Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Защо мъжете толкова харесват женските гърди
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3
Profruit
Изплакнах си очите.
В дясно е най-яка.В средата ми изглежда напушена.В ляво пък много свенлива.

http://img.photobucket.com/albums/v203/Sto...e/d56922ac2.jpg
infinity1305
ЦИТАТ(Profruit @ 15.07.2006г. в 09:34) *
Изплакнах си очите.
В дясно е най-яка.В средата ми изглежда напушена.В ляво пък много свенлива.

http://img.photobucket.com/albums/v203/Sto...e/d56922ac2.jpg

Страшна снимка biggrin.gif
На вас мъжете сигурно ви е ужасно трудно, с такъв огромен избор... biggrin.gif
kemerov
Защо пък да не харесваме нещо хубаво...
Profruit
Най-силната ръка е бяла кента според регионалните ни понятия за покер.Събирахме се в задния двор на училището близо до женската тоалетна.Седнали по турски в градинката с треска очаквахме началото на покера.По идея времето в училището трябваше да се проведе като кръжок на младия фотолюбител.Заветна камера "Смяна 8М" гордо висеше на гърдите ни, но липсата на средства за фотолента я превръщаше в ненужна висулка.Залога наричахме "чеп".Училището изучаваше френски език, като чужд и липсата на учител по английски даваше обяснение, защо не изговаряхме правилното чип.Типични деца на работнически семейства, ние не разполагахме с големи суми.На цената на бонбон лютиво лукче от 1 ст се определяше нашия чеп или нашия вход в играта.Срещу мен играеше Христо по прякор "Фотето".От ляво стоеше Багамери, от дясно на Зонка мъжкото.Картите бяха раздадени.Всеки влезе с една стотинка чеп и поиска нови карти, за да състави печелившата си комбинация.Естествено не бяхме сами.Наоколо чакаха нови покерджии готови да заемат мястото на обраните.Започна наддаване и залога стана астрономически.С 32 ст можеше да ядеш като турски бей в сладкарницата на леля Тотка тулумбички и боза.Наддавеното свърши и Багамери виждайки се като явен викториянец закрещя от нетърпение:
-Три купи с туза и някой с' н' е платил чепа!
Той постоянно броеше парите с широко искрящи очи.Аз се бях отказал.12ст дето ги имах, вече ги нямах.В този момент Христо Фотето сложи ръка върку купчината монети от по една стотинка и със сатанинска усмивка каза:
-Осем боски!-Каре от четири дами му гарантираха пиршеството в сладкарницата.От този момент до ден днешен Христо се наричаше само по един начин -"Фото Боската".
Бяхме само в шести клас, но с любопитство надничахме в пазвите на момичета при всяка появила се възможност.По време на училищни естради се правехме, че неволно се допираме до гърдите им.Множеството груби сутиени, дамски потници, ризи и блузи едва ли ни ориентираха ясно що е то женска гърда.Златка бе циганка изостанала от горни класове.Полагащото й се време я бе развило и тя бе напращяла в гърдите.Часовете по рисуване класът провеждаше в близката овощна градина.Това даваше възможност на Златка да се усамоти зад по-големи храсти и срещу 10ст да си покаже гърдите на всеки заплатил това реално шоу.Някои от моите съученици, чрез подхвърлени бележки се изживяваха вече като любовчии.Те не искаха да се излагат пред гаджетата си и желаеха на всяка цена да научат женската анатомия жертвайки сумата отделена им за баничка с тиква.Някои бяха по-нагли и уговаряха Златка да покаже малката Златка.Бях отличник и жаждата ми за знания е пропуснала тази възможност да видя заформена вагина на осмокласничка.
Гърдите и дрънкулката между краката отличава ясно мъжа от жената в тяхната анатомия.Съсгласен съм с някои мъже, че женските гърди са мъжките играчки в леглото.Пак съм съгласен, че те, големите женски гърди разсейват...да го наречем "осеменителя" в неговото намерение.Е, има и крайности известни като "гръцка количка", "испански файтон." или "турска ч.....".Въпрос на сексуална експлозия е за мен и не съдя подобни форми на задоволяване на нагон.
Не мога да бъда съгласен, че жените с малки гърди са ощетени спрямо по-пищните.Те също крият своите прелести и с мисълта си искам да убедя всяка жена, че това е излишен комплекс.В крайна сметка, всички сме чеда на майката природа и тя така е решила за нашата физика.Всичко друго е суета и данък обществено мнение.Често жени с природно надарен бюст са готови да се подложат на оперативно умаляване.Отговорът се крие, че жена с голям бюст по средата на горещото лято излиза на улицата да разхлади със сладолед на клечка.Тя се намира подпряна в малка тесна улица под сянката на дърво.И изведнъж задръстване от коли.Шофьорите вперили изпепеляващи погледи в деколтето на сладоледаджийката забравят за къде са тръгнали.Тези жени се чувстват тъпо при обикновени разговори с мъже.Вместо да я гледа в очите, той шари с крив поглед към кулите.Понятието монокини по плажовете от последното десетилетие заличи тръпката по женските гърди.Когато ти се набиват постоянно голи цици, възбудата и ерекцията затъпява.Убеден съм за очила даващи възможност да се гледа голо тяло през дрехи, ще направи създателя им по-богат от петролен шейх.Женските гърди за мен са цяла наука и тук предпочитам да спра.
Колкото, толкова.

Krasimir_
Защо харесваме... Защото все си мисля, че природата ги е докарала до съвършенство тези форми. Както гърдите, така и задните части са изваяни по линия, която дава невероятно усещане и прилив на емоция. Дори една жена да има и по-малки гърди, това не я прави по-малко желана. Ако и се струва че природата и е отнела малко от предимството там, то тя трябва да се поогледа и да го намери на друго място. То е пак там някъде в нея. Дори може да е невидимо за пръв поглед. Но открие ли го човек, ще стигне и до гърдите побиращи се в шепата. Тогава те за него ще са като онова изгубено ключе към Рая и за нищо на света не би ги разменил.
Що се отнася до силикона съм категорично, че е излишен в повечето случаи. Корекция - да. То тогава мъжете да имплантират по един вибратор на х*я си и да е по така! Малко циничен ми се струва този мъжки поглед по повод нуждата от силикон. А жените много вярват - това е.
cleopatra
Аз пък толкова харесвам мъжки дупета....Все там се заглеждам..... angel19.gif
Krasimir_
ЦИТАТ(cleopatra @ 31.07.2006г. в 20:59) *

Ха-ха-ха! По тази нова тема се въздържам от коментар. Но виждаш ли сега - жените пак имате предимство, щото и отзад има за гледане и от пред каквато е и темата. А мъжете май сме си само едни дупета wink.gif Все пак в темата за женските гърди има дълбочина. В митологията на почти всички народи са описани много женски гърди и нито едно мъжко дупе... А пък и гърдите са си символ на извор на живот. Чучура от който тече мед и мяко, толкова търсен от юнаците и в нашия епос. Не са ли знаели, не са ли били правилно ориетирани та са търсили толкова...
aniiv
ЦИТАТ(cleopatra @ 31.07.2006г. в 20:59) *

И АЗ ГИ ХАРЕСВАМ АМА ДА СА СТЕГНАТИ cool.gif ЧЕ ТО КАТО ЖЕНСКИТЕ ГЪРИ ИМА ДОСТА ОТПУСНАТИ
super girl
ЦИТАТ(ssnora @ 7.07.2006г. в 22:03) *
Винаги съм искала и аз като нормалните хора да имам по-големи гърди,ама ней се...и две хиляди евро нямам...що да сторя...научих се да си ги харесвам.Като виждам след време как някои големи бюстове провисват до кръста/никак не ми е естетично/ и си казвам по-добре малки,поне знам със сигурност,че няма да увиснат,а на който не му харесват-да си търси големи...

И аз исках,защото много се комплексирах от не чак толкова големия си бюст.За мъжете уж нямало значение,ама им изтичат очите по пищни деколтета.Пък и самочувствието на жената зависи до голяма степен от бюста.Така че се реших на операция и изобщо не съжалявам!Напротив,това е едно от най-правилните решения,които съм взела.Чувствам се прекрасно и много по-женствена!А между другото,и малки гърди могат да увиснат,виждала съм го при много жени.
car
Ами какво може да харесваш в две планини с хълмчета на върховете им отговорете ми, заради това че ни изглеждат по скоро на две пудотини отколкото на гърди пиша го с риск да ви засегна не ми се сърдете много, но поне аз мисля че е така. smile.gif
Sawi
ЦИТАТ(aniiv @ 1.08.2006г. в 15:19) *
И АЗ ГИ ХАРЕСВАМ АМА ДА СА СТЕГНАТИ cool.gif ЧЕ ТО КАТО ЖЕНСКИТЕ ГЪРИ ИМА ДОСТА ОТПУСНАТИ

драги дами, и аз харесвам всичко което изброихте дотук, но не говорехме ли за гърди?
ще ме уморите да знаете lol6.gif
DeadSmurf
Според мен, както и според някои лекарски тези, очарованието което мъжете споделят към женските гърди е вид подсъзнателно желание жената до тях да им бъде като майка.
Гърдите за мъжете символизират (според мен) майката, техният стремеж е да се върнат към утробата, където е най-сигурното място.
Разбира се, всичко това е на подсъзнателно и хипотетично ниво... smile.gif
Maximilian
При мен определено нямат общо с майки и татковци. Като видя красиви женски гърди и налитам да пипам... и разни други работи.

"Да се заровя като прасе у тикви"
vankata_6
ЦИТАТ(Maximilian @ 20.08.2006г. в 01:46) *
При мен определено нямат общо с майки и татковци. Като видя красиви женски гърди и налитам да пипам... и разни други работи.

"Да се заровя като прасе у тикви"

Само внимавай да не получиш някой шамар, като пиапаш на непозволени места! beat.gif

Но.....като се замисля inlove1.gif понякога си заслужава и да се рискува! smile.gif
mulatasabrosa
ми да ви кажа за всеки влак си има пътници според мен!
има мъже , които откачат по големи гърди , има такива които ги смятат за грозни
Аз определно съм за това жената да има хубави гърди.... не е важно да са големи а да са добре оформени и стегнати..... а ако са големи няма да тръгна да си ги режа я ......smile.gif те си слагат силикон , а ние какво да ги крием ...... не мисля .........че ще стане !
аз лично много си ги харесвам моите , ама ми е писнало мъжете да гледат все там, може би гледат щото им харесва, а пък аз защо да го крия след като е красиво ....айде НЕМА НУЖДА baby.gif
ТА аз пак се отклоних, според мен въпреки протеста ми , че гледат там , това е съвсем нормално, нали все пак е мъж , къде да ме гледа, то това се вижда най-ясно, освен лицето де ....., защото с някоя хитринка може да скриеш дупето ......е и тук си има начин със сутиен с банели...... но пак си има разлика
Не им се сърдя на мъжете , че харесват женските гърди, те не са виновни , че имат вкусsmile.gif
vankata_6
ЦИТАТ(mulatasabrosa @ 29.08.2006г. в 17:14) *
Аз определно съм за това жената да има хубави гърди.... не е важно да са големи а да са добре оформени и стегнати..... а ако са големи няма да тръгна да си ги режа я ......smile.gif те си слагат силикон , а ние какво да ги крием ...... не мисля .........че ще стане !
аз лично много си ги харесвам моите , ама ми е писнало мъжете да гледат все там, може би гледат щото им харесва, а пък аз защо да го крия след като е красиво ....айде НЕМА НУЖДА baby.gif
ТА аз пак се отклоних, според мен въпреки протеста ми , че гледат там , това е съвсем нормално, нали все пак е мъж , къде да ме гледа, то това се вижда най-ясно, освен лицето де ....., защото с някоя хитринка може да скриеш дупето ......е и тук си има начин със сутиен с банели...... но пак си има разлика
Не им се сърдя на мъжете , че харесват женските гърди, те не са виновни , че имат вкусsmile.gif

Е това ми хареса!
И аз съм на това мнение!
Важно е да са стегнати и красиви, отколкото големи и разпуснати, но най-добре да са съчетани всички качества в едно- големи, стегнати и красиви!

P.S. Между другото ми хареса ова, че не си скромна! Всеки знае, че скромността не е добродетел!

Поздрави! wink.gif
proletsearch
Въпрoсът е защо, а не какви....и ако трябва да сме честни - отговор на този въпрос е толкова възможен, колкото и отговор на въпроса, свързан с репликата "...Мъжете знаят защо" - не не знаят - то просто им/ни е в кръвта :) Анализът по някои въпроси е напълно излишен...
Maggot
Каквото и да си говорим, древните мъдреци са го казали по-добре от всеки друг. По-точно от това едва ли някой може да го опише.
цък
voxy
ЦИТАТ(Maggot @ 30.08.2006г. в 01:47) *
Каквото и да си говорим, древните мъдреци са го казали по-добре от всеки друг. По-точно от това едва ли някой може да го опише.
цък

да класиците са се изказали по въпроса да замълчим една минута в израз на уважението ни към женските гърди
Ice_Doll
Защо пък да не харесват? tongue.gif То и аз си ги харесвам, пък какво остава те... cool.gif
mulatasabrosa
точно така трябва да си ги харесваме, аз като бях малка се чудех къде да ги крия , много се срамувах леле колко съм била заблудена smile.gif те си слагат силикон аз ще ги крия........ смях
baby_muse
Всъщност, и аз си ги криех преди.. каква заблудена съм била biggrin.gif
chain_reaction
Да ви кажа колкото повече се крият, толкова повече се привлича вниманието към тях wub.gif
Fifa
ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 14:26) *
Да ви кажа колкото повече се крият, толкова повече се привлича вниманието към тях wub.gif

Ами за това ги показвайте... на всички biggrin.gif
chain_reaction
да бе да.....не искаме да насадим трайни психически увреждания на крехките ви душички.....и значително дигане на диоптъра biggrin.gif
tigertron
ЦИТАТ(fifa @ 5.09.2006г. в 14:38) *
Ами за това ги показвайте... на всички biggrin.gif

ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 14:40) *
да бе да.....не искаме да насадим трайни психически увреждания на крехките ви душички.....и значително дигане на диоптъра biggrin.gif

Хахаха, да ти кажа подкрепям fifa - вие ги показвайте, пък който е със слабо сърце няма да гледа tongue.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(tigertron @ 5.09.2006г. в 15:19) *
Хахаха, да ти кажа подкрепям fifa - вие ги показвайте, пък който е със слабо сърце няма да гледа tongue.gif

ооойй, Тигре, Тигре.....удари поне веднъж едно рамо на землячката си, дееее biggrin.gif
Fifa
Баш рамо ли искаш? biggrin.gif
chain_reaction
тихуууу ся и ти.....недей, че от нежно котенце вземи се превърне в кръвожаден звяр biggrin.gif
tigertron
ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 15:26) *
ооойй, Тигре, Тигре.....удари поне веднъж едно рамо на землячката си, дееее biggrin.gif

ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 15:50) *
тихуууу ся и ти.....недей, че от нежно котенце вземи се превърне в кръвожаден звяр biggrin.gif

Хах щЪ одарим бе (ма не казвам с какво), щом искаш tongue.gif Че и право на избор имаш между нежно котенце и кръвожаден звяр ...... е по-Убаво от това ..... wink.gif
Хахахаха
baby_muse
А защо не подялба, испанче? За теб е зверчето, за мен котенцето..и по едно време ще си ги разменим отново tongue.gif
tigertron
Хайдеееее разделиха ме вече без мое знание tongue.gif Амммм коя от вас има по-хубави гърди? baby.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(tigertron @ 5.09.2006г. в 16:31) *
Хайдеееее разделиха ме вече без мое знание tongue.gif Амммм коя от вас има по-хубави гърди? baby.gif

то и да те кажем......всичко си опира до touch.........
baby_muse
ЦИТАТ(tigertron @ 5.09.2006г. в 16:31) *

ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 16:34) *

Затова трябва да провериш на място tongue.gif

P.S. - Испанче, с теб после ще се спазарим за условията biggrin.gif
tigertron
ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 16:34) *

ЦИТАТ(baby_muse @ 5.09.2006г. в 16:38) *
Затова трябва да провериш на място tongue.gif

P.S. - Испанче, с теб после ще се спазарим за условията biggrin.gif

Че да праим срещата тогава и да "проверя" на коя са по-добри tongue.gif baby.gif
infinity1305
За мен пак само човки и останки май... sad.gif

Пак закъснях biggrin.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(infinity1305 @ 5.09.2006г. в 16:53) *
За мен пак само човки и останки май... sad.gif

Пак закъснях biggrin.gif

аз ти казах за човките - човката може и клюн да се окажат biggrin.gif

Като на щъркела ph34r.gif
Maximilian
Е просто нямам думи. Хубаво господ ви дарил с такива нещица, ама поне не ги показвайте кога не трябва.

Ейго на клипа.

Че и водеше човека.
Profruit
За да скрия мохера се наложи да се вживея в ролята на дизайнер за бански.Калинките мисля станаха сполучливи.

Maximilian
Гледам, гледам и си мисля. Абе това може да е мечта на много мъже. Жена с такава бройка на екстрите, ама на мен някак си ми изглежда странно и не мога да го възприема.

Profruit, страшен бански си и избарал. Пролет лято - 2007. Виждаш в бъдещето ти. biggrin.gif
mulatasabrosa
е да някои мъже предпочитат жени с голям и хубав бюст, други с дълги крака ,трети гледат пък друго
явно за всеки е различно ...... не знам .
RA4NA
Моите очи са все в гърдите. И все гледам големите ....
shefkata
ЦИТАТ(mulatasabrosa @ 29.09.2006г. в 17:30ч.) *
е да някои мъже предпочитат жени с голям и хубав бюст, други с дълги крака ,трети гледат пък друго
явно за всеки е различно ...... не знам .

cool.gif Абе честно да си кажа, аз тия дни взех да си задавам също въпроса по повод женските гърди - стана топличко, обличш потник и си тръгваш спокойно по улиците / аз се смятам за съвсем нормална, със стандартно телостожение - нито имам нещо в излишък, нито страдам от липсата на нещо... / Но, Бога ми, какви мъжки реакции срешнах по улиците, останах не само като гръмната, а чак срам ме хвана...Все едно съм тръгнала гола, което въобще не е така....Необясним синдром е това за мен!!! sad.gif
dindi
ЦИТАТ(shefkata @ 10.07.2007г. в 11:39ч.) *
cool.gif Абе честно да си кажа, аз тия дни взех да си задавам също въпроса по повод женските гърди - стана топличко, обличш потник и си тръгваш спокойно по улиците / аз се смятам за съвсем нормална, със стандартно телостожение - нито имам нещо в излишък, нито страдам от липсата на нещо... / Но, Бога ми, какви мъжки реакции срешнах по улиците, останах не само като гръмната, а чак срам ме хвана...Все едно съм тръгнала гола, което въобще не е така....Необясним синдром е това за мен!!! sad.gif

абе мацка, аз и без нищо отгоре да излезна едва ли някой ще ме загледа biggrin.gif Е може и да закача някой поглед на съжаление biggrin.gif Като Бог ти е дал кефи се biggrin.gif
Trichocephalus
Суета са циците,чиста суета и лакомия cool.gif
vboychev
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 10.07.2007г. в 11:56ч.) *
Суета са циците,чиста суета и лакомия cool.gif

Суетата док преобладава при тези, които нямат цици...
dindi
ЦИТАТ(vboychev @ 10.07.2007г. в 12:29ч.) *
Суетата док преобладава при тези, които нямат цици...

Тва е шото тези с циците ни създават комплекси. Забележете- не, мъжете, а жените. За една е жена е гордост да има голям бюст. Истината обаче, и не го казвам от злоба щото съм малокалибрена , че естествения голям бюст много рядко е стегнат и хубав. hush.gif
vboychev
ЦИТАТ(dindi @ 10.07.2007г. в 12:32ч.) *
Тва е шото тези с циците ни създават комплекси. Забележете- не, мъжете, а жените. За една е жена е гордост да има голям бюст. Истината обаче, и не го казвам от злоба щото съм малокалибрена , че естествения голям бюст много рядко е стегнат и хубав. hush.gif

Точно това имам предвид... Но пък, който си няма цици си има акъл...
RA4NA
ЦИТАТ(vboychev @ 10.07.2007г. в 12:35ч.) *
Но пък, който си няма цици си има акъл...

Нееее, тук не съм съгласна nono.gif
Trichocephalus
.
ЦИТАТ
....Но пък, който си няма цици си има акъл...

Акъла-добре,ама с акъла не можеш да си поиграеш,да накараш зрънцето му да настръхне (ако мозъка имаше мамила,де wink.gif ) Неможеш да помилваш мозъка,да си поставиш оная работа между двете му полукълба (я това си е идея бе )
Та много работи можеш да вършиш с чифт цицки,които с един мозък не можеш да направиш biggrin.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.