Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: 15 начина да настроите партньора си за секс
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
Fifa
Никой от нас не е секс-машина с копченце „on/off“. Всеки има слаби моменти, изморен е или е в стрес и сексът остава на заден план. Двойките, които живеят заедно от дълго време, са много по-склонни да „отлагат“ секса за по-подходящ момент, който обаче така и не идва. Истината е, че колкото и да е изморен един човек, желанието му за малко нежности може да бъде събудено лесно, стига да знаете начина. Тялото.бг ви предлага 15, а вие можете да измислите и още:
  • Нахранете половинката си с грозде, ягоди или малки парченца шоколад. Дали ще използвате пръстите или устните си, изберете сами.
  • Превърнете прегръдката в масаж на врата и гърба, който ще премахне напрежението и ще вдъхнови половинката ви за по-чувствени изпълнения.
  • Напишете му/ й мило, прочувствено и секси съобщение и го оставете някъде, където тя/ той ще го види през деня.
  • Изпратете любовно писмо. Още по-добре е, ако е написано на ръка. Няма нужда да изписвате страници, в няколко реда обяснете как сте най-щастливия човек на земята само за това, че имате човек до себе си.
  • Напишете sms, с който да му ( й) кажете, че точно в този момент си мислите за него ( нея). Ако имате малко повече смелост, можете и да обясните какво точно си мислите.
  • Дори да не се приготвили нещо специално за вечеря, няколко свещи и нежна музика ще ви настроят подходящо.
  • Излезте на разходка и вземете нещо на любимия си, ей така, без повод.
  • Преоткрийте детето в себе си и използвайте последните топли дни за пръскане с водни пистолетчета. Положителните емоции и мокрите тениски определено ще ви възбудят.
  • Подгответе предварително гореща вана за партньора си и още от вратата го заведете за ръка в банята. Няма начин това да не го трогне.
  • Поднесете му закуска в леглото. Само внимавайте после да не счупите празните чинии.
  • Правете комплименти. Специално за мъжете- жените обичат да чуват с какво са по-добри от другите жени. Не й го спестявайте.
  • Помолете му да ви помогне с нещо и го възнаградете с чувствена целувка.
  • Излезте заедно през обедната ви почивка и пофлиртувайте един с друг. Остатъкът от работния ден определено ще мине много бързо.
  • Подарете му календар за остатъка от месеца, от тези, които показват само по една дата. На всяко листче напишете по нещо. Така партньорът ви ще мисли за вас всеки път, когато погледне календара.

Източник: Тялото.бг
infinity1305
Много полезни съвети са това smile.gif
chain_reaction
Абе ние акъл си имаме, вий партньор дайте ph34r.gif
baby_muse
А пък аз си мисля, че някой, ако не е настроен на вълна секс.. няма "нещица", които да направи, за да го "програмира" пак на вълна секс wink.gif
aniiv
ЦИТАТ(baby_muse @ 5.09.2006г. в 14:19) *
А пък аз си мисля, че някой, ако не е настроен на вълна секс.. няма "нещица", които да направи, за да го "програмира" пак на вълна секс wink.gif

Е ,недей така cool.gif ами ние за какво сме да ги настройваме ph34r.gif
baby_muse
Ми може повечето да могат, аз по себе си съдя tongue.gif
tigertron
ЦИТАТ(baby_muse @ 5.09.2006г. в 14:51) *
Ми може повечето да могат, аз по себе си съдя tongue.gif

Само неразбрах ти ли не можеш да настроиш или теб не могат да те настроят tongue.gif
baby_muse
Хах, днес явно не мога да се изразя правилно baby.gif

По принцип идеята ми беше, че е трудно някой да настрои друг човек за секс, ако самия той не иска. И после добавих, че съдя по себе си за това - тъй-като аз ако не желая, просто няма нещо, което да ме накара да искам да правя.. каквато и техника да ми се приложи. Всичко си е от настройка smile.gif
Ice_Doll
ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 14:12) *

А така tongue.gif Да си дойдем на думата ph34r.gif
tigertron
ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 14:12) *

ЦИТАТ(Ice_Doll @ 5.09.2006г. в 16:31) *
А така tongue.gif Да си дойдем на думата ph34r.gif

Олеее вие пък от това се оплачете сега - че партньори няма. Ми я колко са желаещите във форума (бе те и по дърветата растат) взимаш и бегаш това е tongue.gif wink.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(tigertron @ 5.09.2006г. в 16:40) *
Олеее вие пък от това се оплачете сега - че партньори няма. Ми я колко са желаещите във форума (бе те и по дърветата растат) взимаш и бегаш това е tongue.gif wink.gif

да бе да......къде са,че не виждам.......айде няма нужда.... sad.gif
А по дърветата ...др неща стават /особено тези в горичката край "Лаута"/ biggrin.gif
tigertron
ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 16:47) *
да бе да......къде са,че не виждам.......айде няма нужда.... sad.gif
...

Хах от тези думи се сетих как една позната отказа предложенията на всички момчета и накрая каза точно това: Къде са тия момчета, че не ги виждам. Сега имаше рожден ден ..... познай какво и подарих ph34r.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(tigertron @ 5.09.2006г. в 16:58) *
Хах от тези думи се сетих как една позната отказа предложенията на всички момчета и накрая каза точно това: Къде са тия момчета, че не ги виждам. Сега имаше рожден ден ..... познай какво и подарих ph34r.gif

а, не е трудно да се досетя. Себе си, нали?? ph34r.gif
tigertron
ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 16:59) *
а, не е трудно да се досетя. Себе си, нали?? ph34r.gif

Нееее, непозна sad.gif Казах, че тя отказа на всички момчета (включително и на мен 2 пъти). Подарих и вибратор окрасен с панделка ph34r.gif cool.gif
baby_muse
ЦИТАТ(tigertron @ 5.09.2006г. в 17:04) *
Нееее, непозна sad.gif Казах, че тя отказа на всички момчета (включително и на мен 2 пъти). Подарих и вибратор окрасен с панделка ph34r.gif cool.gif

Ръчна изработка или? tongue.gif biggrin.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(tigertron @ 5.09.2006г. в 17:04) *

ама такъв с дилдо ли

/т.е. с онея кви бяха - бобърчета ли, пингвинчета ли..... ph34r.gif /

И тя какво - да не й свършиха батериите още същата вечер....поне и адаптор да й беше подарил, тцтцтц аз ли да те уча speak.gif
dindi
ЦИТАТ(fifa @ 4.09.2006г. в 18:08) *
[*]Преоткрийте детето в себе си и използвайте последните топли дни за пръскане с водни пистолетчета. Положителните емоции и мокрите тениски определено ще ви възбудят.

Източник: Тялото.бг

Това е добро мислим да го пробвам....Някой желаещ до проверим дали тия съветчета са толкова добри и на практика??? Всичко е с научна цел естествено....
Fifa
ЦИТАТ(dindi @ 5.09.2006г. в 17:12) *
Това е добро мислим да го пробвам....Някой желаещ до проверим дали тия съветчета са толкова добри и на практика??? Всичко е с научна цел естествено....

Аз оня ден като ти ги показвах се правеше на ощипана девойка ph34r.gif

За науката съм готов на големи жертви!
tigertron
ЦИТАТ(chain_reaction @ 5.09.2006г. в 17:06) *
ама такъв с дилдо ли

/т.е. с онея кви бяха - бобърчета ли, пингвинчета ли..... ph34r.gif /

И тя какво - да не й свършиха батериите още същата вечер....поне и адаптор да й беше подарил, тцтцтц аз ли да те уча speak.gif

Хах ... ми незнам дали и свършиха батериите ама от тогава не съм я виждал, не се е и обаждала. Явно е доста заета (или задоволена) ph34r.gif

ЦИТАТ(dindi @ 5.09.2006г. в 17:12) *

Добри са, действат много добре. А това с пръскането е перфектно направо! Желаещи много ..... wink.gif
dindi
ЦИТАТ(fifa @ 5.09.2006г. в 17:16) *
Аз оня ден като ти ги показвах се правеше на ощипана девойка ph34r.gif

За науката съм готов на големи жертви!

hush.gif Да не искаш да развенчая мита за супер патето??? Ще побегнат мацките ей....

П.П Тигърчо гледай да не те налапа дракончета на гърба миsmile.gif
Fifa
ЦИТАТ(dindi @ 5.09.2006г. в 17:19) *
hush.gif Да не искаш да развенчая мита за супер патето??? Ще побегнат мацките ей....

Вземи си довиждане с форума, че няма да имаш много много време за него
Ще си заета с научни експерименти... близките няколко месеца hush.gif
tigertron
ЦИТАТ(dindi @ 5.09.2006г. в 17:19) *
...
П.П Тигърчо гледай да не те налапа дракончета на гърба миsmile.gif

Хах леле много станахте, ще се узоря tongue.gif
Дракончето е много малко за да ме "налапа", а и ми се струва малко и нежно, тоест няма ярост в него още wink.gif
dindi
Забравил си да споменеш №16

16 Затворете устата на партньора си и го накарайте да приложи заплахите си на практика. Туко виж се справил и ви изненада! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

П.П Ехххххххх мъжка му работа опре ли ножа до кокала бягате с 200 в обратна посока ама иначе сте големи всезнайковци cool.gif cool.gif cool.gif
Fifa
ЦИТАТ(dindi @ 5.09.2006г. в 17:33) *
Забравил си да споменеш №16
16 Затворете устата на партньора си и го накарайте да приложи заплахите си на практика. Туко виж се справил и ви изненада! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
П.П Ехххххххх мъжка му работа опре ли ножа до кокала бягате с 200 в обратна посока ама иначе сте големи всезнайковци cool.gif cool.gif cool.gif

Почвай веднага от нея тогава ph34r.gif

tigertron... беги беги, докат не се е обърнала biggrin.gif
tigertron
ЦИТАТ(dindi @ 5.09.2006г. в 17:33) *
...

Не виждам нито аз нито fifa да бяга! А това, че сме всезнайковци ти го каза wink.gif
fifa бегам за кафе, че дракончето нещо се обърна!
dindi
Ела да го пием заедно...да ти дам адреса...да бягаш в мойта посока поне... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tigertron
ЦИТАТ(dindi @ 5.09.2006г. в 17:41) *
Ела да го пием заедно...да ти дам адреса...да бягаш в мойта посока поне... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ми аз ся след работа пак ще бягам към едно место, то днес май само ще бягам, та като си решила давай ще намина и покрай вас wink.gif
MC12
Ами при мен не е така.
След фитнес една баня малко афтършейв и полвинката вече е настроена.
infinity1305
Тц тц тц...развратници такива-не ви е срам... biggrin.gif biggrin.gif
Поне напишете тук после до къде я докарахте с бягането, пръскането и теорията...
tigertron
ЦИТАТ(infinity1305 @ 5.09.2006г. в 19:15) *
Тц тц тц...развратници такива-не ви е срам... biggrin.gif biggrin.gif
Поне напишете тук после до къде я докарахте с бягането, пръскането и теорията...

Ми тъй като не получих адреса практиката май ще си остане неизпробвана. Май само ще бягам до фитнеса tongue.gif
Fifa
ЦИТАТ(tigertron @ 5.09.2006г. в 19:24) *
Ми тъй като не получих адреса практиката май ще си остане неизпробвана. Май само ще бягам до фитнеса tongue.gif

Аз вече летя към адреса ph34r.gif
Maximilian
Внимавай с летенето, че малкия излезе с прашката навън. tongue.gif
mimi_81
Сменете спалнята с терасата. Ще видите разликата веднага.

Ще започнем с това, че в интимните отношения няма правила, срокове, задължителни спирки или флагчета, които трябва да вземете със себе си и да носите към финала.

Единствената мисъл, която трябва да ви води е да ви е приятно заедно. Как – решавате вие.
Но понеже знаем, че настъпва момент, в който на човек му се струва, че вече не може да измисли нищо ново, представяме ви над десет секс- техники, които можете да използвате.
Прочетете заедно предложенията ни и ако нямате разногласия по някои от тях, действайте смело, но разумно.

1. Вземете си заедно гореща вана или душ, но на тъмно
2. Разнообразете мисионерската поза като обхванете кръста му с крака
3. Не говорете изобщо докато правите секс, а слушайте само дишането си
4. Изкъпете се заедно в морето и изсушете после телата си с устни.
5. Легнете двамата настрани и го оставете да се намести във вас от към гърба. Тази поза позволява той да има пълен достъп до цялото ви тяло. Заслужава си.
6. Останете само по обувки докато правите секс. Ботуши до коляното, обувки на висок ток -ефектът е един и същ.
7. Комбинирайте орална любов със сладолед или сметана, ако сте много зиморничави.
8. Сменете леглото с терасата на апартамента ви. Ще разберете разликата.
9. Споделете скритите си желания един на друг.
10. Съблечете я бавно и целувайте всеки сантиметър плът, който се разкрие пред очите ви.
11. Сменете движението „навън-навътре“ с кръгови движения. Малко по-трудно е, но така ще се доближите максимално до движенията, които прави тя, когато е сама.
12. Използвайте много лубрикант за ръцете си.
13. Позволете му сам да се увери, че под полата не носите бельо
14.Спрете колата близо до магистралата и се порадвайте един на друг, докато слушате шума от трафика.
15. Забранете на половинката си да се движи и вземете задачата по доставянето на удоволствие в собствените си ръце. После разменете ролите.

Източник:www.rozali.com
ivo23
Във фантазията на една двойка може да има много поече от 15 начина.Но дори и ако тези 15 начина започнат да се използват ще има по-малко провалени бракове.Трябва да се правят компрпси,за се разбере,че това е един от начините...
haidukpikaso
Само 15 значи
Бляяяяяя поредните глупостини взети от едни розовки книжчици със съвети
lol6.gif
И що трябва да го настройвам-ми то насила хубост не става
Той ако си ме иска и без 1980980923 начина ще ме люби tongue.gif
DeadSmurf
Абе Бени, мани ти тая работа, понякога желанието за секс е в толкова "дълбока" отпуска, че човек си има нужда от малко пострекание...
mimi_81
Разнообразието в секса поддържа тръпката.Отдайте се на въображението си ... поне при мен винаги има ефект.Сега трябва да приложа и някой от по-горе изброените 15 (от мен) начина...
haidukpikaso
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 20.09.2007г. в 00:20ч.) *
Абе Бени, мани ти тая работа, понякога желанието за секс е в толкова "дълбока" отпуска, че човек си има нужда от малко пострекание...

Значи Любовта си отива sad.gif
ivo23
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 20.09.2007г. в 13:33ч.) *
Значи Любовта си отива sad.gif

Не е задължително...просто понякога влизаш в канала и забравяш за дребните неща,а секса е станал рутинна работа wink.gif
Това е част от лечението smile.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(ivo23 @ 20.09.2007г. в 20:32ч.) *
Не е задължително...просто понякога влизаш в канала и забравяш за дребните неща,а секса е станал рутинна работа wink.gif

Аз говоря за себе си-при мен няма такова нещо като рутинна работа
Никога не съм го правила-защото трябва,никога не съм го правила по задължение
Няма ли я вече тръпката в един от двамата за мен е приключило всичко!
potrebitel
И аз не мисля, че сексът става рутинна работа. Докато и двамата се желаят един друг, няма значение, дори за една и съща поза да става дума. Има ли желание, сексът си е добър, без значение къде, кога и как. А ако стане рутинна работа, значи нещата не вървят на добре.
Разбира се, не отричам, че когато има разнообразие, също е добре wink.gif
desert_rose
ЦИТАТ(mimi_81 @ 19.09.2007г. в 20:49ч.) *
Разнообразете мисионерската поза като обхванете кръста му с крака

Изпробвано - реултатът си заслужава усилието tongue.gif
potrebitel
ЦИТАТ(desert_rose @ 21.09.2007г. в 10:21ч.) *

Чак сега ли го пробва? wub.gif
RA4NA
Първите 15-т начина са боза, вторите също.
desert_rose
ЦИТАТ(potrebitel @ 21.09.2007г. в 10:46ч.) *
Чак сега ли го пробва? wub.gif

Мне... исках просто да кажа, че този съвет наистина си заслужава smile.gif
mimi_81
ЦИТАТ(desert_rose @ 21.09.2007г. в 10:21ч.) *

Подкрепям те с две ръце(... и два крака)...... biggrin.gif
potrebitel
ЦИТАТ(desert_rose @ 21.09.2007г. в 11:41ч.) *
Мне... исках просто да кажа, че този съвет наистина си заслужава smile.gif

Ok, и аз казвам ,че си заслужава. Аз почти винаги го правя rolleyes.gif
ivo23
Абе много работи правите вие...но допитали ли сте се какво би искал партньора?
mimi_81
ЦИТАТ(ivo23 @ 21.09.2007г. в 12:40ч.) *

Ами разбира се...Нали и двамата участваме...при нас по-често той диктува правилата...докато аз не се намеся с тежката ръка на правосудието и не му скоча отгоре cool.gif
potrebitel
ЦИТАТ(ivo23 @ 21.09.2007г. в 12:40ч.) *

Той ,ако иска нещо друго, има начин да си го постигне cool.gif Даже не са нужни думи

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.