Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Психолози: Вижте как яде Той - така ви обича
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Shak
Западни психолози дефинираха няколко основни типа мъже според начина, по който се отнасят към един или друг вид храна (и към яденето изобщо), като свързаха това с отношението към любовта.

Чревоугодникът

Това е човек, който постоянно се вълнува от мисълта за ядене. В любовта той реагира по същия начин - нищо не трябва да го отклонява от процеса на насищане, а наситил се, предпочита спокойствието.

Изтънченият

За него яденето е забележително събитие с нежна музика, цветя, красиво подредена маса, изискани ястия. Такова е и отношението му към жените, но изискването му е дамата да бъде задължително "във форма" - тоалет, прическа, парфюм.

Придирчивият

Придържа се към принципа "Да се яде, за да се живее, а не да се живее, за да се яде". Такъв е и в леглото: уморен, равнодушен, преситен, с големи претенции.

Скучният

Няма да опита ястие, което не познава или не е пробвал преди. Към изобретателността на кулинарите се отнася с подозрение и няма да се докосне до нищо екзотично. В секса трудно може да се развълнува по същите причини - той е лишен от фантазия, а към разкрепостеността се отнася отрицателно.

Веселякът

Девизът "Когато ям, съм глух и ням" не се отнася за него - по време на ядене той повече говори, отколкото яде. Храненето без компания го кара да унива. Такъв е и в любовта - не е взискателен, но е многословен.

Инатът

Той също не е придирчив към храната, но има няколко пристрастия, към които се стреми постоянно. В живота е без особени претенции. "Каквото повикало, такова се обадило" е неговият принцип. Затова не изисквайте от него повече от това, което вие самите правите.

Лакомникът

Не обича печено месо и супи, но затова пък е любител на сладките неща. Умее красиво да ухажва, грижовен и любезен, той често целува ръка, но в леглото не блести, тъй като не му достига потентност.

Кулинарят

Готви сам и проявява истински талант. Планира секса до най-малката подробност, рядко се съобразява с желанията на партньорката си.

Тромавият

Винаги нещо ще разсипе, разлее, ще си изцапа дрехите. Непохватен е и в любовта.

netinfo.bg
hekata
Даааааа, определено е така baby.gif baby.gif baby.gif

И си има своето обяснение, та нали сексуалния нагон е част от инстинкта за самосъхранение, а там е полегнал и гладът laugh.gif , с тази разлика, че сексуалния съдържа много по- мощен психически импулс, защото той от своя страна заема и почетното място в инстинкта за продължение на рода blink.gif
Morfey_A
Поредния начин да направят нещо глупаво тези психолози.Може да важи за някои,но не за всички wink.gif
Koz4e
А,не знам,аз само с лакомии съм ходила,а и,честно казано повечето мъже ядат мноооооого. speak.gif
NaDa
Хич не са познали за моя милост
misunderstood^girl
Понякога изключенията са повече от правилото, за тва, че не се притесняаите, може и чудеса да стават понякога wink.gif Ама само понякога biggrin.gif
rrruuummm
Лелее каква глупост. И що за психолози са стигнали до това откритие? А без да съм мога да продължа размислите им:
Ако дъвче бързо, ще ви чука бързо.
Ако се засища от малко, ще ви прави по 1 тек.
Ако си оригва докато яде, най-вероятно ще пръцка докато ви люби.
Ако мляска, то той е любител на силно овлажнени, широки и джвакащи вагини.
Ако обича да гледа телевизия докато се храни, не очаквайте да правита секс, ако по БТВ дават новини или филм.
Ако яде с дървени пръчици, то достойнството ми едва ли е над 13 см wink.gif
и т.н.
Кайете сега не съм ли и аз един достоен БГ психолог ?
darkterminal
ЦИТАТ(rrruuummm @ 19.08.2006г. в 10:38) *
Лелее каква глупост. И що за психолози са стигнали до това откритие? А без да съм мога да продължа размислите им:
Ако дъвче бързо, ще ви чука бързо.
Ако се засища от малко, ще ви прави по 1 тек.
Ако си оригва докато яде, най-вероятно ще пръцка докато ви люби.
Ако мляска, то той е любител на силно овлажнени, широки и джвакащи вагини.
Ако обича да гледа телевизия докато се храни, не очаквайте да правита секс, ако по БТВ дават новини или филм.
Ако яде с дървени пръчици, то достойнството ми едва ли е над 13 см wink.gif
и т.н.
Кайете сега не съм ли и аз един достоен БГ психолог ?

Ей т'фа е !!! Сега вече ти завиждам!!! Честна дума това си е простотия от класа!!! Как само го намисли преди мен??? Особено това с пърденето и мляскането!!! Талант smile.gifsmile.gifsmile.gif
hekata
Ако дъвче бързо, ще ви чука бързо.- значи е холеричен теперамент laugh.gif
Ако се засища от малко, ще ви прави по 1 тек.- значи няма подбор при жените, взима каквото му падне:)
Ако си оригва докато яде, най-вероятно ще пръцка докато ви люби.- е невъзпитан, винаги има и такива мъже
Ако мляска, то той е любител на силно овлажнени, широки и джвакащи вагини.- хайде стига сме говорили за манталитет и възпитание cool.gif cool.gif
Ако обича да гледа телевизия докато се храни, не очаквайте да правита секс, ако по БТВ дават новини или филм.- много си прав :clap:
Ако яде с дървени пръчици, то достойнството ми едва ли е над 13 см wink.gif- супер!!!!

Може и да стане психолог от теб, ако вече не си biggrin.gif thumbsupsmileyanim.gif
Trichocephalus
Винаги съм харесвал изтънчените неща.... ph34r.gif
potrebitel
хахахахахаха
ей това е мойто мъж:

ЦИТАТ
Веселякът

Девизът "Когато ям, съм глух и ням" не се отнася за него - по време на ядене той повече говори, отколкото яде. Храненето без компания го кара да унива. Такъв е и в любовта - не е взискателен, но е многословен
lol6.gif
Leslie_
ЦИТАТ(potrebitel @ 22.07.2008г. в 10:21ч.) *
хахахахахаха
ей това е мойто мъж:

lol6.gif

Еее, ми значи Вие сте си се намерили... laugh.gif ..за многословието имам предвид tongue.gif

А иначе и моят приятел е:

ЦИТАТ
Веселякът

Девизът "Когато ям, съм глух и ням" не се отнася за него - по време на ядене той повече говори, отколкото яде. Храненето без компания го кара да унива. Такъв е и в любовта - не е взискателен, но е многословен

rolleyes.gif И все пак, тази връзка с храненето и любовта ..ми се струва прекалено глупава и най-вече елементарна...
RefreshMe
Винаги ме е вълнувала мисълта за храна и за ядене...
fireson
Не знам кой ги мисли тея неща ама май са верни
sed_ally
Абе кат' ги гледам тея всичките имат и положителни, и отриц. страни. Човек да се чуди кое да си хареса! Тъкмо си казах "Ето - този изтънчения е моя тип" - той пък егати претенциите! После си казах "Кулинарят става!" - ама не се съобразявал с партньорката! За другите да не говорим - изобщо не са в оркестъра!
potrebitel
ЦИТАТ(Leslie_ @ 22.07.2008г. в 13:35ч.) *
Еее, ми значи Вие сте си се намерили... laugh.gif ..за многословието имам предвид tongue.gif

Мда, само, дето аз не обичам да говоря по време на секс. Но важното е, че се оплаках на едни приятели, че той го прави и вече не бърбори тогава wink.gif
Leslie_
ЦИТАТ(potrebitel @ 23.07.2008г. в 22:05ч.) *
Мда, само, дето аз не обичам да говоря по време на секс. Но важното е, че се оплаках на едни приятели, че той го прави и вече не бърбори тогава wink.gif

Ех, Галя, Галя ...те хубаво казали хората - "Който за каквото си мисли" tongue.gif Какъв секс, хората за хранене ти говорят... biggrin.gif tongue.gif

potrebitel
ЦИТАТ(Leslie_ @ 23.07.2008г. в 23:12ч.) *
Ех, Галя, Галя ...те хубаво казали хората - "Който за каквото си мисли" tongue.gif Какъв секс, хората за хранене ти говорят... biggrin.gif tongue.gif

Душко, виж пак
ЦИТАТ
Такъв е и в любовта - не е взискателен, но е многословен.
. Любовта върви ръка за ръка със секса tongue.gif Нали така? biggrin.gif
Geronimo
Не се описвам към никоя от посочените групи... tongue.gif

ЦИТАТ(Leslie_ @ 23.07.2008г. в 23:12ч.) *

Тя Галя винаги за това си мисли biggrin.gif tongue.gif
Leslie_
ЦИТАТ(potrebitel @ 23.07.2008г. в 23:45ч.) *
Душко, виж пак . Любовта върви ръка за ръка със секса tongue.gif Нали така? biggrin.gif

Така, така. И все пак, все някой трябва да играе ролята на праведния в тая тема, нали. Май в случая съм аз. ph34r.gif Няма само на мен да ми я повтарят тая фраза, я! хахах
fireson
ЦИТАТ(sed_ally @ 23.07.2008г. в 19:42ч.) *
Абе кат' ги гледам тея всичките имат и положителни, и отриц. страни. Човек да се чуди кое да си хареса! Тъкмо си казах "Ето - този изтънчения е моя тип" - той пък егати претенциите! После си казах "Кулинарят става!" - ама не се съобразявал с партньорката! За другите да не говорим - изобщо не са в оркестъра!

Пълно щастие няма wink.gif
sed_ally
ЦИТАТ(fireson @ 24.07.2008г. в 20:37ч.) *
Пълно щастие няма wink.gif

Да, прав си!
hekata
АКО СИ ПАДА ПО СЛАДКИЧКО
Той е голям сладур.
Само за милувки.
Нагъва планини от ягоди със сметана или торти.
Готов е да пъхне всяка втора лъжица в устата на любимата половинка.
Обича да си угажда, но не само на себе си (и то във всяко отношение).
Само едно нещо го дразни. Не го отегчавайте с проблемите си!

АКО СИ ПАДА ПО СУПИ
Независимо дали зеленчукова супа, или пилешки бульон.
Поглъща всичко, което е течно и топличко.
За сметка на това, те боготворят избраницата си.

АКО СИ ПАДА ПО ТЛЪСТИЧКО
Яде всичко, като започва от тлъстото свинско и свършва със зелената салата в чинията си. Никой не бива да се съмнява, че той е господарят в дома.
Жената идва на второ място.
Ако всичко върви така, както той иска, няма да имате никакви проблеми.
Но тежко ви, ако е обратното.
За съжителство с него ви трябва желязно търпение.

АКО СИ ПАДА ПО МАКАРОНИ
Така небрежно, както увива спагетите около вилицата си, се справя и с всеки проблем в живота. Този мъж, който винаги пада на краката си (обути в удобни маратонки), е добър приятел и винаги ще помогне при миенето на чиниите. В леглото не е върхът, но е чувствен и изобретателен. Обича децата. Две носни кърпички са му
достатъчни, за да направи куклен театър. Куца му единствено верността...

АКО СИ ПАДА ПО ПЪРЖОЛИ
Да не е много сурова, нито много препържена.
Знае какво иска, и то не само от месото.
Избира винаги най-доброто.
Случвало му се е да има авантюра със стюардесата в самолета по време на дълъг полет или пък кратък флирт с колежка от конкурентната фирма. С това само поддържа реномето си.

АКО СИ ПАДА ПО ЗЕЛЕНИНА
„Аз съм това, което ям", повтаря непрестанно той.
Грижливо подбира пресни плодове и зеленчуци от пазара.
Гарнира ги със сирене, кашкавал и съвсем малко месо.
Обожава изгрева на слънцето и разходките из слънчеви поляни.
По възможност заедно, ръка за ръка.
Чувствата за него са всичко.
И е добър, и верен.
Понякога сам бере цветята, които подарява.

АКО СИ ПАДА ПО ПОЛУФАБРИКАТИ
Сандвичи, пици, претоплена храна в микровълновата.
Гледа на яденето като пилеене на време.
Кариерата е по-важна.
Една романтична вечеря за двама?
О, не, по-добре запознанство за една нощ.
Иначе е готов да угоди на партньорката си във всичко.
Само не и с чувства.
ani_ka
Аз пък прочетох това:

Мъжът, който предпочита месо и картофи е сигурен и постоянен, но от него не можете да очаквате безразсъдна смелост. Ако приятелят ви предпочита екзотични блюда, той е спонтанен и понякога се изморява от рутината.

Мисля, че може да има и нещо вярно.
bastun
Аз пък ям като свиня, значи и таковам като свиня. На която не и харесва, да си гледа работата.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.