Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Desperate Housewives - дискусии и линкове

Featured Replies

Проклети да са хората от HBO. Публикувано изображение До преди година не гледах сериали, но от тях научих значението на думата "маратон" и сега... се забавлявам като никога. Публикувано изображение В момента съм очарована от две "отчаяни съпруги": Felicity Huffman & Marcia Cross Публикувано изображение Почти приключих трети сезон и скоро ще започна новия. Сценария е пълна лудост, а някои от репликите са направо убийствени.

• Отговори 123
  • Прегледи 26,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Проклети да са хората от HBO. Публикувано изображение До преди година не гледах сериали, но от тях научих значението на думата "маратон" и сега... се забавлявам като никога. Публикувано изображение В момента съм очарована от две "отчаяни съпруги": Felicity Huffman & Marcia Cross Публикувано изображение Почти приключих трети сезон и скоро ще започна новия. Сценария е пълна лудост, а някои от репликите са направо убийствени.

Оооо...Марша Крос е много добра актриса, макар да няма много роли, особено в киното и забележително красива жена Публикувано изображение

• Автор

Оооо...Марша Крос е много добра актриса, макар да няма много роли, особено в киното и забележително красива жена Публикувано изображение

Благодаря ти за коментара. Моите впечатления за играта и са единствено от ролята и на Бри :P дори не съм я гледала в "Мелроуз Плейс", но е вярно, за нейните 40+ тя е "drop dead gorgeous". В едно интервю на червения килим от ET! Online и правят комплимент, че изглежда като филмова звезда. Тя благодари и отговаря шеговито "Жалко, че нямам филми които да покажа." Относно http://www.youtube.com/watch?v=1o_FV7WYK2Y, още не съм я гледала в "Трансамерика" (2005), но е номинирана за Оскар и това говори само по себе си. Освен това, по обясними причини, образите на тези две жени са най-добре изградени от Марк Чери. Като рових из YouTube много ми хареса близостта на
извън екрана и факта, че Марша изобщо
на образа си, като изключим бременността :P

Доста излизам от темата, но аз обичам да се ровя зад кулисите. Ето още малко инфо, за любопитните като мен:

Vanity Fair:

&

Role model:

&

Fashion and couture:

&

Making DH:

&
& http://www.youtube.com/watch?v=LnRqT9OPW2k

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Аз не следя редовно сериала, но именно Марша Крос беше тази, заради която започнах да го гледам. Образът на Бри според мен е най-интересния и добре подплатен в целия сериал. Макар и Линет (Фелисити Хъфман), също да изпълнява една доста позната на много жени роля, на мен лично Бри ми е любимка и не мога да си представя друга жена, освен Марша Крос да се въплати в образа на тази "отчаяна съпруга". Имаше един момент (не знам в коя серия и кой точно сезон, но ще да е от последните), където дъщеря й я напуска (след като беше изоставила и синът си на пътя). Като една вманиачена перфекционистка, бях изненадана да видя Бри да прецени, че грешката е в нея. Стегна си багажа и сама отиде в лудницата, което говори много за личността на образа й. Много красива и истинска жена и в същото време забележителна актриса. Бих се радвала да я видя в някой пълнометражен филм.

• Автор

ОФФ: Хе-хе, както казах "проклети да са хората от HBO" Публикувано изображение Аз съм нетърпелива по природа и не мога да следя сериали като този по телевизията. Искам да знам всичко и то веднага. Епизода за който говориш (виж подписа ми ;)) е в края на втори сезон. В третия, за да се избегне снимането на наедрелия и корем (с близначките Eden и Savannah), ролята на най-голяма откачалка поема за малко Кайл Маклоклан (рекламното лице на Дейвид Линч ;)). Те двамата имат една политическа сценка дето направо ме разтресе Публикувано изображение Качила съм я тук. Как да не си спомни човек за аферата на Клинтън. :ph34r: Аз утре подхващам 9-те (до момента) серии от четвъртия сезон.

Behind the scenes: Promo Preview & Mary Alice Voice-Over & Macys Shopping Trip

Не искам да ви развалям дискусията за отчаяните съпруги, но но така и не ми допадна (не че съм гледал повече от 2 серии). Като цяло сериалите, ако не са комедийни, трудно могат да ми задържат вниманието. То не са интриги, сватби, продължения и най-ужасното очакване на новия епизод или сезон. Вече дори не си спомням какво стана в Lost. Освен естествено, ако изчакаш и след това изгледаш сезоните на един дъх ;).

Предпочитам сериалите, в който всяка една серия е независима от другата с много редки изключения "to be continued". И тъй като повечето от тях са анимация, трудно бих могъл да изразя нескритото си възхищение от добрата игра на актьорите във "Family guy", Futurama, American dad, South park и т.н.

В момента се сещам за Neil Patrick Harris, който играе ролята на Барни в "How I met your mother" и сякаш е роден за ролята :). Мисля дори, че взе или поне бе номиниран за Еми. Също така ми правят впечатление дебилите от "IT crowd" - страшен английски комедиен сериал. Главните герои са двама ИТ администратори, а шефката им и бъкел не вдява от компютри. Тримата влизат перфектно в ролите, а смехът е гарантиран...стига да си падате по английски (ИТ) хумор :wors:.

цитат, IT шефката на среща на борда на директорите: "Seriously, if you type google into google you can break the internet".

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Автор

Не искам да ви развалям дискусията за отчаяните съпруги, но но така и не ми допадна (не че съм гледал повече от 2 серии).

Гледай повече, може да размислиш. А иначе, нищо чудно, той е насочен главно към женската публика Adults 19-49 ;) Готова съм да се обзаложа, че "Samantha who?" няма да ти хареса, макар Кристина Апългейт и сериала да са номинирани за Златен Глобус в категориите си.

Като цяло сериалите, ако не са комедийни, трудно могат да ми задържат вниманието. То не са интриги, сватби, продължения и най-ужасното очакване на новия епизод или сезон. Вече дори не си спомням какво стана в Lost. Освен естествено, ако изчакаш и след това изгледаш сезоните на един дъх ;).

И аз така :P Подхванала съм "на един дъх" сериалите които са продукция на abc. Те са номер едно по рейтинг.

Предпочитам сериалите, в който всяка една серия е независима от другата с много редки изключения "to be continued". И тъй като повечето от тях са анимация, трудно бих могъл да изразя нескритото си възхищение от добрата игра на актьорите във "Family guy", Futurama, American dad, South park и т.н.

В момента се сещам за Neil Patrick Harris, който играе ролята на Барни в "How I met your mother" и сякаш е роден за ролята ;). Мисля дори, че взе или поне бе номиниран за Еми. Също така ми правят впечатление дебилите от "IT crowd" - страшен английски комедиен сериал. Главните герои са двама ИТ администратори, а шефката им и бъкел не вдява от компютри. Тримата влизат перфектно в ролите, а смехът е гарантиран...стига да си падате по английски (ИТ) хумор :).

Не съм гледала нито един от изброените. Дори Lost и OTH не съм гледала още, а и не смятам за сега. Като приключа с abc, може да се насоча към cbs - "How I met your mother".

цитат, IT шефката на среща на борда на директорите: "Seriously, if you type google into google you can break the internet".

Опитах Публикувано изображение "Проверката е висша форма на доверие."

Гледай повече, може да размислиш. А иначе, нищо чудно, той е насочен главно към женската публика Adults 19-49 :P Готова съм да се обзаложа, че "Samantha who?" няма да ти хареса, макар Кристина Апългейт и сериала да са номинирани за Златен Глобус в категориите си.

.....

Аз тогава защо го гледам? На всичкото отгоре и си ми харесва? Публикувано изображение

• Автор

Аз тогава защо го гледам? На всичкото отгоре и си ми харесва? Публикувано изображение

От любопитство към женската психология Публикувано изображение То покрай тебе само жени... трябва да се научиш да ги разбираш, няма как Публикувано изображение

От любопитство към женската психология Публикувано изображение То покрай тебе само жени... трябва да се научиш да ги разбираш, няма как Публикувано изображение

Да бе да ;)

Помниш ли какво се случи със мъжа на Брий ван де Камп....Беше лекар, горкият :P

Публикувано изображение

Абе, то и Отчаяните съпруги може би ще ми хареса стига да изгледам една цяла серия или ако го почна отначало. Просто не е мой тип ;), както споменах избягвам сериали, в които трябва са следиш всяка една серия, за да не изпуснеш историята. Сега чакам 4ти сезон на Lost от няколко месеца и постепенно губя интерес.

Виж "Сексът и градът" беше доста забавен и сега очаквам игралният филм.

yvsot, започвай "How I met your mother", има излязли два сезона, а третият върви в момента. Ако не ме лъже паметта, по нова върви първи сезон, но е озвучен Публикувано изображение, което отчасти го прави доста по-непривлекателен.

За "Samantha who", само съм чел, но ще го преслушам скоро :P

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Преди година-две изобщо не гледах сериали, но сега се зарибих (за което от чсти съжалявам, защото са голяма краста. Не знам защо имах някакви предрасъдъци спрямо телевизионните продукции и си мислех, че такова нещо като хубав сериал няма, но се оказа, че и телевизията има какво да предложи. "Сексът и градът" също е добро попадение и много добре се приемса от женската аудитория :wors: Най-малкото, че всяка жена знае що е това женско събиране на което основната тема е секса Публикувано изображение .

Между другото, Трихо - след като изгледах няколко серии на Д-р Хаус вече ти сложих диагноза :wors: - доктор :wors:

• 3 месеца по-късно...

Публикувано изображение

В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки, други не могат да поканят на вечеря и съседа си. Всички те имат обаче нещо общо: живеят в един и същ квартал и въпреки, че личните им истории се различават, и петте се нареждат под общия знаменател на "отчаяни съпруги".

Един от най-добрите сериали,които съм гледал някога... Исма да ви попитам на в 4ти сезон само 10 серии ли има?

Това е тема само за Юлия Публикувано изображение

Хубаво е сериалчето заглеждам се понякога и то предимно заради Марша Крос (Бри). Страшен персонаж!

• Автор

Това е тема само за Юлия Публикувано изображение

;)

За pacho_r: Следващата серия ще бъде излъчена по abc на 13-ти април т.е. на сладващия ден ще я има по торентите, Сезона ще бъде продължен с 5 едночасови серии + един двучасов финал т.е. общо 17 епизода вместо стандартните 23-24 /заради стачката/ ;)

• Автор

Хубаво е сериалчето заглеждам се понякога и то предимно заради Марша Крос (Бри). Страшен персонаж!

Мацката днес празнува ден-ден. Който гледа 3-ти сезон по бТВ да наблюдава бюста и. :rolleyes:

Има ли други фенове на това невероятно сериалче?

Явно няма, ама я да те питам аз нещо. Като си фен я ми кажи какво става с кучетата на Wisteria Lane? На Скаво и на Майк? Честно, няма да се изненадам и това на гей двойката да се изпари. Публикувано изображение Марк Чери нещо много често губи домашните си любимци. Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

Юле, ама и ти си една взискателна Публикувано изображение

В тоя ред на мисли - я ми кажи какво стана с чорапите на Паркър от сезон 3 8-ми епизод? Публикувано изображение

и аз се чудя постоянно кво става с онова куче от смолвил, от 5 сезон се мярка само в плевнята за по 1мин.,а иначе май не го пускат в къщата...ама тва е
  • Автор

Юле, ама и ти си една взискателна Публикувано изображение

В тоя ред на мисли - я ми кажи какво стана с чорапите на Паркър от сезон 3 8-ми епизод? Публикувано изображение

Публикувано изображение Не Би, грижа ме е. Направо се притИснявам за тези животинчета. Ти знаеш как е, гледаш такова, но силно се съмнявам Марк Чери да има.

03.08 - това беше преди цял сезон и нещо. Нямам никакъв спомен за тези чорапи, но ми е познато. В къщи те непрекъснато изчезват, всъщност все единия от чифта. Къде се губят е една от многото мистериите на живота. Публикувано изображение

за сериал е доста интересен,има елементи на трилър,а и е забавен,накой от изводите на края на всяка серия,ми допадат,освен него и комедийните сериали,любим ми е Смолвил:Супермен в началото,много симпатично сериалче п.п. а кучето от Смолвил все още си е в плевнята и помага на Кларк,сестра му и Лана,чакам 16 епизод от 7 сезон

P.S. Аз даже кучето на Скаво го бях забравил. Мерси , че ме светнахте.. :Д

Маалко остава и излиза новия Е П И З О Д -ще да е то епизод..такъв какъвто трябва

And бай д уей : коя е сестра му на Кларкито (Си КЕй)

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

Уфффф,докъто излезе този епизод забравих предните,трябва да направя едно яко гледане,иначе сериала ми е любим,луда съм по него. :rolleyes:Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.