Към съдържанието
* - - - - 1 гласове

Спално бельо за бебета

Публикувано от Тихо Трай Си, 19 септември 2013 · 624 прегледа

спално бельо завивки
Спално бельо за бебета Не е никак лесно да изберем спално бельо за най-скъпото ни същество, за нашето бебе. Бебешкото спално бельо трябва да е от най-качествената материя, която се предлага на пазара.
При избора на завивки е хубаво те да са нежни на допир, мекички, с антиалергичен пълнеж, за да не дразнят по нежната като коприна бебешка кожа. Ако съпоставим бебешките завивки днес и от едно време, преди години, ще видим колко по-комфортни и удобни са съвременните завивки. Преди години завивките са представлявали одеялца, да детски, по-мекички, но не толкова нежни на допир като днешните пухени завивки. Имаме огромен избор да развихрим въображението си при подредбата на бебешката стая. Можем за по-голяма фееричност и нежност да поставим балдахин над креватчето. Чаршавчета, нежни и весели разцветки, създаващи много настроение и усмивки в детската стая. Удивително разнообразие от качествено спално бельо и завивки за бебета.
При пелените също има забележителен напредък. В днешно време се използва памучна материя от 100% висококачествен памук, наречен ранфорс. И едно време пелените за бебета са били от памук, но когато материята е с примеси на синтетика, качеството главоломно пада надолу, няма я нежната мекота и кадифено усещане при допир.
В наши дни е много удобно и използването на пелени, наречени памперси. Лесно и хигиенично е за младите родители ползването на памперси за малкото човече. Преди не е имало памперси, използвали са се памучни пелени, които постоянно е трябвало да се перат, да се гладят задължително с цел допълнителна хигиена и дезинфекция, да се сгъват на продълговати парчета и по този начин се повива с тях бебето.
Начините за повиване на бебето днес и преди години също са претърпели много промени. Преди се е смятало, че бебето трябва да е повито стегнато в памучна пелена. Вярвало се е, че така ще са прави крачетата. Докато днес нещата стоят по съвсем друг начин. Бебето почти не се повива в стегнат „пашкул”, напротив то трябва да има свобода, да може да мърда с ръчички и крачета. Това е много по-здравословно за неговото психическо и физическо развитие.
Да си бебе в днешно време, толкова глезотийки и удобство се предлагат на пазара. Обичайте и осигурете най-доброто за вашето бебче.

Проследи тази публикация [ Проследяване URL ]

Няма проследяване

Април 2014

П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
2122 23 24252627
282930    

Последни публикации

Категории

Търси в Google