Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко опасни са мишките?

Featured Replies

Знам, че темата ще ви се стори смешна, но съм сериозна. sad.gif

Докато седях на стол на терасата и чаках да видя метеор, по едно време видях нещо с крайчеца на окото си и се обърнах да видя какво става. И какво да видя, нещо четирикрако и с опашка се разхождаше по пердето на вратата, а като се вгледах по ясно, видях че е мишка. Изплаших се и отскочих надалеч. Мишката изчезна, когато мама отвори вратата и влезе.

Та въпроса ми е-колко опасни са мишките, какви болести пренасят? Пипах пердето, но поле си измих хубаво ръцете, но не знам достатъчно ли е............ Направо съм умряла от страх, моля ви, дайте някакво инфо!

Не е достатъчно. Със сигурност вече си болна от холера, коремен тиф и токсоплазмоза. Остават ти броени дни живот, така че използвай времето си, за да си напишеш завещанието и да се сбогуваш с най-близките си biggrin.gif

Като за начало мишката вероятно е по-уплашена от теб, така че няма вероятност да те изяде. Добре е да провериш от къде е влязла, дупка примерно. И определено имаш причини да й сложиш отрова.

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif:whist::ph34r::nono::lol6::lol6: Остават й проени дни ... стига си плашел момичето да не да земе да се стресира , че да му стане нещо ;)

Докато седях на стол на терасата и чаках да видя метеор, по едно време видях нещо с крайчеца на окото си и се обърнах да видя какво става. И какво да видя, нещо четирикрако и с опашка се разхождаше по пердето на вратата, а като се вгледах по ясно, видях че е мишка. Изплаших се и отскочих надалеч. Мишката изчезна, когато мама отвори вратата и влезе.

Та въпроса ми е-колко опасни са мишките, какви болести пренасят? Пипах пердето, но поле си измих хубаво ръцете, но не знам достатъчно ли е............ Направо съм умряла от страх, моля ви, дайте някакво инфо!

И аз си имах такъв съквартирант преди 2 месеца.Схемата е проста.Така и така нямаше кво да яде,постоя няколко дни и сама изчезна,за да не умре от глад.Явно при съседите ми й е по-добре :whist:

Да пращам ли писанката?

Взимаш отрова за мишки или си купуваш капан за мишки!

Всякакви болести пренасят, просто защото ходят навсякъде!!!

Изпери пердето! И купи капан! Хайде и не е толкова страшно колкото изглежда!

Аз съм виждала мишка голяма колкото голяма котка и ме беше страх да не ме убие вечерта! Жива съм и ти ще си, но вземи мерки! Хайде успех! :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.