Айде и аз да се изкажа по въпроса:
Досега съм свършвал в приятелката ми само няколко пъти и то в деня преди да "закъса"

На мен лично не ми е трудно да еякулирам извън нея и не знам защо, но даже ми е по-силно усещането. Упражненията за задържане не виждам кой ги прави освен ако не се е издухал яко. Майката му е да си познаваш тялото, а това за дишането е напълно вярно. Не съм правил дихателни упражнения никога (само ръчни

) просто трябва да ти дойде отвътре как да спреш семеотделянето. Освен чрез дишане, съм забелязал, че мога да се контролирам и чрез няколко други метода, които просто помагат за по-лесно задържане:
Когато вече е дошло време да "изригнеш" гледай да не допираш долната част на корема си в партньорката ти. Отговр на въпроса: защо това помага? Просто когато натискаш това място, ти притискаш и пикочния си мехур, а простатната жлеза е точно под него и следователно и тя е под натиск. Когато "урагана утихне" можеш да си продълвиш по старо му.
Другият начин (при мен действа, но при други може и да не действа):
Та значи, когато усетиш, че сладостният момент наближава (не когато спермата вече е навлязла в пениса, защото тогава е късно) леко си свиваш корема, стягаш го (както когато ти се пикае и се стискаш) и увеличаваш скоростта. Не знам защо това действа и няма да го коментирам. Аз лично се усещам доста преди да ми дойде, а иначе вадиш и дишаш дълбоко и очестено, като постепенно намаляш обема въздух, който поемаш и следователно, който издишаш. Тук е момента да кажа, че двата метода, които предложих не действат, ако нямаш контрол над дишането си.
Останалото вече е в твои ръце, има още много начини-промяна в позата и други, които сам трябва да разбереш. Поздрави на всички!
P.S. Сега се сетих, че е по-добре да си се изпикал преди да започне актът, за да не е под натиск простата.