от Елън Мъск, спря производството на електрически автомобили в заводите си във Фримонт, Калифорния. Причина за това е предстоящата модернизация на завода.Модернизацията включва 25 нови роботизирани инсталации, модификации на основните поточни линии и оптимизация на структурата на предприятието. Цената на този ъпгрейд е в пределите на $100 милиона.След преоборудването, заводът ще произвежда 25% повече седани Model S, отколкото произвеждаше досега. За 2014 финансова година Tesla е планирала да достави над 35 хиляди от тези електромобили, а това съответства на ръст от около 55% в сравнение с 2013 година. В края на тази година, производството на електрически автомобили трябва да нарасне от днешните 600 на 1000 бройки седмично. Цената на Model S с САЩ е $71,000.Модернизацията на завода във Фримонт е необходима и за започване на масовото производство на новите комбинирани автомобили Model X, продажбите на които трябва да започнат още в началото на 2015 година. Всички автомобили Model X ще бъдат оборудвани със система за задвижване на четирите колела. Допълнителен трети ред седалки ще се добавя опционално. Цената на този автомобил засега не е обявена.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
Общо гласували: 399 Други анкети