Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Какво мислите за секс тройките?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3
cleopatra
Аз не съм практикувала тройка и не мисля,че ще го направя,защото не ми е по вкуса,но кой знае...може би някой ден... laugh.gif
CRUSH
Аз също не съм практикувал,но съм за само, когато става дума за 2 жени и 1 мъж cool.gif .Стига да има кой да се навие
infinity1305
Не са ми по вкуса.Егоист съм.
baby_muse
Мисля, че бих опитала. Само условието трябва да е момчето да не ми е гадже, че може да ревнувам hush.gif
infinity1305
Всъщност...като вариант за тройка приемат ли се надуваеми кукли...вибратори...тогава може и да се съглася biggrin.gif
WhiteHart
Одобрявам! smile.gif
Винаги като видя две момичета да вървят,хванати за ръце,и веднага в съзнанието ми изникват едни мръсни мисли... ph34r.gif

ЦИТАТ(infinity1305 @ 21.05.2006г. в 22:02) *
Всъщност...като вариант за тройка приемат ли се надуваеми кукли...вибратори...тогава може и да се съглася biggrin.gif

Аааа,без такива!!!
То в такъв случай утре да си напазарувам от сексшопа и после вкъщи ще правя групов секс... worshippy.gif
infinity1305
ЦИТАТ(WhiteHart @ 21.05.2006г. в 22:06) *
Одобрявам! smile.gif
Винаги като видя две момичета да вървят,хванати за ръце,и веднага в съзнанието ми изникват едни мръсни мисли... ph34r.gif
Аааа,без такива!!!
То в такъв случай утре да си напазарувам от сексшопа и после вкъщи ще правя групов секс... worshippy.gif

Аз имах впредвид-двама плюс допълнителното устройство.Не сама да си заформям купона хаха biggrin.gif
RefreshMe
ЦИТАТ(infinity1305 @ 21.05.2006г. в 22:11) *
Аз имах впредвид-двама плюс допълнителното устройство.Не сама да си заформям купона хаха biggrin.gif

Хаха , това беше много оригинално и малко гаднярско.
За тройките: Не бих си делил момичето с друг мъж - НЕ!
2 жени и аз - ДА!
infinity1305
ЦИТАТ(diksi @ 21.05.2006г. в 22:42) *
Хаха , това беше много оригинално и малко гаднярско.
За тройките: Не бих си делил момичето с друг мъж - НЕ!
2 жени и аз - ДА!

Яяяя още един тип-егоист като мен tongue.gif
И аз съм така-необичам да деля.
baby_muse
diksi, значи ако момичето има желание да е с двама мъже - няма да се съгласиш, защото не ти харесва.. но ако ти поискаш с две момичета, приятелката ти трябва да се съгласи, така ли? Много егоистично ми звучи wink.gif
Cvetelina_sim
Те са на принципа - моето си е мое, а чуждото е общо. nono.gif
Fifa
Какво мислите за тройките? - че какво толкова има да му мислиш? Или участваш или не smile.gif
Аз лично нямам нищо против
RefreshMe
ЦИТАТ(baby_muse @ 21.05.2006г. в 22:52) *
diksi, значи ако момичето има желание да е с двама мъже - няма да се съгласиш, защото не ти харесва.. но ако ти поискаш с две момичета, приятелката ти трябва да се съгласи, така ли? Много егоистично ми звучи wink.gif

Верно, че е много егоистично.
Може и да се съглася да си "разделя" момичето с някой приятел, много близък и добър приятел. Иначе НЕ!
В това отношение съм егоист. Иначе не съм. Не си прави лоши изводи за мен. cool.gif
KpucTaJl
Ами ако случайно попадна при двойка и така станем тройка - да, инак съм малко егоист .. моето не бих го делял с друг/друга smile.gif
MorTimaR
ЦИТАТ(fifa @ 21.05.2006г. в 23:06) *
Какво мислите за тройките? - че какво толкова има да му мислиш? Или участваш или не smile.gif
Аз лично нямам нищо против

Напално сам съгласен . Гласувам с две ръце за тройките.
trapped
Офтопик. За суинга що няма тема? Тва е най-честното. Кви са тия тройки,четворки, простотии...
MasterRalf
Твърдо ЗА независимо каква ще е тройката, само да има женско, че иначе си става гей сбирка.. smile.gif
Аз даже си предлагам честичко, но малко се съгласяват, макар че с някой познати се е получавало и никой не е съжалявал. Едно от нещата, които според мен трябва да направи всеки уважаващ себе си любител на секса!
cleopatra
ЦИТАТ(trapped79 @ 22.05.2006г. в 05:59) *
Офтопик. За суинга що няма тема? Тва е най-честното. Кви са тия тройки,четворки, простотии...

Aми дерзай тогава...Щом са простотии,въпреки че според мен сексът е немаловажна част от живота.... smile.gif
Чакам тема и за суинга... whistling.gif
tigertron
Аз съм правил тройка, както аз и две момичета, така и двама с едно момиче. И в двата случая беше готино и забавно, особено в първия де tongue.gif . Аз бих правил пак тройка, но при условие, че всички участници нямат сериозна връзка. Иначе се брои за изневяра и ако аз имам сериозна връзка също не бих правил тройка.
^KRISTALINA^
ЦИТАТ(tigertron @ 22.05.2006г. в 10:52) *
Аз съм правил тройка, както аз и две момичета, така и двама с едно момиче. И в двата случая беше готино и забавно, особено в първия де tongue.gif . Аз бих правил пак тройка, но при условие, че всички участници нямат сериозна връзка. Иначе се брои за изневяра и ако аз имам сериозна връзка също не бих правил тройка.

tigertron ако с теб продължим да се дублираме ще си помисля че някой приятел си прави шеги. Не е възможно да имаме толкова еднакъв живот с теб.Просто ме обзема съмнение. eek.gif eek.gif eek.gif

По темата: Както си личи от горенаписаното на дали имам нещо против секс тройките.Напротив, разнообразието е хубаво нещо. wink.gif А и би-тройкете също. hush.gif hush.gif
lpa
Въпрос към мъжете, няма ли да ви дойдат малко в повечко две жени? При условие, че ще трябва да ги задоволявате и двете.
Нали знаете най-голямата мъжка сексуална фантазия: "С две лезбийки" (така съм чувал) hush.gif
^KRISTALINA^
ЦИТАТ(lpa @ 24.05.2006г. в 03:03) *
Въпрос към мъжете, няма ли да ви дойдат малко в повечко две жени? При условие, че ще трябва да ги задоволявате и двете.
Нали знаете най-голямата мъжка сексуална фантазия: "С две лезбийки" (така съм чувал) hush.gif

Именно. Две жени с които той(мъжът) да се сноши и да ги остави да се оправят сами.Като си припише заслугата за приятното изживяване. nono.gif

Хехехе шегувам се(а може би не). smile.gif smile.gif

lpa нали знаеш как мъжете обичат да се доказват.За мен случая е същия.Гордостта от това да кажеш :”Аз мога с ??? жени.” thumbsupsmileyanim.gif
MasterRalf
Е какво да се доказваме, аз също мога и мака да не съм човек, който парадира с това си го показвам и доказвам wink.gif
^KRISTALINA^ не всички мъже сме мързеливи в леглото, има дори по-добри от друга жена, така че не ни подценявай..
^KRISTALINA^
ЦИТАТ
lpa нали знаеш как мъжете обичат да се доказват.За мен случая е същия.Гордостта от това да кажеш :”Аз мога с ??? жени.”

MasterRalf имах предвид, че в името на това да се докажете като мъже сте готови на подвизи. wink.gif tongue.gif
А другото беше шега въпреки че и такива има. sad.gif
MasterRalf
офф И аз се пошегувах, но явно между 2 и 5 ни се губи чувството за хумор офф
BMW
Ами готино е!И аз съм правил тройка,дори четворка ако се смята и вибратора. ph34r.gif Не виждам нищо лошо в това човек да си прекара приятно независимо по какъв начин. cool.gif
tigertron
ЦИТАТ(^KRISTALINA^ @ 24.05.2006г. в 04:41) *
MasterRalf имах предвид, че в името на това да се докажете като мъже сте готови на подвизи. wink.gif tongue.gif
А другото беше шега въпреки че и такива има. sad.gif

На теб май компанията не ти влияе добре. Наистина, права си че имаме много общи неща и почти еднакъв живот с теб. Но .... от компанията ли го научи това, че сме готови на подвизи и какво ли още не, за да се докажем като мъже. Ами ... не е съвсем вярно. Наистина ако мъж прави тройка с 2 жени и не може да ги задоволи и двете, той се опитва да направи така че през повечето време те двете да се задоволяват, а той да се включи към края и хоп .... той носи заслугата. Но от една страна това е така защото на никой мъж няма да му е приятно да говорят за него, че не е успял да задоволи едикоя си (едикои си) момичета. Но от друга страна мисля, че не трябва да се прави така. Колкото може мъжът толкова! Все ще си намери жена, която да задоволява добре. А при тройката от 1 мъж и 2 жени наистина на мъжът му се удвоява задачата tongue.gif
rrruuummm
ЗаЩо трябва да е задължително двете жени да са задоволени за да бъде купона добър. Дори мисля це не всицки жени които нямат стаж в троиките могат да се отпуснат и да свърШат както са свикнали до сега. Лицно аз съм имал контакти с доста жени без да съм ги докарвал до оргазъм(какъв позор,а hush.gif ) но въпреки това сме си прекарвали доста добре. Имало е слуцаи и аз да не свърШа, но това не ми разваля преживяването. Напротив, тогава момицето другия път е доста по усърдна, заЩото колкото и да и казвам це вината не е в нея, тя не ми вярва cool.gif
Така це аз съм ЗА тройките. С две жени е по везбуждаЩо и приятно , а когато сме 2М + 1Ф е по весело. Лицно мнение.
Serendipity
Ми защо не ? wink.gif
Ама по-скоро предизвикателство ... ако той ми намери първо още един мъж , тогава бих се навила и с още една жена tongue.gif ph34r.gif
GABRIELA
Само аз ли не бих участвала в подобни забавления? huh.gif
ostavime
ЦИТАТ(GABRIELA @ 28.05.2006г. в 18:51) *

Не!
MasterRalf
Нали ще влизаме в Европа трябва ни по-разкрепостено мислене, нищо че когато на гости на Слави бяха някакви шведски представители и той спомена "шведската тройка", а те гледаха като телета и се чудеха какво е това... Това че си живеем в наш измислен свят е едно на ръка, но нека поне разнообразяваме когато имаме възможност, а това е един приятен начин да го сторим wink.gif
GABRIELA - голяма загуба tongue.gif
lpa
MasterRalf, има много митове за шведките и повечето от тях са наистина митове smile.gif. Нито са толкова хубави, нито са разкрепостени smile.gif
tigertron
ЦИТАТ(lpa @ 29.05.2006г. в 09:59) *
MasterRalf, има много митове за шведките и повечето от тях са наистина митове smile.gif. Нито са толкова хубави, нито са разкрепостени smile.gif

Напълно съм съгласен с теб. Повечето неща като такива изрази са плод на човешка фантазия, а самата истина е съвсем друга. Е може да са малко по-разкрепостени от нас, но определено не са по-красиви tongue.gif
bobina
Аз съм правила и три-те вида тройка...........не знаете какво изпускате............ммммммммммммм
tigertron
ЦИТАТ(bobina @ 30.05.2006г. в 21:42) *
Аз съм правила и три-те вида тройка...........не знаете какво изпускате............ммммммммммммм

Ми давай с повече подробности де .... разказвай за преживяното, може така повече хора да се съгласят на секс тройки tongue.gif
Morfey_A
bobina позволи ми малко да се усъмня в твоите твърдения.Май си мислите че тука е място за хвалби повечето.А като гледам от какво идат бройките постове на доста хора,и чак се ужасявам.
Не съм моралист,нито комплексар ,нито задръстеняк,но май тука доста хора си избиват някои недостатъци.
А какъв е смисъла питам ???? Не виждам такъв
Със здраве! smile.gif smile.gif

П.С И нека никой не ми се обижда.
bobina
Дерзай..........................

Виж ми датата на регистрация, виж ми броя постове,виж ми подписа ,виж ми аватара,виж ми репутацията................приличам ли ти на човек с комплекси????НЕЕЕЕЕ миличък nono.gif cool.gif аз знам какво искам ......и си го взимам cool.gif
BMW
thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif
mulatasabrosa
ЦИТАТ(GABRIELA @ 28.05.2006г. в 17:51) *

Глупости, ми ако си ти само ... докъде ще стигне света! Само се замисли !
Разбира се , че няма да участвам .... и не на мен приказки от рода, че едва ли не тези , които правят тройки са много разкрепостени.... дрън, дрън ! Тези ги разправяй на баба ми ! По никакъв начин не мога да приема ,че това носи някакво удоволствие , задоволяване на нагона , да , но за другото не !
Вместо да се чудиш в кого/коя да си го навреш,по-добре се огледай, харесай си някое момиче, покани я на кафе и направи всичко възможно да и станеш интересен .....! Накарай я да се влюби, а след това ще видя дали ще искаш тройка! Когато една жена е влюбена , може да направи и невъзможното ( но това не включва някакви извращения от типа садо-мазо) включва неща , които явно не се ценят от повечето мъже в България ...... , защото примерно ако моето гадже ми каже изведнъж, че иска тройка, след като аз съм му дала всичко за което е мечтал и за което не си е и помислял даже, че съществува, просто ще се гръмна ...... не мога да приема някаква си там рошла да ми опипва мъжа , мъжа когото обичам .... вие луди ли сте ? Да ми пъшка и да се възбужда при неговия допир , моите уважения - правете си тройки , но не ми казвайте , че това , което пиша е ненормално или консервативно !
Който си дели половинката с друг човек, значи нещо не е наред във връзката ... и това не е консервативно мислене, а просто чистата истина ! Човек , който обича истински половинката си не може да приеме такова нещо..... аз дори не мога да си го представя! Плюс това мисля, че когато един мъж е пленен и телом и духом от една жена , тя му е напълно достатъчна!
Какви са тези тройки , какви са тези истории , май никой не е изживял истинската любов...... baby.gif
rrruuummm
ЦИТАТ(mulatasabrosa @ 2.06.2006г. в 00:12) *
Вместо да се чудиш в кого/коя да си го навреш,по-добре се огледай, харесай си някое момиче, покани я на кафе и направи всичко възможно да и станеш интересен .....! Накарай я да се влюби, а след това

... си поискай тройка. Точно така стават нещата mulatasabrosa cool.gif
tigertron
ЦИТАТ(mulatasabrosa @ 2.06.2006г. в 00:12) *
Който си дели половинката с друг човек, значи нещо не е наред във връзката ... и това не е консервативно мислене, а просто чистата истина ! Човек , който обича истински половинката си не може да приеме такова нещо..... аз дори не мога да си го представя! Плюс това мисля, че когато един мъж е пленен и телом и духом от една жена , тя му е напълно достатъчна!
Какви са тези тройки , какви са тези истории , май никой не е изживял истинската любов...... baby.gif

Виж сега, всеки прави неща, които иска. Както писах, аз също съм правил тройка, но тогава нито аз имах приятелка, нито момичетата имаха приятели! За такава тройка съм ЗА и бих направил пак. Но вече по съвсем друг начин стойят нещата, когато човек има връзка. Права си за това, че не може да имаш връзка с едно момиче/момче и да искаш да правиш тройка с други! В други постове съм писал, че не изневерявам - ами ако имам връзка и направя тройка, ми това си е чиста изневяра! Права си - когато съм с една жена съм само с нея и не бих правил нито тройки, нито бих й изневерил с друга, но когато хората са напълно свободни не виждам какво лошо има в това да направят нещо, което ще е хубаво за всички!
dj.michel
хубаво нещо си е тройката-пък и четворката не е зле с смяна на партнера......... wink.gif
^KRISTALINA^
ЦИТАТ(tigertron @ 2.06.2006г. в 10:44) *
Виж сега, всеки прави неща, които иска. Както писах, аз също съм правил тройка, но тогава нито аз имах приятелка, нито момичетата имаха приятели! За такава тройка съм ЗА и бих направил пак. Но вече по съвсем друг начин стойят нещата, когато човек има връзка. Права си за това, че не може да имаш връзка с едно момиче/момче и да искаш да правиш тройка с други! В други постове съм писал, че не изневерявам - ами ако имам връзка и направя тройка, ми това си е чиста изневяра! Права си - когато съм с една жена съм само с нея и не бих правил нито тройки, нито бих й изневерил с друга, но когато хората са напълно свободни не виждам какво лошо има в това да направят нещо, което ще е хубаво за всички!

Най-сетне с теб 1 да се разминем. tongue.gif Аз ништо лошо не виждам в това да се направи троика с гаджето и още някой,всяка връзка има нужда от малко нови изживявяния и емоции.Стига и двамата да са сагласни не виждам проблем в това.
ivo23
Ами да, ама ако третия е вибратора?
tigertron
ЦИТАТ(ivo23 @ 6.06.2006г. в 17:27) *
Ами да, ама ако третия е вибратора?

Хахахаха ми тогава съм съгласен на тройка и при сериозна връзка! smile.gif
ivo23
Е как,сега съм намислил да подаря един на моето гадже.
Съвсем сериозно говоря! wink.gif
^KRISTALINA^
Аз имах но го прескрипах на едно чекмедже преди около година и нещо и от тогава все не съм ходила да си взема нов.Пък и със сегашния ми, не ми и трябва. wink.gif hush.gif hush.gif
ivo23
Аз искам да го взема за да го ползваме за тройка,интересно ми е какво ще се получи.Трябва да се експериментара.Така са написали кама сутра с експерименти. :B
Trichocephalus
Вече не знам какво да си мисля за "тройките". очевидно са от нещата, които се случват само на другите sad.gif ph34r.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.