Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наказани потребители

Featured Replies

• Администратор

Тук ще изписват наказаните потребители, които системно нарушават правилата на форума...

Ако някой от наказаните има възражения да пише тук.

DJ | ISSP - отнемане на правата за публикуване за 30 дни

BAI STEFAN - отнемане на правата за публикуване за 30 дни

RuffiAn - отнемане на правата за публикуване за 30 дни

SKORPION-A - отнемане на правата за публикуване за 30 дни

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 448
  • Прегледи 184k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Заради системни провокации, заяждане, обиди и насаждане на омраза на религиозна основа са блокирани завинаги следните профили: Diin Stili - клонинг на Diin Nur - клонинг на Diin Ceftriaxon invio v2.

• Hamza - бан без определен период щом според него модератор си избивал комплекси в дадена тема, а другите потребители били гяури ! Същото ще последва и всеки негов нов акаунт при засичането му.

• 10 дни ще си духа сам на себе си.

Публикувани изображения

• 11 месеца по-късно...

Потребителя Lucifer се наказва с бан за една година за обида на модератор и заплахи чрез ЛС.

• 3 седмици по-късно...

Потребителят satyricon73 се наказва със забрана за публикуване за 30 дни, поради системно нарушаване на правилата на форума - публикуване на незаконни програми.

• 3 месеца по-късно...

Здравейте!

Новорегистрираният потребител днес (сутрента) под името @superforum разпространява по ЛС-та форум,и така нарушава точка 1.2 от правилата.Моля този потребител да бъде наказан.

Благодаря! :hush:

• 1 месец по-късно...

А на мен ми го отваря?

Може и верно да ти покаже 60%.

Засега си - Предупреждение: (0%)

А и гледам си се сетил да отговаряш след година и полвина.

Щом ти се отваря значи си Админ.

Давай го мъжката

я някой от админите дето раздават правосъдие да ми делне акаута от това форумче , че явно сам немога

я някой от админите дето раздават правосъдие да ми делне акаута от това форумче , че явно сам немога

Не влизай в сайта,какъв ти е проблема.
  • 1 месец по-късно...

Според мен не е честно да се наказват потребители с репутация -6 като julicena е с репутация -12 :)

Според мен не е честно да се наказват потребители с репутация -6 като julicena е с репутация -12 :)

Къде видя тая репутация бе друже?

Аре събутете се и тогава драскайте.

Къде видя тая репутация бе друже?

Аре събутете се и тогава драскайте.

Той сигурно искаше да каже,че преди като е бил с -12 и сте го наказали.

Той сигурно искаше да каже,че преди като е бил с -12 и сте го наказали.

Сетил се е навреме.

Щом е бил наказан,значи си е бил заслужил.Какво има да оспорваме неща преди време..?

Дългосрочна почивка за boxera - спам със скрити линкове към идиотския сайт за "кражба на души"!

Ако някой забележи други като boxera, моля използвайте бутона "Докладвай", за да не е самотен!

• 2 седмици по-късно...

Може и верно да ти покаже 60%.

Засега си - Предупреждение: (0%)

А и гледам си се сетил да отговаряш след година и полвина.

Щом ти се отваря значи си Админ.

Давай го мъжката

Бацка, :) вече не мога. Не съм Админ естествено, но вече не мога да отворя лога. Имал съм само 1 златен шанс. Пък и съм нов тук. Не съм се "сетил" след 1 година да пиша Публикувано изображение:gift::sobbing:

Хора на един приятел как му бяха отнети правата за публикуване на теми не ми е ясно?Каза че както си е преглеждал форума и решил да драсне нещо му показало грешка и че правата за публикуване са му отнети.Френда е mantodeus

Хора на един приятел как му бяха отнети правата за публикуване на теми не ми е ясно?Каза че както си е преглеждал форума и решил да драсне нещо му показало грешка и че правата за публикуване са му отнети.Френда е mantodeus

Кажи на твоя "френд", с когото пишете от един IP адрес, че правата му са временно отнети заради системно неизползване на търсачката на форума и публикуване в грешни раздели.

Не ми е френд.Брат ми е и се ядосва тука и помислих че може никой да не му обърне внимание затова казах френд.Не го знам какво е правил кажете след колко време ще му махнете забраната че да се успокоява.

brw отнася два месеца във фризера за нарушение на т.2.13 от Правилата на форума - отправени обиди и псувни към друг потребител! Тук не е място за гаменски изпълнения!

Потребителите phantasm и Topper са наказани за обиди и спам. Бяха предупредени, но не спряха.

• 2 седмици по-късно...
Roki77 е наказан със замразяване на акаунта за 30 дни, поради няколкократното нарушаване на т.2.10 от Правилата на форума, въпреки отправеното предупреждение от модератор!
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.