Най-силната ръка е бяла кента според регионалните ни понятия за покер.Събирахме се в задния двор на училището близо до женската тоалетна.Седнали по турски в градинката с треска очаквахме началото на покера.По идея времето в училището трябваше да се проведе като кръжок на младия фотолюбител.Заветна камера "Смяна 8М" гордо висеше на гърдите ни, но липсата на средства за фотолента я превръщаше в ненужна висулка.Залога наричахме "чеп".Училището изучаваше френски език, като чужд и липсата на учител по английски даваше обяснение, защо не изговаряхме правилното чип.Типични деца на работнически семейства, ние не разполагахме с големи суми.На цената на бонбон лютиво лукче от 1 ст се определяше нашия чеп или нашия вход в играта.Срещу мен играеше Христо по прякор "Фотето".От ляво стоеше Багамери, от дясно на Зонка мъжкото.Картите бяха раздадени.Всеки влезе с една стотинка чеп и поиска нови карти, за да състави печелившата си комбинация.Естествено не бяхме сами.Наоколо чакаха нови покерджии готови да заемат мястото на обраните.Започна наддаване и залога стана астрономически.С 32 ст можеше да ядеш като турски бей в сладкарницата на леля Тотка тулумбички и боза.Наддавеното свърши и Багамери виждайки се като явен викториянец закрещя от нетърпение:
-Три купи с туза и някой с' н' е платил чепа!
Той постоянно броеше парите с широко искрящи очи.Аз се бях отказал.12ст дето ги имах, вече ги нямах.В този момент Христо Фотето сложи ръка върку купчината монети от по една стотинка и със сатанинска усмивка каза:
-Осем боски!-Каре от четири дами му гарантираха пиршеството в сладкарницата.От този момент до ден днешен Христо се наричаше само по един начин -"Фото Боската".
Бяхме само в шести клас, но с любопитство надничахме в пазвите на момичета при всяка появила се възможност.По време на училищни естради се правехме, че неволно се допираме до гърдите им.Множеството груби сутиени, дамски потници, ризи и блузи едва ли ни ориентираха ясно що е то женска гърда.Златка бе циганка изостанала от горни класове.Полагащото й се време я бе развило и тя бе напращяла в гърдите.Часовете по рисуване класът провеждаше в близката овощна градина.Това даваше възможност на Златка да се усамоти зад по-големи храсти и срещу 10ст да си покаже гърдите на всеки заплатил това реално шоу.Някои от моите съученици, чрез подхвърлени бележки се изживяваха вече като любовчии.Те не искаха да се излагат пред гаджетата си и желаеха на всяка цена да научат женската анатомия жертвайки сумата отделена им за баничка с тиква.Някои бяха по-нагли и уговаряха Златка да покаже малката Златка.Бях отличник и жаждата ми за знания е пропуснала тази възможност да видя заформена вагина на осмокласничка.
Гърдите и дрънкулката между краката отличава ясно мъжа от жената в тяхната анатомия.Съсгласен съм с някои мъже, че женските гърди са мъжките играчки в леглото.Пак съм съгласен, че те, големите женски гърди разсейват...да го наречем "осеменителя" в неговото намерение.Е, има и крайности известни като "гръцка количка", "испански файтон." или "турска ч.....".Въпрос на сексуална експлозия е за мен и не съдя подобни форми на задоволяване на нагон.
Не мога да бъда съгласен, че жените с малки гърди са ощетени спрямо по-пищните.Те също крият своите прелести и с мисълта си искам да убедя всяка жена, че това е излишен комплекс.В крайна сметка, всички сме чеда на майката природа и тя така е решила за нашата физика.Всичко друго е суета и данък обществено мнение.Често жени с природно надарен бюст са готови да се подложат на оперативно умаляване.Отговорът се крие, че жена с голям бюст по средата на горещото лято излиза на улицата да разхлади със сладолед на клечка.Тя се намира подпряна в малка тесна улица под сянката на дърво.И изведнъж задръстване от коли.Шофьорите вперили изпепеляващи погледи в деколтето на сладоледаджийката забравят за къде са тръгнали.Тези жени се чувстват тъпо при обикновени разговори с мъже.Вместо да я гледа в очите, той шари с крив поглед към кулите.Понятието монокини по плажовете от последното десетилетие заличи тръпката по женските гърди.Когато ти се набиват постоянно голи цици, възбудата и ерекцията затъпява.Убеден съм за очила даващи възможност да се гледа голо тяло през дрехи, ще направи създателя им по-богат от петролен шейх.Женските гърди за мен са цяла наука и тук предпочитам да спра.
Колкото, толкова.