Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 283 прегледа 0 препоръчай
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
 

Ubisoft работи по нов Prince of Persia

Videogamer съобщава, че Ubisoft подготвя ново 2D приключение от сериите Prince of Persia. Играта ще ползва енджина на Rayman Legends UbiArt Framework. Изданието се опира на материал публикуван във френското издание Le Portail du Jeu Video. Освен това изданието твърди, че в играта ще се използва същата техника за анимиране, която се ползва и в последния Rayman и ще видим тялото на "Принца" разделено на няколко части, които ще могат да се анимират отделно една от друга. Това, според французите, ще позволи максимална достоверност и разнообразие при предаване на движенията на тялото на главния герой. От страна на Ubisoft все още няма потвърждение на новината, но е известно, че студиото вече работи по интеграцията на UbiArt в други свои проекти, освен Rayman, като да речем Child of Light. Студиото е заявило пред Videogamer, че не коментира спекулации и слухове.


Добавете коментар
Съжаляваме, вече не е възможно да добавите коментар. Коментарите са разрешени за период от една седмица след публикуването на новината.
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1016 Други анкети