Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Елена от BigBrother 2 на корицата на 'MAXIM'
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa

Явно Хубавата Елена е оставила любовните драми от Къщата зад гърба си. Тя се появява смела и открита, каквато беше и в Къщата, на корицата на новия брой на списание Максим. В интервю за списанието тя споделя, че сигурният победител в шоуто е Миро, въпреки че гледката на мъж, който плаче, й действа отблъскващо.

Изповедта на Елена продължава и с по-лични неща като това, че не е правила секс от както е излязла от Къщата и че не е получавала неприлични предложения от фенове. Елена не крие и че е срещнала и много омраза в хората, след като излезе от Биг Брадър.

Гост в списанието са и българските модели Ася и Катерина и хърватската суперзвезда Нина Морич. Освен Елена и моделите, от новия брой на списанието можете да видите горещи снимки от партито по случай старта на списанието, на което ди джей Порша дава нов смисъл на израза „пускам музика“.

Още снимки на Елена можете да видите тук.
kayovas
Стар съм вече и недовиждам, ама това са 3 различни жени:

1.2.3.

Избирам си превъплащение 2. на Елена. Жалко че не изглежда така в действителностsad.gif
MasterRalf
честно да ви кажа нищо лично към момичето ама не става. не стига че се преструва толкова в тоя Big Brother дето за 2-та пъти дето го засякох ми се догади, а и сега стана публична личност?!?!?! вътре всичко беше шоу, а навън айде да не е получавала непричлични предложения от верен източних разбрах че девойката е ходила на вечеря с едно Lamborghini, а не смея да си мисля с още колко други "бизнесмени". откакто излезе се превърна в "обща" и това не е тайна за никой. и честно казано даже не ми харесва толкова, а в списанието са я направили далче по-хубава отколкото е на живо. kayovas наистина е жалко, но едва ли щеше да я промени много...
CoMMeRCiAl
Дам и аз мисля така ... Гримовете и прожекторите какво ли не правят tongue.gif
Dessito
За мене тя изобщо не е хубава.Още повече с тези вежди...не ме кефи и иначе

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.