Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Какво значение отдавате на клитора ?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

mulatasabrosa
Ами...... има тема за размера на мъжката гордост, за това какво предпочитаме ние....
дали е по - добре да е обрязан или не .....и реших да ви попитам скъпи мъже за мнението ви за тази толкова важна част от женското тяло, която вие сте коментирали тук таме ..... очаквам мнението ви с нетърпение, какви предпочитате, с какъв цвят(розови, кафяви), колко големи.......бъдете искрени ......!
Може и дамите да се включат с мнение cool.gif

Пишете и не ме щадете hush.gif
trapped
Размерът(тук) няма значение.Цвят - розов.
Но това са глупости - важното е да е чувствителен(но не прекалено).

Иначе не се разбираме много добре с него.
Вчера ми каза,че много съм го дразнел...За зла участ - на мен ми е симпатичен.Но така е в любовта - рядко е взаимна,а ако е взаимна - нещо друго пречи.
MasterRalf
Често казано и за мен няма значение стига да не прилича на пенис или да е толкова голям ohmy.gif Че тогава лошо...
tigertron
Мнението ми съвпада с горните два поста. Предпочитам розов на цвят и не много голям. Някой по-малък, който не е прекалено чувствителен, но може да достави огромно удоволствие на жената smile.gif
Fifa
ohmy.gif
the_flapper
И аз реагирам по същия начин. eek.gif doh.gif
MasterRalf
fifa направо си представих патето с това изражение на лицето. Е какво сега хубаво е да знаем кой какво мисли за едно такова нещо, няма само жените да обсъждат буздуганите ни я biggrin.gif Е леле съвсем се шашнах!
the_flapper
Я си представи двама приятели седнали и си говорят за клиторите на момичетата с които са били.Трудно ли ти е?
По нормално изглежда да обсъждат гърдите или телосложението им.
Това е мое мнение и като жена предполага,че се разминава с вашето. biggrin.gif :bye:
infinity1305
Всъщност-те-мъжете си говорят за всичко...свързано с женската анатомия,и нерядко са доста по-информирани от самите нас...
the_flapper
Така е,само дето не си признават. biggrin.gif
Fifa
ЦИТАТ(the_flapper @ 26.04.2006г. в 12:40) *
Така е,само дето не си признават. biggrin.gif

Ми признавам си... не ми се е случвало да говоря за клитори все още.
Виж за гърди, дупета, крака и т.н. - във всякакви подробности и детаили.

А за клитора... хм, колкото по-чувствителен толкова по-хубаво мисля... не за мен, а за жената. smile.gif
trapped
И аз не съм говорил по темата.Обсъждането на нечий клитор ми се вижда безинтересно.
Цялата коннфигурация там долу подлежи на вкусове и предпочитания(при мен),но само за клитора...Разбирам,че за вас - жените е най важен,ама ние май не му отдаваме нужния респект - което е поправимо.

Веднага ще пиша на гл.ред. на Playboy да издадат догодина календар с клитори - най различни.За август ще поръчам по мой вкус - розов клитор залят с бита сметана и шоколадова глазура.
the_flapper
ЦИТАТ(fifa @ 26.04.2006г. в 13:36) *
Ми признавам си... не ми се е случвало да говоря за клитори все още.
Виж за гърди, дупета, крака и т.н. - във всякакви подробности и детаили.

А за клитора... хм, колкото по-чувствителен толкова по-хубаво мисля... не за мен, а за жената. smile.gif

ЦИТАТ(trapped79 @ 26.04.2006г. в 18:54) *
И аз не съм говорил по темата.Обсъждането на нечий клитор ми се вижда безинтересно.
Цялата коннфигурация там долу подлежи на вкусове и предпочитания(при мен),но само за клитора...Разбирам,че за вас - жените е най важен,ама ние май не му отдаваме нужния респект - което е поправимо.

Нямам предвид,че обсъждате тази тема с приятели.
Исках да кажа,че се интересувате и сте по информирани за женската анатония от някои жени. hush.gif
Не е ли так? tongue.gif :bye:
rrruuummm
Наистина странно сравнение си направила с обсъждането на пениса и клитора. Жените обсъждат мъжкото достойнство защото с него им се достава удоволствие. Но колко пъти сте обсъждали топките не партьора си? Дали са големи, малки или какъв цвят са. Така и ние не обсъждаме клиторите, а примерно дали е тясна или влиза като кокъл в тенджера wink.gif

п.п. mulatasabrosa ако нещо со притеснена относно твоя клитор, приложи снимков материал, а ние ще си кажем мнението съвсем честно и без да те щадим wink.gif
mulatasabrosa
хахаха, както винаги си много оригинален smile.gif , не се притеснявай за мен ..... просто реших, че темата ще е интересна... пък и няма друга такава cool.gif обаче обещавам ако нещо ме притесни, да приложа снимков материал , за да се изкажеш по въпроса thumbsupsmileyanim.gif
lionski
На клитора необходимото (голямоsmile.gif) вниминие, но...... само с жена, която УМЕЕ И СЕ НАСЛАЖДАВА на това!
Trichocephalus
общо взето-важното е да не е прекалено голям cool.gif
fireson
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 28.05.2008г. в 10:35ч.) *
общо взето-важното е да не е прекалено голям cool.gif

Това наистина е много важно и както повечето казват тая тема мъжете не я коментираме . На мене ми се вижда незаитригуваща поне . Да обаче преди известно време се промениха нещата . Кой ти е говорил за клитори с приятелите . Имах възможността да спя с момиче имащо как да го кажа "маааааааааааалко" по-голям клитор !!! Останах озадачен когато го видях , понеже съм фен на френската любов . Беще наистина нечувствителен , може би по-груб . А момичето беше много нежно huh.gif
Голяма тема на разговор падна тогава за тоя клитор smile.gif
Е , все пак то е и нормално . Всеки обсъжда ....

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.