Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Защо плачат жените?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

lili-zora
Малко момче попитало майка си, „Защо плачеш?"
„ Защото съм жена?", отговорила му тя
„Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"
По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?"
„Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.
Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.
Най-накрая попитал Господ:„Господи, защо жените плачат толкова лесно?
Господ отговорил: „ Когато създавах жената, тя трябваше да е специална.Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни за да даряват удобство. Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква. Дадох й чувствителност да обича децата си въпреки каквото и да и въпреки всички обстоятелства, дори когато дете й я е наранило много.
Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро за да защити сърцето му.
Дадох й мъдрост за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.

И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
„ Виждаш ли, сине.", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.

Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."
Ramala
thumbsupsmileyanim.gif
На къде биеш? Все пак разделът е за секс. Или тук е засегната темата по доста косвен начин?
Това от къде го копна?
^^^NESHTO_SEXY^^^
thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif
dindi
На мен ми хареса...много мило звучи....и в някои отношение е доста вярно, но наистина е много красиво като текст поне thumbsupsmileyanim.gif

ЦИТАТ(Ramala @ 15.06.2006г. в 13:14) *
thumbsupsmileyanim.gif
На къде биеш? Все пак разделът е за секс. Или тук е засегната темата по доста косвен начин?
Това от къде го копна?

Кво значение има, че разделът е Секс ти да видя някъде да има за любов или нещо подобно???????????
Fifa
Красиво...
dundi_d
Много е хубаво!Браво! thumbsupsmileyanim.gif
baby_muse
Защо плачат жените? Защото осъзнават, че когато нещо ги боли или са прекалено радостни, е много хубаво да си поплачат, за да им олекне smile.gif

Хубаво разказче wink.gif
haidukpikaso
Истинско.
"Дадох й сълза,под която да се приюти" sobbing.gif
tetelina
Разказът много добре обединява качествата на жените в нещо толкова чисто - сълзите.

ЦИТАТ(lili-zora @ 15.06.2006г. в 13:06) *
Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава.

Много добър завършек. Това е възможно най-красивото обяснение.
infinity1305
Невероятен разказ, lili-zora...Ако всеки тук го прочете, ще се обезсмислят много теми в един друг раздел...
Браво. smile.gif
Air_Alex
И на мен много ми хареса,не е лошо .
superstarche
Много истинско worshippy.gif
vili_
Страхотно е! Толкова е вярно всичко, и как е събрано в няма и една страница.
clap.gif Не знам но ми става тъжно като чета такива истини за живота sad.gif
Sawi
мога да добавя - след всичко това някак трябва да изпусне парата, колкото и недодялано да звучи
страхотен разказ!!!!!
shanna
Невероятно е - преди време ми го бяха пратили като имейл - плаках докато го четох sobbing.gif
Много истинско ...
aniiv
Това е истината sad.gif
lili-zora
Единствения недостатък на жената.

По времето, когато Господ създаваше жената.
Той работеше вече шести ден извънредно .
Един ангел се яви пред него и каза:
“Защо се стараеш толкова много върху това?”
И Господ отговори: “Виждал ли ми черновата за това? Тя трябва да може да се измива от всичко, да е пластична, да има над 200 части, които да могат да се отстранят и заменят, да е способна да издържа на диетична кола и останки от нормална храна, да има ръка, с която да може да удържи четири деца едновременно, да има целувка, която лекува всичко от разранено коляно до разбито сърце и да може да прави абсолютно всичко само с две ръце”
Ангелът беше поразен от изискванията.
”Само две ръце? Няма начин!!!
И всичко това само в стандартния модел?
Прекалено много работа за един ден...
Изчакай до утре, за да свършиш”
”Няма!”- възпротиви се Господ.
”Толкова съм близо да завърша това творение, което така се доближава до моето собствено сърце.
Тя вече може да се лекува сама, когато не се чувства добре И!!! може да работи по 18 часа на ден”
Ангелът се приближи и докосна жената.
“Но ти си я направил толкова мека и нежна”
”Да!”- съгласи се Господ,
”Но също така съм я направил твърда.
Нямаш никаква представа какво може да преживее и да постигне тя”.
”Тя ще може ли да мисли?”
”Не само ще може да мисли, а да разсъждава и да преговаря”

Тогава ангелът забеляза нещо, приближи се и докосна бузата на жената.
”Упс! Мился, че тук има един недостатък. Казах ти, че не трябва да прекарваш толкова много време и да влагаш толкова усилия с това творение”
“Това не е недостатък.”- поправи го Господ “Това е сълза”
“За какво е тази сълза?”- попита ангелът?
“Сълзата е нейният начин да изрази радостта си, мъката си, болката, разочарованието, любовта, самотата, скръбта и гордостта си”
Ангелът остана впечатлен.
”Ти си гений, Господи!
Помислил си за всичко!Жената е наистина невероятна”
shanna
Браво пак lili-zora clap.gif Тези неща, които споделяш с нас, са страхотни и малко по малко превръщат темата в женски оазис - където да се прочете нещо сантиментално и да се пророни някоя сълза ( по женски) wink.gif
RefreshMe
Много добро разказче. И все пак не е хубаво жена да плаче , за каквото и да било.
verona
Хареса ми smile.gif Браво thumbsupsmileyanim.gif
Keralain
Разказите са много хубави. какво мога да кажа за тях освен че:
"се докоснаха до сърцето ми."
НЕВЕРОЯТНИ СА
sLaDKa_CeLyVKa
тези разкази са супер просто-и истината в тях-мене поне-ме разплаква........ sad.gif
m0x
Това китайски народни приказки ли са?
zaikabaika
Много красиво звучи. Браво! clap.gif
nightcrolwer
някой дали знае от къде идват двата текста кои са авторите или как се казват разказите ако нямат автори? smile.gif много са хубави worshippy.gif
Leslie_
Понякога, за да плачеш се иска по-голяма сила и воля, от колкото да задържаш всичко в себе си...
COCOMEN
Не мисля, че има нещо по-вярно от горните два текста. Колко мило и колко силно описват жената. Благодаря ти, че ги сподели lili-zora
dareto
Много ме зарадваха разказите ти....
Не съм попадала на по-мили текстове за жената!!!
Мерси
Стоби
Поради липса на внимание,като нямате време да им обръщате внимание то им хвърлете един бой набързо пак си е внимание и израз на обич cool.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Стоби @ 19.08.2008г. в 20:56ч.) *
Поради липса на внимание,като нямате време да им обръщате внимание то им хвърлете един бой набързо пак си е внимание и израз на обич cool.gif

Господин побойника, алоу! tongue.gif

Жените плачат, защото могат да плачат, но и мъжете плачат това е факт! На мен ми харесва, когато мъж се просълзи... не виждам нищо лошо в това, хората да плачат когато имат нужда от това, а може би така изразяват чувствата си! За мен това е както да се: усмихнеш, да плачеш от болка, от тъга, от радост...емоции!
Според мен, по-силно емоционалните хора плачат! wink.gif ...емоциите в тях са повече и няма как да задържат в себе си, затова плачат! За мен това е много красиво нещо, щом някой плаче пред теб значи си показва душата! Мое мнение, не задължавам никой с него!
jeiny
страхотно е smile.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.