Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Жената си избира мъж по първите му думи
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
Fifa
Жените взимат решение дали одобряват потенциален партньор много по-бързо от мъжете. Мъжете на свой ред се оказаха много по-разумни, отколкото се твърдеше досега. Предварителните резултати от изследването на проф. Ричард Уайзман от Хъртфордширския университет показват, че около 45 процента от жените взимат решение дали един мъж им харесва и дали искат пак да се срещнат с него за по-продължителна връзка за по-малко от 30 секунди. При мъжете само 22 процента са толкова бързи в избора си. Най-важни за преценката на жените са излъчването и първите думи, а не толкова външният вид. Резултатите от експеримента със серийни запознанства взривяват досегашните канони на психолозите, защото според еволюционната теория жените повече се интересували от трайните връзки и по-рядко преценявали партньора си лекомислено. Все пак жените се оказали по-придирчиви от мъжете.
Trichocephalus
А защо тогава за да си легнат с теб минава толкова много време и струва толкова усилия и надежди,след като са те преценили за 30 сек.? sad.gif
trapped
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 20.04.2006г. в 11:49) *
А защо тогава за да си легнат с теб минава толкова много време и струва толкова усилия и надежди,след като са те преценили за 30 сек.? sad.gif

Въпрос на чест и достиойнство е за тях - жените.

Често правят и грешки заради тая бърза преценка.Истината е,че действително ти избират.Ако пък си легне с теб на 1-вата вечер - значи 2 неща: или не я е еня за честта или ти е много навитаsmile.gif
Fifa
ЦИТАТ(trapped79 @ 20.04.2006г. в 11:55) *
Въпрос на чест и достиойнство е за тях - жените.

Често правят и грешки заради тая бърза преценка.Истината е,че действително ти избират.Ако пък си легне с теб на 1-вата вечер - значи 2 неща: или не я е еня за честта или ти е много навитаsmile.gif

Или пък просто това ще ви е първата и последна вечер wink.gif
aleha
ЦИТАТ(fifa @ 20.04.2006г. в 12:09) *

thumbsupsmileyanim.gif
Мдам. Колко е вярно това.
Никога не бих легнала с някой на първата вечер, ако искам да имам някакви по-сериозни отношения с него smile.gif
А от друга страна не намирам нищо лошо в това да се позабавляваш с някой, който ти се струва привлекателен, но пък знаеш, че с него едва ли ще имаш желание за нещо повече.

А относно изследването, не мога да гарантирам, че при всички е така, но поне в моя случай важи с пълна сила.
Честно казано винаги преценявам хората в първите 30 секунди (не само мъжете, а всички хора с които се запозначам). И всъщност в много голям процент от случаите познавам. Женска интуиция smile.gif
trapped
ЦИТАТ(fifa @ 20.04.2006г. в 12:09) *

Опитът показва,че за НОРМАЛНАТА жена няма такова понятие като "за една вечер".Това са митове и легенди измислени от псевдоплейбоите като Здравко-брадърчето.
Жените са много предсказуеми в това отношение: ако харесва някой - автоматично иска нещо повече от него.Ако не го харесва - няма желание да спи с него.
Действително има такива неща във фантазиите на жените,но си остават там в повечето случаи - малко от тях ще се пробват ,а дори да стане то ще е веднъж и то с някой универсален красавец:2-ри път няма да има,обаче.
baby_muse
Всъщност има такова понятие "за една нощ" и то важи за много жени. И има 4 възможности за тази "нощ":
1) Да си го хареса и да се появят чувства... тоест замисъла за една нощ отпада (и точно това плаши повечето жени, а не нещо друго)
2) Всичко да мине ок и на двамата да им хареса, без да се събудят чувства, от време на време да се виждат, да си пратят каквото искат.. и отношенията им са тип-топ (най-добрия вариант според мен, ако се търси само моментно забавление)
3) Може момичето да не изпитва чувства към даден човек, но да се страхува дали той не изпитва и дали това няма да го нарани (това е при хора, които се познават от по-дълго и примерно са само "приятели", но решат да направят нещо диво)
4) При евентуална раздумка, момичето ще е обвинено веднага, че е лека, макар това да е изключително глупаво. Както знаете, момичетата, които спят за по една нощ, са к***и, а мъжете - нищо лошо)
desert_rose
ЦИТАТ(trapped79 @ 20.04.2006г. в 13:18) *
Опитът показва,че за НОРМАЛНАТА жена няма такова понятие като "за една вечер".Това са митове и легенди измислени от псевдоплейбоите като Здравко-брадърчето.

Мисля си, че си изкарал сума ти жени НЕНОРМАЛНИ. Просто лично мнение...
rrruuummm
А може би жените на са толкова лекомислени. Вероятно първите мигове от срещата говорят най-много за това, колко е уверен в себе си мъжът. Тогава той няма време да влезе в ролята която си е намислил да играе евентуално, а ако срещата е неочаквана и за двамата, то тогава първите думи и жестове наистина имат определящо значение. След като мине известно време и мъжът се окопити, вече е по-трудно да отделиш мокрото от сухото wink.gif
MasterRalf
А не мислите ли момчета, че точно тези същите жени, които са наши "приятелки", жени и близки нямат мръсни мисли и че и те имат моменти, когато толкова им се иска да са котарани и да са непослушни, че биха скочили в леглото с непознат красавец, дори с риск да им излезе име на лесни.
И на вас момичета не ви ли е било толкова тежко, че да поискате да намерите някой да ви успокои, дори само за една нощ и да се почувствате отново желани. Да изпитате такъв екстаз и толкова силен оргазъм от този невероятен, бурен и необуздан секс без задръжки, криещ се в тайнството на единствената нощ с този непознат, знаейки че повече няма да го видите, а дори това да стане ще се разминете с поглед и палава усмивка wink.gif
Е... ???
Fernando
ЦИТАТ(baby_muse @ 20.04.2006г. в 16:06) *
4) При евентуална раздумка, момичето ще е обвинено веднага, че е лека, макар това да е изключително глупаво. Както знаете, момичетата, които спят за по една нощ, са к***и, а мъжете - нищо лошо)

това всъщност е доста остаряло схващане , с което не съм съгласен nono.gif
loxs
Дам, жените решават супер бързо. С приятелката ми правихме секс 3-4 часа след като се видяхме за пръв път. Е, познавахме се от Мрежата...
И изобщо нямаше неща като "за една нощ". Или само веднъж.
На другия ден в IRC имаше:
- Как беше? (От мен)
- Искам пак smile.gif (От нея)

И така до ден днешен... Вече повече от година... И нямаме намерение да спираме smile.gif
baby_muse
ЦИТАТ(Fernando @ 20.04.2006г. в 21:07) *
това всъщност е доста остаряло схващане , с което не съм съгласен nono.gif

Ти не си съгласен, но доколкото знам.. хич не е така. Плюс това аз не говоря само за отношението на мъжете, а и на всички като цяло. Има толкова лицемерни хора, които дори да искат да направят това лудо нещо, за да се харесат на останалите, лъжат и крият истинското си мнение, което е ужасно според мен.

MasterRalf, аз ще отговоря на въпроса ти с "да" и не смятам да го крия, защото не е срамно нещо. Макар да знам, че малко биха си признали това свое желание wink.gif
MasterRalf
baby_muse Не съм и очаквал друг отговор wink.gif
trapped
ЦИТАТ(desert_rose @ 20.04.2006г. в 18:27) *
Мисля си, че си изкарал сума ти жени НЕНОРМАЛНИ. Просто лично мнение...

И кво с'а?Изкарахте ЖЕНАТА такава ,каквато не е...Жена употребила мъж?За секс?За 1 нощ?Хахаха.Това е антиженствено! Ако има такива жени - те са антижени и се съмнявам,че са особено привлекателни.

Вие ми говорите за друго: за жени със силен нагон,които търсят перфектното чукане и понеже не го намират - резултатът изглежда като да е било "за една нощ".Само че това само така изглежда.Тя се надява да открие идеялния за нея любовник.Търси...,пробва с този ,с другия, с трети.Не повтаря,защото знае,че няма смисъл.И тъпаците си викат "леле,бях употребен от женска секс - машина".Ама не схващат,че са се изложили. За това говорите вие.
Има голяма разлика.
Къде са тия жени бройкаджийки,които само гонят числата...?аз съм срещал доста(и някои действително извратени и ненормални),ама такава не съм виждал.А ако бях виждал щях да бягам като дявол от тамян.Не ща букетче болести. thumbsdownsmileyanim.gif

А иначе да - на всеки му се искат разни работи,ама както казах - те си остават само във фантазиите.Осмелилите се са изключения и НЕ ПОВТАРЯТ.

В хипотезата на МастърРалф има смисъл и може би тогава има такъв шанс.Но пък жените,на практика, в тежките си моменти се затварят с плюшените си играчки и пакет кърпички,вместо да ходят да търсят непознати красавци.Но пък сигурно има и такива. Дай Боже всекиму...(на мъжете де). clap.gif

ЦИТАТ(rrruuummm @ 20.04.2006г. в 18:46) *
А може би жените на са толкова лекомислени. Вероятно първите мигове от срещата говорят най-много за това, колко е уверен в себе си мъжът.

Ами...над 90% от жените знаят,че няма смисъл от мислене "по темата" и се оставят на...ИНТУИЦИЯ.И най-чудното е ,че рядко ги лъже.И са прави: и да мислиш и да не мислиш - някой или ти харесва или не.Вие какво?Да не би да не ви трябва 1 поглед за да знаете искате ли, или не искате да имате някоя?Никакви роли и театри не важат пред тях.Сензорите им са безпогрешни - в смисъл,че можете да ги излъжете за 1000 неща,но това няма значение - не можете да ги излъжете за най-важното:че сте точно техния човек!Това тяхната интуиция ще им каже.
angelovarna
Много добре казано,подкрепям мнението ти.
rrruuummm
ЦИТАТ(trapped79 @ 21.04.2006г. в 04:34) *
Къде са тия жени бройкаджийки,които само гонят числата...?аз съм срещал доста(и някои действително извратени и ненормални),ама такава не съм виждал.А ако бях виждал щях да бягам като дявол от тамян.Не ща букетче болести. thumbsdownsmileyanim.gif

Бре, значи ти като си преспал с 20-30 жени примерно означава че си насиш букетче с болести ли? Що за схващане, че така наречените "леки" жени задължително са пълни с трихомони, стафилококи и куп други бацили. Напротив, тези жени имат доста висока сексуална култура и е по-безобасно да чукаш тях, от клкото някое наивно девойче, коеот е преспало с 2-3 мъже, но единия от тях е бил ходеща торба с бактерии и я е навил да го направят без презерватив. Ще туря кондома и сичко ще е ОК, ще кажете. Ми да но има доста болести които се предват и чрез слюнката. Като почнем с сифилиса, кандидас, херпеса, който и при орална кюбов се предава .... Обще взето от такива жени трябва да се пазиш толкова, колкото се пазиш от най-добрия си авер, преспал с 30 жени, и да гледате да не пиете бира от една чаша или да спите в едни чаршафи.
trapped
Офф/
Един мъж бройкаджия може да спи с толкова жени,колкото успее да излъже.
Една жена бройкаджийка може да спи с колкото си иска мъже и НЯМА НУЖДА да лъже.

Ако една жена реши,на практика може да спи с колкото си поиска ПЪТИ ПОВЕЧЕ мъже,отколкото един мъж - с жени.Ако аз спя с една,за нея няма да е проблем да ми отвърне с 10,ако иска.Особено ако е хубава.Ако пък не е - ами не ме вълнова и опасност няма.

От тази гл.т. - да.Може би си пропуснал този мой пост:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...09&#entry168809

...макар да бе в отговор на твой.Но виж го и направи въпросната сметка и ще видиш,че да е отговорът на въпроса ти.

Това за предаването с целувката е вярно,но има и нещо още по-шокиращо.За някои болести никаква сексуална култура не може да те застрахова.Познавам хора,които работят в инфекциозна болница и изобщо не говоря за хламидии,трихомони и пр. детски играчки.Говоря за сериозни неща.

Понеже съм се интересувал - ето цифрите:

-всеки 1 от 10 заразени с хепатит б не изчиства НИКОГА вируса от себе си.Лекарствата са скъпи и често се пият доживот.

-всеки 1 от 100 заразени умира за часове вследствие чернодробна недостатъчност.

-в България носителството на този вирус е 2-7%

-80% от носителите са хора на възраст между 18 и 32 години.

-повече от 2 млрд души заразени в световен мащаб!!!

- 1 млн. умират ГОДИШНО.

-това е световен здравен проблем.Над 300 млн. хронични носители.

-ВСЕКИ 2/3 от хроничните носители нямат симптоми и на практика НЕ ЗНАЯТ,че са болни доста дълго време.Години...!!!

-Предава се И С ЦЕЛУВКА!

Става въпрос само за една болест,за която на запад се говори доста,но тук малко се знае по обясними причини.А другите?...20-30 е множко даже.
rrruuummm
ЦИТАТ(trapped79 @ 21.04.2006г. в 17:37) *

Никой не лъже никого. Мъжът преспива с толкова жени колкото му се навият. Жената също. Ти си примера за това, че тя не може да има всеки, нали smile.gif

ЦИТАТ(trapped79 @ 21.04.2006г. в 17:37) *
От тази гл.т. - да.Може би си пропуснал този мой пост:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...09&#entry168809

...макар да бе в отговор на твой.Но виж го и направи въпросната сметка и ще видиш,че да е отговорът на въпроса ти.

Ами поста съм го чел, но там не ми стана ясно защо след 2-рия месец спокойно можем да махаме кондома. Може би след 60 дена всички болести изчезват? Ами HIV вируса може да има инкубационен период с години, сифилиса във втората си фаза няма видими признаци, хепатит В и австралийският му антиген могат да са в носителя с години и тои да бъде заразоносител, без той самия да е болен. Ами то по същата логика може само първата весер със, а после без smile.gif Единственото ти успокоение в случая е че ще знаеш че това момиче не си сменя партьорите през 2 месеца wink.gif

бел.ред. Ето че май говорим за едно и също. И аз съм се интересувал от тези неща дори без да имам познати в инфекциозна болница. smile.gif
trapped
Гаранции няма.Едно е да рискуваш веднъж,друго е да го правиш непрекъснато.Животът ме е научил да не дърпам дявола за опашката.Аз ти казвам : Внимавай.Ти вече ще си решиш кое е числото,което за теб е рисково.

Откакто научих тези неща за мен 20-30 е доста (а преди ми беше малко даже angry.gif ).Пък и само за една бройка не мисля,че си струва риска.А за самата бройкаджийка вече казах - Бягам,ама бързо и надалече...

Едит - за поста под мен: е какво значи "ако няма болести"? Не можеш да знаеш.Можеш да предполагаш само,ако през тези 2 месеца си забелязал,че момичето не си ляга с всеки.Но да я пратя на изследвания преди да ми влезне в чаршафите ще е малко грубичко,а?
rrruuummm
Никъде не съм толерирал правенето на секс без презерватив. В минала тема казах че бих го правил без, само ако няма болести и риска е единствено от нейелана бременност. Държа да го отбележа за да не спорим излишно.
бел.ред. Малко оффтопик се получи, соррка.
lpa
Сега се двуомя дали да коментирам венерическите болести или по темата. Хайде да е за второто.
Вярно е че на мъжете им отнема доста повече време да преценят дали харесват една жена (не става дума само за физическо привличане), поне на мен ми отнема доста повече от 30сек. Но се е случвало да кажа ДА, тя е, за по малко от секунда. Случи се един път и определено не сбърках.
smile.gif
VarVariN
[quote name='trapped79' date='21.04.2006г. в 17:37' post='172898']
Офф/

Ако една жена реши,на практика може да спи с колкото си поиска ПЪТИ ПОВЕЧЕ мъже,отколкото един мъж - с жени.Ако аз спя с една,за нея няма да е проблем да ми отвърне с 10,ако иска.Особено ако е хубава.Ако пък не е - ами не ме вълнова и опасност няма.

С това твое изказване съм напълно съгласен с теб.Наистина на мъжете им отнема доста време докато излажат някоя докато при жените е по лесно просто само да поиска някой да я ...... и повечето мъже не биха и отказали thumbsdownsmileyanim.gif ph34r.gif
lpa
Не съм съвсем съгласен. Не е задължително на жената да и е лесно да "излъже" мъжа. Познавам хора, чийто девиз е "куцо, кьораво, сакато бройката е злато", наблягам на думата хора, защото става дума за мъже и жени. Пак всичко опира до отделния човек и дали държи на принципите и достойнството си, ако въобще ги има.
baby_muse
ЦИТАТ(lpa @ 10.05.2006г. в 17:55) *
Не съм съвсем съгласен. Не е задължително на жената да и е лесно да "излъже" мъжа. Познавам хора, чийто девиз е "куцо, кьораво, сакато бройката е злато", наблягам на думата хора, защото става дума за мъже и жени. Пак всичко опира до отделния човек и дали държи на принципите и достойнството си, ако въобще ги има.

Ми че то какво лошо да се остави някой да го свалят? Особено, ако се харесат двамката още в началото smile.gif
lpa
Е то ако се харесват, проблемът е никакъв smile.gif
Става дума за това кой кого ще излъжи. Приемаме, че мъж, който не харесва една жена по-лесно би могъл да бъде излъган, отколкото жена да бъде излъгана от мъж, когото не харесва. Принципно е така, но не съвсем. Това се опитвах да изясна, че няма ясно разграничение между половете (поне според моите впечатления). Да се потиш само заради броиката е цел, която само глупаците биха преследвали.
Krasimir_
Бройката не е маловажна. Една жена ако научи, че едикой си е бил с такава и такава бройка, най-малкото ще прояви любопитскво. А прояви ли любопитскво... ето и една нощ wink.gif Има и доста условности разбира се - не се е родил мъжа, който да разбере напълно жените.
lpa
ЦИТАТ(Krasimir_ @ 17.05.2006г. в 13:19) *
Бройката не е маловажна. Една жена ако научи, че едикой си е бил с такава и такава бройка, най-малкото ще прояви любопитскво. А прояви ли любопитскво... ето и една нощ wink.gif Има и доста условности разбира се - не се е родил мъжа, който да разбере напълно жените.

Някой могат да избягат, ако разберат бройката smile.gif
Krasimir_
ЦИТАТ(lpa @ 17.05.2006г. в 16:15) *
Някой могат да избягат, ако разберат бройката smile.gif

Ха-ха, знам, знам, ама все в кръг бягат wink.gif Броенето трябва да е като за пред хората все пак и да е разбираемо. Римски цифри тук не вървят ха-ха
infinity1305
ЦИТАТ
Жената си избира мъж по първите му думи

Аз да върна темата в началото...
Не само по първите думи,понякога си ги избираме само по думите wink.gif
cleopatra
Както всички знаем,ние жените много обичаме да си усложняваме живота hush.gif и това как си избира мъж си е строго индивидуално!Да,определено първите думи са важни,ама това мъжете го знаят и в повечето случаи знаят какво да кажат... tongue.gif След думите идват и други неща-държание,жестове,как се отнася с околните и т.н....Поне за мен това е важното,а думите са си думи... wink.gif
infinity1305
ЦИТАТ(cleopatra @ 20.05.2006г. в 14:41) *
Както всички знаем,ние жените много обичаме да си усложняваме живота hush.gif и това как си избира мъж си е строго индивидуално!Да,определено първите думи са важни,ама това мъжете го знаят и в повечето случаи знаят какво да кажат... tongue.gif След думите идват и други неща-държание,жестове,как се отнася с околните и т.н....Поне за мен това е важното,а думите са си думи... wink.gif

Ами...думите са си само думи АМА-
може да е много културен,добронамерен,възпитан,може даже да е цяла торба мускули,но като си отвори устата и да няма какво да каже,за да ми стане интересен...губи играта.Но пък и ние с теб имаме различни предпочитания явно tongue.gif biggrin.gif
lpa
Продължавайте в същия дух, има какво да се научи smile.gif
Скоро ще изляза с магистърска степен "Спечели жената само като си отвориш устата" smile.gif
desert_rose
ЦИТАТ(infinity1305 @ 20.05.2006г. в 15:01) *
може да е много културен,добронамерен,възпитан,може даже да е цяла торба мускули,но като си отвори устата и да няма какво да каже,за да ми стане интересен...губи играта.

Много съм съгласна с тебе, по първите думи се правят добри изводи за мъжа. Аз съм поддатлива на думи. Е, вярно, че може да е сценарий, ама един тъпак колкото и да го репетира, бързо ще се издаде. И женкарите се издават рано или късно, но пък аз нямам нищо против тях, и това е си един вид изкуство tongue.gif
cleopatra
може да е много културен,добронамерен,възпитан,може даже да е цяла торба мускули,но като си отвори устата и да няма какво да каже,за да ми стане интересен...губи играта.Но пък и ние с теб имаме различни предпочитания явно tongue.gif biggrin.gif

Е то добре,че са различните предпочитания,че иначе егати тъпотията ще настане.... tongue.gif А и то си е казано-за всеки влак си има пътници... cool.gif
Krasimir_

Чакай малко, преди да върнем темата в началото, кажете все пак за какво го избирате този мъж...
infinity1305
ЦИТАТ(Krasimir_ @ 23.05.2006г. в 10:35) *
Чакай малко, преди да върнем темата в началото, кажете все пак за какво го избирате този мъж...

В темата въпроса е неясен-в смисъл-за какво го избираме.Но и за по-дълга връзка,и за кратко удоволствие предпочитам интересните мъже,т.е.-много е важно какво говори
Krasimir_
ЦИТАТ(infinity1305 @ 23.05.2006г. в 12:35) *
В темата въпроса е неясен-в смисъл-за какво го избираме.Но и за по-дълга връзка,и за кратко удоволствие предпочитам интересните мъже,т.е.-много е важно какво говори

Е, все пак стана ясно понеи че е за връзка, било то кратка или дълга. Хайдее, бодигардовете останаха без работа...
infinity1305
ЦИТАТ(Krasimir_ @ 23.05.2006г. в 15:11) *
Е, все пак стана ясно понеи че е за връзка, било то кратка или дълга. Хайдее, бодигардовете останаха без работа...

Хехе дане разчитат много на това biggrin.gif
И аз съм ценител на красотата... tongue.gif
Trichocephalus
В крайна сметка може и да има нещо вярно в това cool.gif
shanna
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 8.03.2008г. в 11:45ч.) *
В крайна сметка може и да има нещо вярно в това cool.gif

Има, има biggrin.gif За каквото и да си ги избираме мъжете, какво по дяволите бихме правили с някой, с когото няма какво да си кажем biggrin.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(Krasimir_ @ 23.05.2006г. в 09:35ч.) *

Дори и само за секс да го избирам,пак трябва да има нещо у главата си
Мда,ако е пълен тъпигьоз и колкото и да е хубав-не го ща
nono.gif
RA4NA
ЦИТАТ(fifa @ 20.04.2006г. в 10:28ч.) *
.... около 45 процента от жените взимат решение дали един мъж им харесва и дали искат пак да се срещнат с него за по-продължителна връзка за по-малко от 30 секунди. ....Най-важни за преценката на жените са излъчването и първите думи, а не толкова външният вид.

А за професионалистките, дори не е нужно мъжът да говори за да вземат решение за .... каквото и да било, не само за продължителна връзка.
Опитът му е майката ...
genatraikova
Не знам,аз отдавна съм го избрала,но "по първите думи "е много относително да го избереш,мисля че думите не са от толкова голямо значение.Всичко казано много бързо заминава с течение на годините,та чак не си ги спомняш тези първи думи.Това не критерий за избор на мъж,вярно е че тези които говорят глупости не са особено приятни,но си има и жени,които пък да им харесват глупостите.Мъж се избира по излъчване и чар,абе просто като почувстваш магията,май всички негови думи ти харесват/извода ми е:каквито и думи да използват мъжете,ако ние(жените)сме се "намагнитизирали"няма мърдане-ТОЙ е нашия човек/ tongue.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(genatraikova @ 9.03.2008г. в 18:11ч.) *
Мъж се избира по излъчване и чар

Не е вярно-избира се по Душа
desert_rose
Дам, аз моя си го избрах по-първите, докато още си мълчеше от време на време, чак после (когато вече беше късно) разбрах колко много говори всъщност biggrin.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(desert_rose @ 9.03.2008г. в 21:01ч.) *
Дам, аз моя си го избрах по-първите, докато още си мълчеше от време на време, чак после (когато вече беше късно) разбрах колко много говори всъщност biggrin.gif

lol6.gif
Надявам се да ти казва нещо като говори
tongue.gif
desert_rose
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 9.03.2008г. в 21:10ч.) *
lol6.gif
Надявам се да ти казва нещо като говори
tongue.gif

Ами... зависи от гледната точка. Преди малко ми обясняваше, че било в лично мой си интерес да запомня най-после, че на мъжкото бельо не се слагало омекотител ph34r.gif

Майтапа настрана, жените си падаме по мъже, които умеят да говорят. А това си личи и от първите думи wink.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(desert_rose @ 9.03.2008г. в 21:44ч.) *
Преди малко ми обясняваше, че било в лично мой си интерес да запомня най-после, че на мъжкото бельо не се слагало омекотител ph34r.gif

lol6.gif lol6.gif lol6.gif
То много смешно с твойту мъж-ми кажи му втвърдител за пране не продават
tongue.gif
DeadSmurf
Mоя с приказки ме омая, та така вече сума време, ма по-малко говори, че вече аз рядко му давам думата wink.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.