Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Нова контрацепция – електрошок за сперматозоидите
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa
Мъжете в Сърбия трябва да се запишат предварително и да чакат, за да си направят нов вид контрацепция – електрошок на тестисите. Сръбският експерт по плодовитостта доктор Сава Бойович, ръководител на клиниката, която предлага тази услуга, каза, че малките електрошокове водят при мъжете до временно /до десетина дни/ безплодие, тъй като сперматозоидите стават неподвижни.

“Закачаме електродите към тестисите и пускаме ток с ниско напрежение. От това сперматозоидите “заспиват” за десетина дни, което означава, че двойките могат спокойно да се наслаждават на секса, без страх от нежелана бременност. Методът не убива сперматозоидите и не влияе на здравето на пациента”, каза Бойович. Според него в клиниката желаещите да изпитат този метод трябва да чакат, защото никой от досегашните пациенти няма никакви проблеми и отново се връщат за нови процедури. “Надяваме се, че преди Коледа ще започне продажба на версия с батерии в магазините”, каза Бойович.

Източник: Днес +
CaypoH
Доста станни работи измислят напоследък biggrin.gif аз лично не бих го употеребил тоя метоод преди да е достатъчно изпитан и сигурен... biggrin.gif
infinity1305
сигурна съм че този метод ще доведе до нежелани последици-като варикоцелето например,или нещо още по лошо.
angelovarna
Да бе,кой нормален би тръгнал да си бие ток на та*аците.... те хората са измислили презервативите. Е някои мазохисти може и да си ходят редовно....
daxa
Това ми прилича на Светата Инквизиция от средните векове. nono.gif
Може да е ток с ниско напрежение,но все пак си е ток и не вярвам да можеш да си го използваш безкрай,без да ти навреди...
Все пак си предпочитам традиционните методи за контрацепция...

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.