ЦИТАТ(GABRIELA @ 1.07.2008г. в 00:49ч.)

Maй не ми се гледат сериали. А и с моят мъж сме изгледали Стар Треците и Гейт-ите. Май напоследък не се правят фантастики....Мисля, че последното, което гледах беше Съншайн и изобщо не останах очарована.
Габи, бих ти предложила нещо, но за съжаление не съм попадала на добри неща. И аз самата търся този жанр. Ето какво съм гледала в последно време.
Transformers - едни роботи от друга планета нямат друга работа освен да се правят на коли на нашата. Ефектите са добри, даже имаше реклама на някаква марка автомобил, но след десетата трансформация вече омръзват... а за жалост няма нищо друго стойностно което да ти задържи вниманието.
Ultraviolet - какво да ти кажа, пълна скука, даже екшъна който Мила Йовович инсценира не е добре направен. Идеята за някаква мутация която превръща част от хората във вампири е слаба, детето което е вирусоносител и всички се мъчат да докопат е досадно мълчаливо, в сюжета има толкова много дупки че се чудиш на какво се държи и има ли изобщо такъв.
Jumper - Може да се отбележи като най-читав от изброените. Доста хора са го харесали, поне по коментарите в темата "Последният филм който гледах". Идеята се върти около... как да се изразя... телепортацията. Нещата са доста повърхностни, но няма да ти разказвам историята. Има вероятност да ти допадне и не искам да ти развалям удоволствието.
The Island и
Aeon Flux - препоръчвам ги, ако някой случайно ги е пропуснал.
I Am Legend - прекалено прехвален.
Абе в общи линии от "
200-годишен човек", "
The Fifth Element", "
Equilibrium", "
Гатака", "
Аз, робота", "
Minority Report" и още две-три също толкова стари и познати заглавия, не съм случвала на качествена фантастика. Нали няма нужда да споменавам Пришълката Уивър или Нео Матрицата.