Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Какво ще направите, ако заседнете в ансансьор с...
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
peps
Въпроса ми се състои в това, какво бихте извършили ако заседнете в ансансьор с обекта на желанията ви??? При мен е ясно... ансансьора ще пропадне speak.gif
baby_muse
Аз най-вероятно да си го гушна и целуна, защото има вариант да ме хване страх. Имам лек уплах, ако спре асансьор, та не знам точно как бих реагирала smile.gif
desert_rose
Ще симулирам клаустрофобия и ще поискам да ме хване за ръката, но това разбира се, няма да помогне много и ще се наложи да ме гушне, а пък стигнем ли до там....връщане назад няма hush.gif иначе току виж пак се появила тази проклета клаустрофобия, пък трябва да се занимаваме с нещо да не мисля за страха от затворени помещения, нали tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif Абе, идеята е да се почувства като смелия рицар, спасил девойка в беда cool.gif
MasterRalf
Задължително ще има ефект и по всяка вероятност положителен wink.gif Лошото е че вероятността да заседнеш с някой симпатяга, а не с 80 годишна баба или 6 годишното момченце на съседа е минимална (а колко пъти съм се надявал) Не ми се е случвало, но затова пък има STOP бутон, който върши същата работа (особено ако единият не знае че той е виновника за последвалата лудория cool.gif)
А какво ще направя ли? Ако приемем че не я познавам, ще се запознаем и от там започваме да си говорим и да се опознаваме. Ако се окаже че няма да може скоро да се приберем и ще прекараме най-малкото цяла вечер заедно и все пак мацката е прекалено притеснена за нещо повече, ще й взема координатите след като разбира се сме излезли живи и съм я изпратил до тях (ако и не последва покана за кафе значи много се е стреснала). Номера е ние мъжете да запазим самообладание и да се превърнем в герой , а коя жена не иска да има такъв човек до себе си - спокоен, уравновесен и способен да я успокои и предпази! Е дами ако не познавате такива мъже, а си търсите да ви дам телефонче (ще оставим романтиката за по-късно )
Fifa
Ами какво - аз вече имам опит biggrin.gif
За съжаление твърде бързо се оправи асансьора... и почти нищо не стана smile.gif
MasterRalf
Викаш той докато стане и асансьора се оправи. Е не се е постарала достатъчно колежката иначе и 10 минути стигат smile.gif
Fifa
ЦИТАТ(MasterRalf @ 5.04.2006г. в 19:57)
Викаш той докато стане и асансьора се оправи. Е не се е постарала достатъчно колежката иначе и 10 минути стигат smile.gif
*

Е ти пък... 10 минути wink.gif
Ми по-малко беше... за 5-6 мин нямаше ток... и ние на тъмно... се награбихме, ама взе, че светна и... продължихме вкъщи biggrin.gif
MasterRalf
Е ти пък, кажи че всичко е свършило с happy end да не се притеснявам smile.gif Като каза "и почти нищо не стана" се уплаших. Даже мислех ако много искаш да й го върнеш да поамагам, но щом си се справил евала, въпреки че се губи малко тръпката ама както казва един познат - "важно е боцкане да има" biggrin.gif
TaRantuJ|kA
ами..вероятността да заседна изобщо в аснасьор е минимална,бих казала даже отрицателна, тъй като живея в къща и такова чудо не иползвам, пък и съм придобила някъкъв страх от асансьори още от малка...и ако не става дума да се качвам над 8 етажа..действам по стария но сигурен начин-пеша. А естествено ако имам възможност да се кача в асньор с моя любим..ще се жертвам..а ако случино заседнем..чувствата ми ще са доста противоречиви(да се радвам ли да се страхувам ли..)..е поне няма да ми се налага да се преструвам че ме е страх laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Crazy_Alf
За жалост няма никаква вероятност да заседна в асансьор...
Но ако заседна и съм с супер мацка със сигурност асансьора няма да издрържи много biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MasterRalf
ЦИТАТ(TaRantuJ|kA @ 8.04.2006г. в 00:24)
ами..вероятността да заседна изобщо в аснасьор е минимална,бих казала даже отрицателна, тъй като живея в къща и такова чудо не иползвам, пък и съм придобила някъкъв страх от асансьори още от малка...и ако не става дума да се качвам над 8 етажа..действам по стария но сигурен начин-пеша. А естествено ако имам възможност да се кача в асньор с моя любим..ще се жертвам..а ако случино заседнем..чувствата ми ще са доста противоречиви(да се радвам ли да се страхувам ли..)..е поне няма да ми се налага да се преструвам че ме е страх  laugh.gif  laugh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

Правилно трябва да се поддържа форма smile.gif А ако се качиш с любимия имай в предвид, че ако е по-палав вярно трябва да те е страх, ние мъжете в такава ситуация сме непредсказуеми wink.gif
TaRantuJ|kA
biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
Serendipity
Мммм...ще го хвана за ръчичка , да не го е страх biggrin.gif
CyberManiak
Какво ще се случи ли...Еми, ако се познаваме... "ела, че ми трябваш" ще стане wink.gif Ако ли не... запознаване пък от там... каквото дойде tongue.gif
MasterRalf
ЦИТАТ(Serendipity @ 8.04.2006г. в 13:20) *
Мммм...ще го хвана за ръчичка , да не го е страх biggrin.gif

Е това е добро начало да го предразположиш само да не си останете само на ръчичка wink.gif
CyberManiak - "ела че ми трябваш" ти ако поддържаш такива отношения с всичките си познати ти казвам евала, аз поне не бих си легнал с всяка позната (имам и не чак толкова хубави все пакwink.gif)
Българче
Ам ... веднъж съм засядал! И не беше много приятно,но ако е с обектът на желанията ми ... незнам ще му мисля тогава!И мисля ,че спонтанните решения са най доброто решение защото това според мене са най-хубавите мигове smile.gif biggrin.gif
rrruuummm
Ами ако до сега не съм предприел действия, най-вероятно и в асансьора няма да направя нищо.
RefreshMe
ЦИТАТ(rrruuummm @ 10.04.2006г. в 19:42) *
Ами ако до сега не съм предприел действия, най-вероятно и в асансьора няма да направя нищо.

Ами ако предположим, че това е знак от съдбата да предприемеш нещо....
Какво? Пак ли нищо?
rrruuummm
Ами защо ли се сещам за една песен на Смоуки - Livin` next Door to Alice или нешо подобно беше wink.gif
Ами предполагам че за да не предприема никакви действия си има причина. Или тя е над нивото ми, или има гадже и то е няква мутра wink.gif или кой знае още какво.
RefreshMe
Това за мутрата е добро оправдание. thumbsupsmileyanim.gif
Аз лично ако заседна в асансьор с обекта на желанията ми веднага бих казал това, което чувствам и мисля.
tommcat
Ако заседна в асансьор с обекта на желанията ми до 5 минути ще има линейка,защото от пъшкането хората ще си помислят,че сме момичето се е ударило сериозно biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif cool.gif
mulatasabrosa
ами няма такава възможност , защото живея в къща, освен ако не се оддам на бурни изпълнения в студ.град или на някое друго място(където има блокове) cool.gif
WhiteHart
Ами ако заседна с грозната комшийка от долния етаж,направо ще изкъртя вратата и ще избягам с писъци... clap.gif
lpa
Ако в този момент не се действа, незнам кога!!!
MasterRalf
ЦИТАТ(mulatasabrosa @ 17.04.2006г. в 13:21) *
ами няма такава възможност , защото живея в къща, освен ако не се оддам на бурни изпълнения в студ.град или на някое друго място(където има блокове) cool.gif

Aз съм на шестият етаж в студентски whistling.gif Та като имаш път насам или ти се оТдава на бурни изпълнения може да заповядаш wink.gif
AsToNiSh`
Абе на всеки му е минавало през ума за такова преживяване, включително и на мен wink.gif ... но ако това се случи едва ли ще реагирам така хладнокръвно,както в представите си smile.gif
sweety_tweety
Браво! Въпросчето си го бива. Хайде и аз да се включа, че като гледам имам опит по темата. Та значи вече бая годинки живея на осмия етаж и ползвам това "чудо на техниката". И мога да ви кажа, че не веднъж съм "засядала" в него и преживяването не е ама никак приятно. Но понеже вие сте все романтични душички...да не ви разбивам илюзията! А за любимия човек...с теб... там...вътре...струва си човек да помечтае!:Б)
MasterRalf
Е с "пиленце" още не съм оставал сам в асансьор, но никога не е късно. И да ти каже не сме толкова романтични душички, колкото разгонени, понеже е пролет и навсякъде птички и пчелички .... wink.gif и патета biggrin.gif
sweety_tweety
Хо-хо.thumbsupsmileyanim.gif То като се замисля и аз не съм била с "кучета" до сега... така че... Само не разбрах: ти кое "кученце" си бе, рожбо? Ако си туй миничето...може да те :kiss2:
MasterRalf
Е ти ми подсказа правилният отговор wink.gif За малко ще ме цункаш, а ако съм голямото? А и аватарчето е много важно, но не всеки разбира защо Това е като политика на фирмата, никога не позволявай да те тъпчат и винаги с главата напред cool.gif
sweety_tweety
hush.gif
Ох, ако "закъсаме" с Ралфчето в асансьора...ще опровергаем твърдението, че..."птиците умирали сами"! biggrin.gif
cool.gif
tigertron
ЦИТАТ(sweety_tweety @ 12.05.2006г. в 11:59) *
hush.gif
Ох, ако "закъсаме" с Ралфчето в асансьора...ще опровергаем твърдението, че..."птиците умирали сами"! biggrin.gif
cool.gif

Хахахаха, браво голям пост. Смях се много. Ама то това може да го напишеш и в темата "С кого от форума ..." wink.gif tongue.gif

А аз не искам с никого да засядам в асансьора - много е неудобно tongue.gif
infinity1305
ЦИТАТ(tigertron @ 12.05.2006г. в 14:41) *
Хахахаха, браво голям пост. Смях се много. Ама то това може да го напишеш и в темата "С кого от форума ..." wink.gif tongue.gif

Ми зависи от асансьора-има доста широчки и комфортни хахаха biggrin.gif
MasterRalf
А в тесен ще станете наистина "близки"!
sweety_tweety от сега започвам да оправям STOP бутона, да не ми направи номер и да не се включи в подходящият момент biggrin.gif
tigertron
ЦИТАТ(infinity1305 @ 12.05.2006г. в 23:01) *
Ми зависи от асансьора-има доста широчки и комфортни хахаха biggrin.gif

Да права си, хахаха, има и широки асансьори, в които бих заседнал с .... една мацка от фитнеса tongue.gif

ЦИТАТ(MasterRalf @ 12.05.2006г. в 23:40) *
А в тесен ще станете наистина "близки"!
sweety_tweety от сега започвам да оправям STOP бутона, да не ми направи номер и да не се включи в подходящият момент biggrin.gif

Даааа наистина ще станем много "близки" в тоя тесен асансьор, затова ако ще засядам искам да е в голям и широк wink.gif

Ааа ти наистина оправи копчето, че нашето по едно време го бяха изключили и ако това ти се случи ............... много кофти ситуация ще стане speak.gif
Cvetelina_sim
Ще направя нещо подобно като в клипчето на Преслава - Когато съмне. wink.gif
rusimonov
Ще запея химна на Република България, и няма да спирам през цялото време да пея, докато не дойдат да го оправят този пусти асансьор! wink.gif Сега сериозно просто ще се усмихна и ще кажа "Ех какво ли ще е да заменим този мръсен, оплют, изпонадраскан асансьор с едно разкошно легло, бутилка шампанско, сметана, ягоди...!?" Вече сериозно наистина, ако заседнем с Дестини в асансьора ще се гушнем и ще сме гушнати докато дойдат да ни измъкнат от тази проклета джаджа, в стресови ситуации секса не е лек, а отрова, но чувстото за близост и опора в човека до тебе е всичко!
lpa
rusimonov, с това изказване я спечели smile.gif
Destiny
ЦИТАТ(rusimonov @ 15.05.2006г. в 04:25) *
... Сега сериозно просто ще се усмихна и ще кажа "Ех какво ли ще е да заменим този мръсен, оплют, изпонадраскан асансьор с едно разкошно легло, бутилка шампанско, сметана, ягоди...!?" Вече сериозно наистина, ако заседнем с Дестини в асансьора ще се гушнем и ще сме гушнати докато дойдат да ни измъкнат от тази проклета джаджа, в стресови ситуации секса не е лек, а отрова, но чувстото за близост и опора в човека до тебе е всичко!

Брей, да ти се ненадява човек какви неща ти хрумват на тези нощни смени!... Ако обещаваш горенаписаното моментално те бутам в първия срещнат асансьор и веднага ще го повредя... на всяка цена! kiss.gif

ЦИТАТ(lpa @ 15.05.2006г. в 11:00) *
rusimonov, с това изказване я спечели smile.gif

Спечелил ме е отдавна! cupid.gif
cleopatra
Не съм сигурна какво точно ще направя,но имайки предвид,че ме е шубе от ансансьори едва ли ще е нещо по-специално... eek.gif Дано умее да успокоява,пък после ще видим.... cool.gif
ivo23
Хей,ама вие както сте я подкарали ще изпотрошите половината асансьори! biggrin.gif
Аз да ви кажа това съм го правил нарочно.Знаех,че ако натисна "Стоп-а" няма да тръгне повече тази проклетия,но пък знаех как се отваря врата за излизане.И това го направих само да не ни притеснява някой,не за друго,да сме на спокойствие cool.gif
Yang
ЦИТАТ(tigertron @ 12.05.2006г. в 13:41ч.) *

То има и с дивани... само дето са в големите хотели и солено излиза диванчето wink.gif tongue.gif сега малко по темата... 1во: много бих се притеснила, а ако Той е с мен, бих се сгушила в него... Това е засега, ще пораснем и ще видим wink.gif tongue.gif
djulss
ЦИТАТ(tigertron @ 12.05.2006г. в 13:41ч.) *

Ама и таква тема ли има?! biggrin.gif

Ако заседна с обекта в асансьора .... нищо няма да направя в тая мизерия.
В повечето асансьори е пълна смрад.
asus_
Аз ако заседна във асансьора със момиче и ако е хвани паниката ще гледам да е успокоя а после ще е измъкна (знам как се отваря вратата на асансьора) tongue.gif ех кои ден ще се случи това със една комшийка. wink.gif
shefkata
Да си призная, доста неща ми идват на ум ph34r.gif
Примерно....ще го питам, носи ли карти....
genatraikova
Не знам,сигурно отначало ще се стресна,че сме заседнали,но после сигурно ще ударим един лаф,пък може и среща да си уговорим,но в асансьора наистина е мизерно и неудобно за други работи,даже и за карти. tongue.gif
sosorry
Ще гледам да го впечатля с нещо за да иска да се видим пак.Едва ли ще имаме много време, но за лафче пространството
стига.И ще гледам да се въздържам от кръстосан разпит, защото понякога така става, че влизам в роля на изследовател biggrin.gif
Tramway
Ще са обадя на дежурния асансьорен техник. Ако си нося инструментите (както почти винаги) ще разглобя вратата на кабината и на най-близкия етаж, като преди туй ще задействам блокировката, че да не тръгне сам. Ако има някой/я с мен ще ми помага.
DeadSmurf
Емо, бе за сефтето говорим все пак, ти имаш вече опит с тая работа и не си интересен wink.gif
BoByS
ЦИТАТ
Въпроса ми се състои в това, какво бихте извършили ако заседнете в ансансьор с обекта на желанията ви???

Ще поправя асансьора! biggrin.gif (В момента съм с "обекта на моите желания", или моето момиче, тъй че асансьора не е удобен за тези дела smile.gif).
Поздрави и лек ден!

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.