малко коментар (без да се засягате, само пиша каквото ми идва дано не съм твърде рязък) - Stalik и аз съм раче и знам какво имаш в предвид за мисленето (нали и девизът ни е "аз се съмнявам"

) та и аз съм да кажем романтичен (време за реклама) и то не само от този тип клишета, които ги има по филмите, макар че в наше време много малко хора си правят труда дори малко да се постараят, а камо ли да прилагат нещо, което видели или чели някъде. това обаче е друга тема... и аз имах период когато просто си представях как като отида на някакава среща (основно "сляпа") ще започна да си мисля "къде отивам" и дали ще бъде това, което очаквам и ще се разочаровам ли или как ще се измъкна и т.н. съвсем нормално и човешко е, но с времето и изграждането на малко самочувствие и много непукизъм всичко се променя

и в крайна сметка си готов за всичко, винаги знаеш че си достатъчно умен и хитър за да се измъкнеш без да оставиш лошо впечатление, но и да бъдеш разбран без да нараняваш (ех изкуство

). колкото и важна да е за мен душата на жената срещу мен, няма как да не погледна тялото и дори в последно време първо гледам да ми хареса външният вид - поне да е приличен и после си правя проучване към коя карегория ще я пратя от сорта - приятелки, за веднъж, приятелски секс, възможна вързка (давам само примери де). дори да не мога да се похваля със страшно много телефонни номера в GSM-а знам че мога да заговоря всяка и да получа точно каквото искам (колкото и прехвалено да звучи до сега се справям отлично), но по-скоро бих предпочел обстановка като разходка из града или в някой бар отколкото в някакъв сайт за запознанства или mIRC . точно тази "виртуалност" (virtuell лат. virtus - сила, годност) някакси предразполага към свободно опознаване при положение, че нямаш смелостта да се пресегнеш и да уловиш момента, и после много дълго съжаляваш за страхотното момиче от автобуса или на пейката в парка... за тези хора, е по-лесно и по-спокойно по този начин и са прави за себе си. лошото че има 2 мнения и няма как да подкрепя само едното

и в двете има доста истина, но са индивидуални спрямо ситуацията и типа характер. душевният контакт няма как да мине без секс - не е човешко да оставиш "любимият" незадоволен или да не стигнете до момент, в който това е последното ниво за етапа на връзката ви. просто е неизбежно и сладострастието не може да бъде пропуснато. докато самият флирт е истинска магия без която прави дори обикновенният човек - велик

и приятелю stalik няма как да избегнеш разочарованието, ако предварително не знаеш какво точно ще правите и докъде сте готови да стигнете и това може да се случи не само при една виртуална връзка, а при каквито и да е взаимоотношения между мъж и жена. нали знаеш рекламата на Sprite - твоят приятел ...

дори да мислиш че познаваш един човек винаги може да се появи нещо дори обикновенно сексуално желание, на което една слаба душа да не може да устои. аа и ако не искаш да хлътваш и после да страдаш не издавай всичките си тайни. обикновенно хората за да намират тема на разговор започват да говорят за себе си и когато кажеш всичко - какво - за това вече сме писали другаде

randb едва ли само при нас го има проблема и този интерес по темата и не мисля че е чак толкова добре разпространен - не всичко става като по филмите!!!
arti "дранйето" е мноу важно нйещо. удоволствието от непознатото и това че никога повече няма да видиш този човек или дори да го видиш няма да знаеш кой и какъв е - това дава неописуема свобода във секса и усещания, които пожелавам на всеки да изпита (и все пак е както си го направиш). а в нет-а може да си казваш какво ли не, докато за да успееш да погледнеш един непознат в очите и умело да го излъжеш ти трябват доста тренировки. да не го накараш дори да се замисли дали не ти е хрумнало нещо на момента от сорта имам 300 000 в банката ама ходя с автобус за да усещам хората около себе си и да завързвам нови контакти или нещо от сорта. а точно това задълбочаване с такъв човек е голямта грешка за която говори Stalik..
затова гасете компютрите и отивайте по купони и говорете с хора от другият пол - няма да ви ухапят освен ако не го искате или не сте прекалено скучни

важната максима е че ако не опиташ губиш на 100%, затова колкото и зле да се представите винаги има поне 1% разлика от пълната загуба и бездействието