Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да изкарам курсове за масажист

Featured Replies

Значи сега съм се "надахал" за да почвам курсове за масажист... можете ли да ми кажете дали идеята е добра и да ме посаветвате "хляб в това има ли "

• 1 месец по-късно...

Малко късно виждам тази тема, но пък ако някой по- нататък се интересува, тук може да намери добра информация.

На мен ми харесва идеята за работа като масажист, тъй като считам, че все повече хора имат нужда от нея. Не зная дали имат все повече хора възможност да зяплащат за това. Но може да им се наложи.

Идеята е добра.Моя позната изкарва прилични пари по българското черноморие като физиотерапевт.Предполагам,че и при масажистите е така.Стига да имаш нерви да търпиш разни разглезени лелки!

Освен курсовете е нужно да имаш и добра психическа нагласа

Успех

Публикувано изображение

• 11 месеца по-късно...

Въпросът ми се отнася до самото записване за такива курсове.

Има ли шанс да успея да се запиша, ако все още не съм пълнолетна? Публикувано изображение

• 11 месеца по-късно...

Благодаря за отговорите :)

Здравей didcho! Аз съ масажист от 8 години. Мога да ти каже че е добре да намериш курсове с наистина добри специалисти в тази област и с желание да го преподават от сърце. Другото което е важно: да ти харесва тази работа като цяло, а не само младите клиентки. Ако ти харесва и искаш да се развиваш в тази област, ще намериш и сайтове в интернет, където ще можеш да събираш повече информация. Както например този безплатен илюстриран сайт-учебник за японски точков масаж Шиацу: www.shiatsu.health-bg.com. Имам познати масажисти,кинезитерапевти, които са завършили НСА и не могат да направят един добър масаж. Но има и познати които се саморазвиват и помагат на хората и събират благодарности и бакшиши. Всичко е в желанието да го направиш. И това важи не само за тази професия. Успех и поздрави!

Значи сега съм се "надахал" за да почвам курсове за масажист... можете ли да ми кажете дали идеята е добра и да ме посаветвате "хляб в това има ли "

Професията е много хубава, до колко може да се реализираш и живееш от това зависи, какви умения си придобил и все пак трябва да ти се отдава. Също след цял ден в който си направил над три масажа ръчичките болят, осебенно в началото...

Иначе аз мн се радвам, че придобих подобни умения, защото помагам на близките си ....

• Автор

Професията е много хубава, до колко може да се реализираш и живееш от това зависи, какви умения си придобил и все пак трябва да ти се отдава. Също след цял ден в който си направил над три масажа ръчичките болят, осебенно в началото...

Иначе аз мн се радвам, че придобих подобни умения, защото помагам на близките си ....

Добре да не правя реклама тук дай скайп или нещо да ти покажа при кой искам да ходя на курс и да си кажеш мнението :help:
  • 5 месеца по-късно...

Аз съм карал курсовете на Белисимо и останах доволен ,

дадоха ми лиценз което не е без значение :rolleyes:

Имат много инфо в сайта http://www.bellissimo-bg.com

Редактирано от diavolcheto_fiut (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Определено има хляб в това! Изкарват се много добри доходи. Повечето добре рекламирани масажисти и студиа изкарват доход по добър за една седмица от колкото други хора които работят цял месец за същите пари! При един добър курс и добра лицензирана квалификаия съвсем спокойно можеш да заработиш пари с които да покриеш разноските си ;)

Въпросът ми се отнася до самото записване за такива курсове.

Има ли шанс да успея да се запиша, ако все още не съм пълнолетна? :)

Винаги можеш да започнеш да учиш за масажист. Без значение от възрастта,пола и т.н. Има един много добър център за професионална квалификация "Оманна 2011" в центъра на София, при това на изгодни цени. Разгледай www.uc-omanna.com или www.masajite.webnode.com за по-добра информираност. Най-малкото може да опиташ лечебната сила на масажите при много добри специалисти! :)

• 4 години по-късно...

При всички случаи си струва да се изучиш за масажист - хем забавно хем доходоносно. Относно записвания можеш да се информираш тук.

преди 46 минути, Давитоз Варна Бургас написа:

При всички случаи си струва да се изучиш за масажист - хем забавно хем доходоносно. Относно записвания можеш да се информираш тук.

Темата е от преди 5 години, мислите ли че автора не е взел решение?

• 1 година по-късно...

Моя позната се изръси луди пари за курсове, но в последствие не успя да си намери работа. Навсякъде са ѝ казвали, че трябва опит. Така че в днешно време, в този пренаситен пазар, явно само с курсове не става. По спомен в НСА имаха такава специалност.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.