Цитат
ГДБОП атакува сървърите на Читанка (Chitanka.info)
Публикувано 23 юни 2010 - 14:33
Публикувано 23 юни 2010 - 14:38
WhiteHart написа на 22 юни 2010 - 22:32 :
Не е точно така. Явно не си много навътре в нещата. Хората може да са едни и същи, но лагерите различни. Това не пречи да се скараш с комшията, а след време да си пиете ракията, нали? Или обратното. До вчера бяхме приятели, но днес сме врагове, затова нашите врагове ще си платят.
djagi написа на 22 юни 2010 - 23:20 :

Оффф. Някой като си направи такива заключения... Няма как да погледнеш какви теми съм пускал преди години, но точно аз бях пуснал тема за търсене на програма, с която да се четат книги! Както и да е. Явно съм се изказал крайно. Между другото ползвам само ICE Book Reader Professional Russian. Всичко друго е боклук.
Да, сега забелязах, че на снимката ти е точно тая програма
Този пост е редактиран от ImpossibleMan: 23 юни 2010 - 14:39
Публикувано 23 юни 2010 - 14:57
algrab написа на 23 юни 2010 - 14:31 :
Ами ако по същия този начин са ни "информирали" за останалите акций на ГДБОП ?
Това сещате ли се какво означава????
Не ми се мисли даже !!!
Пълна дезинформация на населението.
Как мога вече да вярвам на написаното (показаното и коментираното) в медиите??? Как да вярваш на хора избрани или назначени да се борят с престъпността, когато те дават невярна (лъжлива) информация?
Просто не вярвай. Медиите, особено големите, са инструменти за пропаганда и промиване на мозъци...
Публикувано 23 юни 2010 - 15:06
Не ми се мисли даже !!!
Как мога вече да вярвам на написаното (показаното и коментираното) в медиите??? Как да вярваш на хора избрани или назначени да се борят с престъпността, когато те дават невярна (лъжлива) информация?
Така беше и по времето на акциите срещу Арена. 10 000 лева гаранции, един куп глупости още...
Публикувано 23 юни 2010 - 15:30
Явор Колев и личните му амбиции от време оно си казват своето, но Бай Нетьо не спи:
http://chitanka.gdbop.com
Цветан Цветанов и Бойко Борисов - запомнете тези емблематични имена, които се грижат да станем съвсем затъпяла "мутренска" държава.
Личното ми мнение, което се припокрива с голяма процентна част от трезвомислещите и интелигентни хора, е ИМИГРАЦИЯТА ще спаси БЪЛГАРИЯ.
Искам да изкажа личната си благодарност за прекрасните цитати и изключително ерудирана обосновка на: Hanibal_Lektar
Хвала на такива ХОРА в Интернет.
Този пост е редактиран от error_404: 23 юни 2010 - 15:39
К.Иречек, 13.12.1881
Публикувано 23 юни 2010 - 15:30
Не ми се мисли даже !!!
Ами то си е точно така.
Всичките им показни акции с гръмки имена...Всичко се прави с цел промиване на мозъци.
Днес на колкото човека около мен повдигнах въпроса за читанката -всички аплодираха правителството.
"Законът трябва да се спазва", "Хак им на тия хакери", "Крадат книги и ги продават в интернет на наивници".... и т.н.
Говоря за хора, които не използват интернет, освен да си проверят пощата, или да си напоят фермата във фейсбук.Нито един от тях не занеше какъв е бил този сайт, но всички подкрепяха полицията и акцията.
Статията от "24 часа" , както и сутрешните блокове по телевизиите бяха четени и видяни почти от всички, за разлика от блогове, форуми и т.н.И хората повтаряха това, което са прочели във вестника или са чули по телевизията.
Други пък изобщо не ги вълнуваше...
Не си правете илюзии, че хората знаят какво става или че ще вземат страна.
За тях "бат Бойко" удря пиратите и те го одобряват.
Публикувано 23 юни 2010 - 15:59
Моята библиотека
Публикувано 23 юни 2010 - 16:04
Ех, в каква държава живеем - да има едно полезно нещо и то некомерсиално и него ще го поругаят! Арестуват невинни хора, защото са просветителите на нашето време ли? Ами, че тогава всички ние сме за затворите, всеки един от нас е споделил поне една своя книга или учебник с приятели.
Колкото и да е жалко в нашата мила родина, всичко се върши така по Бай Ганьовски...важното е келепир да има. В случая визирам господата от "Асоциация Българска книга" и Преводачите... ама хора като искате пари, защо не си вършите и работата, както трябва? Омръзна ми да попадам на смехотворни, фрапиращи грешки на новоиздадени книги или превод, от който думичка не можеш да разбереш! И тръгнали да се жалват. А ГДБоп и компания просто няма какво да им коментирам, жалка пасмина позьори и подлоги, които правят всичко по поръчка на силните на деня.
В по-горни мнения четох, че не можеш да тръгнеш с цял куфар книги на някъде, ами аз бих казала, че и една от порядъка на Властелинът на пръстените или Война и мир е достатъчна (говоря от личен опит). А сега телефонът ми е пълен с безценни книги без да ми се налага да ставам Херкулес.
Дано бързо пуснат арестуваните "престъпници" и се заемат с истински престъпления, а не с такива, с които само отчитат дейност.

http://gepard-2178.hit.bg
Една пиратска история
Публикувано 23 юни 2010 - 16:40
Trichocephalus написа на 23 юни 2010 - 15:30 :
Всичките им показни акции с гръмки имена...Всичко се прави с цел промиване на мозъци.
Новината, каквото можеше да бъде, ако беше писана от читанка.инфо в стил ДГДБОП!
Представители на организирана и военизирана, тежко въоръжена и тежко неграмотна терористична група, с ясно изразена йерархична структура е нападнала обществена сграда в София и е обсебила помощния сървър, на който се съхранява форума на безплатна и в съгласие със закона за авторското право обществено достъпна онлайн библиотека. Отговорността за атентата е поел ръководителя на терористичната група Я.К. Групата е проявила безпрецедентна наглост и е филмирала вандалския акт с цел за заблуди обществеността. Със същата цел е разпространено и многократно тиражирано комюнике до медиите. Според запознати, терористичната група се ползва с държавни протекции, политически чадър и се финансира от придобити с измама бюджетни средства. Въпреки протестите на хилядите потребители на библиотеката за сега правителството не е взело мерки по случая. Все още очакваме реакцията на главния прокурор на републиката, на министъра на вътрешните работи и на министър председателя, председателя на парламента и председателите на големите политически партии към този вандалски акт на проява на тероризъм, характерен в днешно време само и единствено за държави като Сомалия.
Публикувано 23 юни 2010 - 17:16
greenclear написа на 23 юни 2010 - 16:40 :
Представители на организирана и военизирана, тежко въоръжена и тежко неграмотна терористична група, с ясно изразена йерархична структура е нападнала обществена сграда в София и е обсебила помощния сървър, на който се съхранява форума на безплатна и в съгласие със закона за авторското право обществено достъпна онлайн библиотека. Отговорността за атентата е поел ръководителя на терористичната група Я.К. Групата е проявила безпрецедентна наглост и е филмирала вандалския акт с цел за заблуди обществеността. Със същата цел е разпространено и многократно тиражирано комюнике до медиите. Според запознати, терористичната група се ползва с държавни протекции, политически чадър и се финансира от придобити с измама бюджетни средства. Въпреки протестите на хилядите потребители на библиотеката за сега правителството не е взело мерки по случая. Все още очакваме реакцията на главния прокурор на републиката, на министъра на вътрешните работи и на министър председателя, председателя на парламента и председателите на големите политически партии към този вандалски акт на проява на тероризъм, характерен в днешно време само и единствено за държави като Сомалия.
Благодаря ти за прекрасния коментар! Предполагам, че ако си позволим да сложим този коментар на сайта няма да имаш нищо против?
Този пост е редактиран от haripetrov: 23 юни 2010 - 17:20
Публикувано 23 юни 2010 - 17:26
greenclear написа на 23 юни 2010 - 16:40 :
Greenclear ти имаш прекрасен журналистически талант, от който има нужда нашето гражданско общество. Хора като теб трябва да списват в сайт/вестник/ТВ, който не е замесен в мръсните игри на властта. Сайта на Калдата е точно такъв, но новината поднесена в този стил трябва да намери по-широка публика. Надявам се да приемеш молбата на haripetrov да се публикува на сайта chitanka.info. Поклон!
Публикувано 23 юни 2010 - 17:30
Публикувано 23 юни 2010 - 18:19
Нека помогнем да се затворят всички читалища.
Ще четете книги ама друг път.Ще си ходите прости по чалга заведенията.
Г-н Борисов, искам си гласа обратно.
"Да пишеш на български с латински букви, е като да пишеш с л***а на стена! Чете се, но не е приятно!"
Публикувано 23 юни 2010 - 18:50
Trichocephalus написа на 23 юни 2010 - 15:30 :
Днес на колкото човека около мен повдигнах въпроса за читанката -всички аплодираха правителството.
"Законът трябва да се спазва", "Хак им на тия хакери", "Крадат книги и ги продават в интернет на наивници".... и т.н.
Говоря за хора, които не използват интернет, освен да си проверят пощата, или да си напоят фермата във фейсбук.Нито един от тях не занеше какъв е бил този сайт, но всички подкрепяха полицията и акцията.
Статията от "24 часа" , както и сутрешните блокове по телевизиите бяха четени и видяни почти от всички, за разлика от блогове, форуми и т.н.И хората повтаряха това, което са прочели във вестника или са чули по телевизията.
Други пък изобщо не ги вълнуваше...
Не си правете илюзии, че хората знаят какво става или че ще вземат страна.
За тях "бат Бойко" удря пиратите и те го одобряват.
Спокойно, ще видят протеста ни!
Публикувано 23 юни 2010 - 18:51
sliderum написа на 23 юни 2010 - 08:53 :

мутрата Колев, упс извинете - добре облеченият бизнесмен с държавна(?) длъжност?
Може ли някой да ме светне к`ва е тая флашка, дето все я мъкне на врата си, вързана на лента с надпис "Интерпол"? Ops, sorry - "Европол"
Този пост е редактиран от mitaka33: 23 юни 2010 - 18:54

Помощ

Цитирай