Това са митове за водещата и доминиращата роля в една връзка.Кой дърпа конците ли?Все някой трябва да движи тези двама индивиди напред иначе ще изпаднат в застой.Трябва ли да се води борба за налагане?Това не е война за да се мисли как да се прецака другият.
Какво значи: ако една жена иска да е ЖЕНА, то наистина трябва да умее да накара мъжа да вярва, че той е инициаторът... а всъщност тя да " дърпа конците"
Ами ако мадамата няма данните за ръководител какво се случва?Ами ако мъжа и я остави да си мисли,че е така?
Какво значи: ако една жена иска да е ЖЕНА, то наистина трябва да умее да накара мъжа да вярва, че той е инициаторът... а всъщност тя да " дърпа конците"
Ами ако мадамата няма данните за ръководител какво се случва?Ами ако мъжа и я остави да си мисли,че е така?
Има една поговорка, че мъжът е главата, а жената - шията. Нещата са взаимосвързани.Ако шията е схваната, ще пречи на движението... както и обратното. Не твърдя - и не го мисля - че съвместният живот е борба за надмощие, налагане. Само казвам, че ЖЕНАТА трябва да не действа от позицията на налагането, сърденето, сълзите....а да съумява да представи така проблемите, че да убеди партньора, че и той мисли така. Трудна задача!
Всеки има избор - така

...в гугъл лии, обяви ли пускат или просто кръстосват улиците? Пък после мъжете сме били много непостоянни във връзките. Ми търсим си беее, какво толкова
. Тая леката хич я няма в час и изгубих сумати време да и обяснявам какво точно се иска от нея
Накрая се ядосах и й казах да не разсъждава ами да ми издаде шибаното удостоверение. Тая няква си мислеше, че данъчното е нейно и моо да си влачи цял ден грозния увиснал задник наоколо, без да свърши работа и за 5 ст. и да губи времето на хората. Бас държа, че ако я бях попитал: