kaldata.com - Форуми: Новите деца, децата на новото хилядолетие - kaldata.com - Форуми

Към съдържанието

• (3 Страници)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Нямате права да създавате теми
  • Нямате права да пишете в темата

Новите деца, децата на новото хилядолетие Оцени темата: ***** 2 Гласа

#31 Потребителят е офлайн   Lady_Death 

• Редовен потребител
  • PipPipPip
  • Виж галерията
  • Група: Потребители
  • Град:Lollipop planet
  • Интереси:vsi4ko 6a6avo,dylbokomisleno,stranno etc.

Публикувано 02 юли 2008 - 20:25

мда, чух за пръв път това преди 1-2 години. много ми се ще да видя такова дете. и всички гениални деца на новото време ли са индигови??? по това което се пише по медиите ми е малко страшно. те наистина са хора на науката и възприемат нещата много странно и най-вече крайно . Водолеят открива за хората нови интелектуални хоризонти, а затова е необходимо да се появят нови хора, които мислят по друг начин.Епохата на Водолея е свързана с нови открития и е необходимо ново образование, нова медицина, друго възпитание, коренни промени в религиите, нова култура на общуване. това ми напомня много за мен, аз съм водолей(въпреки че според текста може и да не съм де) и наистина ми харесват повечето новаторски неща. яростно защитатвам важните неща за мен и искам да насадя на хората своя начин на мислене. който м/у другото е много краен - силно (и по-често де)любя и мразя, при мен средни положения няма(това че фактите от живота никога не са черно-бели е друг въпрос). извинете за отклонението. а за индиговите деца на едни места чета че са твърдопротив насилието, на предишната страница чета как някакво убило майка си, по-горе че сиправят всякакви експерименти с научна цел, че трудно се привързват... което всъщност ме плаши, човечеството се страхува от такива неща, не случайно всички филми с извънземни са пълни с изтезаване на хора с научна цел и груби действия без реално основателни причини.
а веднъж в един друг форум четох коментар на някаква майка, която казваше че детето и е индигово и вижда други измерения около себе си. и понеже е в непрекъснат контакт с него и майката започва да усеща понякога чуждо присъствие и т.н. наистина ми се ще да вярвам в такива неща но просто здравия разум и твърдата логика не ми позволяват...

Този пост е редактиран от Lady_Death: 02 юли 2008 - 20:26

0

#32 Потребителят е офлайн   haidukpikaso 

• Душа-камбана
  • PipPipPipPipPipPip
  • Виж блога
  • Виж галерията
  • Град:София,15 етаж под звездите
  • Интереси:енигматика езотерика

Публикувано 02 юли 2008 - 21:28

Виж мнениетоxami написа на 16.06.2008г. в 17:08ч. :

Децата на новото хилядолетие... Моя любима тема ;)
Да, те са особени и доста различни, защото са поставени в различни условия... Да се учат и дори да научат близките си. Да променят нашето виждане за живота...
Имат спомени от минали животи, имат особени възприятия... Просто са различни.
За добро ила за лошо са тук?... Ами зависи от вашата гледна точка-ако се страхувате от промяна, ако имате изградени стереотипи, значи те са дошли да ги разрушат... Ако просто приемате и обичате, ако разбирате хората и не съдите, значи няма проблем...

Книгите на Каролина Хеенкамп са много добри ;)

Кое да разрушат
:rolleyes:
Ок,снимайте се по бикини-като си мислите че сте велики
Публикувано изображение
Ако искаш да разсмееш Господ,
кажи му че си имаш планове...

Публикувано изображение
0

#33 Потребителят е офлайн   Амбър 

• Редовен потребител
  • PipPipPip

Публикувано 24 юли 2008 - 17:15

Виж мнениетоhaidukpikaso написа на 2.07.2008г. в 22:28ч. :

Кое да разрушат
:rolleyes:
Ок,снимайте се по бикини-като си мислите че сте велики
Публикувано изображение

Все повече и по-често си мисля,че имаш крещяща нужда от помощ!
:offtopic_s:
0

Сподели темата:

• (3 Страници)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Нямате права да създавате теми
  • Нямате права да пишете в темата

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни