Задължително ще има ефект и по всяка вероятност положителен

Лошото е че вероятността да заседнеш с някой симпатяга, а не с 80 годишна баба или 6 годишното момченце на съседа е минимална (а колко пъти съм се надявал) Не ми се е случвало, но затова пък има STOP бутон, който върши същата работа (особено ако единият не знае че той е виновника за последвалата лудория

)
А какво ще направя ли? Ако приемем че не я познавам, ще се запознаем и от там започваме да си говорим и да се опознаваме. Ако се окаже че няма да може скоро да се приберем и ще прекараме най-малкото цяла вечер заедно и все пак мацката е прекалено притеснена за нещо повече, ще й взема координатите след като разбира се сме излезли живи и съм я изпратил до тях (ако и не последва покана за кафе значи много се е стреснала). Номера е ние мъжете да запазим самообладание и да се превърнем в герой

, а коя жена не иска да има такъв човек до себе си - спокоен, уравновесен и способен да я успокои и предпази! Е дами ако не познавате такива мъже, а си търсите да ви дам телефонче (ще оставим романтиката за по-късно

)