Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Харесвате ли сериала "Хавайски бряг"?
kaldata.com - Форуми > Изкуство > Кино и Телевизия

spasov2
Харесвате ли сериала "Хавайски бряг"?Аз да.А вие?
eniii
ЦИТАТ(spasov2 @ 28.03.2006г. в 18:54)
*

Не знам!Не го харесвам особено много,има много по-хубави!Но все пак в моментите, когато няма друго какво да се гледа не е чак толкова лош!
marisa
След "Кварталът на богатите" това е второто сладко сериалче, с което с удоволствие можеш да си починеш пред твто wink.gif
baby_muse
Хубаво сериалче, май не съм пропуснала нито една серийка biggrin.gif
галка
и аз съм му фенка,даже мн ми харесва
yankod
ЦИТАТ(spasov2 @ 28.03.2006г. в 18:54)
*

Абе важното е че има хубави мадами..... smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Air_Alex
Ами не е лош мен ми харецва год сериалче е smile.gif :bye:
Crazy_Alf
Много готино сериалче.Ама нали вече не го дават smile.gif
TE_BG
И мен много ме кефеше и затова съм си го свалил на РС-то.
tetelina
Този сериал не знам защо, но не съм го гледала. Нещо от сорта на "Кварталът на богатите", най-вече за тийнейджъри. Може и да е хубав, но все нямам време.
Красимир!
Гледам съм няколко епизода и разни откъси, но незнам защо не ми допадна сериала...
lenityy
Много ми харесва.Гледала съм сичките серий жалко че няма втори сезон ... sad.gif
жената на шефа
да определено го харесвам но не ми харесва единствено как свърши speak.gif
ShaDy-SoLdieR
Какво стана сега,ще има ли втори сезон?Много ми харесваше,а и края не беше чак толкова лош,стига вече винаги happy end,трябва да има и страдание! biggrin.gif
жената на шефа
да така е но все пак винаги съм харесвала happy end но дочух че 2 ри сезон нямало да има nono.gif
asus_
И на мене ми харесва много сериала smile.gif.Жалко че няма продължение,както казаха по-нагоре sad.gif
Leslie_
Е, готино беше сериалчето, ама к`ва полза - след първия сезон го спряха, и до колкото знам, продължение няма да има.

ЦИТАТ
Продуцентите на телевизиoнната компания "Fox" са взели решение да прекратят снимките на сериала "Хавайски бряг". Тв поредицата, която в момента върви по Би Ти Ви, проследява всекидневието на персонала в шикозен хавайски хотел. Главните роли се изпълняват от малко известните актьори Брук Бърнс (доскорошна приятелка на екшънзвездата Брус Уилис), Джейсън Момоа, Крис Полаха и Джеймс Ремар.
"Възмутен съм - заявил режисьорът на сериала Питър Елкоф. - Не ни дадоха никакви обяснения. Казаха ни само да си приберем нещата и да не снимаме повече."
Продуцентите на телевизия "Fox" обаче обяснили, че за прекратяването на работата по тв поредицата имало две доста основателни причини - твърде ниският й рейтинг и прекалено високият й бюджет. За заснемането само на един епизод били необходими 2 млн. долара.
Според програмния директор на "Fox" Джим Шарп "Хавайски бряг" се оказал "пълен провал" и щял да остане в историята на телевизията като един от сериалите с най-малко заснети епизоди.
[22-03-2005] Новинар

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.