Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 313 прегледа 0 препоръчай
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
 

Watch Dogs е най-продавана игра в САЩ към месец юни

Екшън-играта Watch Dogs е най-търсената игра в Америка, съобщи аналитичната агенция NPD.Гейм-проектът на Ubisoft надмина продажбите на Mario Kart 8 и виртуалния конструктор Minecraft за конзолите PS3 и Xbox 360. Тези игри заеха съответно второто и третото място. Според различните платформи, играта Watch Dogs се продавала най-добре за приставката PS4. След това се нареждат Xbox 360, Xbox One и PS3, а на последно място е версията за персонални компютри.Футболният симулатор FIFA 14 е на пето място в класацията. Тази игра за първи път успя да попадне в топ-10 чарта на САЩ, което се обяснява със Световното първенство по футбол 2014, което оказа някакво влияние и на американците.Данните на аналитиците показват, че продажбите на конзолно програмно осигуряване са нараснали с 6% в сравнение с юни 2013 година, но от друга страна продажбите на софтуер за портативни платформи е са спаднали с 3%.Ето как изглежда топ-10 класацията на компютърни игри в САЩ към месец юни тази година:    Watch Dogs (PS4, 360, XBO, PS3, PC)    Mario Kart 8 (Wii U)    Minecraft (360, PS3)    UFC (PS4, XBO)    FIFA 14 (PS4, 360, XBO, PS3, Vita)    NBA 2K14 (360, PS3, PS4, XBO, PC)    Wolfenstein: The New Order (PS4, XBO, 360, PS3, PC)    Call Of Duty: Ghosts (360, PS4, PS3, XBO, Wii U, PC)    Tomodachi Life (3DS)    Grand Theft Auto V (360, PS3)


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
Общо гласували: 321 Други анкети