Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 407 прегледа 0 препоръчай
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Обявен е победителят от международния шампионат по Dota 2

Победител в международния турнир The International 4 по Dota 2 е китайският отбор с име Newbee, който получава голямата награда на шампионата: 5 милиона американски долара.На 21-ви юли тази година в Сиатъл се състоя финалът на международния турнир The International 4 - най-голямото Dota 2 състезание по киберспорт. Първото място се оспорваше от два китайски отбора: ViCi Gaming и Newbee. Newbee победи със резултат 3:1 и получи голямата награда на турнира The International 4 - пет милиона щатски долара. ViCi остана на второ място, за което получи награда в размер на $1,5 милиона.The International 4 бе не само най-големият в света шампионат по Dota 2, но и най-мащабното събитие в историята на киберспорта с рекорден награден фонд от над 10 милиона американски долара. Сумата бе събрана чрез Valve-обществото. Първоначалната сума, заделена за награден фонд от Valve бе в размер на $1,6 милиона, а останалите средства бяха събрани от продажбата на компедиуми (compendium) с цена $10. Компедиумът дава на собственика различни бонуси и артефакти при изпълняване на специални мисии, като едновременно с това добавя към наградния фонд $2,5.На трето място остана американският отбор Evil Geniuses с възнаграждение от  1 милион щатски долара.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
Общо гласували: 438 Други анкети