ЦИТАТ(GABRIELA @ 28.05.2006г. в 17:51)

Само аз ли не бих участвала в подобни забавления?

Глупости, ми ако си ти само ... докъде ще стигне света! Само се замисли !
Разбира се , че няма да участвам .... и не на мен приказки от рода, че едва ли не тези , които правят тройки са много разкрепостени.... дрън, дрън ! Тези ги разправяй на баба ми ! По никакъв начин не мога да приема ,че това носи някакво удоволствие , задоволяване на нагона , да , но за другото не !
Вместо да се чудиш в кого/коя да си го навреш,по-добре се огледай, харесай си някое момиче, покани я на кафе и направи всичко възможно да и станеш интересен .....! Накарай я да се влюби, а след това ще видя дали ще искаш тройка! Когато една жена е влюбена , може да направи и невъзможното ( но това не включва някакви извращения от типа садо-мазо) включва неща , които явно не се ценят от повечето мъже в България ...... , защото примерно ако моето гадже ми каже изведнъж, че иска тройка, след като аз съм му дала всичко за което е мечтал и за което не си е и помислял даже, че съществува, просто ще се гръмна ...... не мога да приема някаква си там рошла да ми опипва мъжа , мъжа когото обичам .... вие луди ли сте ? Да ми пъшка и да се възбужда при неговия допир , моите уважения - правете си тройки , но не ми казвайте , че това , което пиша е ненормално или консервативно !
Който си дели половинката с друг човек, значи нещо не е наред във връзката ... и това не е консервативно мислене, а просто чистата истина ! Човек , който обича истински половинката си не може да приеме такова нещо..... аз дори не мога да си го представя! Плюс това мисля, че когато един мъж е пленен и телом и духом от една жена , тя му е напълно достатъчна!
Какви са тези тройки , какви са тези истории , май никой не е изживял истинската любов......