Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Спасете ми шефчето
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

haidukpikaso
Помагайте,аверчета,със съвети-шефчето хлътна wub.gif
То няма нищо лошо да си влюбен,ама той е 1943,а тази е 1984 ph34r.gif
Той си има и внучета,а тя е неуспяла и нереализирала се манекенка...
Това са 41 години разлика-2 поколения,той може да й бъде дядо...
Не ме разбирайте погрешно-нямам нищо против връзката им,но нека да върви и работата.
Откакто влезе в екипа ни и вече нищо не е същото като преди...
Екипа ни почти се разтури sad.gif
Всички виждат,че тя го използва,но всеки му гледа сеира отстрани и си трае.
Искам да го приземя шефчето,той мене си ме слуша-вие само дайте едно рамо worshippy.gif
bo6ko
Не ви знам отношенията,и доколко ти слуша съветите,но според мен недей да се месиш.Накрая ти ще излезнеш лошата. sad.gif
the_flapper
ЦИТАТ(bo6ko @ 10.03.2006г. в 08:08)
Не ви знам отношенията,и доколко ти слуша съветите,но според мен недей да се месиш.Накрая ти ще излезнеш лошата. sad.gif
*

Мога само да се съглася.
Колкото и да те слуша и да уважава мнението ти на този етап ако се намесиш шефа ти ще реши,че му завиждаш и не искаш да е щастлив.
След като не е за него го остави сам да прецени това.Рано или късно ще голямата разлика в годините ще си окаже влиянието.
:bye:
rrruuummm
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 10.03.2006г. в 00:02)
Помагайте,аверчета,със съвети-шефчето хлътна wub.gif
То няма нищо лошо да си влюбен,ама той е 1943,а тази е 1984 ph34r.gif
Той си има и внучета,а тя е неуспяла и нереализирала се манекенка...
Това са 41 години разлика-2 поколения,той може да й бъде дядо...
Не ме разбирайте погрешно-нямам нищо против връзката им,но нека да върви и работата.
Откакто влезе в екипа ни и вече нищо не е същото като преди...
Екипа ни почти се разтури sad.gif
Всички виждат,че тя го използва,но всеки му гледа сеира отстрани и си трае.
Искам да го приземя шефчето,той мене си ме слуша-вие само дайте едно рамо worshippy.gif
*

Хубаво е да шеф .... whistling.gif
И как нямада се развали дисциплината от красива нова колжка. То във фитнес залата като влезе някоя засукана, всички почват да товарят щангите и да блъскат железата. Комедия wink.gif Скоро някой ще се контузи ....
Ако тази новата не е успяла на подиума, може пък във вашата фирма да се издигне. Нали знаеш "По-добре пръв на село, от колкото втори в Рим".
Trichocephalus
haidukpikaso-нищо не казваш-какво стана със шефа ти в крайна сметка ?
haidukpikaso
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 9.07.2008г. в 21:09ч.) *
haidukpikaso-нищо не казваш-какво стана със шефа ти в крайна сметка ?

Играе му хоро на главата малката и го командори отвсякъде-не само за работата
Не му дава една биричка да изпие
Иначе тя се запознава по нета с някакви на нейната възраст,ходи си и на срещи
Тотално изперка шефа
Тъжно ми е да гледам хора,изгубили достойнството си,себеуважението си
sad.gif
shefkata
Ех, миличка, та той ако не е осъзнал разликата в годините и до какви последствия води тя....То ти недей, да си тъжна де. Голям човек е шефа ти все пак laugh.gif Щом тъй му се живе.. rolleyes.gif
sed_ally
Ти няма за какво да се притесняваш - даже предприятието да фалира - не е твое, нека се оправят! А за теб работа ще се намери! Да му мисли онази, която си мисли, че да замаиш главата на някой, който е с 40 и кусур години по-голям от нея, е голямо постижение! Жалко за нея, че трябва да спи до един 43 набор, когато връстничките й се забавляват с яки, млади и чаровни пичове wink.gif
FIGI_78
ЦИТАТ(sed_ally @ 16.07.2008г. в 22:04ч.) *
Ти няма за какво да се притесняваш - даже предприятието да фалира - не е твое, нека се оправят! А за теб работа ще се намери! Да му мисли онази, която си мисли, че да замаиш главата на някой, който е с 40 и кусур години по-голям от нея, е голямо постижение! Жалко за нея, че трябва да спи до един 43 набор, когато връстничките й се забавляват с яки, млади и чаровни пичове wink.gif

Като говорим за шефове и моят е съвсем оглупял,само че не е влюбен в една, а се влюбва всеки ден, обладава всичко под 33 годишна възраст, и после се крие от тях. Прави се, че не ги познава. Като тийнейджър е станал.
zorito
Моя съвет е - не се бъркай! Ти ще го отнесеш после... И двамата имат глави на раменете си и не са на по 5 годинки, могат да преценят какво да правят.
haidukpikaso
ЦИТАТ(shefkata @ 16.07.2008г. в 20:10ч.) *
Ех, миличка, та той ако не е осъзнал разликата в годините и до какви последствия води тя....То ти недей, да си тъжна де. Голям човек е шефа ти все пак laugh.gif Щом тъй му се живее.. rolleyes.gif

Ми да си живее

ЦИТАТ(sed_ally @ 16.07.2008г. в 22:04ч.) *

Аз никога няма да легна до някой,който може да ми е дядо-за никакви пари

ЦИТАТ(FIGI_78 @ 17.07.2008г. в 00:40ч.) *
Като говорим за шефове и моят е съвсем оглупял,само че не е влюбен в една, а се влюбва всеки ден, обладава всичко под 33 годишна възраст, и после се крие от тях. Прави се, че не ги познава. Като тийнейджър е станал.

ohmy.gif
Твойто шефче по-лудо от мойто значи
tongue.gif

ЦИТАТ(zorito @ 17.07.2008г. в 15:53ч.) *
Моя съвет е - не се бъркай! Ти ще го отнесеш после... И двамата имат глави на раменете си и не са на по 5 годинки, могат да преценят какво да правят.

Не се бъркам хич-в чуждите чаршафи
Боли ме за нас,за екипа,за всичко създадено
sad.gif
FIGI_78
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 17.07.2008г. в 19:41ч.) *
Ми да си живее

Аз никога няма да легна до някой,който може да ми е дядо-за никакви пари

ohmy.gif
Твойто шефче по-лудо от мойто значи
tongue.gif

Не се бъркам хич-в чуждите чаршафи
Боли ме за нас,за екипа,за всичко създадено
sad.gif

направо е трагично да гледаш интелигентни мъже как изкукуригват.Как съсипват престижа на предприятието си и дават лош пример на другите мъже.
M1st3r_X
Тя тая глава дето му е на раменете е да мисли с нея. Като не иска да приеме фактите, да бута.
MistressLinda
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 16.07.2008г. в 18:47ч.) *
Играе му хоро на главата малката и го командори отвсякъде-не само за работата
Не му дава една биричка да изпие
Иначе тя се запознава по нета с някакви на нейната възраст,ходи си и на срещи
Тотално изперка шефа
Тъжно ми е да гледам хора,изгубили достойнството си,себеуважението си
sad.gif

мила, това си е негов проблем, а не твой.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.