kaldata.com - Форуми: DeadSmurf - дневник - kaldata.com - Форуми

Към съдържанието

Абонамент за DeadSmurf - дневник         RSS поток
- - - - -

За секса и женските оргазми

24 Коментара
Секс, може би една от най-универсалните думи на света. И естествено нищо ново под Слънцето - да обаче... секса с всичките си хиляди форми и усещания?!
Сега се замислям, всяка жена описва оргазма ги различно, за разлика от мъжете.
Защо? Толкова ли е уникална всяка жена? И защо природата я прави единствена по рода си?
Както vorfax беше писал...
- - - - -

Мъкааааа....

4 Коментара
Пак се подмотквам. Нищо не съм свърши, а изпита е в понеделник. Колко типично за мен. Някой трябва да ми конфискува лаптопа и нета и да ме остави само на радио.
Всичко ме боли, кисела съм, много съм анти на всичко. Поне мъжо си знае да не ме закача. Освен ако не измрънкам нещо, даже за музиката дето пускам аз таз вечер не се оплаква много.
Мамка...
- - - - -

негова...

2 Коментара
Навън валеше проливен, противен, студен дъждец. Водата се събираше в кални локвички между паветата и сиви бяха лицата на минувачите. Намръщените им физиономии под чадърите издаваха раздразнението и досата от изтичащия ден.
Само това виждах през замъгления прозорец, по чиято повърхност можех да напиша мислите си с пръсти.
Босите ми стъпала...
- - - - -

Тази вечер

2 Коментара
Днес беше интересно, прибирах се и с всяка глътка въздух исках още и още, миришеше на цъфнали джанки - на пролет.
Пролет е и аз като всяка кучка се разгонвам. Съвсем малко ми е нужно и вече съм мокра...
Дали и при другите жени е така - мирише на цветя, продухва лек ветрец, а те си мислят само ка да се опрашат ;)
- - - - -

Литературен конкурс "Оставката на министъра"

Добави коментар
Блогът на Пейо с точната информация и идеята направо от извора!
- - - - -

Снощи

Добави коментар
Снощи беше диво. Диво и възбуждащо. Цяла вечер ти беше като трептяща светулка около мен, усещах те като топло възелче в тила си. Целуваш и бягаш. А в тъмното ме гониш, искаш, даваш и не питаш. Напрежение в очите ти. Глад и възбуда - все едно на лов си тръгнал. И нямаше кой да те спре, а аз съм твоята жертва. Аз нямам страх... Чаках те да ме...
- - - - -

Те туй е официална кореспонденция на културен език ;)

Добави коментар
В една официална служебна кореспонденция открих този уникален мейл, да подчертая, че писмото не е от или до мен. Възхвалявам невероятното колегиално отношение и великия английски правопис! Ааааа да! Този мейл го получават всички от фирмата И от шефовете :)

Историята започва от средното писмо ;) после надолу и накрая горе...
- - - - -

Всичко

Добави коментар
Целувам те, ти стенеш. Боли, когато те целуват за последно. Боли когато знаеш, че от теб не ще остане нищо. Месата се разпадат, костите на прах ни стават. И вятъра, немирен и невинен, разпръсва ни по цялата земя, поне посмъртно ний света да видим, без очи - слънцето не заслепява, но света усещаш, виждаш. Без уши, но вятърът нашепва - сухи клонки...

• (2 Страници)
  • +
  • 1
  • 2

Последни публикации

Опции на Блога

Моята снимка

Търсене на дума в блога

0 потребител(и) онлайн

0 гости
0 потребител(и)
0 анонимни потребители