мда, чух за пръв път това преди 1-2 години. много ми се ще да видя такова дете. и всички гениални деца на новото време ли са индигови??? по това което се пише по медиите ми е малко страшно. те наистина са хора на науката и възприемат нещата много странно и най-вече
крайно .
Водолеят открива за хората нови интелектуални хоризонти, а затова е необходимо да се появят нови хора, които мислят по друг начин.Епохата на Водолея е свързана с нови открития и е необходимо ново образование, нова медицина, друго възпитание, коренни промени в религиите, нова култура на общуване. това ми напомня много за мен, аз съм водолей(въпреки че според текста може и да не съм де) и наистина ми харесват повечето новаторски неща. яростно защитатвам важните неща за мен и искам да насадя на хората своя начин на мислене. който м/у другото е много краен - силно (и по-често де)любя и мразя, при мен средни положения няма(това че фактите от живота никога не са черно-бели е друг въпрос). извинете за отклонението. а за индиговите деца на едни места чета че са твърдопротив насилието, на предишната страница чета как някакво убило майка си, по-горе че сиправят всякакви експерименти с научна цел, че трудно се привързват... което всъщност ме плаши, човечеството се страхува от такива неща, не случайно всички филми с извънземни са пълни с изтезаване на хора с научна цел и груби действия без реално основателни причини.
а веднъж в един друг форум четох коментар на някаква майка, която казваше че детето и е индигово и вижда други измерения около себе си. и понеже е в непрекъснат контакт с него и майката започва да усеща понякога чуждо присъствие и т.н. наистина ми се ще да вярвам в такива неща но просто здравия разум и твърдата логика не ми позволяват...
Този пост е редактиран от Lady_Death: 02 юли 2008 - 20:26