Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Supernatural дискусии и links

Featured Replies

Supernatural (Свръхестествено)

Публикувано изображение

Fear is a luxury

Жанр: Drama / Fantasy / Horror / Mystery
Година: 2005-2006 Сезон 1; 2006-2007 Сезон 2
IMDB
Главни герои:
Публикувано изображениеJared Padalecki - Sam Winchester
Публикувано изображениеJensen Ackles - Dean Winchester
Публикувано изображениеJeffrey Dean Morgan - John Winchester
Ревю: Двама братя (Сам и Дийн) стават свидетели на мистериозното и свръхестествено убийство на майка им. Те оцеляват заедно с баща си и дават клетва да открият убиецa. Пораствайки момчетата научават всичко за призраците и духовете и как да ги убиват. След като и баща им изчезва двамата се впускат в издирване на баща си и на убиеца на майка си. В центъра на сериала са двамата братя пътуващи из страната, борейки се с редица свръхестествени същества.
----------
Двамата братя са като огъня и водата - пълни противоположности, но винаги са там един за друг. Има много готини лафчета и интересни случки. Вярвам, че дори и тези които не са почитатели на Хорър жанра ще харесат сериала.

Целия Първи сезон на сериала може да свалите от тук, тук или от тук.

Сезон 2 Епизод 1 Сезон 2 Епизод 2 Сезон 2 Епизод 3 Сезон 2 Епизод 4 Сезон 2 Епизод 5 - Simon Said
Забележка: (В момента има леки проблеми с арената, но съм сигурен, че ако някой се заинтригува няма да има проблем да открие епизодите, инфо ггбит.)

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

И аз да се включа :) Захванах се да го гледам сериала и много ми харесва :) А да не говорим за братята, особено големия ;)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Радвам се, че ви харесва ... както се казва и на 1 човек да му е била ползна информацията пак е нещо :-}

Радвам се, че ви харесва ... както се казва и на 1 човек да му е била ползна информацията пак е нещо :-}

Fernando ето от мен :

Supernatural Season2 - торент !

S 72 L 294 размер - 2.6 GB ! Всичките 22 епизода + субтитри на английски !

Успехи !

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря за помощта, Ханибал! ======================== Епизод 1 от 3 Сезон - The Magnificent Seven Дата на излъчване: 27.09.2007

• 3 месеца по-късно...
Много як сериал. Сега започна трети сезон, а заедно с това отвори врати един много як форум, прдназначен за сериала. Лично аз много му се кефя. (инфо в подписа ми). А иначе Сам и Дийн са супер яки. Ама и демонките в сериала и те са от класа! :)
  • 2 месеца по-късно...
Много се зарибих по този сериал и по Дийн най вече.Почти изгледах епизодите и на моменти ми е много страшен.Гледайте го определено си заслужава. :)

Леле, защо толкова малко фенове има този сериал в този форум? в другите форуми това е гореща тема с 5 страници

спам

тук никого но това е др. тема , иначе сериалчето е супер следя го с голеям интерес ;) харесва ми как ловуват създания and saving пийпъл :) но също якоТо е че винаги се изправят срещу много яки създания и Дийн особено много ме кефи въпреки че братчето му -Сам също е голям пич ами и двамата братя са си пичове пълнат ги с олово (демоните ) и направо яко екшън фенове айде размърдайте се и пишете малко сериалчето е страхотно айде че остава още малко иде 31 януари и епизодче на Супер-а Свръхестествено -Не знам такова хубаво сериалче без спирка да не се хареса на никого и например да има повече фенове ам не знам например от ПБ- призън брейк :) не бих дал друг пример понеже ЛОСТ който има много фенове е страшно добър но Супера също е the best сериалче малко епизода има от 3ти сезон заради стачката ами тва е от мен врътнах една дискусийка :wors:

От вече цял месец чакам да излезе следващия 9-ти епизод на 3 сезон.Заради стачката на сценаристите 3 сезон може да е само от 13 епизода. :eek: Иначе сериала е доста интересен и малко страшничък в някой епизоди.

може ли субтитри към сезон 1 епизод 21.Никъде не мога да намеря,а в сървъра ми не се връзват със серията :P

• 3 месеца по-късно...

Леле, не...Това беше направо ужасяващ финал , просто нямам думи , такава смърт , направо Крипки не го знам тоя човек с кво се храни, Публикувано изображение пича добре беше направил епизода , Но ДИЙН!!! защо УМРЯ ,толкова гадно при това . Чуваше се даже как му пукат ребърцата, не , тоя Крипки съм го Публикувано изображение признал за голям изрод ...! И все пак за епизода 5/5 [4] защото беше невиждано добър , но това е супернейчъръл, просто не може да те разочарова, така директно едно коментче към епизода почвам сега - :P та както вече казах...НАЙ-ДОБРИЯ епизод...Имаше си всичко много ми харесаха братята когато пееха в колата "Wanted Dead or alive", супер моменти , абе вие (ако има някой тук Публикувано изображение) кво мислите дали това е било ада? Все пак там трябва да са всички саздания и демони , които убиха??? мисля че това е нещо между ада и нашата земя?но не знам , а и в началото на епизода имаше едно -половин Сам, половин демон-Сам,и защо ще да го пускат това чудо освен ако не искат да ни загатнат нещо като например в началото на сезона когато казаха сигурен ли си че това което се завърна е 100% Сам? ХММ, кара ме да се замисля,може би нещо общо има и САМ и това си е Сам разбира се,но може да не може да се контролира по нататък, не знам кво ще правя цяло лято... но понесе радвам че ще има следващ сезон, че ако нямаше щеше да е ужасно, този сериал вече трябва като гледам да се подрежда като любимия ми , щото любовта чармед отдавна умря , а след тва СмалВил, който разводниха с новото сийзънче...за мен поне беше така де щот не си падам много по митологията а пък става едно такова митологично Публикувано изображение

• 11 месеца по-късно...

Хайде да посъживя темата.

Какво ще кажете за финала на 4-ти сезон?

Много искам да видя Луцифер, но уви ще е след няколко месеца Публикувано изображение

Вчера си дръпнах последните 10 епа по 4-ти сезон ииииииии нямам търпение да видя Луцифер Публикувано изображение Очакваше се, че по някакъв начин ще го освободят все пак. Ще чакаме Септември 5-я сезон ^^

• 3 седмици по-късно...

Този сериал е върховен! В момента съм на 3 сезон.Na tова му се казва СУПЕР сериал. ^^ Щом и родителите ми се зарибиха... Публикувано изображение

Само да ми минат испитите и като заседна, докато не ги свърша всичките серии, не ставам. ^^

• 2 седмици по-късно...

Изгледах всичките сезони излезли до момента почти на един дъх преди около месец, сериала наистина си го бива :speak: Пък и аз си падам по такъв тип сериали - да има гадове и паранормални изруди :) С нетърпение чакам следващия сезон да видя как ще се разправят с Луцифер Публикувано изображение

Редактирано от vinse (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Много е яко сериалчето чакам с нетърпение новия сезон

Ето и няколко клипчета от сериала:

http://vbox7.com/play:cf4edfae (някои забавни моменти)

http://vbox7.com/play:4e98a5a0 (също забавни моменти)

http://vbox7.com/play:7eb9a79d (това е нещо като компилацийка,аве тфа си е чиста компилацийка) :P;)

• 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Новият сезон започна доста добре, а новата серия е просто страхотна. Не ми се мисли, какво ще става нататък!!! :go ahead:

• 5 месеца по-късно...

Аиде ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дженсън ;):blink::ph34r: Днес сладура става на 32 г ;) Не му личат нали :nono: Мн здраве, късмет любов и още много време да краси екрана и успехи в кариерата

• 2 месеца по-късно...

Изгледах пети сезон и останах разочарован. Все едно е правен по време на стачката на сценаристите. Много тафтология породена от това да го докарат до 22 епизода, цялото действие се разви по начин, който очаквах - т.е. скука, Чък се оказа Господ - още една предвидима "изненада", а краят беше меко казано наивен. Не знам, но тотално сраха в целия сериал.

• 7 месеца по-късно...

На 28 януари 2011 , ще бъде излъчен в САЩ новия 12 епизод от 6-я сезон на сериала:shake_puter:. Очакваме го по българските торент сайтове в събота 29 :) Епизода се казва Like a Virgin. Нямам търпение. http://www.youtube.com/watch?v=RKHrOom5Wzc

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.