Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Секс на открито
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3
керина
Докато си пиех кафето и преглеждах едно списание ми попадна следната статия:
Според проучване 34% от мъжете признават, че да правят секс на открито им доставя повече удоволствие, отколкото да правят любов по традиционния начин - върху спалнята. Едно от обясненията им било, че са изпитали особена тръпка при мисълта, че някой може да ги види.
Близо 17% от анкетираните мъже предпочитат да правят секс на задната седалка на колата си. Това, че е тясно не ги смущава, напротив - те още по-силно се наслаждават на интимната близост.
Само 4% от силния пол са правили секс на необичайни места - кабинката на лифт, на балкон по време на парти, в тоалетната, на водно колело, на хамак и т.н.

А вие къде предпочитате?
tigertron
Хахахах, на хамак ще е доста трудно да се прави секс, ако изхождам от това, че аз като се кача на хамак и само се люлея и падам, то си представям какво ще е ако правя секс върху него - е най-вероятно няма да се задържим дълго на хамака и ще паднем на земята!

Аз предпочитам на удобни места, като спалнята, но и в офис е добре. А пък на открито наистина е изключителна тръпка wink.gif
Street_Soldier
На мен най-много ми харесва в банята. ph34r.gif smile.gif
trapped
На някоя от пистите на лети*е София опитайте. Там има едни сини лампи. Ама гледайте да не ви застрелят патрулките,дето си отбиват службата там,*ото после им дават голям отпуск ако опукат някой наруШител.
Fifa
ЦИТАТ(trapped79 @ 7.08.2006г. в 14:39) *
На някоя от пистите на лети*е София опитайте. Там има едни сини лампи. Ама гледайте да не ви застрелят патрулките,дето си отбиват службата там,*ото после им дават голям отпуск ако опукат някой наруШител.

Аз са Софийското не знам, но обмислям за Бургас.
Хем ще съм на работа, хем ще съм се 'отчел' и за странно място biggrin.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(tigertron @ 7.08.2006г. в 10:39) *
Хахахах, на хамак ще е доста трудно да се прави секс, ако изхождам от това, че аз като се кача на хамак и само се люлея и падам, то си представям какво ще е ако правя секс върху него - е най-вероятно няма да се задържим дълго на хамака и ще паднем на земята!

....................

това ми напомня за 100 години самота на Габриел Гарсия Маркес.....в хамаците няколко поколения Буендиа.....правеха деца, съблазняваха сестри, отнемаше се невинност и какво ли още не........а и не само там, в по-голямата част от латиноамериканската литература.......имам хамак, но не знам къде е, какво ми пречи да го намеря и да пробвам обаче, като ида на море края на август wink.gif
tigertron
ЦИТАТ(chain_reaction @ 7.08.2006г. в 17:32) *
това ми напомня за 100 години самота на Габриел Гарсия Маркес.....в хамаците няколко поколения Буендиа.....правеха деца, съблазняваха сестри, отнемаше се невинност и какво ли още не........а и не само там, в по-голямата част от латиноамериканската литература.......имам хамак, но не знам къде е, какво ми пречи да го намеря и да пробвам обаче, като ида на море края на август wink.gif

Бе аз на вилата на Каварна имам 2 хамака - може да пробваме wink.gif

Дааааа, но там се говори са дървета от сорта хамак, а аз говоря за люлката хамак (както виждам си се сетила). А на дървото хамак е друго - можеш да се подпреш! tongue.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(tigertron @ 7.08.2006г. в 18:21) *
Бе аз на вилата на Каварна имам 2 хамака - може да пробваме wink.gif

Дааааа, но там се говори са дървета от сорта хамак, а аз говоря за люлката хамак (както виждам си се сетила). А на дървото хамак е друго - можеш да се подпреш! tongue.gif

Сигурен ли си?....
Защо имам чувството, че ставаше въпрос за хамаци в най-разпространеното им значение....аз имам чувството от тия книги, че на латиносите половината им живот минава в хамака.... biggrin.gif
но и без това я четох преди окло 6 години......може и да не съм доразбрала някои неща, 15 год пикла все пак.....
Иначе за вилата в Каварна....къде викаш сме довечера laugh.gif ........
tigertron
ЦИТАТ(chain_reaction @ 7.08.2006г. в 18:29) *
Сигурен ли си?....
Защо имам чувството, че ставаше въпрос за хамаци в най-разпространеното им значение....аз имам чувството от тия книги, че на латиносите половината им живот минава в хамака.... biggrin.gif
но и без това я четох преди окло 6 години......може и да не съм доразбрала някои неща, 15 год пикла все пак.....
Иначе за вилата в Каварна....къде викаш сме довечера laugh.gif ........

Оооо не съм сигурен - не съм чел книгата. Просто предполагам, тъй като там май имаше предимно такива дървета, на които са връзвали люлките - от където идва и името на хамака. Но не съм сигурен - може и за люлките да се е говорило wink.gif

Хихиии ми довечера .... No Sence ми звучи добре wink.gif
Koz4e
Ама вие как се хванахте за хамаците,дето малко трудно ше стане врътката,пък и едва ли ще е много готино...
Ама секса в тоалетната не знам кого може да възбуди,колкото и да е възбуждащо,че може някой да влезе и да види,че вместо да се оправяш, оправяш други хора wink.gif
WhiteHart
Абе аз в последно време не мога да се вредя и на закрито, вие за открито ми говорите...
Все ми е тая къде! Важното е качеството. biggrin.gif
Koz4e
Съвсем правилно!
Но пък може оттам да идва проблема,все чакаш на закрито,вместо да я фанеш докат се лендзи на хамака... wink.gif
hekata
cool.gif На плажа, във водата, през деня, когато има хора и докато те гледат, ей така уж покрай теб , и се чудят правите ли секс или не.... cool.gif cool.gif

На бюрото и тръпката, че може да влезе някой колега и да те види...

На плаж , когато има буря и дъждът се излива върху голите ви тела.....

през ноща- отново във морето на лунна светлина....

и много, много други места, стига де се избяга от рутината... laugh.gif
hlevoust
Хм, навън с тия мухи, комари и прочие гадини...
dindi
Ако ще се цапаме предпочитам около мен да има баня....Туй удоволствие не бих го заменила за хамаци, лампи, горички и т.н...Спокойствието да си крещя колкото си ща също не ми се изоставя....даааа предпочитам си спалнята или поне да е на закрито и да сме сами така се постига пълна концетрация...а не само да се озъртаммммм...
Maximilian
Въй, каката, кви са тея концентрации? Секс ли ще правите или шах ще играете?
Сред природата на тифирича си е супер. Да я залостиш на някое дърво или на предния капак на колата...

Кой където свари,
секса да направи.
dindi
Хахахахах да ме залостят викаш на някое дърво хахаххахах? Я стига бе аз да не съм с гумени крака...тооооо тва си е ограничен ресурс не е мандра...
А за концентрацията беше метафорично казано много ясно, че тогаз разсъждаваме по - малко от всякогаааа....
Koz4e
ЦИТАТ(dindi @ 13.08.2006г. в 11:59) *
Ако ще се цапаме предпочитам около мен да има баня....Туй удоволствие не бих го заменила за хамаци, лампи, горички и т.н...Спокойствието да си крещя колкото си ща също не ми се изоставя....даааа предпочитам си спалнята или поне да е на закрито и да сме сами така се постига пълна концетрация...а не само да се озъртаммммм...

Е,то чак такава концентрация няма нужда,но съм съгласна че няма да е готино да се омацате в мръсотия и да се мандахерцате така... smile.gif
hekata
ЦИТАТ(hlevoust @ 13.08.2006г. в 10:50) *
Хм, навън с тия мухи, комари и прочие гадини...

biggrin.gif Въпрос на усет, но какво ли ще правите, тези, които не могат без цивилизацията, ако се случи нещо недай си Боже с нея? baby.gif baby.gif , как ли ще оцелеете в природата? Един мой познат философ, веднъж ми каза, че човек можел да живее в напълно изкуствена среда, изцяло без природата, та нали и така да е, пак ще трябва да има някаква имитация на нея.... абе не съм съгласна... първичното си е първично и нека си остане такова в средата, там където си му е мястото biggrin.gif biggrin.gif
Maximilian
Еее, сега пък мацане. Няма да ходите де е кално я. На някоя полянка с тучна морава тревица. Като си легнеш в тревата 30 секунди само да потъваш надоло. Мъжката половинка да докосва тялото на каката тук таме с някоя теменужка. Въй малей. Все там ще искате да ви водят после. Пък ако девойката е късметлийка, може да види кацнала пеперуда на върбова клонка. wink.gif
baby_muse
И аз нямам нищо против някоя полянка и наблизо някакъв ручей.. ама подкрепям мнението на dindi - ще е добре да си на мекичко, да имаш набзлизо баня (там можете и двамата да си вземете душ hush.gif ).
Всъщност и екстремното и не толкова екстремното място си имат предимства и недостатъци - важното е, да не се повтарят често, че ще стане скучно. Разнообразието му е майката smile.gif
Fifa
ЦИТАТ(baby_muse @ 13.08.2006г. в 22:23) *
И аз нямам нищо против някоя полянка и наблизо някакъв ручей.. ама подкрепям мнението на dindi - ще е добре да си на мекичко, да имаш набзлизо баня (там можете и двамата да си вземете душ hush.gif ).
Всъщност и екстремното и не толкова екстремното място си имат предимства и недостатъци - важното е, да не се повтарят често, че ще стане скучно. Разнообразието му е майката smile.gif

Ами начи на плажа е перфектния вариант... само да имате кърпа, че на пясъка е кофти.
След като цялото удоволствие и искате да се изкъпете... морето е на 2 крачки разстояние.
После може и вътре пак да го направите biggrin.gif
baby_muse
ЦИТАТ(fifa @ 13.08.2006г. в 22:29) *
Ами начи на плажа е перфектния вариант... само да имате кърпа, че на пясъка е кофти.
След като цялото удоволствие и искате да се изкъпете... морето е на 2 крачки разстояние.
После може и вътре пак да го направите biggrin.gif

Скоро бях цяла сутрин на плажа и да ти кажа прав си, наистина само едно одеало да имаш и е перфектен вариант hush.gif Според мен, най-добре ще е - започва се първо във водата, после се местите на плажа, с едно одеало на пясъка, с друго се покривате... tongue.gif Ама по-хубаво това да става примерно към 5-6 часа сутринта, докато все още няма никой и има лека светлинка, която си играе с телата laugh.gif
Fifa
ЦИТАТ(baby_muse @ 13.08.2006г. в 22:31) *
Скоро се бях цяла сутрин на плажа и да ти кажа прав си, наистина само едно одеяло да имаш и е перфектен вариант hush.gif Според мен, най-добре ще е - започва се първо във водата, после се местите на плажа, с едно одеало на пясъка, с друго се покривате... tongue.gif Ама по-хубаво това да става примерно към 5-6 часа сутринта, докато все още няма никой и има лека светлинка, която си играе с телата laugh.gif

Първо на плажа и после на морето ще е по-добър вариант.
Ако е обратно много пясък ще полепне и гадост smile.gif

А за другото... има доста усамотени плажове по българското черноморие
baby_muse
ЦИТАТ(fifa @ 13.08.2006г. в 22:32) *
Първо на плажа и после на морето ще е по-добър вариант.
Ако е обратно много пясък ще полепне и гадост smile.gif

Ще го имам в предвид wink.gif

ЦИТАТ(fifa @ 13.08.2006г. в 22:32) *
А за другото... има доста усамотени плажове по българското черноморие

Има, има.. ама трудно се намират. Те хората навсякъде са плъзнали speak.gif Ама пак покрепям идеята да е толкова часа, дори по-рано може baby.gif
dindi
Вие двамата уредихте програмата май.....
Fifa
ЦИТАТ(dindi @ 13.08.2006г. в 22:47) *
Вие двамата уредихте програмата май.....

Само и партньори требе си намерим ph34r.gif
dindi
Доколкото разбирам тя май си има, а ти?????? biggrin.gif
Fifa
ЦИТАТ(dindi @ 13.08.2006г. в 22:57) *

Май и аз намерих една психо-патка biggrin.gif
baby_muse
ЦИТАТ(dindi @ 13.08.2006г. в 22:57) *

Е, не си разбрала правилно, ама и аз ще измисля нещо.. то преди това по заведенията има желаещи колкото си искаш tongue.gif
dindi
Хахахахаххаа шматки....
Оказа се, че и на двамата ви се щеееее...ама няма с кой хихихихиххи поне плажа е на ваше разположение.
Аз такова де....освен успех да ви пожелая smile.gif
baby_muse
ЦИТАТ(dindi @ 13.08.2006г. в 23:14) *
Хахахахаххаа шматки....
Оказа се, че и на двамата ви се щеееее...ама няма с кой хихихихиххи поне плажа е на ваше разположение.
Аз такова де....освен успех да ви пожелая smile.gif

Хахаха, то намирането не е толкова голям проблем, но благодаря за пожеланието wink.gif
chain_reaction

Знам едни доста горещи девствени плажчета и скрити пещери на Южното Черноморие..... wink.gif
Maximilian
Мене лично, ей тука ме доведе една кака.

Претенциите, да си търсят място с вода да могат да се плацикат после.
Сега да не вземете да питате, де е това място. Не казвам, че ще вземем да си пречим там. wink.gif

Edit: chain_reaction, ако обещаеш да ме въведеш в изкуството на любовта, че аз не ги разбирам тия неща, вземам те. Ама да не ме стресираш нещо, защото аз съм нежна душица.
baby_muse
Гледайте да има вода не само от гледна точка къде да се измием, ама и за пиене. Жените много бързо ожадняваме, особено, ако мъжете се справят добре wink.gif
Maximilian
Сега и полянка с езеро и чешмичка ли трябва да ви търся. Така както е тръгнало имам странното усещане, че после и нещо друго ще липсва.
chain_reaction
ЦИТАТ(Maximilian @ 13.08.2006г. в 23:44) *
Edit: chain_reaction, ако обещаеш да ме въведеш в изкуството на любовта, че аз не ги разбирам тия неща, вземам те. Ама да не ме стресираш нещо, защото аз съм нежна душица.

обещвам ...няма...да ти приличам на такава, стресираща.
Ти гледай да не ми забиеш някоя клечка......като гледам откъде си. biggrin.gif
flychech
Chicane ft. Tom Jones - Stoned In Love
Едно поздравче от мен.Приятна песничка,а и за секс на открито си пасва идеално/хе хе/.
На мен лично страшно много ми харесва да правя секс на открито-най малкото защото е различно от това на стандартното легалце/освен ако легълцето не е от някой филм на ужасите хи хи/.А ако има и риск да ни хванат вече става мноооого интересно.Някой правил ли го е на дюшек във водата на плажа?Влизаш си навътре и хоп-ние сме...Неудобно е само ако момичето неможе да плува и ти няма доверие че няма страшно,и да се обърнете все тая.Но пък си заслужава емоцията.
chain_reaction,колкото до това дали някой ще те поиска не мисля че подлежи на обсъждане/хе/.А за плажчетата ще споделиш ли с мен.Може да има някое което незнам и да поогледам.
А дали не сме били по едно и също време на някой от тях????? hush.gif
baby_muse
ЦИТАТ(Maximilian @ 15.08.2006г. в 01:01) *
Сега и полянка с езеро и чешмичка ли трябва да ви търся. Така както е тръгнало имам странното усещане, че после и нещо друго ще липсва.

Защо ти е езеро? Всички говорим за плажа ph34r.gif А ние жените винаги ще поискаме нещо друго, за да разберем до колко мъжете са готови да ни го дадат.. wink.gif
kukundrelka
baby_muse права си,че подадат ли ни пръст ще им лапнем ръката до лакътя!Иначе и аз съм фенка за секс на открито.Изживяването наистина си е ненормално.Първото ми такова на отркито беше в морето докато около мен имаше всякакви хора по народност и възраст.Всеки те гледа и се чуди абе ти дали наисина или не?В морската градина също си е супер само покрай теб да не мине конна полиция или колоездачна - няма да е приятно.За хамак и аз не си представям да се получи нещо,но някой ако опита - да споредли мнение.Иначе дето викате безлюдни плажове бол - само да ги намерите.Другото готино местенце е на покрива на блок горе.Гледате звездите и се любите - просто е неописуемо.Около вас само птици,тишина и жив човек не се вижда,а знаеш примерно,че правиш секс над спалнята на родителите си! laugh.gif laugh.gif laugh.gif hush.gif hush.gif hush.gif
Maximilian
Внимавайте с тея плажове, да не стане все едно са ви забъркали стружки във възелина. tongue.gif
kukundrelka, гледай да не ти се падне някой с къси ръчички. cool.gif
baby_muse, ние мъжете сме готови на всичко за вас. Не е нужно да ни правите проверки постоянно. Аз например, гол в банята влизам, толкова съм всеотдаен. ph34r.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(flychech @ 15.08.2006г. в 08:28) *
chain_reaction,колкото до това дали някой ще те поиска не мисля че подлежи на обсъждане/хе/.А за плажчетата ще споделиш ли с мен.Може да има някое което незнам и да поогледам.
А дали не сме били по едно и също време на някой от тях????? hush.gif

Значи ти беше оня воайор?...... biggrin.gif

Иначе нее споделям, flychech къде са. Дотам отвеждам смо със завързани очи....... ph34r.gif
hlevoust
ЦИТАТ(baby_muse @ 13.08.2006г. в 22:23) *
...

Даааа, направо ги виждам как са наредени като в популярния филм - полянка, на нея съответната двойка (цифрата може да е и друга, разбира се) и баня, полянка - баня... Неслучайно подхвърлих по-горе идеята за възможния конфликт с най-дребните представители на фауната. А и в тучната прималива трева е твърде вероятно да има остатъци от разграждането на храната на някой по-едър рогат добитък.
Еееееееееех, романтика...
Поздрави cool.gif
cleopatra
Мда...и аз съм фенка на секса на открито.... tongue.gif Няма нищо по-готино да усещаш тръпката,че някой може би те гледа или че има вероятност да те хванат по голо дупе.... wink.gif Има ли напрежение,винаги адреналинът и възбудата са на максимум.... love.gif
baby_muse
ЦИТАТ(hlevoust @ 15.08.2006г. в 20:08) *
Даааа, направо ги виждам как са наредени като в популярния филм - полянка, на нея съответната двойка (цифрата може да е и друга, разбира се) и баня, полянка - баня...

Хаха, съжалявам, че си го разбрал така, ама хич не съм говорила за двете места на едновременно smile.gif Просто споделях мнение за това как ми звучат двете идеи и че всъщност и двете ми допадат като вариант wink.gif
hlevoust
ЦИТАТ(baby_muse @ 16.08.2006г. в 02:08) *
Хаха, съжалявам, че си го разбрал така, ама хич не съм говорила за двете места на едновременно smile.gif Просто споделях мнение за това как ми звучат двете идеи и че всъщност и двете ми допадат като вариант wink.gif

Разбира се, просто се пошегувах, дори ми мина и друга еретична мисъл през главата при вида на красивия водопад - как малко по-горе няколко човека старателно перат килими и си мият колите...
Май успях да унищожа цялата романтика на темата и ще е по-добре да спра да пиша по нея smile.gif .
aniiv
hlevoust Не можа ли да си представиш две русалки как те примамват ,ами килими и коли. tongue.gif
baby_muse
ЦИТАТ(hlevoust @ 16.08.2006г. в 07:44) *
Разбира се, просто се пошегувах, дори ми мина и друга еретична мисъл през главата при вида на красивия водопад - как малко по-горе няколко човека старателно перат килими и си мият колите...
Май успях да унищожа цялата романтика на темата и ще е по-добре да спра да пиша по нея smile.gif .

Ние сме готови да се жертваме и да чуем и други подробности, но... =>

ЦИТАТ(aniiv @ 16.08.2006г. в 10:17) *
hlevoust Не можа ли да си представиш две русалки как те примамват ,ами килими и коли. tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif /правилно ти го каза момичето/ tongue.gif
tigertron
ЦИТАТ(hlevoust @ 16.08.2006г. в 07:44) *

Хахахахаа, на мен по принцип ми идват еротични мисли при такива гледки, не знам на теб как ти е дошла еретична мисъл! Това е от ерес - в областта на религиятя, а еротика е това което искаш да кажеш wink.gif tongue.gif
mucunka
Прохладна лятна нощ. Звезди. Мека трева. Наблизо река. Славеи. Две тела, тръпнещи и очакващи.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.