Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Помощ при теглене на торенти с филми (нужда от сийд)
kaldata.com - Форуми > Изкуство > Кино и Телевизия

trapped
Идеята на темата е такава:
Потребители с бавна скорост,или такива с динамични ай пи-та може да пускат рекуести за помощ от други потребители.
Както знаете, при торентите колкото повече маймуни има на клона ,толкова по-плодородно е дървото. За теглене от чужбина също важи. Може просто да поствате какво теглите и ако има други заинтересувани - ще се включат.

Ето един пример:
Във Finf-bg има доста заглавия,но доста от торентите са умрели. Затова пък потребители,които са абонати на Пауърнет имат достъп до цялото съдържание и ако искат биха могли да се отзоват за съживяването на някой торент. Тук е мястото за рекуест към такива потребители.

Аз пък сега тегля от Bol-a ДВД със скорост 11кб,а ми остават още над 4 гиги. Има сийдер,но е само един и е отдалечен. Има и друг лийчер ,освен мен.
Клиентът ми казва,че ще издърпам съдържанието след 99.99.99 часа...
Това е торента:
http://torrents.bol.bg/details.php?search=...27s&id=6051

Филмът е над 8 ГБ,предупреждавам.
algor
ЦИТАТ(trapped @ 27.10.2006г. в 16:31) *

Пуснах го пък да видим.
ЦИТАТ
address: Speditor.NET Ltd.
address: Sofia, Bulgaria

Тва е сийдъра.Да му имам скоростите софийски,а аз съм 85.187...
MELL
Много добро предложение, такава организаця е създадена вече в локалния ни сървър, и момчетата по този начин много си помагат, но тук трудно ще се реализира тази идея...едва ли на повечето ще им се занимава, и точно поради тази причина, мисля че много малко хора ще се отзоват! Иначе, браво за доброто предложение, но... sad.gif
trapped
ЦИТАТ(algor @ 27.10.2006г. в 20:11) *
Пуснах го пък да видим.

Тва е сийдъра.Да му имам скоростите софийски,а аз съм 85.187...

smile.gifsmile.gifsmile.gif Голямо благодарство. Сега се движи с между 50 и 130 кб.
Мел,щом на тоя огромен торент някой се отзова,значи не е толкова лоша картината.
algor
ЦИТАТ(MELL @ 27.10.2006г. в 20:21) *
Много добро предложение, такава организаця е създадена вече в локалния ни сървър, и момчетата и по този начин много си помагат, но тук трудно ще се реализира тази идея...едва ли на повечето ще им се занимава, и точно поради тази причина, мисля че много малко хора ще се отзоват! Иначе, браво за доброто предложение, но... sad.gif

А бе ти опитай,пък ще видим дали няма да се отзове никой.
Не гледай "повечето",защото някой с добър нет понякога върши работа за десетима. wink.gif
Progres
Мисля че темата трябва да се казва "Нужда от сийд". По-подходящо звучи. Предполагам ще пожъне успех.

Заради точно това занижено ниво на сийд се отказах от бол.бг.

Въпросния филм го има и в Арена.бг с 10 сийдъра за момента.

Schindler's List DVD9
Поздрави smile.gif
trapped
Вярно,че го има. От бол.бг съм се заблудил,че е Shindler ,а то било Schindler.
Разликата е,че в Бол е разделено на 2,но това мога и сам да си го направя.
Algor,мерси за помощта пак,но изглежда няма нужда да си товариш диска при това положение. Аз имам достатъчно място и ще пусна и онзи от арена. Ще видя дали ще го компресирам или ще го деля.
MDMA,10x.
Fifa
Нищо лично, но не е ли нормално тия теми и желание за ресийд и тем подобни да се отправят във форумите на торент тракерите, където са публикувани торентите?
algor
ЦИТАТ(Fifa @ 28.10.2006г. в 00:28) *
Нищо лично, но не е ли нормално тия теми и желание за ресийд и тем подобни да се отправят във форумите на торент тракерите, където са публикувани торентите?

Нормално е,но тук не става дума за ресийд.
Има 10-ина чужди тракера,в които без БГ айпи си обречен един торент 700 МБ да го дърпаш минимум седмица,да не говорим,че просто няма къде да пуснеш заявка за сийд от повече хора,а и надали някой ще ти обърне внимание.

ЦИТАТ
Идеята на темата е такава:
Потребители с бавна скорост,или такива с динамични ай пи-та може да пускат рекуести за помощ от други потребители.
Както знаете, при торентите колкото повече маймуни има на клона ,толкова по-плодородно е дървото. За теглене от чужбина също важи. Може просто да поствате какво теглите и ако има други заинтересувани - ще се включат.

Рекуеста е за помощ в крайна сметка,а не за ресийд.Мога да обясня подробно защо обменянето между 5 лийчъра е по-добро,отколкото ако дърпа само един.Но тези неща технически мисля повечето ги знаят вече.
trapped
Събуждам се тая сутрин,с главоболие,пускам компа,който незнайно защо не работеше и кво да видя:

Май няма да се налага да свалям от арена и да се чудя дали да деля. worshippy.gif
pemo

Свалям го вече 2ра седмица от SAB. Както виждате няма нито един сийдър. Преди закачах за по няколко часа на ден един сийдър и дърпах от него с максимум 7-8 KB/s. Пуснах тема със заявка за ресийд на филма във форума им, но резултатът никакъв. Надявах се някой от форума да го има филма и да ми помогне smile.gif
algor
ЦИТАТ(pemo @ 21.11.2006г. в 11:59) *

Свалям го вече 2ра седмица от SAB. Както виждате няма нито един сийдър. Преди закачах за по няколко часа на ден един сийдър и дърпах от него с максимум 7-8 KB/s. Пуснах тема със заявка за ресийд на филма във форума им, но резултатът никакъв. Надявах се някой от форума да го има филма и да ми помогне smile.gif

Що не смениш тракера?
Примерно с този.
Определено ще стане по-бързо,а и по данни поне релийза не е кофти.
trapped
Ако и там,където ти е дал алгор не успееш,в Саб има друг релийз,този:
http://www.sab.bz/details.php?id=20269
Вафличка.

Имам го на диск,мога да го сийдна когато кажеш,може с мен по-добре да се вържеш.
pemo
От find-bg скоростта ми е 5-6 KB/s. При WAF-лата в sab изобщо не мога да се закача за сийдъра.
trapped, много ще съм ти благодарен, ако я сийднеш вафлата. Примерно утре сутринта го пускаш да се сийдва и до вечерта би трябвало да съм го свалил от теб. smile.gif
П.С. Няма да ти товаря много ъплоад скоростта, само 32 KBs ми е даунлоада smile.gif
Fifa
pemo пуснах се на торента от find-bg и точа с 700-800 kb/s
Ти спря ли торента?
trapped
ЦИТАТ(pemo @ 21.11.2006г. в 19:53) *
От find-bg скоростта ми е 5-6 KB/s. При WAF-лата в sab изобщо не мога да се закача за сийдъра.
trapped, много ще съм ти благодарен, ако я сийднеш вафлата. Примерно утре сутринта го пускаш да се сийдва и до вечерта би трябвало да съм го свалил от теб. smile.gif
П.С. Няма да ти товаря много ъплоад скоростта, само 32 KBs ми е даунлоада smile.gif

Пускам ти го.
Едит: нещо обаче не те виждам в пиър листа. Иначе не се чуди,че се водя лийчер,просто с титрите имаше некъв проблем и тях съм ги теглил от юнака.

Иначе тука ако имаш рег,има 4 сийдерa
http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=58027
pemo
Fifa, това че теглиш с 700 кб/с може да е заради много фактори. Примерно Пауърнет каква скорост пуска на доставчика ти и т.н. Аз закачам сървъра на Пауърнет и още един сийдър, обаче максимум скоростта ми е 8-9KB/s

trapped, много ти благодаря, ръчно си ъпдейтнах тракера, закачам те от време на време за по 2-3KB*s
Пуснах си го и от линкоса, оттам с около 14 KB/s свалям, може би този вариант ще остане, ако при теб не се подобри връзката

По принцип съм с нереално IP, firewall нямам и често закачам само около 30-40 процента от сийдърите

Такова е положението сега:

1. FIND-BG
2. LINKOS
3. Първия релийз, който няма сийдъри
4. Вафлата на trapped
trapped
Еми то ясно,ше дърпаш от линкоса. Ще се включа и там,днес "чистих" и има мястоsmile.gif
Fifa
pemo, http://fifa.no-ip.com отваряш ли?
Или пък до data.bg имаш ли достъп?
algor
Като се разбереш с Фифа и Трапед,влез тук,закачи нещо да дърпаш и кажи как е скоростта.
Ако е по-добре,дърпам филма,качвам го и го дърпаш.
pemo
Fifa, отварям го smile.gif От data не съм свалял скоро, но обикновено не достигам максимум скорост там.
Хаха, trapped, благодаря за подкрепата, даже в момента сваляш от мен biggrin.gif

edit: algor, много ми е непостоянна скоростта към този сървър. По-добре не си играй да го сваляш и да го качваш там smile.gif
Fifa
ЦИТАТ(pemo @ 21.11.2006г. в 21:22) *
Fifa, отварям го smile.gif От data не съм свалял скоро, но обикновено не достигам максимум скорост там.
Хаха, trapped, благодаря за подкрепата, даже в момента сваляш от мен biggrin.gif

edit: algor, много ми е непостоянна скоростта към този сървър. По-добре не си играй да го сваляш и да го качваш там smile.gif

Аз докато те чаках да отговориш го дръпнах филма. Ей тука ти го пускам:
http://fifa.no-ip.com/ala-bala/Dog%20Day%2...rnoon%20(1975)/

Айде enjoy... надявам се да ти е добра скоростта от мен.
Пусни го с някой download manager.
pemo
Няма да стане така работата...
Fifa, провери си личните съобщения. smile.gif
Fifa
http://uefa.data.bg/Movies/Dog%20Day%20Afternoon%20(1975)/

Айде който иска да дърпа.
qazzaq
Не знам за другите, но аз благодаря за линка. От доста време търся филма ама не от торент ...
pemo
Благодаря на абсолютно всички, които се опитаха да ми помогнат и специално на Fifa smile.gif
hinari
Ох,хора,моля ви се помагайте!Побърках се направо с един торент!Значи в сряда почнах да тегля филма Unfaithful от замундата и от вчера си седя на 72,8 % и не може повече.Така си и остана,няма сийдъри вече,къде отидоха...Така,че моля някой ако има възможност веднага да ми помогне,като започне да дърпа заедно с мен!Моля за помощ незабавно!!!!!
algor
ЦИТАТ(hinari @ 26.01.2007г. в 12:31ч.) *
Ох,хора,моля ви се помагайте!Побърках се направо с един торент!Значи в сряда почнах да тегля филма Unfaithful от замундата и от вчера си седя на 72,8 % и не може повече.Така си и остана,няма сийдъри вече,къде отидоха...Така,че моля някой ако има възможност веднага да ми помогне,като започне да дърпа заедно с мен!Моля за помощ незабавно!!!!!

А бе чак незабавно надали,ама аз щото възприемам думичката "надали" като "ако обичате" та пуснах този торент.
Има двама сийдъри на 100%,а такъв на 70 или колкото са там нямам в пиър листата.
hinari
Ами няма ме там,защото аз теглих другия вариант от замунда-дето беше от около 650 мб,но няма значение.Намерих по-добър торент и вече съм на 60,3 %,но благодаря ти много,че все пак се отзова!
miglena_ashkova
здравейте! Опитвам се да сваля филма Fifa World Cup 2006 има торент в замунда.нет но няма никакъв сиид.От една седмица се опитвам да го сваля.Моля ви се помогнете!!! Благодяря предварително.sobbing.gif sobbing.gif sobbing.gif helpsmilie.gif helpsmilie.gif computer2.gif
algor
ЦИТАТ(miglena_ashkova @ 6.10.2007г. в 14:24ч.) *
здравейте! Опитвам се да сваля филма Fifa World Cup 2006 има торент в замунда.нет но няма никакъв сиид.От една седмица се опитвам да го сваля.Моля ви се помогнете!!! Благодяря предварително.sobbing.gif sobbing.gif sobbing.gif helpsmilie.gif helpsmilie.gif computer2.gif

Това ли се опитваш да дърпаш...
Ако е то-дърпам си го перфектно от сийдъра с над 1 МБ,така че проблема не е в него...
david-(fen_na_Snow_Queen)
Имам нужда от сийд за един филм в http://www.sab.bz/ го има.Името на торента е Hallmark's Snow Queen.Ako може да помоля няколко сийда в повече да има.
PC spec
Моля за сийд на този торент: http://www.streamzone.es/details.php?id=3547 . Остават ми само 48 МВ! Предварително благодаря! smile.gif
nekier1
Някой ще може ли да ми даде сийд към торента http://www.zamunda.net/catalogue.php?searc...p;catalog=games ?Благодаря!
ljonig
Хора, опитвам се от сума време да сваля торента от Мининова "Гардемарини вперед", но не мърда - никакъв сийд, моля, нека някой помогне! sad.gif
sinioto
Моля някой, ако може да ми помогне за свалянето на филма Без Дом (Sans Famille). Доста дълго го издирвах и сега , когато ми помогнаха да го намеря, няма сийдъри speak.gif ...ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ! http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=sans+famille
sinioto
ЦИТАТ(algor @ 27.10.2006г. в 19:39ч.) *
А бе ти опитай,пък ще видим дали няма да се отзове никой.
Не гледай "повечето",защото някой с добър нет понякога върши работа за десетима. wink.gif

Ето и аз ще опитам втори път да Ви помоля за помощ за тегленето на филма Без дом -Sanss Famille,Remi...Намерих го от друго място тук поне тръгна и дори почти се свали-на 89.3% е , но до там ми зацикли и не ще да помръдне sad.gif А толкова време го търсих и тъкмо се зарадвах, че най-накрая ще го гледам...Помогнете ,МОЛЯЯЯ ВИИИИИ Кликнете, за да видите прикачения файлКликнете, за да видите прикачения файл[attachment=2324
:helpsmilie.gif]
reindgur
Ще може ли да ми дадете сиид към торента http://www.mininova.org/tor/1046282 ,защото не мога да го намеря на друго място,а този филм много ми харисва?
sinioto
ЦИТАТ(sinioto @ 29.01.2008г. в 13:41ч.) *
Ето и аз ще опитам втори път да Ви помоля за помощ за тегленето на филма Без дом -Sanss Famille,Remi...Намерих го от друго място тук поне тръгна и дори почти се свали-на 89.3% е , но до там ми зацикли и не ще да помръдне sad.gif А толкова време го търсих и тъкмо се зарадвах, че най-накрая ще го гледам...Помогнете ,МОЛЯЯЯ ВИИИИИ Кликнете, за да видите прикачения файлКликнете, за да видите прикачения файл[attachment=2324
:helpsmilie.gif]

Оказа се анимация и без друго , не е това кое ми трябва sad.gif
LeoWyatt
H2O Just add water ако може сийд в минова
mellissa

Здравейте!
Имам въпрос и се извинявам предварително ако не им е тук мястото.искам да попитам защо всеки път като се опитам да отворя torrent.linkos ili torrent.data и няколко други линка ми изписва The page cannot be displayed.Аз ли не правя нещо както трябва или има друга причина.М/у другото съм пробвала и ръчно да ги напиша.
krisku
ЦИТАТ(mellissa @ 18.04.2008г. в 14:16ч.) *
Здравейте!
Имам въпрос и се извинявам предварително ако не им е тук мястото.искам да попитам защо всеки път като се опитам да отворя torrent.linkos ili torrent.data и няколко други линка ми изписва The page cannot be displayed.Аз ли не правя нещо както трябва или има друга причина.М/у другото съм пробвала и ръчно да ги напиша.

1) Торентите на линкос са на нов адрес: http://zamunda.net
2) Тракъра на дата.бг е затворен от доста време - не съществува.
mellissa
Мерси много.Явно просто темите са много стари.В такъв случай да попитам Тегля от най-различни страници,български и чужди тракери от eMule и то ftp-то на моя доставчик,въпроса ми е мога ли да шервам някои от тези торенти,понеже не съм сигурна дали имам право и т.н.Причината да питам е защото знам,колко е гадно да търсиш нещо и да не можеш да го намериш,а може да мога да помогна на някой да намери нещо,което търси и ще се радвам да го направя.
krisku
За zamunda.net, прочети: http://zamunda.net/faq.php
yvsot
Трябва ми помощ за това: Jack.and.Sarah.1995.DVDRip.Xvid-Synkboy

Намирам го само и единствено тук: http://www.demonoid.com/files/details/441642/2532654/

Уж има слабо движение, връзвам се към двама, но нищо не отчита да е издърпано и стоя на 0%

С тази скорост има да тегля над месец. Благодаря на всеки който се включи!
algor
ЦИТАТ(yvsot @ 20.06.2008г. в 15:10ч.) *
Уж има слабо движение, връзвам се към двама, но нищо не отчита да е издърпано и стоя на 0%

проблема не е в товадали се връзваш, а че няма сийдър (поне в момента е така)...
и тия двамата са по на 0 процента, затова и нямаме какво да теглим...

Movies Jack.and.Sarah.199 5.DVDRip.Xvid-Synk boy (no seeds)

това пише като му дам да търси мъртвите торенти...
според мен отдавна е умрял, но да поседи...
yvsot
ЦИТАТ(algor @ 20.06.2008г. в 19:13ч.) *
проблема не е в товадали се връзваш, а че няма сийдър (поне в момента е така)...
и тия двамата са по на 0 процента, затова и нямаме какво да теглим...

Movies Jack.and.Sarah.199 5.DVDRip.Xvid-Synk boy (no seeds)

това пише като му дам да търси мъртвите торенти...
според мен отдавна е умрял, но да поседи...
Сашо, в момента е така, но преди няколко часа /когато писах/ имаше двама с по 100%
активен е все още, макар да е пуснат преди цели две години
ей на, сега се върза един с 82%, благодаря за помощта ти

ПП: пуснах ЛС в демоноид на ъплоудера и на още един който го е изтеглил преди десет месеца...
би трябвало да се включат, а и както казах, преди наколко часа имаше двама 100 процентови...
имам надежда smile.gif

събота и неделя ще съм извън града, но компа ще го оставя включен
дано като се върна бъда приятно изненадана
спирам със спама в раздела и ще чакам, благодаря още веднъж за подкрепата
algor
този с 82-та процента и аз го виждам и вече съм закачен за него...
тъпото ще е яко не се появи някой дето е на 100...
при мен в момента са 3 с 0 процента и тоя с 82...

нека върви пък ще се чуе...

Едит: появи се тоя на 100%...
е как искаш да върви торента...
пича е от Еквадор...
мучос грасиас торентос...

ще се влачи с по 1-2 Кб и тва е...
нема начин...

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.