Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-големият сандвич в света тежи близо 7кг.

Featured Replies

Заведението “Denny's Beer Barrel Pub” в Пенсилвания се е специализирало в производството на 2.7-килограмови сандвичи. Посетители от цял свят идват, за да дегустират гигантската кльопачка. Всеки от клиентите, който успее да унищожи за по-малко от 5 часа, някой от грамаданските, почти 3-килограмови бургери, получава като награда от ресторанта по 200 лири, фланелка и право името му да бъде записано на “стената на славата” в заведението.

Явно на хората им се видяло, че тези бургери не са достатъчно големи и решили да направят един, който да кажи-речи два пъти колкото тях. Теглото на огромното кулинарно произведение е 6.8 килограма и съответно има размерите на автомобилна гума. За направата му са използвани по чаша и половина майонеза, кетчуп и горчица, връзка маруля, две глави лук, 3 домата и 25 парчета сирене.

Теглото на огромното кулинарно произведение е 6.8 килограма и съответно има размерите на автомобилна гума.

<{POST_SNAPBACK}>

С това ще мога да се нахраня за една седмица. :)

Не е кой знае колко,аз до нас си купувам 2кг пица за вкъщи която едвам влиза накриво през касата на вратата :).Мисля че може и по-големи да направят и да ги сервират с мотокар да речем :)

Аз пък сам изяждам не повече от 500грама. 7кг е доста повече...ще се нахрани футболен отбор с един такъв ;-0

Абе не гледайте големия, а дайте да отиваме в Пенсилвания и да взимаме 200-те лири, че нещо го закъсах вече :computer2: (ако покриваха и самолетен билет, ама да не ставаме нахални)

Заведението “Denny's Beer Barrel Pub” в Пенсилвания се е специализирало в производството на 2.7-килограмови сандвичи. Посетители от цял свят идват, за да дегустират гигантската кльопачка. Всеки от клиентите, който успее да унищожи за по-малко от 5 часа, някой от грамаданските, почти 3-килограмови бургери, получава като награда от ресторанта по 200 лири, фланелка и право името му да бъде записано на “стената на славата” в заведението.

<{POST_SNAPBACK}>

За 5 часа- три килограма,че това е нищо работа.

Имам едн приятелка на която няма да и се опъне и ще пита за още.

А е толкова слаба,че ще се щупи. cool.gif

:bye:

• 1 година по-късно...

Те с кран ли го сервирват biggrin.gif

Добре де - обяснете ми сега от какъв зор пък чак толкова голям сандич. Така или иначе ще трябва да си чупиш пърченца от него за да го ядеш...само за чупене на рекорди.

П.П: Това обяснява защо посолството на САЩ в София е толкова голямо biggrin.gif Ядат ги тея сандвичи та се късат :offtopic_s:

Хе, чак пък много голям :) така като го гледам с една каса бира :beer11: и е отишъл даже ше питам за още

Относно начинанието

:help wanted:

Редактирано от kucipo (преглед на промените)

100_3899.JPG

Дайте го насам, както съм гладен ще му видя сметката за нула време :)

Дайте го насам, както съм гладен ще му видя сметката за нула време :offtopic_s:

голямо ядене ще падне - нямали да черпиш. Цял ден нищо не съм яла sad.gif я дай едно парче насам cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.