Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 409 прегледа 0 препоръчай
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Frogwares с ново видео към Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Съвсем малко остана до появата на новия Sherlock Holmes, и от Frogwares гледат да форсират вашето любопистство, открехвайки тайната врата зад Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, като ни дават достъп до ново геймплей видео.Заедно с дългия 23 минути клип, ние научаваме малко повече за играта от Олга Рижко от украинското студио. Тя говори пред официалния блог на PlayStation, а видоето по-долу е взето от геймплей на играта на PS4.Новият Sherlock Holmes, разбираме от нея, ще е на ниво, както винаги. Със страхотна визия и история, повлияна силно от литературата, освен с Шерлок, главният герой - надарен с изключителен дедуктивен ум, вие ще се срещнете с наистина кръвожадни убийци и ужасяващи престъпления. Шест заплетени случая, многобройни улики и заподозрени, множество възможности за провал и само един за успех, възможност да влияете на историята посредством морални избори и алтернативни завършеци на историите, които да ви накарат да играете Sherlock Holmes: Crimes and Punishments отново и отново.Ето и четири неща, които Олга споделя за вас.1. Всичко в новата игра се развива в познатата ни вселена на Шерлок Холмс: Лондон от XIXв., царуването на Виктория, инспектор Ластрад, дългогодишната икономка на Холмс мисис Хъдзън... Ще може да преминавате чрез смяна през различните герои, включително и симпатичния Тоби.2. Играта ви кара да мислите по логически начин. Геймплей механиките са специално пригодени към разследванията и ще ви помогнат да разберете какво е да си един истински Шерлок Холмс.3. Всеки един случай ще ви предостави неограничена свобода: събирайте доказателства и улики, за да правите лично ваши умозаключения, които ще ви помагат да разкривате съвсем сами случаите. Избирайте съвсем сам вашия следващ ход, не следвайки предварително зададените правила, но внимавайте, тъй като решенията ви играят основна роля за развитието на цялостната история. 4. Всеки случай има девет възможни края. Напълно е възможно да обвините за престъпление някой напълно невинен гражданин, осъждайки го по този начин на смърт.Sherlock Holmes: Crimes and Punishments идва в началото на септември за платформите на новото и старо поколение конзолни решения, както и за PC.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
 • Светослав Димитров

  11% 2 гласа
 • Методи Дамянов

  0% 0 гласа
 • Даниел Десподов

  6% 1 гласа
 • Любослав Лозанов

  0% 0 гласа
 • Мая Иванова

  61% 11 гласа
 • Стефан Стефанов

  6% 1 гласа
Общо гласували: 18 Други анкети