Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 315 прегледа 0 препоръчай
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
 

Роб Зомби ни разкрива подробности за историята в Assassin's Creed: Unity

Робърт Къмингс, по-известен на широката публика, като Роб Зомби, фронтмен на банди, като White Zombie и Powerman 5000 и режисьор на няколко филма на ужасите, беше избран, за да озвучава кратък филм, разказващ предисторията в Assassin's Creed: Unity. Както и може да видите от видеото по-долу, изборът на Ubisoft за гласа, придружаващ кървавата анимационна приказка няма как да е по-подходящ. Освен симпатичната имитация на френски акцент от Роб, ще може да се насладите и на рисунките, дело на художника на The Walking Dead Тони Муур.Второто видео е кратък behind-the-scene клип, разкриващ ни процеса по създаването на Rob Zombie’s French Revolution. Assassin's Creed: Unity ще се появи в края на октомври за платформите на PS4, Xbox One и PC.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
Общо гласували: 651 Други анкети