ЦИТАТ(Mymy @ 2.07.2006г. в 19:22)

Определено ОБРЯЗАН! Имах удоволствието да правя секс с обрязано момче известно време. Усещането е невероятно. И дума неможе да става за сравнение. На необрязаните тази "кожа" само пречи и намалява чувстителността на жената, а доколкото знам и на мъжа. А движението назад е най-хубаво, когато ръбчето на главичката се усеща как минава през теб. Тогава разбрах какво означава оргазъм. За нехигиеничността - незнам кое е по-добре, но знам че никога няма да правя секс, още повече орална любов с някой който ми мирише. Пениса е много по-красив, не му висят разни кожи или каквото там се нарича. Дори когато е "забелен" пак се вижда тази кожа и пак не ме кефи. Една от моите приятелки се уреди с обрязано гадже и тя е много въодушевена. За съжаление сегашния ми приятел не е обрязан както и повечето мъже в България, но аз действам по въпроса и няма да се откажа докато не я махна тази кожа

! Според мен трябва повече да се говорят и обсъждат такива теми и на всички мъже да им стане ясно

че на жените им е много по-приятно ако пениса е обрязан и да направят каквото там е необходимо - не мисля че е кой знае какво да се махне някаква си кожа дето и без друго няма никаква полза от нея!
Заради този пост ще си позволя и аз да се включа. Ще разделя коментара си на няколко части.
1во: Предимства: НЯМА предимства при обрязването. Както някоя дама от форума се беше изразила (не цитирам дословно) "женското обрязване е осакатяване". Е защо си мислите, че един обрязан мъж не е осакатен

. "главата на пениса ставала по-чувствителна"-дрън дрън! Става точно като "немска каска"

Мястото където главичката се свързва с тази кожа е мъжкият еквивалент на вашия клитор. Там има най-много нервни окончания които завършват не под кожата а на повърхността и. Именно за това е толкова чувствителна тази зона. Сега си представете това място незащитено от кожичката. По цял ден се търка из гащите и по този начин нервните окончания се стимулират постоянно, което води до привикване на самите нерви (когато нервите са привикнали пак има усещане, но много по-малко и ще дам пример: ако се опитате да се погъделичкате сами НИЩО няма да стане, защото тялото ви го очаква и нервните окончания не са "изненадани" от това докосване). Mymy, накарай приятеля ти да си оголи главата и да си го прибере в гащите и ще видиш колко е "безчувствен". Тази кожа освен да събира бактерии, миризми и т.н. има и други функции и не знам защо досега всички обрязани тук даваха само "предимствата". Тази кожа запазва главата на пениса влажна, каквато ТРЯБВА да бъде и ако беше толкова полезно да се премахне, то еволюцията на човека отдавна щеше да го стори.
2ро: Хигиена: По тази тема се изказаха какви ли не тъпотии: "ако не се изкъпеш 3 дни и си обрязан, то пениса ти щял да бъде по-чист от този на необрязан" Ами след тези три дни като вониш на пор ако ще патката ти да мирише на токущо цъфнал люляк, за мен това не е предимство в хигиената, защото има разлика между хигиенни навици и "хигиената" в тези извънредни ситуации (когато няма вода по 3 дни), след които последното нещо за което ще мислите е секс. Да кажете, че след три дни ще сте по чисти е все едно да кажете, че човек с по-малко потни жлези от вас ще бъде много по-чист след едно такова тридневие, защото ще се изпоти по-малко! (Към жените)Ако си мислите, че е толкова хигиенично, защо не си отстраните големите срамни устни, под които също се ъбират секрети и миризми (освен това при жените тази секреция е много повече). И тогава незащитеният ви от всякакви стимулации клитор... Мани мани!
3то: Личното ми отношение към поста на Mymy: Ако се хванеш с някой дръвник ако ще и топките му да са лишени от скротум (това е кожата на топките

) удоволствието ти ще е равно на НУЛА. Получи се нещо като спора; Глям срещу малък х.. Важното е как се използва шпагата, а не колко е "остра"

.
Много е егоистично от твоя страна да караш приятеля ти да се обреже, защото кожичката му ти е противна (висяла и т.н. и не намесвам удоволствието, защото за него се изказах вече) Ами обрежи се тогава и ти, защото като ти набъбнат косъмчетата по срамните устни и му боцкаш

а това сигурно му е неприятно.
4то: Предимства на ампутирането на крак: Ще се научиш да скачаш по-бързо на останалия си "чувствителен" крак, който освен всичко друго ще е и по-хигиеничен, защото отделяш внимание само на него

. (надявам се, че ще се отнесете с насмешка към черния хумор в номер 4)
5то: Поздрави на всички!