Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Жена страда от 250 оргазма на ден
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

DEAM
Англичанката Ели Елън страда от болест, която й „осигурява” до 250 оргазма на ден - в автобуса, докато коси тревата или при полицейска проверка, Елън може да бъде разтърсена по всяко време от оргазъм.

„В началото бях като повечето момичета”, разказва тя пред германския Bild.
„Не винаги достигах до оргазъм и това не ме притесняваше. Сексът не беше нещо, което да определя живота ми.”
Но това е само докато не се появи болестта – рядко срещано, нелечимо нервно разстройство.

Един път тя внезапно получила по време на секс множествен оргазъм, а не след дълго за това вече са достатъчни само вибрациите на ескалатор, асансьор или пък мотор.

„Почва се още от сутринта”, обяснява англичанката.
„Трябва постоянно да сдържам стоновете си или бързо да се скривам”.

Веднъж в автобуса тя не е могла да овладее: „Всеки ме гледаше”.
Ели вече не може и да танцува – поклащанията са достатъчни да я изстрелят към върха.

Тя усеща гърдите си постоянно напрегнати и възбудени и често е принудена да симулира кашлица, за да прикрие стоновете.

„Случвало ми се е дори по време на полицейска проверка на пътя" - полицаят погледнал зачервеното й лице, чул тежкото дишане и решил, че е пияна.

Отдавна вече Ели не може да работи и в офиса: „Всички тези звънящи телефони, бръмчащи ксерокси...”. Затова си е намерила работа в тиха галерия.

В личния си живот англичанката е сама: „Трудно ми е да си намеря мъж, който би издържал с мен.”

Късмет или проклятие, болестта на Ели си има име – PSAS (Persistent sexual arousal syndrome) – възбуждане на половите органи без желание за секс.
Оргазмът доставя само краткотрайно спокойствие, малко по-късно възбудата отново се завръща.

В подобни случаи помагат евентуално медикаменти, съдържащи веществото Тразадон.

Заболяването обаче е нелечимо и медицинските кремове и лекарства могат само да облекчат донякъде симптомите.

http://news.bg/article.php?cid=31&pid=0&aid=179829
RefreshMe
Доста жени с удоволстие биха се заразили с тази послест biggrin.gif
infinity1305
Чудно ми е колко ли тежи...сигурно е ужасно слаба...
GFreeman
Хм..
24ч/250*60мин = 5,76мин

Малко преувеличено ми се струва
Serenity
Ауу, това трябва да е гадно !!
Air_Alex
Ами това на снимката не е ли тя ? Ако е тя "яка е" smile.gif .Абе със сигорно си има много недостатаци.Вижте, че жената неможе да се намери мъж и работра. Но това са 250 на ден, а ся де нека да и е "гадно"
infinity1305
ЦИТАТ(Air_Alex @ 25.05.2006г. в 00:36) *
Ами това на снимката не е ли тя ? Ако е тя "яка е" smile.gif .Абе със сигорно си има много недостатаци.Вижте, че жената неможе да се намери мъж и работра. Но това са 250 на ден, а ся де нека да и е "гадно"

Ми...я си представи ти как би се чувствал,след няколко оргазма.Що си мислиш,че при жените изтощението е по малко
Air_Alex
ЦИТАТ(infinity1305 @ 25.05.2006г. в 00:39) *
Ми...я си представи ти как би се чувствал,след няколко оргазма.Що си мислиш,че при жените изтощението е по малко

Е ше чатка по-вече "екове" и "амфетки" и е патрон.Даже и по-леките няма да ги осеща. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
infinity1305
ЦИТАТ(Air_Alex @ 25.05.2006г. в 00:42) *
Е ше чатка по-вече "екове" и "амфетки" и е патрон.Даже и по-леките няма да ги осеща. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

Отсега ли biggrin.gif
Ти нали не правиш така biggrin.gif
Air_Alex
ЦИТАТ(infinity1305 @ 25.05.2006г. в 00:50) *
Отсега ли biggrin.gif
Ти нали не правиш така biggrin.gif

Нищо няма да и стане.Как така "от сега ли ?" тя си е достатачно голяма.(ако за това става на въпрос)

Апак аз не . tongue.gif biggrin.gif

Edit : А ти не пртавиш ли ?
lpa
"Много хубаво не е на хубаво" smile.gif
Мъдра поговорка
infinity1305
ЦИТАТ(Air_Alex @ 25.05.2006г. в 00:54) *
Нищо няма да и стане.Как така "от сега ли ?" тя си е достатачно голяма.(ако за това става на въпрос)

Апак аз не . tongue.gif biggrin.gif

Edit : А ти не пртавиш ли ?

"екове" и "амфетки" ли?- не.Предпочитам естествените усещания biggrin.gif
Air_Alex
ЦИТАТ(infinity1305 @ 25.05.2006г. в 02:16) *
"екове" и "амфетки" ли?- не.Предпочитам естествените усещания biggrin.gif

Хаха супер само така tongue.gif .Обаче от дума на дума взехме да си говорим за съвсем др неща biggrin.gif . А по темата се оказа, че не е чак толкова яко да имаш по 250 оргазама на ден,щото се оморяваш и трябва да караш на други работи biggrin.gif .
MasterRalf
По темата - бях чел и за мъже с постоянни оргазми и не е никак приятно, даже си е досадно и така цял живот, но пък може да се съберат "еднаквите" и да се получи нещо.. то друг вариант и без това не виждам за по-нормален живот.
baby_muse
Горката женица! Хич не й завиждам...
Krasimir_
Звездите ми говорят.... Да роди мъжко и нещата ще се оправят! baby.gif
cleopatra
Страда??!!!! Искам и аз така да страдам..... laugh.gif
lpa
Внимавай какво си пожелаваш, може и да се сбъдне!
tigertron
ЦИТАТ(cleopatra @ 25.05.2006г. в 22:01) *
Страда??!!!! Искам и аз така да страдам..... laugh.gif

Ооооооо повярвай ми не го искаш. Ако опиташ да получиш една седмица само по 10 оргазма на ден, то ще се побъркаш, съсипеш и ще искаш само да си починеш и да спиш и нищо друго да не правиш. tongue.gif
Kremena Marinova
И аз не ща чак по толкова,ама ако получавам толкова месечно няма да ми е зле.
tigertron
ЦИТАТ(Kremena Marinova @ 26.05.2006г. в 14:56) *
И аз не ща чак по толкова,ама ако получавам толкова месечно няма да ми е зле.

Еми затова се обърни към приятеля си, ако нямаш такъв - в този форум има достатъчно момчета, готови да помогнат tongue.gif
Kremena Marinova
Имам приятел,аяма нямаме възможност да правим често секс и..............малко от към бройката на оргазмите съм злеsmile.gif
tigertron
ЦИТАТ(Kremena Marinova @ 26.05.2006г. в 15:54) *
Имам приятел,аяма нямаме възможност да правим често секс и..............малко от към бройката на оргазмите съм злеsmile.gif

Това наистина не е добре - да не можете да правите секс често. Но има и такива случаи, така че когато можете правете го страстно и влагайте всичко от себе си за да изпиташ добър оргазъм.
Kremena Marinova
Така и правим-пък като е рядко се желаем повече и повече като имаме възможност!
tigertron
ЦИТАТ(Kremena Marinova @ 26.05.2006г. в 19:25) *
Така и правим-пък като е рядко се желаем повече и повече като имаме възможност!

Даааа така е. И аз съм бил така, наистина когато правите по-рядко секс се желаете много, много повече и удоволствието е по-голямо smile.gif
cleopatra
ЦИТАТ(tigertron @ 26.05.2006г. в 14:40) *
Ооооооо повярвай ми не го искаш. Ако опиташ да получиш една седмица само по 10 оргазма на ден, то ще се побъркаш, съсипеш и ще искаш само да си починеш и да спиш и нищо друго да не правиш. tongue.gif

E-е-е-е...добре,де...Не ме разкъсвайте...Просто се опитах да придам малко хумор,ама очевидно не се получи.... eek.gif
lpa
Тук се забравя един много важен фактор, а именно възрастта smile.gif
Поне според мен ЕГНето си казва своята дума при изживявания от този тип smile.gif
haidukpikaso
Та тая изобщо диша ли eek.gif как диша ohmy.gif жива ли е sad.gif
Karko
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 27.05.2006г. в 21:42) *
Та тая изобщо диша ли eek.gif как диша ohmy.gif жива ли е sad.gif

Със сигурност диша,и то шумно wink.gif
lpa
След 250 на ден не виждам как ще диша горката sad.gif
tigertron
ЦИТАТ(lpa @ 28.05.2006г. в 03:51) *
След 250 на ден не виждам как ще диша горката sad.gif

Сигурно взима хапчета за асматици, за да и помагат да диша по-добре tongue.gif

Горката жена, дано се е подложила на лечение, че така до никъде няма да я докара!
baby_muse
ЦИТАТ(tigertron @ 29.05.2006г. в 11:21) *
Сигурно взима хапчета за асматици, за да и помагат да диша по-добре tongue.gif

Надявам се, че изказването ти е просто шега, макар че с това шега не бива. Не е никак смешно дори...
tigertron
ЦИТАТ(baby_muse @ 29.05.2006г. в 12:33) *
Надявам се, че изказването ти е просто шега, макар че с това шега не бива. Не е никак смешно дори...

Разбира се, че това е шега! В следващото изречение показах състраданието си към нея! Наистина се надявам да се е подложила на лечение и да са й помогнали лекарите, защото това нейното не е добре!
the_flapper
Така е,не случайно казват че " страда от болест".Всяка болест носи дискомфорс,а не удоволствие. sad.gif bye1.gif
Reg_Please
Горката жена...
dj.michel
къде го туи моме да му помогна .... wink.gif
AsToNiSh`
Горкото момиче... гадна работа
trancemasha
Аз ако бех така нямаше да ставам от леглото.
Знам ли, тя и нейната не е лесна. Обаче погледнато от друга страна, би могла да работи в секс-телефон. Милата ...
baby_muse
ЦИТАТ(trancemasha @ 19.06.2006г. в 11:32) *
Аз ако бех така нямаше да ставам от леглото.
Знам ли, тя и нейната не е лесна. Обаче погледнато от друга страна, би могла да работи в секс-телефон. Милата ...

А дали иска да работи в секс-телефон.. Всъщност, може да работи и в офис, сама.. или в някаква собствена фирма. Стига да не пречи на другите много и да разбира се, ако е сама в стаята smile.gif
mcm
Ами...кофти работа.Но явно такава работа си е избрало момичето ,такава иска да бачка.
baby_muse
ЦИТАТ(mcm @ 29.06.2006г. в 23:55) *
Ами...кофти работа.Но явно такава работа си е избрало момичето ,такава иска да бачка.

Тя не работи на такова място nono.gif
bildera_
Тц, Тц, Тц...
Profruit
Сигурно носи памперси. Оргазъм, след малко пак и пак, а любрикантите изтичат. Не й лечи на снимката, може да са от детските памперси. На първата брачна нощ я виждам спретнала групов с сватбарите, а жениха мъртво пиян в другата стая.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.