Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: "Ретро радио" спасява от нежелани ухажори
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

Fifa
От началото на месеца "Ретро радио" предлага нова услуга - специален телефонен номер срещу нежелани ухажори за играта на вечерното шоу на медиата "Флирт: прехвърляне на обаждане". Всички, озовали се в затруднена ситуация в компанията на натрапници, могат да дадат на досадните обожатели тайния телефонен номер на "Ретро радио" вместо своя собствен. Той е 0885 369187 и на него ще могат да се пращат sms-и и гласови съобщения. Водещата Динка Желязкова всяка делнична вечер от 18 до 21 ч ще пуска най-оригиналните от тях.
Trichocephalus
Ретро Радио вече ще се казва „Радио 1 Рок”

(Съвет за електронни медии)
Madonna
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 30.06.2008г. в 08:46ч.) *
Ретро Радио вече ще се казва „Радио 1 Рок”

Ех,ще го развалят и него..
Trichocephalus
ЦИТАТ(Madonna @ 30.06.2008г. в 23:00ч.) *
Ех,ще го развалят и него..

Точно това си помислих, като прочетох новината sad.gif
А ми е една от любимите радиостанции.В Плевен не се лови "Радио 1" и слушам изключително "Ретро" или "Z-Rоck"-в зависимост от настроението ми.
Кой знае какво нова програмна схема ще измислят.....
potrebitel
Ааааа, нееее, ако променят изцяло програмат му ще умра. Ако не ме разсмива Димитър Пвлов, кой ще го прави? Какво ще слушам в скучните дни на работа. Ех, дано не го развалят, защо трябва всичко хубаво да се разваля, да му се не види... sad.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(potrebitel @ 1.07.2008г. в 10:13ч.) *
Ааааа, нееее, ако променят изцяло програмат му ще умра. Ако не ме разсмива Димитър Пвлов, кой ще го прави? Какво ще слушам в скучните дни на работа. Ех, дано не го развалят, защо трябва всичко хубаво да се разваля, да му се не види... sad.gif

Толкова лесно не се умира, спокойно. Пък и не меже ли да си направиш сама музика и да си слушаш? Какво толкова като се променяло някакво си радио!? speak.gif
А иначе то, много хубаво не е на хубаво. И хубавите неща не са вечни!
potrebitel
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 1.07.2008г. в 10:26ч.) *
Толкова лесно не се умира, спокойно. Пък и не меже ли да си направиш сама музика и да си слушаш? Какво толкова като се променяло някакво си радио!? speak.gif
А иначе то, много хубаво не е на хубаво. И хубавите неща не са вечни!

Не е същото бе, мацко. Вярно е, че няма нищо вечно. Ама не ми казвай, че не си имала любими неща и после не ти е кофти, като отминат...

И на мен ще ми е кофти, ако промянт изцяло програмата на радиото. Да, мога да си кача каквато музика искам аз. Ама няма как Димитър Павлов да дойде при мен и да ме разсмива, нали? tongue.gif
Филипов
То варианти за слушане много. Радио1 върви като музикален фон на рекламния канал. Освен това през интернет може всичко да се слуша, например МилаГолд. А и по мрежата вече има IPTV, като се отсее чалгата все остава нещо да се види/чуе.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(potrebitel @ 1.07.2008г. в 10:34ч.) *
Не е същото бе, мацко. Вярно е, че няма нищо вечно. Ама не ми казвай, че не си имала любими неща и после не ти е кофти, като отминат...

И на мен ще ми е кофти, ако промянт изцяло програмата на радиото. Да, мога да си кача каквато музика искам аз. Ама няма как Димитър Павлов да дойде при мен и да ме разсмива, нали? tongue.gif

Абе не искам старото и тва си е, искам сегашното. Миналото си е минало да си стои там.

А за разсмиването, все ще намериш някой друг да те разсмива, все пак си жена, ползваш привилегии wink.gif
Да, променят каквото искат, то без това никой не може да ги спре, така че какво зависи от нас, нищо! Освен да коментираме, друго не ни остава. laugh.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(Филипов @ 1.07.2008г. в 11:10ч.) *
То варианти за слушане много. Радио1 върви като музикален фон на рекламния канал. Освен това през интернет може всичко да се слуша, например МилаГолд. А и по мрежата вече има IPTV, като се отсее чалгата все остава нещо да се види/чуе.

Така е, но в колата имам само това, което е в ефир.А радио аз слушам само тогава wink.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Филипов @ 1.07.2008г. в 11:10ч.) *
като се отсее чалгата все остава нещо да се види/чуе.

Що някой не я отсяват, само нея слушат?! speak.gif Пък и то какво ново в бг музиката, освен чалготеката?! biggrin.gif

ЦИТАТ(Trichocephalus @ 1.07.2008г. в 11:11ч.) *
Така е, но в колата имам само това, което е в ефир.А радио аз слушам само тогава wink.gif

Аз пък не слушам и съм си много добре! biggrin.gif
А иначе тук: http://www.youtube.com/watch?v=5YduZEy1MWY...feature=related има интересни БГ парчета!
Филипов
ЦИТАТ(potrebitel @ 1.07.2008г. в 10:34ч.) *
Ама няма как Димитър Павлов да дойде при мен и да ме разсмива, нали?

От форума на РР
ЦИТАТ
Митето си тръгва от РР на 11-ти юли - тогава ще му е последната Сутрешна. На 13 юли заминава да снима Форт Бояр. Няма да има повече сутрини с Митко, поне до есента не..

ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 1.07.2008г. в 11:15ч.) *
Що някой не я отсяват, само нея слушат?!

Говоря за 80 % чалга от вървящите по IPTV канали.
potrebitel
Е, Радио 1 Рок вече е факт от 01.08.008г.
Честно да си кажа аз не виждам никаква разлика в музиката, която пускат, да не кажа, че даже по същия начин подреждат песните biggrin.gif
Единствено сутрешния блок на Митака ми липсва sad.gif
ivo23
Изчакай да дойде 1-ви Септември.Сигурно тогава ще сменят програмната схема.
Замина си още едно приятно за слушане радио...
Да живее монопола

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.