Предложете ми хубави слушалки.
Оцени темата:

-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано 26 декември 2006 - 00:40
Моите слушалки Target им се скъса леко кабела и не работят както трябва.
Ще ви помоля да ми предложите някакви слушалки до 50-60 лв които да вадят добър саунд.
Имам предвид като надуия AC/DC примерно да не бумти като развален грамофон.
Благодаря ви.
...
Best Regards!
---
0
-
Група:
Потребители
-
-
-
Публикувано 26 декември 2006 - 00:50
Има едни много разпространени на Watson, вадят страшно добър звук и са евтини. Лошото е, че не влиза цялото ухо в тях и от притискането болят след час-два употреба (поне мен, а имам малки ушички

)
0
-
Група:
Потребители
-
-
-
Публикувано 26 декември 2006 - 12:07
Марката не е от чак такова значение-гледай следното:
1. Да не са много тежки
2. Да влизат в цялото ухо-ако имаш огромни "ушанки" като мене, поне гледай да не старчат части от ухото навън, защото иначе звука става гаден
3. да вадят силен звук
А и внимавай с усилването- никога не ги увеличавай на максимума, защото като нищо могат да изгорят
0
-
Група:
Потребители
-
-
-
-
Град:Слънчев бряг
Публикувано 26 декември 2006 - 12:43
Здравей! Преди имах
Creative headset HQ60, които струват 19лв в техномаркет европа (преди 3 дни ги видях). Ползвал съм ги преди 2години, но слушалките са убиец, няма никакви пукания и темподобни, а за странични шумове не може да се говори (когато вървиш по улицата намаляй звука, че ще чуеш приближаваща кола, чак като си на капака и). Случи се така, че котката ми им скъса кабела и тогава (преди две години) не ги намерих по българските магазини за техника и си купих
Sony MDR-G52 за 53 лв от Ритони. Sony-то е също толкова добро, но като че ли при тях звука е малко по-слаб. Ако имаш път към Техномаркет, си вземи Creative-а. Успех!
Gigabyte GA-EP35-DS3
C2D E8200
XFX XXX GF9600GT
4x1GB Corsair 1066Mhz
0
-
Група:
Потребители
-
-
-
Публикувано 26 декември 2006 - 13:02
rainov написа на 26.12.2006г. в 12:43 :
Здравей! Преди имах
Creative headset HQ60, които струват 19лв в техномаркет европа (преди 3 дни ги видях). Ползвал съм ги преди 2години, но слушалките са убиец, няма никакви пукания и темподобни, а за странични шумове не може да се говори (когато вървиш по улицата намаляй звука, че ще чуеш приближаваща кола, чак като си на капака и). Случи се така, че котката ми им скъса кабела и тогава (преди две години) не ги намерих по българските магазини за техника и си купих
Sony MDR-G52 за 53 лв от Ритони. Sony-то е също толкова добро, но като че ли при тях звука е малко по-слаб. Ако имаш път към Техномаркет, си вземи Creative-а. Успех!
Да но и двата модела нямат странична изолация на шума, което означава че ще чуваш и околен звук. Най-добре си зем,и едни ди-джейски слушалки и така дори брат ти да ти вика на ухото няма да го чуеш
0
-
Група:
Потребители
-
-
-
-
Град:душевно: Azarath
-
Интереси:Хардуер, софтуер, анимация, игри, филми, анимация, музика, качествен звук, анимация. Само да не изтърва нещо... анимация споменах ли?
Публикувано 26 декември 2006 - 14:36
superfly написа на 26.12.2006г. в 00:40 :
Моите слушалки Target им се скъса леко кабела и не работят както трябва.
Ще ви помоля да ми предложите някакви слушалки до 50-60 лв които да вадят добър саунд.
Имам предвид като надуия AC/DC примерно да не бумти като развален грамофон.
Благодаря ви.
За да се дадат по-точни препоръки (ако искаш такива), няма да зле да дадеш следната информация:
- в каква обстановка мислиш да ги ползваш предимно (у дома, навън);
- свързани към каква апаратура (компютър, уредба, портативен плеър);
- предпочитания към вид - уши, канални (тапички), обгръщащи или необгръщащи ухото.
Този пост е редактиран от Night_Raven: 26 декември 2006 - 14:50
Няма ненаказано добро.
-----
0
-
Група:
Потребители
-
-
-
Публикувано 26 декември 2006 - 15:19
Night_Raven написа на 26.12.2006г. в 14:36 :
За да се дадат по-точни препоръки (ако искаш такива), няма да зле да дадеш следната информация:
- в каква обстановка мислиш да ги ползваш предимно (у дома, навън);
- свързани към каква апаратура (компютър, уредба, портативен плеър);
- предпочитания към вид - уши, канални (тапички), обгръщащи или необгръщащи ухото.
Според мен, необгръщащите ухото са много по-неподходящи, защото влиза много външен шум в тях.
0
-
Група:
Потребители
-
-
-
-
Град:душевно: Azarath
-
Интереси:Хардуер, софтуер, анимация, игри, филми, анимация, музика, качествен звук, анимация. Само да не изтърва нещо... анимация споменах ли?
Публикувано 26 декември 2006 - 15:31
nikolay6_pl написа на 26.12.2006г. в 15:19 :
Според мен, необгръщащите ухото са много по-неподходящи, защото влиза много външен шум в тях.
Така е, но то от изброените от мен единствено каналните изолират добре винаги. При обгръщащите и необгръщащите зависи дали са отворени или затворени.
Този пост е редактиран от Night_Raven: 26 декември 2006 - 15:38
Няма ненаказано добро.
-----
0
-
Група:
Потребители
-
-
-
-
Град:Стара Загора
Публикувано 27 декември 2006 - 10:34
За домашна употреба -
някой от тези Pioneer-и може да ти хареса.

Maybe I just want to fly, I want to live I don't want to die...
0
Сподели темата:
1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни