Никога не съм харесвал женчовците. Имам предвид тези дето се държат по-женствено от жените - маникюр, фитнес, епилация, солариум, коафйор и т.н. Не са един или двама. Но не трябва да отхвърляме всичко което те правят - фитнеса и епилацията са си нормални неща за всеки мъж. Е, почти всеки. Имаме право на личен избор

Но да видя млад мъж, необръснат, с отпуснато шкембе, с горичка под мищниците откровнно казано си е мърлйо. Това отблъсква.
Сега прехвърлете тези му качества към жените - мустаци(никоя не е застрахована), голямо Д-пе(по голямо отколкото трябва), горичка (където се сетим)- това отблъсква много.
С нехаиността с която тези хора се отнасят към собственото си тяло, така се отнасят и към други неща - как тогава може да получа каквото и да било удосволствие от правенето на секс с тях.
Въпросът има или няма гора не е от особенно значение - личен избор. Важното е да не е с високи дървета - губим се из нея, чувствата ми също.
Всеки трябва да се потдържа малко - особенно младите.
Случка:
Среща, изгладил съм си ризката, лъснал съм си обувките, изкъпан, обръсна(навсякъде), чакам на уреченото място.
Тя идва - гримирана, с лъскави парцалки, накъдрена коса - всичко супер.
Кафенце, после бар - 2 водки, целувка, после пак и се отправихме към неината стая (в студенски грааад, оОо).
Мачкаики яргана се освобождаваме от малкото останали ни дрехи. Гора нямаше - равно оскосена ливада с нулева растителност, НО!!!!!!
Не си беше обръснала единия крак !
Как го беше постигнала , не знам - бързала ли е, забравила ли е ?????
Все пак беше положила усилия да си обръсне другия за което и прощавам(а бе и други неща направи за да ме умилостиви).
Но не ми беше приятно(или поне не ми беше толкова приятно).
Представям си ако си беше обръснала само половината #####.
А бе - обескосмяване за един по щастлив свят !