magi_87
22.07.2006г. в 17:17ч.
Здравеите скъпи съфорумци. Умисъла, които вложих в тази тема е: Пирсинг на езика( за или против). Дали пирсинга е само украшение или можеш да доставиш удоволствие на партньора си при орален секс( защото съм чувала, че самата обеца се явява дразнител и вабужда). Заслужава ли си да си пробиеш езика ( да ти харесва и на теб де) за да доставиш удоволствие на партньор/а/ката си? И би ли го направил/а?
rrruuummm
22.07.2006г. в 17:50ч.
Ако имаш желание, не виждам причина да не го направиш. Не ти ли хареса, винаги можеш да махнеш обицата и дупката ще се затвори. Виж, ако си решила да си правиш татоо ма езика, трябва хубаво да помислиш и в повечко форуми да попиташ

бай дъ уей, чувал съм , че нямало разлика при оралната, но то може да опира до правещия такава.
magi_87
22.07.2006г. в 18:16ч.
ЦИТАТ(rrruuummm @ 22.07.2006г. в 18:50)

Ако имаш желание, не виждам причина да не го направиш. Не ти ли хареса, винаги можеш да махнеш обицата и дупката ще се затвори. Виж, ако си решила да си правиш татоо ма езика, трябва хубаво да помислиш и в повечко форуми да попиташ

бай дъ уей, чувал съм , че нямало разлика при оралната, но то може да опира до правещия такава.
Мерси за барзия отговор

. Лично аз имам желание да си направя пирсинг на езика.
green^eyes
22.07.2006г. в 19:07ч.
Според мен повече мисълта, че имаш пиърсинг на езика, ще възбуди повече партньора ти..Дали наистина действа като допълнителен дразнител не знам...Но нямам нищо против да опитам...Явно и ти, затова смело се дупчи..Пък всичко зараства после
magi_87
22.07.2006г. в 22:35ч.
ЦИТАТ(green^eyes @ 22.07.2006г. в 20:07)

Според мен повече мисълта, че имаш пиърсинг на езика, ще възбуди повече партньора ти..Дали наистина действа като допълнителен дразнител не знам...Но нямам нищо против да опитам...Явно и ти, затова смело се дупчи..Пък всичко зараства после

Благодаря сега определено ще сам поне малко по уверена да го направя
Serenity
23.07.2006г. в 13:52ч.
Мен това, което ме спря да си сложа пиърсинг на езика беше, че зъболекар ми каза, че било адски вредно за зъбите и едва ли не ги рушало малко по малко. Братовчед ми има пиърсинг на езика и наистина постоянно го трака в зъбите си

Тъй че помисли си добре и дано вземеш правилното решение

rrruuummm , татус на езика си е нещо напълно нормално

Същия братовчед има две такива. Оплаквания не е имало нито при правенето им, нито след
neck
23.07.2006г. в 14:16ч.
Единственото отрицателно нещо е, че ще започнете да фъфлите или да плюете докато говорите.Но се свиква спокойно

Само гледай да не си закачиш някои диамант дет тежи и голям по размер защото после трябва да го чистиш от храната
rrruuummm
23.07.2006г. в 16:55ч.
ЦИТАТ(Serenity @ 23.07.2006г. в 14:52)

rrruuummm , татус на езика си е нещо напълно нормално

Същия братовчед има две такива. Оплаквания не е имало нито при правенето им, нито след

Имах предвид, че с татоо ефелта е траен. А за това кое е нормално и кое не , може да попитаме ония африкански племена които си дупчеха ушитеи и устните и си слгаха огромни дървени халки в тях. Те дори го намират за секси
Serenity
23.07.2006г. в 18:42ч.
ЦИТАТ(rrruuummm @ 23.07.2006г. в 17:55)

Имах предвид, че с татоо ефелта е траен. А за това кое е нормално и кое не , може да попитаме ония африкански племена които си дупчеха ушитеи и устните и си слгаха огромни дървени халки в тях. Те дори го намират за секси

Абе имах предвид, че не е по-различно отколкото тату на друга част на тялото

Затова казах "нормално"...
Те си слагат и клечки на носа (пробит отдолу) ,дълги и тънки

Брр
cleopatra
23.07.2006г. в 20:24ч.
Мен пиърсинг на езика много ме кефи,дори по едно време щях да си правя,но се отказах,защото ми казаха,че било доста нехигиенично....

А и не мисля че бих свикнала на обица в езика си...Та аз троха като има там се дразня....
tigertron
24.07.2006г. в 13:25ч.
ЦИТАТ(magi_87 @ 22.07.2006г. в 18:17)

Здравеите скъпи съфорумци. Умисъла, които вложих в тази тема е: Пирсинг на езика( за или против). Дали пирсинга е само украшение или можеш да доставиш удоволствие на партньора си при орален секс( защото съм чувала, че самата обеца се явява дразнител и вабужда). Заслужава ли си да си пробиеш езика ( да ти харесва и на теб де) за да доставиш удоволствие на партньор/а/ката си? И би ли го направил/а?
По-готино е при орален секс ако знаеш как да го използваш (тоест правилно), а и без обицата в езика можеш да доставиш голямо удоволствие на партньора ти
rrruuummm
24.07.2006г. в 13:39ч.
ЦИТАТ(Serenity @ 23.07.2006г. в 19:42)

Абе имах предвид, че не е по-различно отколкото тату на друга част на тялото

Затова казах "нормално"...
Те си слагат и клечки на носа (пробит отдолу) ,дълги и тънки

Брр

А бе не е по различно, ама я питаи този който прави татуу-то. Сигурно използва 3 кашона марля и памук да ти попива лигите докат ти бродира езика
Serenity
24.07.2006г. в 19:56ч.
ЦИТАТ(rrruuummm @ 24.07.2006г. в 14:39)

А бе не е по различно, ама я питаи този който прави татуу-то. Сигурно използва 3 кашона марля и памук да ти попива лигите докат ти бродира езика

и кръвта , и кръвта
aaliyah_st
25.07.2006г. в 01:20ч.
Искам да си направя пиърсинг на езика от много време. Родителите ми не се съгласиха и затова си направих на веждата (Другото място, което исках). Имам една приятелка, която има обеца на езика и казва, че приятеля й не харесва френската любов с нея и затова я маха. Но други приятели(момчета), казват, че е доста възбуждащо, когато нещо различно докосне пениса. Факт е, че се получава дразнение, което стимулира чувствеността.
Когато споделих желанието си да си пробия езика и той ми каза, че ромите си правели лекразрез на пениса и там пъхвали една съчма, примерно. Сами си правели шев и раната зараствала. Това се правело с цел при полов акт да има гразнение на клитора.

Обецата на езика си е лично твое решение, ако ще го правиш, заради някои друг, а ти нямаш желанието - Няма смисъл. Ако на теб ти харесва и родителите ти позволяват(ако нямаш 18, като мен) - Направи си!
magi_87
25.07.2006г. в 14:50ч.
Здравейте отново! За себе си реших днес ще си запиша час за събота и ще си направя пирсинг. Може после една седмица да немога да говоря, но пак мен си ме кефи и ще го направя. Още веднъж благодаря за изказаните мнения
green^eyes
25.07.2006г. в 15:05ч.
Като си сложиш, пиши да разкажеш как е първите дни...И аз много искам...Имах на веждата, но я махнах, защото ми се възпаляваше през 5 дена, нищо че постоянно я плесках с какво ли не, за да спре да се подува...
magi_87
25.07.2006г. в 23:07ч.
Добре нямаш проблем веднага щом се сдобия с пирсинг ще споделя какво е чувството.
Koz4e
25.07.2006г. в 23:14ч.
Аз съм твърдо против, имам 3 приятелки,които си сложиха и не мисля че си струва нито парите, нито да не ядеш няколко дена почти нищо и да се мажеш с гадни разтвори постоянно.Просто е отвратително, а и вече стана толкова банално,че не е истина.Преди една-две години,обаче, имах мерак да си сложа на носа обица, но ме спря това че пак стана твърде популятно,имах мерак и за веждата,ама сега нямам намерение да се дупча никъде,освен няколко дупки на ушиет,там според мен си е най-красиво.
magi_87
26.07.2006г. в 10:43ч.
ЦИТАТ(tigertron @ 24.07.2006г. в 14:25)

По-готино е при орален секс ако знаеш как да го използваш (тоест правилно), а и без обицата в езика можеш да доставиш голямо удоволствие на партньора ти

Никъде несъм споменала, че без пирсинг немога да доставя удоволствие( казвали са ми, че френския ми не е лош

), но ми харесва идеята за разнообразието. А и вече повече от половин година имам желание да си го направя.
magi_87
27.07.2006г. в 17:12ч.
ЦИТАТ(green^eyes @ 25.07.2006г. в 16:05)

Като си сложиш, пиши да разкажеш как е първите дни...И аз много искам...Имах на веждата, но я махнах, защото ми се възпаляваше през 5 дена, нищо че постоянно я плесках с какво ли не, за да спре да се подува...
Направих си го пирсинга и не е болка за умиралка!
Serenity
27.07.2006г. в 17:33ч.
ЦИТАТ(magi_87 @ 27.07.2006г. в 18:12)

Направих си го пирсинга и не е болка за умиралка!

E хайде де, искаме подробности
green^eyes
27.07.2006г. в 23:33ч.
Браво, мацко!
Мен от болката не ме е страх при дупченето..После кажи как е..Пречи ли ти?Фъфлиш ли?Или нещо друго кажи, каквото се сетиш
magi_87
28.07.2006г. в 15:50ч.
Искате подробности значи. Отидох при лекарката( защото ме дупчи лекарка, а не в тату студио) отбеляза мястото за дупката. Напръска ме с упойка изчака да подейства и ми проби езика с абокат. Що се отнася до усещането след преминаването на упойката не е много болезнено. До вечерта езиками не се поду, но сутринта като се събудих беше подут( сега малко понафъфлям, но не много). Точно заради подуването е хубаво да си вземете обеца с 20 милиметрова ос и гледайте топчето което ще бъде под езика да е възможно по-малко, за да не убива. След 5-6 дни оттокът трябвало да намалее (на мен сега ми стават 24 часа от пробиването и незнам). Друг страничен ефект е подуването на лимфни възли и лека болка. За течните храни всеки го знае, ама аз ядох праскови и нищо ми няма

. Успех и кураж.
Надявам се с написанато да съм дала достатъчно инфомация по въпроса.
green^eyes
28.07.2006г. в 21:11ч.
Мисля, че ще изчакам още малко аз..Защото 2 татуса + обица на веждата, а сега и това и на някои хора ще им дойде множко..Не че трябва да ми пука, но все пак трябва да се пази добрият тон
Air_Alex
28.07.2006г. в 21:20ч.
Според мен пирсинга е нещо много по-приемливо от колкото едни татос.Нече съм про-тив татосите, но татоса няма махене и си остава завинаги, а еднин ден може да не го искаш вече.Пирсинга като не те кефи вече само го сваляш и готово.
Абе преди май, май имаше подобна тема !
Koz4e
29.07.2006г. в 08:05ч.
ЦИТАТ(Air_Alex @ 28.07.2006г. в 22:20)

Според мен пирсинга е нещо много по-приемливо от колкото едни татос.Нече съм про-тив татосите, но татоса няма махене и си остава завинаги, а еднин ден може да не го искаш вече.Пирсинга като не те кефи вече само го сваляш и готово.
Абе преди май, май имаше подобна тема !

Аз пък съм по-навита на готин татус,някак си седи по-добре,а и е много по-уникален(е има - някои,които са доста разпространени),а аз ценя много когато нещо е уникално - затова не си сложих обеца на носа - много хора си сложиха и вече стана тъпо.
А иначе си прав,че е кофти,защото татуса се маха много трудно, а и избледнява с времето и вече не е толкова красив.
Serenity
29.07.2006г. в 12:51ч.
ЦИТАТ(Koz4e @ 29.07.2006г. в 09:05)

Аз пък съм по-навита на готин татус,някак си седи по-добре,а и е много по-уникален(е има - някои,които са доста разпространени),а аз ценя много когато нещо е уникално - затова не си сложих обеца на носа - много хора си сложиха и вече стана тъпо.
А иначе си прав,че е кофти,защото татуса се маха много трудно, а и избледнява с времето и вече не е толкова красив.

Е като ти избледнее отиваш и ти освежават мастилото, подчертавайки татуировката наново

За махането - да, ако ще се маха, по-добре изобщо да не се слага. Изобщо татус не се слага ако има някакви съмнения. А пиърсингите където и да било са си готини

И пак са въпрос на личен избор. Не смятам, че някога модата им ще премине.
ПИКСИ
29.07.2006г. в 14:23ч.
олелеееееееееее
тоя пирсинг ще го носиш не повече от година,дори доста по малко,повярвай.не че е лошо ама пречи.ще видиш..
аз също исках и си направих.даже си поръчах златен да е...нищо особено.
тва няма да те направи по различен/а.смешно е да се опитваш да си интересен по този начин.гледаи само....
magi_87
29.07.2006г. в 14:58ч.
ЦИТАТ(ПИКСИ @ 29.07.2006г. в 15:23)

олелеееееееееее
тоя пирсинг ще го носиш не повече от година,дори доста по малко,повярвай.не че е лошо ама пречи.ще видиш..
аз също исках и си направих.даже си поръчах златен да е...нищо особено.
тва няма да те направи по различен/а.смешно е да се опитваш да си интересен по този начин.гледаи само....
Аз не си сложих пирсинага за да бъда по-интересна, а защото ми харесва. Това, че на теб ти е омръзнал не значи, че ще е така ще се получи и с мен.
Air_Alex
29.07.2006г. в 19:01ч.
Абе хора самия пирсинг като пирсинг, не е нищо по-вече от обикновенна обица. Като ти писне си го махаш и готово. С него нито си по- различен нито по- ...... .Е всичко си има граници, "ся" ако имаш 26 пирсинга на лицето става малко по-така

, но то със всичко е така.
Koz4e
5.08.2006г. в 22:19ч.
Ма никой не е тръгнал да си слага пирсинг за цял живот,според мен.Сега те кефи - слагаш си.Ако не те кефи след половим година си го махаш и толкоз,когато те е кефело си имал.Аз бих си сложила,но стана много комерсиално и не искам да се нося като всички,просто откакто всеки трети човек има пирсинг някъде по лицето,особено по езика,изобщо не ми е мерак.
Аз си искам татус,само дето няма пари ... абе може и за добро да е че няма.
super girl
18.08.2006г. в 16:44ч.
Пиърсинг на езика не бих си сложила за нищо на света,освен че е нехигиенично,повечето фъфлят от него.И понеже се изказаха някои,че доставял по-голямо удоволствие при френската любов,има даже пиърсинги с минибатерии,от които вибрирал целият език и било невероятно усещане.Ако някой иска,да ги пробва.Между другото,и без пиърсинг може да се получи същият ефект.
go6o78
18.08.2006г. в 19:14ч.
Според мен е доста секси особено на езика
На пъпчето също е гот
voxy
18.08.2006г. в 22:18ч.
ЦИТАТ
Пирсинг на езика( за или против)
Протие!
на устна, нос, вежда, пъпче >> За
aniiv
19.08.2006г. в 13:20ч.
Против !
vankata_6
19.08.2006г. в 15:55ч.
Кратко казано:
Против!Представете си следната ситуация:
Целувам се аз с моята приятелка и по едно време усещам някакво желязо!
Звучи леко неприятно!
Profruit
19.08.2006г. в 16:04ч.
ЦИТАТ(vankata_6 @ 19.08.2006г. в 16:55)

Кратко казано:
Против!Представете си следната ситуация:
Целувам се аз с моята приятелка и по едно време усещам някакво желязо!
Звучи леко неприятно!

Извинявай, но аз не мога да си представя.Ами ако не е от желязо, а от бакелит? Като щепселите "Шуко" например.Още повече, ако този "Пирсинг на езика" е направен във вътрешната част на езика, към неговия корен, сигурен ли си че тогава ще усетиш бакелита?
vankata_6
19.08.2006г. в 16:37ч.
ЦИТАТ(Profruit @ 19.08.2006г. в 17:04)

Извинявай, но аз не мога да си представя.Ами ако не е от желязо, а от бакелит? Като щепселите "Шуко" например.Още повече, ако този "Пирсинг на езика" е направен във вътрешната част на езика, към неговия корен, сигурен ли си че тогава ще усетиш бакелита?
Зависи от целувката!
green^eyes
19.08.2006г. в 17:42ч.
ЦИТАТ(magi_87 @ 28.07.2006г. в 16:50)

Искате подробности значи. Отидох при лекарката( защото ме дупчи лекарка, а не в тату студио) отбеляза мястото за дупката. Напръска ме с упойка изчака да подейства и ми проби езика с абокат. Що се отнася до усещането след преминаването на упойката не е много болезнено. До вечерта езиками не се поду, но сутринта като се събудих беше подут( сега малко понафъфлям, но не много). Точно заради подуването е хубаво да си вземете обеца с 20 милиметрова ос и гледайте топчето което ще бъде под езика да е възможно по-малко, за да не убива. След 5-6 дни оттокът трябвало да намалее (на мен сега ми стават 24 часа от пробиването и незнам). Друг страничен ефект е подуването на лимфни възли и лека болка. За течните храни всеки го знае, ама аз ядох праскови и нищо ми няма

. Успех и кураж.
Надявам се с написанато да съм дала достатъчно инфомация по въпроса.

Ей, мацко, какво става с теб? Нещо проблеми с пиърсинга имаш ли? Че се загуби, никаква те няма..
DeadSmurf
20.08.2006г. в 00:32ч.
Аз съм за, но приятелят ми не е съгласен и затова още не съм си направила.
Maximilian
20.08.2006г. в 01:16ч.
ЦИТАТ(neck @ 23.07.2006г. в 15:16)

Единственото отрицателно нещо е, че ще започнете да фъфлите или да плюете докато говорите.Но се свиква спокойно.
Питам се, отсреща хората дали ще свикнат да ходят с дъждобрани?
Относно "устния" френски, който си го може, го може и без аксесоари по езика.
Все пак това не е непоправимо. Слагаш - имаш, махаш - нямаш.
Внимавайте като спите вечер, да не глътнете някой чарк от екстрата.
magi_87
1.11.2006г. в 22:43ч.
ЦИТАТ(green^eyes @ 19.08.2006г. в 17:42)

Ей, мацко, какво става с теб? Нещо проблеми с пиърсинга имаш ли? Че се загуби, никаква те няма..

Не нямам проблеми с пирсинга. Само го свалих за 30 мин. и после се дупчих на ново. Сега пак си го имам и си му се кефя. Домачня ли ти за мен?
green^eyes
2.11.2006г. в 22:19ч.
много ясно...еее..там много бързо зараства...и на мен така на веждата бързо ми зарастна

значи нямаш проблеми...ехх,може и да се реша скоро.
ToBy
2.11.2006г. в 22:36ч.
Аз съм - за пиърсинга на езика ... много е готино когато се целуваш !

И на пъпа е много модерно сега ...
magi_87
3.11.2006г. в 00:53ч.
Не само за целувките е супер. Имаш си нонстоп играчка , а и за др. неща е полезна
Serenity
3.11.2006г. в 02:20ч.
Искаме снимки
MELL
3.11.2006г. в 03:50ч.
ЦИТАТ(Maximilian @ 20.08.2006г. в 01:16)

Питам се, отсреща хората дали ще свикнат да ходят с дъждобрани?
Относно "устния" френски, който си го може, го може и без аксесоари по езика.
Все пак това не е непоправимо. Слагаш - имаш, махаш - нямаш.
Внимавайте като спите вечер, да не глътнете някой чарк от екстрата.

Хеахех, много точно си го казал!
Специално за пиърсинг на езика съм твърдо против! Това, според мен,не е нужно, нито е хигиенично, а и, както каза Макс, не е нужно да се слага нещо в устата, защото, "който си го може, го може и без аксесоари по езика"!
magi_87
3.11.2006г. в 20:22ч.
Е всеки си има право на собствено виждане. А що се онася до това"който го може, го може" си е така. Не, че се хваля можех го преди мога го и сега

самоче обичам играчките.
tendresse
24.11.2006г. в 20:03ч.
Хехе да, Маги, права си, всеки с неговото виждане

Имам обица на езика от две години и нещо и на носа от година ...До сега, слава Богу не съм имала никакви проблеми, дори напротив, много им се кефя и не смятам да ги махам скоро

Смятам да си правя и татус, спряла съм се на няколко идеи, но все още не съм сигурна...А по въпроса за комерса...той е навсякъде, една обица по-малко или пове4е...всеки както му харесва, няма смисъл да се съобразява...абсолютно индивидуално е, няма зна4ение дали си го направил защото "вси4ки имат" или просто защото на теб самия ти харесва.
heretica
25.11.2006г. в 12:21ч.
По-добре не дейте да си слагате щото е доста неудобно и дразнещо да целуваш някой който има обица на езика.
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.