Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Езика на жените-Какво казват а какво мислят
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

pitona
На езика на жените;
"да"=НЕ
"Не"=Да
"Може би"=Ще питам мама
"Съжалявам"=Ти ще съжаляваш
"Трябва ни"=На мен ми трябва
"Това е твое решение"=Правилното решение е очевидно
"Прави каквото искаш"=Ще си платиш по-късно
"Трябва да поговим"=трябва да се оплача
"Разбира се!...действай"=Не искам да го правиш
"Аз не съм ядосана"=Разбира се,ч е съм ядосана глупако
"Ти си...толкова мъжествен"=Станал си като маймуна, трябва да се обръснеш, и освен това миришеш на пот
"Ти си изключително внимателен тази вечер"=Освен секс, друго май не ти се върти в главата
"Бъди романтичен, угаси светлината"=Имам разни тлъстинки
"Кухнята е много неудобна"=искам нова къща
"Искам нови пердета"=...и килими и мебели и тъпети...
"Закачи картината там"=НЕ, казах да я закачиш там!
"Чух шум"=просто да те светна, че беше почти заспал
"Обичаш ли ме?"=ще искам да ми купиш нещо скъпо
"Колко ме обичаш?"=днес направих нещо, което наистина няма да ти хареса
"Ще съм готова след минутка"=хвърли си обувките и намери нещо интересно по телевизията докато чакаш
"Не съм ли малко дебела?"=кажи ми, че съм прекрасна
"трябва да се научих да говориш с хората"=просто се съгласи с мен
"Ти чуваш ли когато ти говоря?!"=твърде късно, ти си труп
"Това бебето ли беше?"=ставай и отивай да преспиш детето
"Аз не крещя"=Да, крещя, защото това е важно

Незнам дамите до колко ще са съгласни, но според мен има доста истина smile.gif hush.gif
trapped
Аз ще ти се обадя = Не ми се обаждай повече. wink.gif
Trichocephalus
thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif
Абсолютно правилен тълковен речник!
pitona
хахахаха да, това го бях забравил-->когато някоя жена каже че ти се обади.........чакай батко.....изчакай включване...., направо забравяш
Филипов
Една стара приказка за разликата между дипломата и жената:

Когато дипломат каже "да", това означава "може би"
Когато дипломат каже "може би", това означава "не"
Когато дипломат каже "не" - не е никакъв дипломат.

Когато жена каже "не", това означава "може би"
Когато жена каже "може би", това означава "да"
Когато жена каже "да" - . . . . . . . . . .
desert_rose
Ха ха ха, и аз съм съгласна с голяма част от "превода" на женския език, особено това с обаждането, когато искам да се отърва от някого се случва да взема телефонния му номер с уговорката да звънна и с намерението да не се видим или чуем повече hush.gif , но има и съобразителни мъже (каквито явно има и във форума wink.gif ), които ми казват: "Би ли ми кликнала, да не би случайно да съм объркал номера, много съм разсеян напоследък..." Е, чудесно тогава, мен пък ме впечатляват упоритите мъже smile.gif Все пак си мисля, че си личи кога една жена казва твърдо НЕ и кога казва НЕ, а всъщност си мисли за ДА...Защо ли е всичко това? Много просто, защото сме жени wink.gif
SKY
"Прави каквото искаш"=Ще си платиш по-късно
Аз ще ти се обадя = Не ми се обаждай повече.

Абе аз по принцип винаги казвам каквото си мисля и не чакам мъжа да ми чете мислите, но си признавам, че тези двете по-горе съм ги ползвала доста, особено второто. Не съм и мрънкало, ама като мъжкото ми наистина сгафи не му се разминава така лесно.
baby_muse
Доста истина има в това тълкуване, обаче е трудно да се разбере кога ние жените казваме "не" и означава точно "не" и кога казваме "не", което да означава "да". Затова мъже - бъдете по-внимателни, опитайте се да ни опознаете, колкото и трудно да е това! smile.gif Все пак, мистериозни сме - това е пълната истина, но това не значи, че всичко е забулено в мистериозност wink.gif
SKY
Е, аз като кажа "Не" значи "не". Като ме питат "Всичко наред ли е." и като кажа "да", значи е така, а ако кажа "после ще поговорим", значи да се готви за спор, гушкане и див секс по-късно.

Имам твърде много грижи, че да говоря завоалирано и да си тормозя съществото...и без това мъжете не са много сложни, защо трябва да с еправя на по-хитро сглобена.
baby_muse
Разбира се, че има жени, които си казват направо, честно казано и аз доста често казвам това, което мисля. Но просто това беше съвет за мъжката половина, за да им е по-лесно wink.gif
tigertron
ЦИТАТ(desert_rose @ 31.05.2006г. в 10:34) *
Все пак си мисля, че си личи кога една жена казва твърдо НЕ и кога казва НЕ, а всъщност си мисли за ДА...Защо ли е всичко това? Много просто, защото сме жени wink.gif

Много правилно! Винаги съм се чудел защо жените постъпвате така - казвате НЕ, а всъщност искате да кажете ДА! Така и не стигнах до смислен отговор, единственото просто обяснение беше - ами защото сте жени! tongue.gif Не говоря за това дали някой ви пита дали искате да излезете с него или си иска секс, говоря по принцип за много неща. Когато бях студент често бях в женска компания и точно този факт ми правеше голямо впечатление. Много пъти се е получавало следното: Попитам нещо, искам си нещо и ми отговарят с НЕ, а след това вечерта или на другия ден ми се обажда по телефона и ми аз не исках да ти отказвам съжалявам, кога ще се видим! Защо става така? Защото понякога ви питаме доста директно или .. незнам какво? Просто жени!

А горните неща са абсолютно вярни и се отнасят за почти всички жени. Много малка част от тях правят изключение! Аз предпочитам жената да ми даде краен твърд отговор, отколкото да го овърта и да се чудя после това крайния отговор ли беше или иска да излезем още веднъж! Но ... може би така е по-интересно, има тръпка. Не знам точн какво е мислила и какво точно трябва да направя! Дали да и се обадя или не ..... tongue.gif
pitona
Еваларка на нежните половинки които си признаха, че и те ползват "двусмисленото" изразяване. worshippy.gif worshippy.gif worshippy.gif
И аз много пъти съм се чудел защо така се полуцхажа, но както каза tigertron така е по-интересно. Има тръпка. Човъркате отвътре smile.gif Но наистина понякога е по-правилно да се даде кратък и точен отговор за някои неща. Не казвам само за "да" и "не", ами по принцип. Какво толкова пречи да се каже "миличък хайде да не се събирате тази вечер у нас на карти, че искам малко спокойствие", отколкото да се ползва "прави каквото искаш=ще си платих по-късно "?
Ако някоя дама ми даде точен и смислен отговор защо понякога не казва нещата директно, а трябва да се чудим какво точно иска да кажа ще я почерпя биричка с картофки и мешана скара smile.gif
Айде да видим tongue.gif
tigertron
ЦИТАТ(pitona @ 1.06.2006г. в 20:59) *
Ако някоя дама ми даде точен и смислен отговор защо понякога не казва нещата директно, а трябва да се чудим какво точно иска да кажа ще я почерпя биричка с картофки и мешана скара smile.gif
Айде да видим tongue.gif

Хахахахаха аз също бих я завел и почерпил някъде, но жените искат ние да сме досетливи и да четем между редовете!!! Когато говорят така, хем създават интрига, хем виждат дали вече ги познаваме добре и разбираме какво точно искат да кажат, а и така остават по-дискретни (уж) wink.gif
baby_muse
ЦИТАТ(tigertron @ 2.06.2006г. в 10:50) *
Хахахахаха аз също бих я завел и почерпил някъде, но жените искат ние да сме досетливи и да четем между редовете!!! Когато говорят така, хем създават интрига, хем виждат дали вече ги познаваме добре и разбираме какво точно искат да кажат, а и така остават по-дискретни (уж) wink.gif

Хехе, но това е цяло изкуство - женско изкуство, все още няма мъж, който да го разбере напълно! biggrin.gif Много верен ти е извода wink.gif
tigertron
ЦИТАТ(baby_muse @ 2.06.2006г. в 10:59) *
Хехе, но това е цяло изкуство - женско изкуство, все още няма мъж, който да го разбере напълно! biggrin.gif Много верен ти е извода wink.gif

Дааа права си! Това си е цяло изкуство и наистина още никой не може да го разбере напълно! Те дори психолозите не могат да го разберат! tongue.gif
flare
ЦИТАТ(baby_muse @ 2.06.2006г. в 10:59) *

Да така си е, но понякога причинява и доста болка не мислиш ли? Точно сега съм потърпеш точно от това женско качество и мога да кажа, че колкото и да му се възхищавам понякога, толкова и съм искал въобще да го нямаше. Просто понякога е далеч по-добре да се кажат нещатата такива каквито са. Защото е много ама много глупаво причината двама души да не могат да се разберат да не са различия в схващанията, намеренията и действията им, ами просто защото нещо казано (или особено много - НЕ казано) от единия се интерпретира неправилно от другия. :'(
Night_Raven
Ще цитирам един персонаж, чието име ще премълча: "Жените са мистерия, синко."
Усещам как публикувания тълковен речник в началото не е напълно погрешен, но си остава далеч от истината, защото жени има всякакви, а те всичките са загадъчни. Това прави нещата страшно относителни, а конкретизации от подобен тип - само донякъде верни и затова - леко безсмислени.
То аз леко се повтарям, но така мисля: мъжът няма нужда от разни наръчници и указания, той вече си има своят навигационна система и тя се съставя от две неща: сърце и интуиция. Аз съм убеден, че вслушването в тях би довело до по-добри резултати, ако не в краткосрочен план, то в дългосрочен тогава. Интуицията никога не подвежда, стига човек да я тълкува правилно.
Ако нещо вслушването не сработи, значи мъжът не е изтълкувал нещата правилно и не се е вслушал както трябва. В такъв случай резултатът ще е същия като следването на подобни инструкции, с разликата, че се спестяват запомняния на подобни правила.

В който и да е случай, чрез сърце и интуиция се печели повече.
На всеки човек (мъж или жена) са му дадени всички налични "оръжия", но хората забравят този факт и търсят изкуствени средства за да си помагат. Странно, нали?
vboychev
Все си мисля, че ние пърчовете не сме кой знае колко по-различни. Голяма част от речника се отнася с пълна сила за повечето мъже, които познавам. А ако седнем да пишем речника на мъжките кривосмислици и залъгалки сигурно няма да ни стигне месеца...
chain_reaction
ЦИТАТ(vboychev @ 2.06.2006г. в 13:29) *
Все си мисля, че ние пърчовете не сме кой знае колко по-различни. Голяма част от речника се отнася с пълна сила за повечето мъже, които познавам. А ако седнем да пишем речника на мъжките кривосмислици и залъгалки сигурно няма да ни стигне месеца...

идеята не е никак лоша smile.gif ще ми е интересен тоя речник wink.gif
baby_muse
ЦИТАТ(flare @ 2.06.2006г. в 12:54) *
Да така си е, но понякога причинява и доста болка не мислиш ли?

Да, причинява. Но понякога жените до толкова са свикнали с това качество, както го нарече, че не се усещат, когато объркват. Признавам - на мен ми се е случвало и продължава да ми се случва. Често казвам каквото мисля, а момчето отсреща ме разбира по друг начин, само защото мисли, че има нещо скрито.. Така че колкото понякога искаме да помогнем, за да не стават обърквания, толкова и често стават именно защото си казваме истината wink.gif
infinity1305
Така е,а понякога просто се стесняваме да кажем,каквото трябва,и се получава объркване.Много пъти не е уловка или игра...просто задръжки.
lpa
Няма речници, тез неща ги има само по филмите smile.gif
Някой по-горе спомена, че всичко е относително. Да такае, съгласен съм съм. Зависи от човек, не от това дали е жена или мъж, европеец или азиатец, черен или бял. Не и днес. Зависи от характера на всеки един о нас. Дали казваме това, което мисли или не можем да нараняваме хората просто ей така.
Забелязъл съм, че доста жени не могат или не желаят (или просто е в природата им) да казват това, което наистина мислят. Поне не и в началото, а понякога дори и в самия край.
Съдбата понякога е жестока, няма нужда и вие да бъдете такива smile.gif
lpa
В Ранен или късен момент истината излиза наяве. По-добре ли е да живееш в илюзия? Аз лично я предпочитам (истината) в самото начало.
MasterRalf
lpa приятелю, както жените обичат да бъдат лъгани, така и за нас е по-добре не винаги да знаем истината, пък е и по-интересно. Всичко трябва да си има граници и ако в началният етап на една връзка лъжата е необходимост, за представяне в по-добра светлина, след това става враг, защото убива най-ценното в нея - доверието, а това, че жените винаги имат нещо друго в предвид и никога не знаят какво искат вече няма как да променим, това си е заложено от милиони години, още когато Адам е ходел на 4 крака и е ядял банани, а не ябълки biggrin.gif
MasterRalf
Убила си му самочувствието, ако не друго поне ще те помни доста време и ще те иска още повече, от което можеш да се възползваш wink.gif Само гледай ти да не се чувстваш зле в компанията му, а и дано не си направила някой знак без да искаш, защото тогава ти си го подвела и имаш вина. Ако не е така, желанието му ще бъде прикрито от лека омраза. Каква беше онази представа на жените за два върха с приятели, мъже за секс и любов, където ако попаднеш на някой от тях няма как да преминеш на друг, а само падаш от мястото, на което си бил. Право в пропастта, нищо де дала си му урок, не го мисли много, но честно казано ако беше излъгала все някой ден щеше да се наложи да кажеш и истината, а тогава след лъжите щеше да е по-зле. Слушай патилите wink.gif
Yang
стига бе хора, не ни нападайте така жестоко! Не слагайте вс жени под общ знаменател. То верно, че иаз съм казвала "ше ти звънна" и не съм го правила, ама е е толкоз страшно. Все пак и да се обадя, по-кофти ще е отколкото да не ... не съм ли права?
dot
ЦИТАТ(MasterRalf @ 3.06.2006г. в 11:38ч.) *
lpa приятелю, както жените обичат да бъдат лъгани, така и за нас е по-добре не винаги да знаем истината, пък е и по-интересно.

Не е точно така но си уцелил посоката. Въпроса е до това как всеки индивидуално ще приеме тази истина. Това което научавам случайно или преднамерено за жената до мен може и да не ми харесва, но пък се чуствам по-добре когато тя го каже, макар и със закъснение.
ЦИТАТ(MasterRalf @ 3.06.2006г. в 11:38ч.) *
Всичко трябва да си има граници и ако в началният етап на една връзка лъжата е необходимост, за представяне в по-добра светлина, след това става враг, защото убива най-ценното в нея - доверието

Тук целиш десетката. Ако в началото на една връзка си послъгвал, това не означава, че го правиш непрекъснато. Обаче сега се опитай да го обясниш и на жените, за да го схванат най-после...
potrebitel
Само веднъж съм използвала репликата "Ще ти се обадя" при нежелание, защото просто не ми се разправяше.
А по принцип, ако не искам да изляза с някого, направо си казвам "Не мисля, не се надявай" или нещо от сорта biggrin.gif

Иначе вярно има доста истина в тези тълкования tongue.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(potrebitel @ 1.06.2008г. в 15:49ч.) *
Само веднъж съм използвала репликата "Ще ти се обадя" при нежелание, защото просто не ми се разправяше.
...

абе-такава тенекеджийка като тебе-само един път ли ? ph34r.gif
^^ANGELSING^^
А какво означава "Обади ми се!", ако ти го каже мъж!? ph34r.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 1.06.2008г. в 16:17ч.) *

каквото и да значи-не е за тази тема!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 1.06.2008г. в 15:50ч.) *

Никога не казвам, че ще се обадя...чакам да ми се обадят, ако не се обадят здраве да е! wink.gif tongue.gif

ЦИТАТ(Trichocephalus @ 1.06.2008г. в 16:19ч.) *
каквото и да значи-не е за тази тема!

А за коя тема е?! speak.gif
momolord
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 1.06.2008г. в 16:17ч.) *

Означава, че си изпуснала влака... cool.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(momolord @ 1.06.2008г. в 20:08ч.) *
Означава, че си изпуснала влака... cool.gif

Или той мен! wink.gif

Аз влак не гоня!
momolord
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 1.06.2008г. в 20:57ч.) *
Или той мен! wink.gif

Аз влак не гоня!

Стой си сама на гарата, тогава...
скитник
Яаааа! ANGELSING, в твоето изказване сериозно самочувствие прозира. А зад него ми се струва жарава от чувства тлее.
Кой, кой ли огъня на страстта ще разпали. Пък да видиме тогава кой на кого телефоните ще пали. wink.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(скитник @ 1.06.2008г. в 23:15ч.) *
Яаааа! ANGELSING, в твоето изказване сериозно самочувствие прозира. А зад него ми се струва жарава от чувства тлее.
Кой, кой ли огъня на страстта ще разпали. Пък да видиме тогава кой на кого телефоните ще пали. wink.gif

Я, че си ми умничък! Много добре четеш написаното! Приятно съм изненадана! wink.gif

ЦИТАТ
Езика на жените-Какво казват а какво мислят

Какво казват жените не знам, мога да кажа само за себе си! smile.gif
скитник
То за това не трябва да се слушат много, много жените. По добре е да се гледа какво вършат и излъчват. Според мене де. cool.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 1.06.2008г. в 15:50ч.) *

offtopic2.gif Хмм, това май трябваше аз да го кажа за теб tongue.gif
Я си кажи колко пъти съм казала, че ще ти се обадя, а не съм го направила

Само веднъж, разбира се, съм го казвала, защото отдавна мина времето, когато говорех с много заобикалки и се притеснявах да не би да обидя някого. Вече не nono.gif

ЦИТАТ(скитник @ 1.06.2008г. в 23:15ч.) *

Така е. Тези, които най се правят на недостижими и са с голямо самочувстви, като ги жегне някой, много бързо слизат на земята wink.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(potrebitel @ 2.06.2008г. в 08:24ч.) *
Така е. Тези, които най се правят на недостижими и са с голямо самочувстви, като ги жегне някой, много бързо слизат на земята wink.gif

Дааа, жегва ме втората обеца на лявото ухо! Нещо не ми заздравя както трябва и сега ми създава проблем, при смяна на обеците! wink.gif
momolord
За секс ли ще си говорим, или за тенекийки от кинкалерията.... laugh.gif
potrebitel
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 2.06.2008г. в 18:26ч.) *
Дааа, жегва ме втората обеца на лявото ухо! Нещо не ми заздравя както трябва и сега ми създава проблем, при смяна на обеците! wink.gif

Патенце, точно ти не ми се прави сега. Колко теми и постове си изписала, ама ме мързи да те цитирам в момента
Много добре ме разбра за какво "жегване" става дума. Но теб или са те жегнали вече, или ще стане някой ден и ще запееш друга песен wink.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.