Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

SEGA ще прави нова конзола

Шрифт
От , 8114 прегледа 0 препоръчай
Въпреки че не е тайна, че SEGA от дълго време работят по техният LINDBERGH/RINGEDGE проект, днес стана ясно, че те официално са подписали споразумение с Imagination Technologies of the United Kingdom, с които ще започнат работа по „много високо технологична графична конзола от следващо поколение“.

Все още няма никаква техническа информация по проекта, защото той е в много ранен стадий. SEGA споделиха обаче, че плановете им са новата конзола да е пряк конкурент на следващото поколение продукти на Sony и Microsoft. От компанията смятат, че с по-ранния старт над разработката ще успеят да победят двата гиганта и ще вземат по-голям дял от пазара.

От Sony пък казват, че не смятат да повторят грешката, която направиха с PS3 и следващата им конзола няма да работи с PowerVR, а с по-евтин вариант от nVidia или AMD. Целта на компанията е този път да излязат със система, която струва под $300 в първите си дни на пазара. 

Deep Silver откупиха правата на Homefront от Crytek

Deep Silver откупиха правата на Homefront, съобщи GameFront.Само преди дни Crytek, които разработваха именно с Deep Silver следващия епизод от играта Homefront: The Revolution, излязоха в публичното пространство, за да разяснят ситуацията около бъдещето на студиото - нещо, което в действителност не стана много ясно. Миналата седмица, на представители на немското студио им се наложи да излязат и да обясняват защо студиото бива напускано масово от разработчици и предстоящи проекти биват замразявани. От Crytek обявиха, че всичко вече е наред. Студиото се преструктурира, сменят се модели и стратегии, но не е можело да говорят за това какво точно се случва там преди да намерят пари за подсигуряване на бъдещето. Пари били намерени и вече всичко щяло да е ок.Един от тези замразени проекти беше именно и Homefront: The Revolution, а на Deep Silver изглежда им е писнало от тази несигурност около Crytek и си подсигуриха правата върху бранда на Homefront. Разработката на The Revolution беше възложена на британското подразделение на Crytek, които бяха откупили правата за създаването на играта от THQ. Вече на ход са Deep Silver и дъщерното им студио Koch Media, които формират изцяло ново студио: Deep Silver Dambuster Studios, което ще се занимава с работата по The Revolution. Не е известно обаче засега, дали към проекта на Koch Media и Deep Silver ще се присъединят и разработчиците от Crytek UK, които работеха по The Revolution преди да напуснат студиото.Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
 • Светослав Димитров

  8% 2 гласа
 • Методи Дамянов

  0% 0 гласа
 • Даниел Десподов

  4% 1 гласа
 • Любослав Лозанов

  8% 2 гласа
 • Мая Иванова

  60% 15 гласа
 • Стефан Стефанов

  4% 1 гласа
Общо гласували: 25 Други анкети