Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 371 прегледа 0 препоръчай
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Официален анонс на Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Гейм-студията Firaxis Games и 2K Games вчера, в световния ден на авиацията и космонавтиката, официално анонсираха Civilization: Beyond Earth. Това е продължение на гениалната стратегия, при която геймърите виртуално ще се окажат извън пределите на Земята. Дебютът на видеоиграта ще се състои през есента на тази година и ще има версии за PC, Mac и Linux.След сблъска с нерешими проблеми на съвременното общество, човечеството се отправя към далечните граници на космоса, за да построи нова цивилизация в отдалечените ъгълчета на Вселената. Предстои ви да се присъедините към космическа експедиция и да колонизирате девствени сетове, в които хората могат да намерят нов дом.За пръв път Civilization се отклонява от каноните и предлага нелинейно технологично развитие - дървото на технологиите е построено по такъв начин, че играчът трябва да направи определен избор, от който зависи цялостото развитие на човечеството. Играчът получава контрола върху цивилизацията след пристигането на хората в Новия Свят. Развитието на населението вече не е ограничено само в един свят и е възможно построяването на селища и на други планети. Много от планетите са населени от извънземни форми на живот, по време на изследванията ще бъдат намирани извънземни предмети и технологии. В новата игра вече има орбитални военни единици.Ако няма отлагане, продажбите на тази великолепна игра трябва да започнат през есента на тази година.


Добавете коментар
Съжаляваме, вече не е възможно да добавите коментар. Коментарите са разрешени за период от една седмица след публикуването на новината.
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 763 Други анкети