Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung La Fleur 2011 - колекция от дамски телефони

Шрифт
От , 39656 прегледа 47 препоръки
Компанията Samsung Electronics представи нова колекция от мобилни устройства Samsung La Fleur 2011. Тя включва моделите Samsung Wave 723 (S7230), Wave 525 (S5250), S3530 и E2530. Според производителя, тези стилни решения са за модерните жени, които обичат да вървят в крак с последните тенденции и техническите иновации. Телефоните от колекцията Samsung La Fleur 2011 са с изчистени линии и ярки цветове, това не е само електроника, но и моден аксесоар.Samsung La Fleur Wave 723 е смартфон, базиран на операционната система Bada, изработен в форм фактор моноблок с 3,2-инчов сензорен екран. Той е оборудван с 5-мегапикселова камера, 100 MB вградена памет, слот за MicroSD, модули Bluetooth 3.0 и Wi-Fi, GPS приемник. Samsung позиционира La Fleur Wave 723 като подходящо устройство за общуване в социалните мрежи. Телефонът е направен в наситен тъмно розов цвят, на задния панел на метала са изписани тънки бели шарки. Размерите на апарата са 109.5 х 53.9 х 11.8 мм, а теглото - 99 грама.Samsung La Fleur Wave 525 - е смартфон също с ОС Bada, но малко по-прост. Той е оборудван с 3.2-инчов сензорен екран, 3.2-мегапикселова камера и Bluetooth 2.1, а другите основни функции са подобни на Samsung Fleur La Wave 723. Размерите на Samsung La Fleur Wave 525 са 109.5 х 55.0 х 11.9 мм и тежи 99 грама. Телефонът е в елегантен бял цвят.
Моделът Samsung La Fleur S3530 е изработен във форм фактор на класически моноблок с цифрова клавиатура. Предният панел на телефона е в тъмно лилав цвят, а задният - сив металик. Сред характеристиките на устройството са: 2.2-инчов дисплей, 3 мегапикселова камера, 50 MB вградена памет, microSD слот и Bluetooth 2.1.
Samsung La Fleur E2530 е сгъваем телефон, с черна външна повърхност и с червена вътрешна. Телефонът е оборудван с 1.07-инчов външен дисплей, който се слива с повърхността на тялото, когато не се използва, 2-инчов вътрешен дисплей, 1.3-мегапикселова камера, 10 MB вътрешна памет, слот за microSD и адаптер Bluetooth 2.1. Заслужава да се отбележи, че всички тези модели съществуват и в обикновен вариант, а не само в дамски.Колекцията от устройства Samsung La Fleur сезон 2011 ще постъпи в продажба през месец февруари на ориентировъчни цени: Samsung La Fleur Wave 723 – $435, Samsung La Fleur Wave 525 - $300, Samsung La Fleur S3530 - $200 и Samsung La Fleur E2530 - $130.
 

Xiaomi започва продажбите на своите смартфони в още 10 държави

Китайският производител на смартфони Xiaomi съобщи, че разширява своите продажби в още десет държави. Продажбите на компанията засега са много добри и в Китай вече заемат 7% от вътрешния многомилиарден пазар. Сега вече Xiaomi започва да търси и други печеливши пазари, в които успешно да продава своите устройства.Както се убедихме при многобройните публикации, смартфоните на Xiaomi са характерни с много добрия си хардуер и ниските цени, което ги прави по-конкурентоспособни както на китайския, така и на световния пазар.Компанията предвижда започване продажбите на своите устройства и в Бразилия, Индия, Индонезия, Малайзия, Мексико, Русия, Филипини, Тайланд, Турция и Виетнам.Съоснователят и президентът на Xiaomi Бин Лин в интервю за Bloomberg каза, че "Нашата мисъл и нашата цел е постигане на определено ниво на продажби на нашите устройства извън пределите на Китай".Xiaomi е основана едва преди четири години и произвеждаше неголеми партиди от различни електронни устройства - телевизори, маршрутизатори и смартфони. Благодарение на добре обмислената политика за предлагане на качествени смартфони при много ниски цени, компанията вече заема първите места по продажби. Компанията съобщи още, че е променен адресът на фирмения сайт. Премахната е приставката Xiao и сега адресът има по-прост вид: www.mi.com


Добавете коментар
Съжаляваме, вече не е възможно да добавите коментар. Коментарите са разрешени за период от една седмица след публикуването на новината.
четени препоръчвани коментирани

Колко нови приложения и игри сваляте на смартфона си месечно?
Общо гласували: 1333 Други анкети