Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Чат, после секс?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3, 4, 5
ivo23
Не се оплаквам,не знам защо остана с това впечатление пък точно ти
potrebitel
Исках да кажа, че тук има готини хора, понеже ти каза,че шансът да има такива е 1/10 000
ivo23
говоря по принцип...за тук да съгласен съм.Има толкова много свестни хора
Eleonora_86
ЦИТАТ(ivo23 @ 9.01.2008г. в 21:52ч.) *
Няма лошо във връзките от интернет,но се случва да намериш свестен човек 1/10 000

Точно така, съгласна съм! thumbsupsmileyanim.gif И за мой късмет аз попаднах точно на такъв човек, tongue.gif
с който съм вече близо 5 години kiss.gif и го обичам повече от всичко на света!!!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(dindi @ 10.01.2008г. в 11:47ч.) *
Честно казано отдавна съм се отказала от подобен тип развлечения...сайтове за запознаства и т.н Шантава история рядко попадаш на някой що годе нормален.

Напълно съм съгласна с мнението ти понеже и аз мисля по същия начин, и то на 100% съм уверена в това!!!че Е така...
ivo23
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 11.01.2008г. в 22:27ч.) *
Напълно съм съгласна с мнението ти понеже и аз мисля по същия начин, и то на 100% съм уверена в това!!!че Е така...

Голяма грешка от твоя страна
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(ivo23 @ 9.01.2008г. в 20:52ч.) *
Няма лошо във връзките от интернет,но се случва да намериш свестен човек 1/10 000

Да, така е но пак зависи кой какво разбира под думата, свестен?!Аз вече не мисля, че това, начина по който съм разбирала тази дума е валидно вече...

ЦИТАТ(ivo23 @ 11.01.2008г. в 22:28ч.) *
Голяма грешка от твоя страна

Не е голяма грешката Иво, защото и ти каза същото, но с други думи!?

ЦИТАТ(ivo23 @ 10.01.2008г. в 19:45ч.) *
...за тук да съгласен съм.Има толкова много свестни хора

Възможно е!
ivo23
Не си ме разбрала какво искам да кажа.Но хората които са в интернет са и по улиците.Нищо по-различно.Просто там всеки си слага категорията която търси....секс,брак,приятел и т.н.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(ivo23 @ 11.01.2008г. в 22:31ч.) *
Не си ме разбрала какво искам да кажа.Но хората които са в интернет са и по улиците.Нищо по-различно.Просто там всеки си слага категорията която търси....секс,брак,приятел и т.н.

Да, така е...но да ти кажа в последно време или аз срещам някакви дето не са много с...или просто всичко е с изменена психика?Не знам?!Ти беше прав за лицемерието има го и ми се гади от това!!!

Дори вече си мисля, че и приятели не може си намери човек, знам ли това виждам това казвам...Всеки вижда различни неща, аз виждам това...хората сякаш са променени!
ivo23
Неоткриваш Америка наново,но както казах за лицемерието - има,но не всички са така
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(ivo23 @ 11.01.2008г. в 22:41ч.) *
Неоткриваш Америка наново,но както казах за лицемерието - има,но не всички са така

Никой не я открива Америка, просто преоткрива откритото от други...Всеки минава по този път, някой рано други по-късно, а някой никога...Всеки ще си извърви пътя, а дали намира или ще намери каквото търси това е отделен въпрос!
djulss
Ако някой ден реша да прасна някоя грозновата дебелана или няква с комплексни отклонения , непременно ше посетя някой саит за запознанства biggrin.gif biggrin.gif
Не искам да засегна никой, но много ми е трудно да си представя една страхотно сложена жена да чати по цял ден с някой с цел евентуално да и излезе късмета...
ivo23
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 22:55ч.) *
Ако някой ден реша да прасна някоя грозновата дебелана или няква с комплексни отклонения , непременно ше посетя някой саит за запознанства biggrin.gif biggrin.gif
Не искам да засегна никой, но много ми е трудно да си представя една страхотно сложена жена да чати по цял ден с някой с цел евентуално да и излезе късмета...

Не знам какво си представяш и какво не,но такава е истината.Просто си нямаш на идея какви пички има
djulss
Ок участвам тогава!
Кажи къде да ги намеря cool.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 22:55ч.) *

Зависи какво точно иска страхотно сложената жена, не мислиш ли?
djulss
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 11.01.2008г. в 23:07ч.) *
Зависи какво точно иска страхотно сложената жена, не мислиш ли?

Тру!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 23:04ч.) *
Ок участвам тогава!
Кажи къде да ги намеря cool.gif

Сайтове колко щеш с жени с които можеш да си прекараш...ама не се знае какво ще ти иска после в замяна или какво ще ти коства... wink.gif

ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 23:10ч.) *
Тру!

Ако иска само секс няма да чати, ами ще действа tongue.gif

И може да не иска само секс!?Не допускаш ли, че е възможно?! tongue.gif
djulss
Ами значи за какво става въпрос .....?
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 23:13ч.) *
Ами значи за какво става въпрос .....?

Може би, ако е готина и чати иска повече от секс иначе, ако е готина и не чати то действа и си е намерила секс...
Иво, по-горе каза кой каквото търси това намира, едни секс, други брак, трети приятели...
djulss
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 11.01.2008г. в 23:12ч.) *
Сайтове колко щеш с жени с които можеш да си прекараш...ама не се знае какво ще ти иска после в замяна или какво ще ти коства... wink.gif

Ако иска само секс няма да чати, ами ще действа tongue.gif

И може да не иска само секс!?Не допускаш ли, че е възможно?! tongue.gif

Сега като се замисля - допускам ама какво може да цели една такава муцка?

Ами и аз това казах в началото , че и да има секс няма да е с готина!!!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 23:17ч.) *

Може би приятели и брак wink.gif или и двете?!За тези неща е нужно време да опознаеш човека...
А за секс не е нужно да опознаваш другия...не мислиш ли, че е така?
djulss
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 11.01.2008г. в 23:19ч.) *
Може би приятели и брак wink.gif или и двете?!За тези неща е нужно време да опознаеш човека...
А за секс не е нужно да опознаваш другия...не мислиш ли, че е така?

Може . Не знам. Не ми се е случвало с абсолютно непозната cool.gif .
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 23:24ч.) *

Кой за каквото си мисли wink.gif biggrin.gif
djulss
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 11.01.2008г. в 23:38ч.) *
Кой за каквото си мисли wink.gif biggrin.gif

Да нещо се отплеснах biggrin.gif Ама защо пък не?
Gizmoto
каква е тая тема за тинейджъри бе?
при по-зрялите хора става въпрос за съвсем други по-важни неща когато си търсят някого.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 23:40ч.) *
Да нещо се отплеснах biggrin.gif Ама защо пък не?

Усетих, разсея се много... wink.gif biggrin.gif Еми, твой избор tongue.gif

ЦИТАТ(Gizmo на български @ 11.01.2008г. в 23:41ч.) *
при по-зрялите хора става въпрос за съвсем други по-важни неща когато си търсят някого.

Като например какви по-важни неща? speak.gif
djulss
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 11.01.2008г. в 23:42ч.) *
Усетих, разсея се много... wink.gif biggrin.gif Еми, твой избор tongue.gif

Защо пък не!
ivo23
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 23:18ч.) *
Ами и аз това казах в началото , че и да има секс няма да е с готина!!!

И хубавите жени искат секс,повярвай ми!

ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 23:24ч.) *

Какво,не си ли забивал гадже в дискотека и след това да се чукате?

ЦИТАТ(Gizmo на български @ 11.01.2008г. в 23:41ч.) *

За твое сведение и хората на 50 години правят секс.
Trichocephalus
ЦИТАТ(ivo23 @ 12.01.2008г. в 09:53ч.) *
.....
За твое сведение и хората на 50 години правят секс.

offtopic2.gif
По-скоро им се иска, ама през повечето време не става ph34r.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 12.01.2008г. в 09:56ч.) *
offtopic2.gif

offtopic2.gif

Хайде пък и ти, ще се чуем след няколко по десет годинки tongue.gif
ivo23
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 12.01.2008г. в 09:56ч.) *
offtopic2.gif

Нашете минаха 50-те,но си продължават,не знам за другите как е,но си гледам от моята камбанария
Gizmoto
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 11.01.2008г. в 23:42ч.) *
Като например какви по-важни неща? speak.gif

Нормалните жени в нормални условия не обичат да си губят времето с връзки без бъдеще. Та те жените първо преценяват колко е сериозен сваляча и дали ще могат да го понасят при съвместен живот. После подпитват какво работи има ли си къща и т.н..
И всичко това става разбира се след като дамата си го е харесала на външен вид някой кандидат.
И госпожата се чувства "задължена" да се прави че не бърза за някои работи. Това е по стар женски обичай.
djulss
ЦИТАТ(ivo23 @ 12.01.2008г. в 09:53ч.) *
Какво,не си ли забивал гадже в дискотека и след това да се чукате?

Ми не съм. малко гнусничко ми се вижда това чукане след дискотека, да няма мили моля те прости ми изпила съм пет мастики biggrin.gif
ivo23
Докато всичко ти се струва гнусничко ще мааш ножки още дълго време
djulss
ЦИТАТ(ivo23 @ 12.01.2008г. в 22:29ч.) *
Докато всичко ти се струва гнусничко ще мааш ножки още дълго време

Айде ве, сириозну ???
biggrin.gif
Не съм всеяден, какво да се прави?

ivo23
ЦИТАТ(djulss @ 12.01.2008г. в 23:11ч.) *
Айде ве, сириозну ???
biggrin.gif
Не съм всеяден, какво да се прави?

offtopic2.gif Сори,лигав съм последните няколко дни.Не е нищо лично.

Всеки има право на избор
djulss
ЦИТАТ(ivo23 @ 12.01.2008г. в 23:16ч.) *
offtopic2.gif Сори,лигав съм последните няколко дни.Не е нищо лично.

Всеки има право на избор

Лигав значи..? cool.gif Няма нужда да се извиняваш, може и да си прав!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Gizmo на български @ 12.01.2008г. в 20:36ч.) *
Нормалните жени в нормални условия не обичат да си губят времето с връзки без бъдеще. Та те жените първо преценяват колко е сериозен сваляча и дали ще могат да го понасят при съвместен живот. После подпитват какво работи има ли си къща и т.н..
И всичко това става разбира се след като дамата си го е харесала на външен вид някой кандидат.
И госпожата се чувства "задължена" да се прави че не бърза за някои работи. Това е по стар женски обичай.

Относно обичая не е точно така...има всякакви жени, така, че за някоя да не бърза означава точно това...
А за друга просто е фраза лишена от смисъл...
Може и да си прав, но дали повечето са нормални след като много добре знаят, че някоя връзка е без бъдеще, а са взели решение да я продължат?!
При какви условия една нормална жена остава при някой мъж?!

ЦИТАТ(djulss @ 12.01.2008г. в 22:08ч.) *
Ми не съм. малко гнусничко ми се вижда това чукане след дискотека, да няма мили моля те прости ми изпила съм пет мастики biggrin.gif

Хем сърби, хем боли tongue.gif така не става... wink.gif
Gizmoto
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 12.01.2008г. в 23:28ч.) *
Може и да си прав, но дали повечето са нормални след като много добре знаят, че някоя връзка е без бъдеще, а са взели решение да я продължат?!

Ами да нормални са, щото вие жените сте си присвоили правото да можете да се извинявате с чувства които са по-силни от волята ви т.е. не било могло да се командват чувствата ви към даден мъж.
Та една влюбена госпожа си е нормална когато се самозалъгва че любовника й ще се разведе с жена му. За болеста наречена любов не се продават лекарства по аптеките. Тя тая същата болест ходи и по мъжете ама симптомите са по-различни при нас.
djulss
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 12.01.2008г. в 23:28ч.) *
Хем сърби, хем боли tongue.gif така не става... wink.gif

Тоава е съвсем друга история.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Gizmo на български @ 12.01.2008г. в 23:41ч.) *
Ами да нормални са, щото вие жените сте си присвоили правото да можете да се извинявате с чувства които са по-силни от волята ви т.е. не било могло да се командват чувствата ви към даден мъж.
Та една влюбена госпожа си е нормална когато се самозалъгва че любовника й ще се разведе с жена му. За болеста наречена любов не се продават лекарства по аптеките. Тя тая същата болест ходи и по мъжете ама симптомите са по-различни при нас.

При мен такива симптоми няма...мога да си контролирам чувствата относно тези неща...
Какви са симптомите при мъжете?!

ЦИТАТ(djulss @ 12.01.2008г. в 23:42ч.) *
Тоава е съвсем друга история. Тук става дума за дискотека biggrin.gif tongue.gif

Става въпрос за теб...и за това, какво искаш ти...къде го търсиш и защо?!
Gizmoto
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 13.01.2008г. в 20:47ч.) *
Какви са симптомите при мъжете?!

Не казвам, ние не си издаваме слабите места току така.
Питай някоя жена дето ни познава що за примати сме.
baby_muse
Защо пък не.. хората са си хора.. а вече почти всички ползват Интернет.. Пък и за какво по-нормално нещо от секс, след като са се харесали.. независимо дали това ще е уредена среща от чата...
fireson
ЦИТАТ(baby_muse @ 14.01.2008г. в 00:36ч.) *
Защо пък не.. хората са си хора.. а вече почти всички ползват Интернет.. Пък и за какво по-нормално нещо от секс, след като са се харесали.. независимо дали това ще е уредена среща от чата...

Дай боже , всеки му . Ако става така и аз искам tongue.gif Шегувкам се , малко рядко ги има тея моменти в интернет , не мислиш ли rolleyes.gif
baby_muse
ЦИТАТ(fireson @ 14.01.2008г. в 00:23ч.) *
Дай боже , всеки му . Ако става така и аз искам tongue.gif Шегувкам се , малко рядко ги има тея моменти в интернет , не мислиш ли rolleyes.gif

Кои моменти? Да срещнеш някой, с когото си допадате ли? Рядко, но се случва smile.gif
ostavime
Че трябва ли да разберем дали си допадаме преди да правим секс?
smirena

Трябва да я има химията,привличането. cool.gif
ostavime
Химията е знак за друго, не и за секс. Виж привличане, но плътско е друго.
Подписа на RA4NA преди време беше красноречив: Това че не харесваш някой не изключва правенето на секс с него.
(цитирам по памет)
djulss
ЦИТАТ(ostavime @ 14.01.2008г. в 13:07ч.) *
Химията е знак за друго, не и за секс. Виж привличане, но плътско е друго.
Подписа на RA4NA преди време беше красноречив: Това че не харесваш някой не изключва правенето на секс с него.
(цитирам по памет)

А химията знак за какво е?
smirena

За любов,която води до секс.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.