ЦИТАТ(desert_rose @ 20.04.2006г. в 18:27)

Мисля си, че си изкарал сума ти жени НЕНОРМАЛНИ. Просто лично мнение...
И кво с'а?Изкарахте ЖЕНАТА такава ,каквато не е...Жена употребила мъж?За секс?За 1 нощ?Хахаха.Това е антиженствено! Ако има такива жени - те са антижени и се съмнявам,че са особено привлекателни.
Вие ми говорите за друго: за жени със силен нагон,които търсят перфектното чукане и понеже не го намират - резултатът изглежда като да е било "за една нощ".Само че това само така изглежда.Тя се надява да открие идеялния за нея любовник.Търси...,пробва с този ,с другия, с трети.Не повтаря,защото знае,че няма смисъл.И тъпаците си викат "леле,бях употребен от женска секс - машина".Ама не схващат,че са се изложили. За това говорите вие.
Има голяма разлика.
Къде са тия жени бройкаджийки,които само гонят числата...?аз съм срещал доста(и някои действително извратени и ненормални),ама такава не съм виждал.А ако бях виждал щях да бягам като дявол от тамян.Не ща букетче болести.

А иначе да - на всеки му се искат разни работи,ама както казах - те си остават само във фантазиите.Осмелилите се са изключения и НЕ ПОВТАРЯТ.
В хипотезата на МастърРалф има смисъл и може би тогава има такъв шанс.Но пък жените,на практика, в тежките си моменти се затварят с плюшените си играчки и пакет кърпички,вместо да ходят да търсят непознати красавци.Но пък сигурно има и такива. Дай Боже всекиму...(на мъжете де).
ЦИТАТ(rrruuummm @ 20.04.2006г. в 18:46)

А може би жените на са толкова лекомислени. Вероятно първите мигове от срещата говорят най-много за това, колко е уверен в себе си мъжът.
Ами...над 90% от жените знаят,че няма смисъл от мислене "по темата" и се оставят на...ИНТУИЦИЯ.И най-чудното е ,че рядко ги лъже.И са прави: и да мислиш и да не мислиш - някой или ти харесва или не.Вие какво?Да не би да не ви трябва 1 поглед за да знаете искате ли, или не искате да имате някоя?Никакви роли и театри не важат пред тях.Сензорите им са безпогрешни - в смисъл,че можете да ги излъжете за 1000 неща,но това няма значение - не можете да ги излъжете за най-важното:че сте точно техния човек!Това тяхната интуиция ще им каже.