Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Въпросник
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3
Cvetelina_sim
rolleyes.gif Това е моят интимен въпросник. Подбрала съм Ви няколко въпросчета, които се надявам да ви харесат и да се позабавлявате докато отговаряте!!! wink.gif nono.gif Ей, бъдете честни! А ето и въпросите:
1. Име и пол?
2. На колко години сте?
3. Кога за пръв път правихте секс?
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?
6. Използвате ли презервативи?
7. Какво е за Вас сексът?
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?
9. Какво правите веднага след секс?
10. Правите ли орален секс?
11. А анален?
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то?
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?
17. Коя е любимата ви поза? И защо?
18. Колко често правите секс?
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?
22. Кога за последно правихте секс?
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?
Благодаря Ви! clap.gif
rrruuummm
1. Име и пол? - rrruuummm , последно като се погледнах бях мъж
2. На колко години сте? - пълнолетен
3. Кога за пръв път правихте секс? - когато станах пълнолетен
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?- Секс. Защото от любовта не мога да еякулирам.
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? Не, не е и задължително за мен.
6. Използвате ли презервативи? - При случайни контакти или ако ми трябва ластиче.
7. Какво е за Вас сексът? - Хубаво нещо.
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - разнообразието във всичките му форми
9. Какво правите веднага след секс? - Затварям телефона
10. Правите ли орален секс? Да.
11. А анален? - Зависи в чий анус. Ако не е моя-да.
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - на хамак
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! -
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - няма такова
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? - Краставици. Писал съм вече за това.
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - не знам
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - че тя не е ли една позата?
18. Колко често правите секс? - все по рядко ...
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? - Да и искам.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - Да, казах че ми се спи, пък той зе че ми стана.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? - Мълча си.
22. Кога за последно правихте секс? - не помня, аз си имам сериозна приятелка
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - Дааа!
MasterRalf
1. Име и пол? Иво :--- smile.gif
2. На колко години сте? 20, но се чувствам на 21
3. Кога за пръв път правихте секс? Срам не срам - 14
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Див необуздан секс с непозната, защото от любовта боли, пък и още искам да опитвам от живота.
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? Няма срамно - не, имал съм моменти с "кръв в алкохола", когато не ми се отдаде, но поне никога не съм имал проблеми с вдигането!
6. Използвате ли презервативи? Да, защото мисля един ход напред.
7. Какво е за Вас сексът? Удоволствие и тренировка за тазовите мускули.
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много Всичко в една красива жена.
9. Какво правите веднага след секс? Влизам в банята.
10. Правите ли орален секс? С малки изключения.
11. А анален? При взаимно желание.
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? Не мога да си избера.
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!Аз съм последният мъж на Земята, всички грозни жени са изядени от крокодили и вълци, а красавиците знаят къде съм wink.gif
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? Предпочитам да ми покаже или направи нещо.
15. Използвате ли лакОмства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то? Винаги трябва да има разнообразие.
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? В тоалетната на ресторанта=>на плажа до ресторанта=>в морето до плажа пред ресторанта=>в тоалетната на хотела=>в асансьора на хотела=>и накрая вече нямехме сили затова заспахме прегърнати wink.gif
17. Коя е любимата ви поза? И защо? Нямам, защото ги харесвам всички.
18. Колко често правите секс? Зависи от сезона.
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? Да и не веднъж, даже мисля да продължавам.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? Да объркам името й...
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? Die bitch tongue.gif (шегувам се де, но нещо от сорта)
22. Кога за последно правихте секс? Във вторник.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? Няма за какво да лъжа, който иска да вярва няма да се обяснявам!
angelovarna
1. Име и пол? Ангел - мъж smile.gif
2. На колко години сте? 19
3. Кога за пръв път правихте секс? на 12 (то като дойде не пита)
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Любов, от другото няма смисъл.
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? да
6. Използвате ли презервативи? да
7. Какво е за Вас сексът? естествено нещо съпровождащо всяка сериозна връзка
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? момичето,което обичам
9. Какво правите веднага след секс? прегръщам си я,пък понякога и си искам повторение smile.gif
10. Правите ли орален секс? да
11. А анален? не
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? в парка на старото ми основно училище на село
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! е то не е шантава,но - секс в офиса на колегата на бюрото
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? няма определено 'нещо'
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то? не
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? първото такова smile.gif
17. Коя е любимата ви поза? И защо? мисионерската и задна,защо ли? ами ако си пробвал/а ще ти е ясно защо
18. Колко често правите секс? напоследък дори спрях :-|
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? не и пак не
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? ами да,ама не ми се разправя speak.gif
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? чувствени и мръсни - смеска
22. Кога за последно правихте секс? баа...отдавна беше - по празниците някъде
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? да,иначе закакво щях да си играя да пиша
tigertron
rolleyes.gif Това е моят интимен въпросник. Подбрала съм Ви няколко въпросчета, които се надявам да ви харесат и да се позабавлявате докато отговаряте!!! wink.gif  nono.gif Ей, бъдете честни! А ето и въпросите:
1. Име и пол? - Tigertron, мъж
2. На колко години сте? - 24 все още
3. Кога за пръв път правихте секс? - 12 или 14 годишен бях  rolleyes.gif
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? - Секс, то любов скоро не ми се е случвало да правя
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - Не
6. Използвате ли презервативи?  - В повечето случаи.
7. Какво е за Вас сексът? - Нещо нормално и хубаво.
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - Пъшкането на пратньорката и галенето по корема ми с нокти 
9. Какво правите веднага след секс? - Най-често си почивам (заспивам) или говоря с партньорката си.
10. Правите ли орален секс? - Да
11. А анален?  - Не
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - В гараж, или не, в стаичката между етажите е по-нестандартно
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - Нямам, моите са си нормални 
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - Ще те скъсам от секс 
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? - Със шоколад понякога.
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - Беше на рожденния ми ден. Със старата ми приятелка се бяхме понапили и двамата и на мен за подарък ми подариха Течен шоколад и презервативи - ами .. вечерта завърши прекрасно
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - Нямам любима поза но обичам задна прашка.
18. Колко често правите секс? - Зависи, случва се да правя 3 пъти на ден, а се случва и да не правя 3 месеца и повече.
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? - Да правил съм и пак искам да правя.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? -  Да, свърших в партньорката ми, без презерватив . За щастие всичко се оправи.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?  - "Да", "Браво скъпа", "Страхотна си"
22. Кога за последно правихте секс? - Снощи 
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - Даааа честно.
Благодаря Ви!  clap.gif
*
varvarinata
1. Име и пол? Ваня - жена
2. На колко години сте? 24
3. Кога за пръв път правихте секс? На 17-сет
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Да правя любов, другото е временна нужда
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? Не
6. Използвате ли презервативи? Да почти винаги
7. Какво е за Вас сексът? Удовоствие, радост, разтоварване ...
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? Ласки по гърба и да както се спомена и преди това, разнообразието също
9. Какво правите веднага след секс? Посещавам банята
10. Правите ли орален секс? Да
11. А анален? Рядко
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? В тоалетната
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! това ще запазя за себе си
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? Незнам зависи, много различни неща
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? Ами за сега портокали и вино wink.gif
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? ...
17. Коя е любимата ви поза? И защо? Ами незнам различно
18. Колко често правите секс? 1 до 3 пъти в седмицата
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? Не и не бих искала
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? Ами незнам, не си спомням за такъв
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? Не използвам много думи wink.gif
22. Кога за последно правихте секс? Вчера ph34r.gif
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? Абсолютно Да smile.gif

П.С
Cvetelina_sim и ти трябва да ни удостоиш с попълванена на въпросника tongue.gif
nie_dvamata
1. Име и пол? мъжко и женско :kiss2:
2. На колко години сте? 18 и 17
3. Кога за пръв път правихте секс? на 17 и 16
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? и двамата-и секс, и любов
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? не, да
6. Използвате ли презервативи? да, да
7. Какво е за Вас сексът? нещо, без което не мога, срам я е да си признае
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? тя във цялото и великолепие, <-той
9. Какво правите веднага след секс?гушкаме се
10. Правите ли орален секс? да, да
11. А анален? не, не
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? в една компютърна зала, ама то май не се брои, така че отговорът е на пейка в детска градина
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! ще запазим фантазиите за себе си smile.gif
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? ми не знам, различно. когато той ми каже, че за него съм прекрасна или пък богиня
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? да веднъж течен шоколад
17. Коя е любимата ви поза? И защо? всички стига да не са някой акробатични, кучешка
18. Колко често правите секс?не много често, но достатъчно
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?не, не искаме
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?да,скъсан презерватив
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? не говоря май тя да каже, АаАаАааАааааааааааа
22. Кога за последно правихте секс?току що, но орален
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? да, да
Благодаря Ви! clap.gif
smile.gif и ние ама защо не сложи малко повече въпроси

love.gif
aaliyah_st
1. Име и пол? Стела, жена
2. На колко години сте? август месец ще стана на 16
3. Кога за пръв път правихте секс? На 14
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Предпочитам да правя любов, защото мисля, че няма по-красиво чувство от това, а когато се споделя по един толкова личен начин, наистина е прекрасно!
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? Не,честно казано wink.gif
6. Използвате ли презервативи? Винаги
7. Какво е за Вас сексът? Прекрасно изживяване с любимия човек
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? Зависи от човека, може дори и един жест да ми направи огромно впечатление
9. Какво правите веднага след секс? Влизам в банята и след това паля цигара smile.gif
11. А анален? Да
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? Много са... тоалетната на заведение, билярдна маса, на пикник
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! Нямам такава до този момент
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? Целувка по врата,просто полудявам ph34r.gif
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? Зависи
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? Плаж, слънцето залязва, морето тихо шепне любовна песен..
17. Коя е любимата ви поза? И защо? Зависи от момента
18. Колко често правите секс? Различно
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? Не и на двата въпроса. За мен секса е лично преживаване между двама влюбени
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? Мисля,че не
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? Предпочитам тялото ми да говори
22. Кога за последно правихте секс? Преди два дни
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? Абсолютно честно
GABRIELA
1. Име и пол? - жена

2. На колко години сте? - 22

3. Кога за пръв път правихте секс? - 18 г.

4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? - любов, но ако не бях обвързана и привличането би било достатъчно.

5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - абсолютно

6. Използвате ли презервативи? - не никога досега

7. Какво е за Вас сексът? - бягство, почивка и отмора от грижите, усещане за близост

8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - докосване по интимни места, мисли

9. Какво правите веднага след секс? - пуша

10. Правите ли орален секс? - понякога

11. А анален? - не

12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - кревата...ха-ха

13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - шантави нямам

14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? Или като изскочи отнякъде и ненадейно започне много нежно да ме целува и докосва, все едно е за първи път, или когато ме сграбчи и ме започне. И двата начина ми действат еднакво силно.

15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? - не

16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - романтиката я има винаги

17. Коя е любимата ви поза? И защо? - аз да съм отгоре; ами, защото ми харесва повече

18. Колко често правите секс? - напоследък веднъж седмично

19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? не не не

20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - не

21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? - по-скоро използвам междуметия - да се изразя като учителка по български - ох, ах...

22. Кога за последно правихте секс? - преди три-4етири дена

23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - да естествено smile.gif
svetla gorelova
ЦИТАТ(Cvetelina_sim @ 30.03.2006г. в 16:46) *
rolleyes.gif Това е моят интимен въпросник. Подбрала съм Ви няколко въпросчета, които се надявам да ви харесат и да се позабавлявате докато отговаряте!!! wink.gif nono.gif Ей, бъдете честни! А ето и въпросите:
1. Име и пол?-светла-жена
2. На колко години сте?-23
3. Кога за пръв път правихте секс?-на 18
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?по добре секс защото от любовта боли! sad.gif
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?не но пак е интерестно tongue.gif
6. Използвате ли презервативи?никога до сега не сам използвала
7. Какво е за Вас сексът?забавно е
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? не мога да се сетя в момента
9. Какво правите веднага след секс?зависи от часа
10. Правите ли орален секс? да интерестно е
11. А анален? зависи с кого hush.gif
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?в гората на предния капак на колата
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!много са
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?няма такова по добре е да ми покаже
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то?не защото ме разсейват
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? не помня
17. Коя е любимата ви поза? И защо?всички ми са любими
18. Колко често правите секс?2-3 пати на седмица
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?не сам но искам да пробвам
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?не знам майче не
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?мълча
22. Кога за последно правихте секс?снощи
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? разбира се нали такава е уговорката :bye:
Благодаря Ви! clap.gif
Romantichkata
1.Име и пол? Ели-жена
2. На колко години сте?19г.
3. Кога за пръв път правихте секс?17(и полувинаsmile.gif
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?любов, защото обичам да чуствам.
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?не съвсем винаги, но повечето пъти.
6. Използвате ли презервативи?Не.
7. Какво е за Вас сексът взаймност, нежност, чуства, щастие.. Абе немога да го опиша...
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?Допир.
9. Какво правите веднага след секс? целувам сеsmile.gif аххах, гледам тъпо 5мин. в тавана.
10. Правите ли орален секс?не.
11.А анален?не.
12.Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?В кола.
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!Нямам сексуални фантазии, живея си в реалносттаsmile.gif
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?Целуне по врата и гърба...
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо?Какво е то?Понякога сладолед
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?Е сега няма да се впускам в подробни преразкази...
17. Коя е любимата ви поза? И защо? Настрани.
18. Колко често правите секс? Всеки ден.
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?Не и не искам.
20.Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?Май не, или немога да се сетя.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?Обичам те. другите са нечленоразделниsmile.gif аххахахахха
22. Кога за последно правихте секс?Снощи
23.Честно ли отговорихте на въпросите ми?Напълно.
Българче
1. Име и пол?->Герман;мъж
2. На колко години сте?->18 години
3. Кога за пръв път правихте секс?->На 17 sad.gif hush.gif
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?->Ами мисля,че сексът е задоволяване на временна физическа нужда(сиреч когато го искам го правя).А какво е правене на любов? eek.gif
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?->Мисля,че при мъжете е винаги,пък и то си личи.
6. Използвате ли презервативи?->Да използвам,но ми се е случвало и да не използвам
7. Какво е за Вас сексът?-> По нагоре го споменах (въпрос номер 4)
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?->Допир.Е зависи каде е.
9. Какво правите веднага след секс?->Целувам се,след това може да почина малко,и накрая да запаля цигарка.Пък след това умираме.
10. Правите ли орален секс?->Не!
11. А анален?->Не!
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?->На строеж.
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!->Предпочитам да бъда реалист.Фантазиите при мен са рядкост.
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?->Ами като се целуваме да почне да ми засмуква устните или да ги хапе.
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад) или друго нещо? Какво е то?->Не.Не ми се е случвало до сега!
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?->Май за сега нямам такова sad.gif
17. Коя е любимата ви поза? И защо?->Такава няма!
18. Колко често правите секс?->Когато искам wink.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?->Не и не желая!
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?->Мисля,че за сега няма такова нещо.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?->Уеп!Май са само нечленоразделните wink.gif
22. Кога за последно правихте секс?->Преди няколко дена
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?Естественно,че .... ДА smile.gif
roseto_2007
:bye: :bye: :bye: :bye: 1Име и пол-Роси,жена
2На колко години сте?-21
3Кога за първи път правихте секс?-16
4Кое предпочитате-да правите секс или да правите любов?И эащо?-Понякога ми се иска да е бавно и нежно,понякога да е по-набързо smile.gif
5Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?-Не винаги
6Използвате ли презерватив?-Не, защото съм с партньора си достатъчно време
7Какво е эа вас сексът?-Страхотно преживяване.Голямо удоволствие
8Кое е нещото което ви възбужда най-много?-Еми, ласки и целувки по цялото ми тяло
9Какво правите веднага след секс?-И двамата отиваме в банята wink.gif
10Правите ли орален секс?-Понякога
11А анален?-Не
12Кое е най-нестандартното място на което сте правили секс?-В парк(през нощта)
13Опишете най-шантавата си сексуална фантазия?-Нямам такава
14Кое е нещото което щом партньорът ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?-Понякога и една целувка
15Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? -Какво е то?Не
16Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?-Е при нас винаги има романтика
17 Коя е любимата ви поза? И защо?-Всичките ми харесват
18Колко често правите секс?-4-5пъти в седмицата
19Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?-Не!И не искам да пробвам
20Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?-Не
21Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?-Не говоря много tongue.gif
22Кога за последно правихте секс?-Снощи
23Честно ли отговорихте на въпросите ми?-Разбира се :bye:
mulatasabrosa
1. Име и пол? Тина, / Жена
2. На колко години сте? 23
3. Кога за пръв път правихте секс? мхм..... на 21 baby.gif
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? любов, разбира се,ами защото другото е безсмислено, няма нищо по-хубаво от горещата и изпепеляваща любов
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?Да
6. Използвате ли презервативи? ..Не
7. Какво е за Вас сексът? Най-страхотното преживяване,страхотно удоволствие ,ако е с човека когото обичам, понякога си мисля,че достигам небето
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?.... много неща,свързани с мъжа , когото обичам...демек той ме възбужда, ласките, целувките по тялото ми, галенето на косата ....оххх
9. Какво правите веднага след секс? .... скъсвам го от целувки, или го гушкам :kiss2:
11. А анален? не винаги, зависи
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? На плажа smile.gif беше страхотно..... love.gif
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! Срам ме е helpsmilie.gif , добре де , значи аз съм легнала по корем на леглото wub.gif , а той е над мен..... и така
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? ..... Само като му чуя гласа , откачам..... аз съм неспасяем случай thumbsupsmileyanim.gif , като ме погледне, като ми се усмихне...... и просто mark.gif сещай се
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад,или друго нещо? Какво е то? всичко ми харесва...., обожавам шоколад и ягоди
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? това на плажа (виж въпр.12)
17. Коя е любимата ви поза? И защо? аз я описах вече , ами защото е нестандартно,хубаво,страхотно, новаторско..... , защото ми писна мисионерската hush.gif
18. Колко често правите секс? ....Всеки ден
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? Не , не
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? мисля, че нянам такъв
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? сладки,страстни, нежни, романтични thumbsupsmileyanim.gif
22. Кога за последно правихте секс?Днес,беше страхотно
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?Да
rrrr
1. Име и пол? -Мими - жена
2. На колко години сте? -20
3. Кога за пръв път правихте секс? - аммми - малко непълнолетна
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? - и двете незнам.зависи
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - не винаги
6. Използвате ли презервативи? - и да и не
7. Какво е за Вас сексът? - нещо super важно
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - много неща могат да ме възбудят
9. Какво правите веднага след секс? - целувам го,влизам в банята и паля цигара
10. Правите ли орален секс? -Да
11. А анален? -не винаги
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - зависи.срам ме е и е тъпо ,но до гробищата
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - оооо незнам
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? -когато ми се ядоса
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад,или друго нещо? Какво е то? - всякакви
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - много са
17. Коя е любимата ви поза? И защо? -за любима незнам,важното е да има разнообразие
18. Колко често правите секс? -почти всеки ден
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? -не,не
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? -ами....ако чупенето на мебели може да се нарече гаф,значи да
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? -мили
22. Кога за последно правихте секс? -вчера
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?-напълно cool.gif
Kremena Marinova
1. Име и пол?-Кремена жена
2. На колко години сте?20-21
3. Кога за пръв път правихте секс? преди два месеца
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?-хм абе и двете зависи колко съм загоряла
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?-не
6. Използвате ли презервативи?-да
7. Какво е за Вас сексът?-готино изживяване с любимия човек
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?-гаджето ми и всяка негова фибра
9. Какво правите веднага след секс?-гушкаме се
10. Правите ли орален секс?-да
11. А анален?-не
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?-все сме в легло или на диван-так че няма
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!-ох всичко съм пробвала така че фантазии нямам
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?-като м докосне или целуне страстно
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то?-да всички изброено и сладолед
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?-да се къпем заедно
17. Коя е любимата ви поза? И защо?-седнала в него-така най ме кефи
18. Колко често правите секс?-1-2 пъти седмично
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?-не съм и не искам
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?-да го ухая,да го защипя или удраскам ама нищо особено
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?-че е супер
22. Кога за последно правихте секс?-снощи
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?-да
cleopatra
1. Име и пол?-Надя
2. На колко години сте?-22
3. Кога за пръв път правихте секс?-17
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?-зависи от много фактори
6. Използвате ли презервативи?-да
7. Какво е за Вас сексът?-удоволствие и отдаване
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?-целувка,където трябва... tongue.gif
9. Какво правите веднага след секс?-къпя се
11. А анален?-рядко
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?-гора,вход...
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!-не е за описване... laugh.gif
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?-няма такова,много зависи
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то?-шоколад,сметана...лед...
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?-гледам всяко да е такова...
17. Коя е любимата ви поза? И защо?-само предпочитания... cool.gif
18. Колко често правите секс?-различно
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?не,може би...
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?-скъсан презерватив
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?-не говоря обикновено...други са звуците...
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?-абсолютно!
wink.gif
Karko
ЦИТАТ(Cvetelina_sim @ 30.03.2006г. в 17:46) *
1. Име и пол? - Кърко, мъж(вече?!)
2. На колко години сте? 24
3. Кога за пръв път правихте секс? на 18
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? - Секс, за любовта трябват двама, а и е доста по сложна wink.gif
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? Повечето пъти да
6. Използвате ли презервативи? - ДА!
7. Какво е за Вас сексът? - Забавление, нужда, удоволствие, страст, нирвана...
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - Новото.
9. Какво правите веднага след секс? - Секс или се излягам блажено...
10. Правите ли орален секс? - Да,по всички възможни начини.То всъщност е възможно само с уста.
11. А анален? - Не.
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - 1.В градската градинка,посред бял ден 2. на снега.
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - Всичките ми са шантави.
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - Нямам такива рефлекси,винаги е различно.
15. Използвате ли лакомства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? - Изплозвал съм всичко изброено + мента, червено вино, шампанско, почти вс плодове за които се сещам, а веднъж и един зеленчук,ама няма да кажа кой.
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - Беше отдавна, даже вече не ми се струва романтично.
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - Всички са ми любими, стига и тя да се чувства комфортно.
18. Колко често правите секс? - 3-4 пъти седмично
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? - Може би...
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - Случвало се е, разбрах го обаче късно.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? - Амиии,кой то обръща внимание какво говори в подобни ситуации?
22. Кога за последно правихте секс? - Преди 2-3 часа.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - Да.
Благодаря Ви! clap.gif
Serenity
1. Име и пол? Просто аз ... жена wink.gif
2. На колко години сте? 20
3. Кога за пръв път правихте секс? крехките 16
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? - И двете ми харесват когато съм с правилният мъж!
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - Не.
6. Използвате ли презервативи? - Не.
7. Какво е за Вас сексът? - Необходимост.
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - Моят мъж.
9. Какво правите веднага след секс? - Излежавам се гола и пуша. Или само се излежавам гола без да пуша.
10. Правите ли орален секс? - Да.
11. А анален? - Да.
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - Две са - зад бара на едно заведение на Нова година, когато беше пълно с хора и на работното ми място (един басейн) преди 2 години.
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - уф знам ли..
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - Достатъчно е да видя, че ме гледа по "онзи" начин .. сякаш иска да ме сграбчи и ... smile.gif
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? - Сладолед wink.gif
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - Честно казано май нямам чак толкова романтични...
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - Тя да беше една...
18. Колко често правите секс? - Колкото е възможно по-често smile.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? - Не съм и нямам желание.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - Мдам, ако се брои падане от леглото smile.gif
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? - Различно е...
22. Кога за последно правихте секс? - Вчера.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - Напълно!
Благодаря Ви! clap.gif - Моля wink.gif
lady_in_red_F
wub.gif 1. Име и пол? Кали,то е ясно какъв е...
2. На колко години сте? на 20
3. Кога за пръв път правихте секс? 16
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Зависи от настроението
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? Абсолютно
6. Използвате ли презервативи? НЕ
7. Какво е за Вас сексът? Удоволствие,като за всеки предполагам...
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? Възбуждам се само при мисълта за секс whistling.gif
9. Какво правите веднага след секс? Лежа по гръб
10. Правите ли орален секс? Има ли някой,който не прави?
11. А анален? правила съм,но не ми допадаsmile.gif
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? ОО много са
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! Не е шантава....вулгарна еsmile.gif
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?Тайнаsmile.gif
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то? Каквото падне
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? Много са наистина
17. Коя е любимата ви поза? И защо? Ездачка,то е ясно защо,най-лесно свършвам...
18. Колко често правите секс? Доста rolleyes.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?Тайна... hush.gif
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?Хваща ли са ме където не трябва и когато не трябваsmile.gif
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? Не говоря много tongue.gif
22. Кога за последно правихте секс?Снощиsmile.gif
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? Да разбира се
DeadSmurf
1. Име и пол? Ирина, жена
2. На колко години сте? 17
3. Кога за пръв път правихте секс? 13
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? -
ЦИТАТ
И двете ми харесват когато съм с правилният мъж!

5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - Не.
6. Използвате ли презервативи? - Не.
7. Какво е за Вас сексът? - Страстна нужда.
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - Винаги е различно, зависи от него.
9. Какво правите веднага след секс? - Излежаваме се, говорим и пушим.
11. А анален? - Да.
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - Зала 1 на НДК по време на концерт.
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - Нямам ясна такава.
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - Начинът по който ме гледа говори без заобикалки smile.gif
15. Използвате ли лакомства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? - Веднъж - мед.
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - Нямам най-романтично, не мога да сравнявам, защото всеки път е различени има свое усещане.
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - Лебед.
18. Колко често правите секс? - Всеки случай който ни се отдаде, т.е. имаме време и сме сами.
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? - Не съм и нямам желание.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - Да, не се сещам, много са и все ги обръщаме на майтап.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? - Обожавам да му кажа, че го обичам в момента на върховното удоволствие и за двама ни.
22. Кога за последно правихте секс? - Миналата седмица.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - Да!
Благодаря Ви! clap.gif - Няма защо! wink.gif
nellypz
1. Име и пол? - Нели,жена
2. На колко години сте? - 15
3. Кога за пръв път правихте секс? - 14
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? - И двете.Зависи с кого
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - Да
6. Използвате ли презервативи? - Да
7. Какво е за Вас сексът? - Нещо от което всеки има нужда
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - Целувки по любимите ми места kiss.gif
9. Какво правите веднага след секс? - Пуша
10. Правите ли орален секс? - Да
11. А анален? - Да
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? -Много са
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - Почти всички са шантави
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - Де да беше едно
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то? - По някои път
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - Много са
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - Нямам любима,но обичам разнообразието
18. Колко често правите секс? - Всяка седмица mark.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? - Не.Не съм се замисляла
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - Не
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? - Различно
22. Кога за последно правихте секс? - В Неделя
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - Да wink.gif
SKY
1. Име и пол? Ив, жена
2. На колко години сте? Почти 20.
3. Кога за пръв път правихте секс? Не се гордея с това особено и предпочитам да си замълча.
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? И двете, защото всяко си има своето очарование и нужда
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?Да
6. Използвате ли презервативи?Да
7. Какво е за Вас сексът?Като въздуха и водата.
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?Докосването.
9. Какво правите веднага след секс?Сгушваме се, пушим, обличаме се ако нямаме време...
10. Правите ли орален секс?Да
11. А анален?Не още.
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?Леглото!
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!Такива неща се правят, не се говорят.
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?О,много са.
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад
или друго нещо? Какво е то?Каквото ни скимне.
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?Не съм много по романтиките - десетина свещи и стига толкова изстъпления.
17. Коя е любимата ви поза? И защо?69, защото е невероятна.
18. Колко често правите секс?Винаги когато можем.
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?Не съм, но ми се иска. Снощи сънувах точно това и изглеждаше добре, пък и май ми хареса.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?Разбира се и не е един, че да го помня.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?Най-често си комуникирам с Господ.
22. Кога за последно правихте секс? Този понеделник.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? Да
pitona
1. Име и пол?-Жоро, мъж
2. На колко години сте?-23
3. Кога за пръв път правихте секс?-18
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?-Любов, имам си сериозна половинка от страшно много време
6. Използвате ли презервативи?-Не
7. Какво е за Вас сексът?-Чувства, близост, отдаване....немога да го обясня така
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?-Различно, но напоследък като ми направят качествен стриптиз laugh.gif
9. Какво правите веднага след секс?-Пуша и ми се карат за което smile.gif
11. А анален?-да(надявам се разбирате ме в правилния смисълsmile.gif )
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?-Много са, но последната дивотия беше на капака на колата(само ако може да говори милата какви работи ще каже...)
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!-Ще се въздаржа
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?-ми много са. Лесно полудявам от желание по нея
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то?-опитвали сме и сметана и ягоди.....и нататък ще се въздрава tongue.gif
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?-Дълго е за обясняване, но беше сред природата и стана невинно smile.gif
17. Коя е любимата ви поза? И защо?-Обичам разнообразие
18. Колко често правите секс?-винаги когато ни се отдаде възможност
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?- не съм, ако съм доста прилично пийнал и не участва моята половинка в начинанието
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?-да но не казвам smile.gif
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?-различно, но повече "обичам те" и "искам те"
22. Кога за последно правихте секс?-преди 2 дена
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?-апсолютно
crazy_baby
1. Име и пол?Деси Слава
2. На колко години сте?16
3. Кога за пръв път правихте секс?14
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?две в едно е най-добре
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?да
6. Използвате ли презервативи?да
7. Какво е за Вас сексът?удоволствие
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?много неща
9. Какво правите веднага след секс?отивам в банята
10. Правите ли орален секс?да
11. А анален?да
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?в джакузи
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!нямам фантазиилВсичко е реалност
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?всичко в него ме подлудява
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то?да,и трите и много други
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?любов на плажа
17. Коя е любимата ви поза? И защо?обичам разнообразието
18. Колко често правите секс?почти всеки ден
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?не
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?не
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?не говоря много
22. Кога за последно правихте секс?тази нощ
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?ми как
ph34r.gif
PBF
1. Име и пол? Ана, жена
2. На колко години сте?22
3. Кога за пръв път правихте секс? на 14
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?зависи от настроението на мен и половинката
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? не
6. Използвате ли презервативи? не
9. Какво правите веднага след секс?Пуша
11. А анален? случвало се е
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? Да
17. Коя е любимата ви поза? И защо?нямам любима, зависи от моментното настроение
18. Колко често правите секс?Достатъчно
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?Не, и нямам желание
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?Не
22. Кога за последно правихте секс?снощи
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?Мда, но ще допълвам по- късно wink.gif
sweety_tweety
1. Име и пол? Таня, май съм момиченце...
2. На колко години сте? на цели 26
3. Кога за пръв път правихте секс?на сладките 17
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Е то се подразбира - ВТОРОТО!
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?мммммммммм Да
6. Използвате ли презервативи? ВИНАГИ
7. Какво е за Вас сексът? и ВСИЧКО и НИЩО...зависи какво влагаш в него
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? ЖЕЛАНИЕТО в погледа на мъжа, когото обичам…
9. Какво правите веднага след секс? блаженствам
10. Правите ли орален секс?амиииии hush.gif
11. А анален? ха сега...
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? в един обор, върху сеното...още помня мириса му!
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! всичките са ми такива - и се старая да не си останат само фантазии!!!:whist:
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?да разроши с пръсти косата ми и да каже нежно:" Искам те!":D
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то? да, каквото дойде...под ръка!
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?Беше на една хижа - в 3 през нощта един пич, само по боксерки, чукаше на вратата ми да иска... огънче!!! Да не казвам после как изгорях... в неговия огън!
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - Любима поза?- всяка, щом е с любимия мъж!
18. Колко често правите секс? ами...секс правя достатъчно, но любов - за жалост не...sad.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? леле...Не, и по-важното - не желая!
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? е гафчета ДА, но сладки...
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?ами обикновено...мъркам!
22. Кога за последно правихте секс?...тези дни
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? smile.gif
Благодаря Ви че бяхте с мен!
worshippy.gif
dindi
1. Име и пол? -Диди, жена
2. На колко години сте? -21
3. Кога за пръв път правихте секс? 16
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?- Акта е един и същ защо трябва да има разлика?
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?-Не..
6. Използвате ли презервативи?- Предпочитам ги
7. Какво е за Вас сексът?- Нужда
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?- Винаги е различно, но обичам партньорът ми да умее да се целува хубаво
9. Какво правите веднага след секс?- Къпя се
10. Правите ли орален секс?- Случвало се е
11. А анален?- Не но мисля да опитам
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?- В кола
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!- Хахахахаха като я измисля ще я напиша-Може би секс с непознат
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?- Обичам директността във всичко!
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то?- Не се е случвало, но е идея
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?- Незнам може би когато ми изпяха песен специално написана за мен
17. Коя е любимата ви поза? И защо?- Хмммм относително е, но съм почитателка на задната прашка, а защо е тъп въпрос
18. Колко често правите секс?- Когато имам партньор до себе си възможно най- често
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?- Не, тройката за групов секс ли се брои?Ако е така значи да...
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?- Хахахахаха естествено...Избягах преди той да свършиsmile.gif)))
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?- Хахахаха Ооооо даааа и ощеееее
22. Кога за последно правихте секс?- преди седмица
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?- Поне се опитах
Благодаря Ви! clap.gif
[/quote]
готян
1. Име и пол?
Любчо, мумченци ;)
2. На колко години сте?
20 ;)
3. Кога за пръв път правихте секс?
На 16 ;)
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?
От любовта боли.. ;)
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?
Немз, не винаги ;)
6. Използвате ли презервативи?
Рядко ;)
Приключение ;)
Много са.. ;)
9. Какво правите веднага след секс?
Прегръщам си половинката, ако не сме изморени много си приказваме, а ако ли не просто си спинкаме ;)
10. Правите ли орален секс?
Мда
11. А анален?
Дам
Софийската гара ;)
Чи тя една ли е ;)
Няма определено неще, секи път е различно ;)
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то?
Тц, далеч ми е хладилника ;)
Ми знам ли.. ;)
17. Коя е любимата ви поза? И защо?
Незнам как се води тази на бюрото ;Рр
18. Колко често правите секс?
2-3-4 пъти седмично, различно ;)
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?
Засега не, пък за напред ще видим ;)
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?
Ми май не засега ;)
Бе не съм един от най - приказливите в тези моменти ;)
22. Кога за последно правихте секс?
Преди 2 дена ;)
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?
Дам
vesellin
1. Веселин- мъжко
2. 20
3. преди 3 месеца
4. двете едновременно вървят добре
5. да
6. да
7. хубаво нещо
8. приятелката ми whistling.gif
9. секс...
10. не
11. да
12. на плажа
13. хм.. секс на работното място, доста често си го мисля...
14. има един тип усмивки в комбинация с поглед- просто не мога да устоя...
15. шоколад
16. бахме на една вила до морето, продължение не е нужно
17. 69
18. при всяка удобна и неудобна възможност.
19. не, не
20. да speak.gif
21. още един път?
22. преди няколко часа
23. да
Koz4e
1.Име и пол - Мария жена
2.Години - 16
3.Първи път - 14 годишна
4.Какво предпочитам, секс или любов - и двете, взаимно се допълват
5.Винаги ли достигате до оргазъм - не, но със сегашният ми приятел (от 1 1/2 месеца) не се е случвало да не достигна biggrin.gif
6.Презервативи - поне от година не
7.Какво е за мен сексът - единственото нещо, което е толкова готино и дори не е вредно smile.gif
8.Кое ме възбужда най-много - гаджето ми,много е секси wink.gif
9.След секс - гушкаме се,усмихваме се и палим цигара.
10.Правя ли орален секс - като част от любовната игра и съм го правила само с един човек досега - бившият ми приятел.
11.А анален - точно никога.
12.Нестандартно място - е ненам колко са нестандартни, но:във вана, върху вана, на масата - абе стандартни са си,ако ме питаш мен wink.gif
13.Сексуални фантазии - ми, с непознат, а местата са били вероятно всички на земята...
14.Нещото, което партнюрът ми каже и полудявам от възбуда - амиии, не знам,не може само с думи...трябва и да ме пипне ... biggrin.gif
15.Лакомства по време на лъбовната игра - пробвала съм само със сметана,лед и сняг (е те не са лакомства,но все пак...), но много искам и с шоколат и якоди да пробвам...
16.Най-романтичното ми сексуално преживяване е било на хотел колкото и да не звучи романтично...
17.Любима поза - ами, задна, обичам права на масата, както и да съм отгоре, абе не ги знам много по имена, ама нямам неприятна поза...Но отгоре си има предимствата... smile.gif
18.Колко често правя секс - с гаджето се виждаме хуваво само от петък до неделя, ама пък го правим доволно през това време wink.gif
19.Групов секс - не и едва ли ще направя, като правя секс ставам друга, не мога да се разкрия така пред двама.Освен това двама мъже на едно място... не,не и не!!!Нито с жени
20.Гафове по време на секс - ами,задавих се веднъж(не от свирки), ама мисля, че и други гафове съм правила,сега не се сещам обаче (е не е нещо фатално)
21.Думите които изричам по време на секс - ми..."Не мога да говоря по телефона в момента..":D
22.Кога за последно правихте секс - миналата неделя, после бях неразположена sad.gif

Давам честната си дума, че отговорих напълно искрено и прямо на всички въпроси, не съм си доокрасявала отговорите и не съм писала нещо ,което не е истина. Да сте живи и здрави !
Arcopix
1. Име и пол? - Не те интерсува, мъж...
2. На колко години сте? - Млад и зелен.... Абе скоро ще навърша 20
3. Кога за пръв път правихте секс? - Отдавна
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? - Как да кажа... Обичам да права и двете, но не мога да определя кое обичам повече.
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - Случвало се е и да не стигна до там...
6. Използвате ли презервативи? - Не винаги
7. Какво е за Вас сексът? - Развлечение, удоволствие, почивка, приключение абе с една дума СЕКС...
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - Ако някоЯ мадама толко се интересува, може сама да провевери.
9. Какво правите веднага след секс? - Отивам да се измия, след това паля цигара.
11. А анален? - Да.
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - Те са много, но Зала 1 на НДК май взима първо място.
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - те са много и както казах не ме бива в сравненията.
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - в момента в който ме съблича и целува, навсякъде особено краката worshippy.gif
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? - Твръдо не.
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - Както казах, не мога да правя сравнения.
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - Нямам любима поза, днес ми харесва мисионерската, утре на задна, а пък вчера беше 69...
18. Колко често правите секс? - общо взето според зависи, варира между 3-4 пъти месечно до към 30-на пъти (месечно де) smile.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? - Не, може би.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - Уфф той да е един... Скъсвал ми се е презерватив, свършвал съм твърде преждевременно, или нещата се проточват твърде дълго (2 часа)... Общо взето много са, но това за мен не е безпокойство, с подходящото чувство за хумор, всичко е наред smile.gif biggrin.gif (Става дори забавно)
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? - По принцип не говоря (не ми конфортно да говоря докато правя секс/любов, но 'Обичам Те!' може да се приеме за фраза, която употребявам сравнително редовно.
22. Кога за последно правихте секс? - Преди седмица.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - Общо взето ДА!!!
vankata_6
1. Име и пол? vankata_6
2. На колко години сте? почти пълнолетен
3. Кога за пръв път правихте секс? Преди година и малко
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Ако може пъво едното и после другото! cool.gif
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? Оо, да!
6. Използвате ли презервативи? Да, задължително!
7. Какво е за Вас сексът? Прекрасно чувство и изживяване!
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? Красива и гола жена!
9. Какво правите веднага след секс? Зависи!
10. Правите ли орален секс? Не
11. А анален? Не
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? ако леглото е нестандартно място!
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! по-добре да замълча!
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? секс!
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то? не! Направо се залавяме за работа!
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? nono.gif Тайна! hush.gif
17. Коя е любимата ви поза? И защо? Ха, ха!
18. Колко често правите секс? Когато пойскаме! laugh.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? не!
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? Слава богу не!
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? Предпочитам да слушам моята любима!
22. Кога за последно правихте секс? nono.gif
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? На тези, които отговорих да, а другите счетох за по-добре да замълча, защото ме познават и ще ме долкадват!
flychech
1. Име и пол? - Стефан , мъж
2. На колко години сте? - 23
3. Кога за пръв път правихте секс? - 16
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? - от любовта боли много грозно.вече май се замислям да правя само сексове стига за сега с тия любови.
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - не винаги
6. Използвате ли презервативи? - и да и не
7. Какво е за Вас сексът? - много як начин двама да се разтоварят и то наистина приатен начин.
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - доста общо.
9. Какво правите веднага след секс? - предпочитам да задържа влизането в банята поне за няколко мин до момичето.
10. Правите ли орален секс? -Да
11. А анален? - да,в смисъл че съм мъж не ме разбирайте погрешно де.
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - на плажа на пясъка,посред бял ден.е не беше точно секс май то стана като некъв опит но се получи поне.
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - секс с 4 жени може би
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - нямам спомен аз си полудявах само докато я видя и без да говори
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад,или друго нещо? Какво е то? - квото има под ръка даже и да нестава за ядене
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - много са
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - аз отдолу мисля,но взжно е разнообразието де
18. Колко често правите секс? -почти всеки ден
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? -не,да
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - счупено легло,удър на партньорката в стената с глава определено с моя помощ........
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? -
22. Кога за последно правихте секс? - снощи
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?- определено Да! clap.gif
the_flapper
1. Име и пол? Надежда,жена
2. На колко години сте? момент,че смятам biggrin.gif - 24
3. Кога за пръв път правихте секс?Направо ме замисли, biggrin.gif на 16години
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Започвам със секс, а останалото идва после(евентуално).
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?Категорично и абсолютно НЕ
6. Използвате ли презервативи?Не винаги.
7. Какво е за Вас сексът? Удоволствие на n-та степен.
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? Вниманието от страна на партньора.
9. Какво правите веднага след секс? Продължавам да желувам партньора ми,стига той да иска. tongue.gif
11. А анален? Понякога
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? В едно денонощно заведение.Беше с отделени сепарете и късно вечерта след дискотека. hush.gif
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! Срам ме е! hush.gif
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? Само да ми прошепне нещо мило в ухото.
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? Понякога.Пробвала съм с горепосочените,а освен това и мед.Мога само да ви посъветвам да го ползвате само ако е хладно,че много се застича и лепне на всякъде.
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? Вечерта когато секса беше комбиниран с т.15.
17. Коя е любимата ви поза? И защо? Обичам да експериментирам.
18. Колко често правите секс? Минимум два пъти в седмицата
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? Не и нямам желание.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? О сигурно,но просто не се сещам за момента.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? ОХ,ах ух.... hush.gif
22. Кога за последно правихте секс? в събота - 01.07.206г.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? С ръка на сърцето си- казвам ДА
^KRISTALINA^
1. Име и пол?Живка жена
2. На колко години сте?19
3. Кога за пръв път правихте секс?15
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?И двете
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?Ако този с когото съм знае как...
6. Използвате ли презервативи?Почти винаги.С тези с който съм от много време-не
7. Какво е за Вас сексът?Необходимост
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?Във всяко нещо намирам нещо възбуждащо
9. Какво правите веднага след секс?Баня, цигара, секс, баня, сън
10. Правите ли орален секс?Да
11. А анален?Да
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?Знам ли..!
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!Почти всичките ми фантазии вече са реалности
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?Всяко нещо.Дори когато само ме гледа.
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то?Всичко което е в хладилника
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?Не съм се замисляла.
17. Коя е любимата ви поза? И защо?Нямам
18. Колко често правите секс?Всеки път щом имам възможност
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?Да и искам пак
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?Задрямах от умора.Просто бях на работа 12 часа преди това и ми се отрази.Върха беше,че за 10-те секунди в които съм задрямала(докато той беше отгоре ми)казах друго име и то на човек който той познава
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?Заета съм със самия секс а не с разговори
22. Кога за последно правихте секс?Миналата седмица
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?Защо да отговарям като ще лъжа?
Благодаря Ви! clap.gifМоля
ssnora
1. Име и пол?...ssnora - жена
2. На колко години сте?.........
3. Кога за пръв път правихте секс?...На 17 години
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?...Мисля,че двете се припокриват,но само секс от любов към спорта НЕ
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?...Не,но за мен е по-важно пълноценното изживяване,то ми е почти равностойно на оргазъм
6. Използвате ли презервативи?...Понякога
7. Какво е за Вас сексът?...Нещо от което всички се нуждаем,зависи как го получаваме
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?...Ох,тежкото дишане в ухото може да ме довърши
9. Какво правите веднага след секс?...Наслаждавам се на отминалото удоволствие(лежейки)
10. Правите ли орален секс?...Да
11. А анален?...Да
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?...На автобусна спирка hush.gif
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!...Не мога,съжалявам,но тя си е само за мен
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?...Мили думи и поглед изпълнени със съдържание,докосване,усещане за взаимност,нежност...
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то?...Да, каквото има
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?...Предстои надявам се
17. Коя е любимата ви поза? И защо?...Имам любима,но и останалите не изключвам и от тях се нуждая
18. Колко често правите секс?...Относително е,но ако отговоря все едно изпълнявам някакъв план-график,както дойде
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?...Не не съм и мисля,че не бих могла освен,ако не съм мъртво пияна(тогава не отговарям за действията си)
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?...Не се сещам за такъв
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?...Не говоря,само чувствам и го изразявам някак си
22. Кога за последно правихте секс?...Днес
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?...Абсолютно(разбира се там,където отговорих)
kukundrelka
1. Име и пол? - Елица - жена
2. На колко години сте? - на 20 (почти 21)
3. Кога за пръв път правихте секс? - на 17
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? любов - тя не може да се опише.Врахлита те като хала без да пита и от там нататък си нейн роб.А другото е за едното чукане само за спорта!
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - напоследък малко по-трудно,но успявам!
6. Използвате ли презервативи? - забравила съм какво е това
7. Какво е за Вас сексът? - необходимост.Не мога без секс.Това ми доставя огромно удоволствие,а кой бяха от хубаворо?
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - галенето,целувките,самото докосване и оралната любов hush.gif
9. Какво правите веднага след секс? - пуша,но преди това искам пак
10. Правите ли орален секс? - да
11. А анален? - не се получава нещо sad.gif
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - на тавана на блока,в морската градина и на плажа
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! - обикновено като ми хрумне нещо и го осъществявам,но кое е най-шантавото идея си нямам
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - като ме погледне с неговия си похотлив поглед,като ме докосне целуне или ми прошепне искам те!
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? Бяхме пробвали със сметана ,но си имаме други играчки hush.gif
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? - повечето са такива smile.gif
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - нямам любима поза
18. Колко често правите секс? - зависи - понякога всеки ден по няколко пъти,а друг път 2 пъти в седмицата,а като сме разделени през 2 месеца sad.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? - мислила съм си го,но не знам дали искам
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - да го захапя без да искам .......
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? - не губим време в излишни приказки
22. Кога за последно правихте секс? - преди няколко дни
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? - да
ОБИЧАМ ГЛОРИЯ
1. Име и пол?-Теди,жена
2. На колко години сте?-една дама не се пита за възрастта(на достатъчно)
3. Кога за пръв път правихте секс?-на 15 гадини
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?-Да
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?-Не
6. Използвате ли презервативи?-Преди не,но вече започнах
7. Какво е за Вас сексът?-Игра
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?-Видът на онова нещо
9. Какво правите веднага след секс?-Къпем се
10. Правите ли орален секс?-Не
11. А анален?-Ииииу,не,разбира се
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?-Асансиор
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!-Аз да спя и да ме ... wink.gif
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?-Хайде да се понапляскаме
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то?-А,не
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?-Много са
17. Коя е любимата ви поза? И защо?-Стандартната,щото не си падам по садо-мазо
18. Колко често правите секс?-Колкото си поискам
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?Не и не икам
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?-Веднъж ми дойд точно преди да започнеме
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?-По-бързо
22. Кога за последно правихте секс?-Преди 20 мин.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?-Естествено
stasy
1. Име и пол?-Стаси, мъж
2. На колко години сте?-27-28
3. Кога за пръв път правихте секс?-на 18
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?-Да правя секс от любов
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?-Мхм
6. Използвате ли презервативи?-Да, но ги мразя. Предпочитам без
7. Какво е за Вас сексът?-Нещо различно от дясната ми ръка
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?- Жената под мен (може и да е над мен)
9. Какво правите веднага след секс?-Гушкаме се
10. Правите ли орален секс?-О, да (само на жени)
11. А анален?-Как да ви кажа, аз гъзо си го не давам, но за чуждия винаги ми е мерак
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?- Трудно изберете си: На балкона, на масата в кухнята, на мижката, на полянката, на която се се събираме с приятели, в асансьора, пред Народната библиотека в центъра на София... опасявам се да не изпусна някое местенце
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!- Нямам шантави фантазии, но иначе фантазии бол, може би 3-ка с 2 жени
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание?- И хапеш, а?
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то?-А,не, но след това
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?-В гората, на полянката посред бял ден
17. Коя е любимата ви поза? И защо?- Искам Сашка на задна прашка
18. Колко често правите секс?- Сутрин веднъж, на обед веднъш и вечер 2 пъти
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? Да и на 2-та въпроса
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?- Не ме карайте да си слагам презерватив
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?-Хайде сега се обърни, застани така
22. Кога за последно правихте секс?- Вчера
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?-Да и все пак мразя презервативите
hekata
1. Име и пол? – всички ми казват lilith, жена съм естествено
2. На колко години сте? - 36
3. Кога за пръв път правихте секс? – на 16
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? – предпочитам да се любя, но и от дивия, страстен секс не бих се отказала ( със сексапилен мъж)
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?- не, но не смятам, че губя, ако секса е достатъчно удовлетворяващ и пълноценен за мен
6. Използвате ли презервативи? – да, понякога се налага
7. Какво е за Вас сексът?- променено състояние на съзнателните възприятия, носещи наслада и удоволствие, унищожаващи напрежението kiss.gif
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?- различни неща биха могли да ме възбудят, зависи от ситуацията
9. Какво правите веднага след секс?- запалвам си цигара, отпускам се блаженно и се галя в партньора си
10. Правите ли орален секс?- да, това си е част от него
11. А анален?- понякога
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?- на река, в буря, на открито
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!- секс в небето, при полет
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? – прояви агресивна страст
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то? – много пъти, дори и чесън веднъж smile.gif))
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? – доста са
17. Коя е любимата ви поза? И защо? – в клекнало положение ( точка Г )
18. Колко често правите секс? – всеки ден поне по 2 пъти
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? – да, не съм очарована
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? - не
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? – рядко говоря
22. Кога за последно правихте секс? – преди 30 мин.
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? – абсолютно cool.gif
green^eyes
1. Име и пол? Радост, жена
2. На колко години сте? 18
3. Кога за пръв път правихте секс? На 14
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо? Зависи от партньора - в смисъл не мога предварително да си избера дали ще правя любов или секс. Чувството си идва само.
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? nono.gif
6. Използвате ли презервативи? Да
7. Какво е за Вас сексът? Най - приятният начин за поддържане на добра фигура и бодър дух
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? Много неща могат да ме възбудят. Според зависи.
9. Какво правите веднага след секс? Сгушвам се при партньора си.
11. А анален? Рядко
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? Посред бял ден в морето докато другите хора се цамбуркаха около нас
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! Двама мулати...продължението го запазвам за себе си hush.gif
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? "Обожавам аромата на тялото ти" Ако и зарови пръсти в косата ми, направо съм мат!
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколадwink.gif или друго нещо? Какво е то? Сметана, мед, торта, вино ,а от нелакумствата - вратовръзки ( не разполагахме с белезници )
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване? Бяхме на палатка, до огъня, чуваше се пръщенето на съчките, язовирът отразяваше светлините на фара, луната и звездите, а телата ни изглеждаха вълшебно - обляни от червеникавите пламъци до нас..ееехх
17. Коя е любимата ви поза? И защо? Кучешката - усещането е най - силно.
18. Колко често правите секс? Напоследък няма такива екстри ph34r.gif
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите? Да, бих повторила, но само ако имам сериозен приятел и той иска да участва.
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той? Случват се гафове - на няколко пъти ми се схваща крака и се получава едно такова досадно лирическо отклонение, а веднъж се престарахме с преобръщанията и изпаднахме от леглото ( беше доста болезнено ) и още има, но важното е човек да приема гафовете с усмивка и разбиране.
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс? Не бих определила това, което най-често изричам, като членоразделни думи!
22. Кога за последно правихте секс? Преди 4 месеца ( не питайте )
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми? Какъв е смисълът да отговарям, ако няма да е честно?! biggrin.gif
tinkata
1. Име и пол? - Тинката, женски
2. На колко години сте? - 20, скоро на 21
3. Кога за пръв път правихте секс? - оле, срам ме е, еми при мен дойде малко по-късно от нормалното, като гледам 13-14 значи бая съм закъсняла hush.gif
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?- обичам да правя любов, но от време на време по джаста праста - демек секс (естествено с гаджето)
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм? - в 90%
6. Използвате ли презервативи? - да
7. Какво е за Вас сексът? - много много много важна част от една връзка
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много? - мъжът когото обичам
9. Какво правите веднага след секс? - гушкам се в него thumbsupsmileyanim.gif
10. Правите ли орален секс? - да
11. А анален? - дърпам се малко thumbsdownsmileyanim.gif
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс? - оле, не мога да се сетя, но понеже съм си морско чедо и морето ми е най-така действащо
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия! eek.gif секс без задръжки на колкото се може повече нестандартни места
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи или каже веднага полудявате от страст и желание? - о това е лично thumbsdownsmileyanim.gif
15. Използвате ли лакумства по време на любовната игра ( ягоди; сметана; шоколад или друго нещо? Какво е то? - понякога, сладолед
16. Кое е най - романтичното Ви сексуално преживяване?- незнам
17. Коя е любимата ви поза? И защо? - обичам всичко cool.gif
18. Колко често правите секс?- колкото позволява работохолизмът ни
19. Правили ли сте групов секс? А искате ли да правите?- не и пак не
20. Случвало ли Ви се е да направите гаф, по време на секс? Какъв е той?-ами имали сме бая гафове като се замисля nono.gif ритала съм го където не трябва, щото ме е било гъдел, без да искаме по едно круше в муцуната, пръста ми още не може да се оправи от декември когато го пресрещнахме, и имам една много сериозна травма която е отскоро но ме е срам да си пирзная ph34r.gif
21. Кои са думите, които най - често изричате докато правите секс?обичам да ми говори той, а аз мъркам, което го подлудява
23. Честно ли отговорихте на въпросите ми?да worshippy.gif
given
1. Име и пол?- Given , мъж
2. На колко години сте? -18
3. Кога за пръв път правихте секс? -15
4. Кое предпочитате - да правите секс, или да правите любов? И защо?-Когато правиш любов с любим човек е нещо много повече от обикновени праскане.Твърдо-Любов
5. Винаги ли успявате да достигнете до оргазъм?-Да
6. Използвате ли презервативи?-Да
7. Какво е за Вас сексът?-почивка за ръцете
8. Кое е нещото, което Ви възбужда най - много?-погледа
9. Какво правите веднага след секс?-прегръщам партньорката и паля цигара
10. Правите ли орален секс?-не правя и не обичам да ми правят
11. А анален?-Не
12. Кое е най - нестандартното място, на което сте правили секс?-не сам по нестандартните неща
13. Опишете най - шантавата си сексуална фантазия!-виж на горния ред
14. Кое е нещото, което щом партньорът Ви направи