Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung La Fleur 2011 - колекция от дамски телефони

Шрифт
От , 40287 прегледа 47 препоръки
Компанията Samsung Electronics представи нова колекция от мобилни устройства Samsung La Fleur 2011. Тя включва моделите Samsung Wave 723 (S7230), Wave 525 (S5250), S3530 и E2530. Според производителя, тези стилни решения са за модерните жени, които обичат да вървят в крак с последните тенденции и техническите иновации. Телефоните от колекцията Samsung La Fleur 2011 са с изчистени линии и ярки цветове, това не е само електроника, но и моден аксесоар.Samsung La Fleur Wave 723 е смартфон, базиран на операционната система Bada, изработен в форм фактор моноблок с 3,2-инчов сензорен екран. Той е оборудван с 5-мегапикселова камера, 100 MB вградена памет, слот за MicroSD, модули Bluetooth 3.0 и Wi-Fi, GPS приемник. Samsung позиционира La Fleur Wave 723 като подходящо устройство за общуване в социалните мрежи. Телефонът е направен в наситен тъмно розов цвят, на задния панел на метала са изписани тънки бели шарки. Размерите на апарата са 109.5 х 53.9 х 11.8 мм, а теглото - 99 грама.Samsung La Fleur Wave 525 - е смартфон също с ОС Bada, но малко по-прост. Той е оборудван с 3.2-инчов сензорен екран, 3.2-мегапикселова камера и Bluetooth 2.1, а другите основни функции са подобни на Samsung Fleur La Wave 723. Размерите на Samsung La Fleur Wave 525 са 109.5 х 55.0 х 11.9 мм и тежи 99 грама. Телефонът е в елегантен бял цвят.
Моделът Samsung La Fleur S3530 е изработен във форм фактор на класически моноблок с цифрова клавиатура. Предният панел на телефона е в тъмно лилав цвят, а задният - сив металик. Сред характеристиките на устройството са: 2.2-инчов дисплей, 3 мегапикселова камера, 50 MB вградена памет, microSD слот и Bluetooth 2.1.
Samsung La Fleur E2530 е сгъваем телефон, с черна външна повърхност и с червена вътрешна. Телефонът е оборудван с 1.07-инчов външен дисплей, който се слива с повърхността на тялото, когато не се използва, 2-инчов вътрешен дисплей, 1.3-мегапикселова камера, 10 MB вътрешна памет, слот за microSD и адаптер Bluetooth 2.1. Заслужава да се отбележи, че всички тези модели съществуват и в обикновен вариант, а не само в дамски.Колекцията от устройства Samsung La Fleur сезон 2011 ще постъпи в продажба през месец февруари на ориентировъчни цени: Samsung La Fleur Wave 723 – $435, Samsung La Fleur Wave 525 - $300, Samsung La Fleur S3530 - $200 и Samsung La Fleur E2530 - $130.
 

Impervious: предпазен спрей от наночастици за смартфони и други мобилни устройства

Спреят Impervious е в състояние да предпази смартфона от намокряне и падане във вода, само чрез едно напръскване. Иновативният спрей използва наночастици, които образуват защитен слой върху устройството, осигуряващ защита от прах и влага, съответстваща на стандарта IPX7. Вече няма да се страхуваме да залеем скъпото устройство с кафе или да изпуснем смартфона във ваната.Производителят гарантира, че спреят напълно защитава мобилните устройства от вредното въздействие на влага, вода, сняг, луга, прах и кал. Не се препоръчва потапянето на смартфона на голяма дълбочина.Разработчиците твърдят, че техният защитен спрей от наночастици засега няма аналог в света. Той е напълно прозрачен и осигурява допълнителна защита на екрана от одраскване и гарантира ефикасна защита от проникване на вода в продължение на 3 години.Наноспреят Impervious събра инвестиции чрез сайта за потребителско финансиране Kickstarter. Вместо необходимите $7,500 за започване на масово производство, създателите на този защитен спрей събраха цели 55,000 щатски долара. Спреят може да бъде поръчан на сайта на производителя, като един флакон струва $29,95 и е достатъчен за обработката на един смартфон или таблет. Рекламата показва мобилните устройства на Apple, но спреят може да бъде използван с всякакви смартфони.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

На кой от следните новинари НЕ ви допадат най-често статиите?
Общо гласували: 438 Други анкети