Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Харесва ли ви да правите секс с.......
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3
backata
Харесва ли ви да правите секс с жени,или мьже с необрьснати интимни части mad.gif Аз лично полудявам при необрьснати интимни части .Извинявам се за темата,но мисля че това е гледна точка на всеки един мьж или жена :nono Поне според мен.Ако мислят админите че греша,нека изтрият темата :nonoНа кво мнение сте вие speak.gif
nobreak
Ми едва ли на някого му харесва да чепка вълна преди секс :nono
backata
cool.gif Има и такива колега,дето си траят да не обидят полвинката си.Бьди сигурен speak.gif
nobreak
Траят, не означава, че им харесва cool.gif
backata
mad.gifНо според мен трябва да си споделят.Аз лично сьм правил забележка :nono
V12
ЦИТАТ(nobreak @ 26.03.2005г. в 01:01)

А аз мисля, че тези, които се възбуждат само от гладко избръснати интимни части страдат от някаква латентна форма на педофилия. Дълбоко в съзнанието си те вероятно се страхуват от женската сексуалност, вероятно поради неувереност в собствените си възможности да я задоволят и предпочитат гледката на нещо, което им напомня на външен вид момиченце. Окосмяването е нормален вторичен полов белег, както развитието на гърдите при жените и на мене лично и двете ми действат определено възбуждащо wink.gif

Другият аргумент, който съм чувал от бръснещи се момичета е, че така било по-хигиенично. Което е пълен абсурд - защо тогава не си бръснат и главите, където окосмяването е далеч по-интензивно ?

Между другото, знаете ли, че в Япония се продават масово перуки за пубис ? Там обществените къпални са общи (няма отделни мъжки и женски) и тъй като повечето японки са много слабо окосмени и се срамуват от това си поставят въпросните перуки, които след като се залепят издържат на мокрене и позволяват на кожата под тях да диша свободно smile.gif
nobreak
V12, за едно изказване на шега не ме изкарвай сега скрит педофил моля ти се biggrin.gif . Не съм написал, че се възбуждам само от гладко избръснати интимни части, но чесно да ти кажа ги предпочитам. И ги предпочитам не защото съм неуверен във възможностите си(все пак съм на 28 години и мисля, че вече съм ги осъзнал в една или друга степен) или защото ми напомнят на момиченца, а от гледна точка на лична хигиена. По друг начин няма как да го обесня ..., а оставям изводите на теб cool.gif
backata
ЦИТАТ(V12 @ 26.03.2005г. в 01:52)
ЦИТАТ(nobreak @ 26.03.2005г. в 01:01)

А аз мисля, че тези, които се възбуждат само от гладко избръснати интимни части страдат от някаква латентна форма на педофилия. Дълбоко в съзнанието си те вероятно се страхуват от женската сексуалност, вероятно поради неувереност в собствените си възможности да я задоволят и предпочитат гледката на нещо, което им напомня на външен вид момиченце. Окосмяването е нормален вторичен полов белег, както развитието на гърдите при жените и на мене лично и двете ми действат определено възбуждащо wink.gif

Другият аргумент, който съм чувал от бръснещи се момичета е, че така било по-хигиенично. Което е пълен абсурд - защо тогава не си бръснат и главите, където окосмяването е далеч по-интензивно ?

Между другото, знаете ли, че в Япония се продават масово перуки за пубис ? Там обществените къпални са общи (няма отделни мъжки и женски) и тъй като повечето японки са много слабо окосмени и се срамуват от това си поставят въпросните перуки, които след като се залепят издържат на мокрене и позволяват на кожата под тях да диша свободно smile.gif
*

mad.gif Хехехе братле ти ще ме вкараш в затвора бе,откаде ги сьчини тия глупости hush.gifСпоред теб 90% от мьжете са педофили ли :nono
nobreak
A жените предпочитащи гладко избръснати мъже(а те са повече от мъжете повярваи ми) какви са ? tongue.gif . Хубаво щеше да е и някой от нежните половинки да даде мнение по темата. smile.gif
backata
ЦИТАТ(nobreak @ 26.03.2005г. в 12:48)
A жените предпочитащи гладко избръснати мъже(а те са повече от мъжете повярваи ми) какви са ?  tongue.gif . Хубаво щеше да е и някой от нежните половинки да даде мнение по темата. smile.gif
*

mark.gif Сигорен сьм че е така smile.gif Но недават мнения все още wink.gif
Destiny
Аз съм нежна половинка smile.gif и ще си кажа мнението.
Възможно е да си е мое лично предпочитание, но изключително много мразя косми.
Съответно ми е по-приятно да ги няма.
Знам, че някои жени харесват силно окосмени мъже, или пък потни например.
Това било символ на мъжественост.
Сори, сладури, но аз предпочитам гладката кожа. Все пак аз използвам и езиче, а то не е фен на косматите изпълнения. wink.gif
sfmf
Подържам мнението което се създава до сега.Исключително е не приятно като се види жена или мъж с ярко окосмение. Лично аз много мразя тези неща, тези които си мислят обратно според мен са с остаряло мислене..
zemonti
Аз се обезкосмявам - 32 годишен, хетеросексуален, работещ с висок стандарт. Повечето мъже от обкръжението ми също го правят и жените ни са много доволни. Не става дума за бръснене или епилация, но с машинка за подстригване веднъж в месеца драстично намаляваш миризмата си. Рошавите подмишници са гадно нещо...
nanyk
Аз пък смятам,че е много приятно независимо дали за мъж или жена,да е подържан(а) обезкосмен(а),много по чистоплътно изглежда,не толква за друго,абе готино си е мъж без косми wink.gif
SOLAR
Аз природно съм си рошав, но до сега не съм имал проблем. Дамите с които съм бил са си заравяли пръсти в окосмената част на гърдите ми и са казвали, че им е приятно. Нямам намерение и да се бръсна, подстригвам ... по-важното е другото ... тръпката и т.н. За чистоплътност си има вода и сапун, а вече и тоалетни кърпички за изпотено тяло. Хигиената е необходима както за рошльовци така и за кюсета. wink.gif
Stalik
Не знам защо много български мъже живеят със заблуждението, че бръснатите крака например са безпогрешен белег за сбъркана сексуална ориентация. Въпреки че за краката не важи чак толкова това правило, то определено е в сила за други части на тялото. Въобще в манталитета на българските мъже е видно, че не е природно заложена (говоря за повечето, не за всички) концепцията за "поддържане" на приличен външен вид. Чували ли сте израза "Честита баня"? Няма да го коментирам това... Според мен е хубаво човек да поддържа външния си вид. Така е най-малкото по-представителен.

Въпрос към жените във форума: колко от вас си падат по косматата гръд на Бай Ганьо? А от небръснатите му интимни части (за което се отнася темата)?
kayovas
Мъжете в римската империя, по-точно патрициите, са си бръснали предмишниците. Това се е смятало за знак на благородство. Има източни култури, в които жените се "епилират" от веждите надолу. И много други примери... Казвам това само за да намекна, че това, което се харесва е въпрос на културни предпочитания, а не на лични. Още откак се ражда човек и според средата му се втълпява кое е красиво и кое не. Това за космите също е така. Древногръцката естетика е в основата на европейската, като се започне от идеала за красотата на човешкото тяло и се стигне до философия. В "Илиада" на Омир се казва за Агамемнон като се описва. че се е тупнал с юмрук по "гърди космати".

Лично аз поддържам космената си покривка в умерено количество т.е. тука има тука няма tongue.gif
Никога обаче не бих си епилирал краката и гърдите. Това е лично мое виждане.

За инримните части на любимия човек бих предпочел да са оформени.
nanyk
Бай Ганьо е отживелица,все пак се модернизираме и вървим напред.Невиждам нищо лошо един мъж да се старае да изглежда добре,не за жените а за самия себе си,сигурно и на самия него ще му е некомфортно да носи сто кила косми,като маймуняк.Всеки си има мнение,жените също се стараят да се епилират и да не ходят рошави. :nono ohmy.gif ohmy.gif
lastcyrol
Аз пък си падам по косми. На определени места. Подмишниците, между гърдите и по краката не са сред тях. За съжаление аз самият си имам доста. Винаги ми се е искало да се оскубя целия(е не съвсем), ама жената не ми дава....
Всичко е въпрос на възприятие.
pitman
Аз предпочитам или гладко избръснати или добре оформени женски интимни части wink.gif В никакъв случай не мога да приема, че изобщо не трябва да се бръснеш. Аз самият съм умерено окосмен, но за партера използвам машинка за подстригване cool.gif
zemonti
huh.gif ...но идва шибаният ден в който колкото и да се търкаш не можеш да разкараш гадостите натрупали се в основата на космите под мищниците. Махаш ги и ....оооо - като в реклама на шампоан против пърхот.
Прибираш се вечер след уморителен ден и.... не миришеш!!! Решаваш да махнеш и други излишъци - косми по гърдите, около пениса, мечитаеш за начин да разкараш окосмението между бузките, защота всяко ново почистено място носи облекчение. Чудиш се как до сега си могъл да го понасяш... indian.gif
kayovas
@zemonti
ще ме прощаваш, но ако беше чел малко повече по биология/анатомия, шеще да знаеш, че миризмата на потта няма нищо общо с наличието на косми :bye:
Тя си е специфична за всеки човек и зависи от физиологични процеси, които са засилени при дадени хора и колкото и да се обезкосмяват и да се къпят, пак си миришат. В което няма нищо лошо, защото потта освен регулираща температурата фумкция има и очистителна такава. Вярно никак не е приятно да си до човек дето "ВОНИ", но... Миризмата може да се регулира донякъде с правилно хранене, но пак си остава фактoра генетика.
Вярно е че космите задържат потта, но ако ги няма къде отива тя? hush.gif

Пък и насаденото от рекламите мислене, че човек не трябва да мирише са ми много смешни, да не кажа наивни...Само един човек не отделя никакви секрети и това е мъртвия. А ние сме жизнени и енергични и силно сексуални, нали? А всеки полово активен човек знае от опит, че любовта има своя аромат tongue.gif
nanyk
и все пак всеки ден се измислят нови и нови неща,с които можеш да регулираш миризмата на пот и окосмението си,някога дори сега в някой села са харесвали само жени с мустаци,ако нямала мустак нямала да е добра съпруга,и то какъв мустак трябвало засуууукан smile.gif но в днешно време ние уж се развиваме и всеки се стреми да изглежда добре,не за някой друг а за себе си,така че според мен важно е ти да се чустваш добре. :clap
loxs
ЦИТАТ(kayovas @ 28.03.2005г. в 23:00)
@zemonti
ще ме прощаваш, но ако беше чел малко повече по биология/анатомия....
*

Хубаво, ами ти де си чел толкова много по биология и анатомия biggrin.gif ..... не че нещо, ама да не се окажем колеги wink.gif
V12
ЦИТАТ(nanyk @ 28.03.2005г. в 22:29)
и все пак всеки ден се измислят нови и нови неща,с които можеш да регулираш миризмата на пот и окосмението си...

По-точно, всеки ден измислят нови продукти, които да продават с рекламата, че премахват миризмата на пот и окосмяването. Производителите и търговците на козметика създават у хората психоза, че те трябва да са абсолютно стерилни, да не миришат на нищо и да изглеждат като кукли "Барби". И тези продукти най-често за вредни за здравето. Как мислиш, дали 95%-ния спирт в дездоранта, нанесен върху пресните микронаранявания от епилацията или бръсненето е особено полезен за кожата ? Или продуктите, свиващи порите и предотвратяващи потенето - те просто пречат на естествената дезинтоксикация на организма. Положението е същото като с панталоните с паднала талия - всякакви малоумни тинейджъри и не само ходят с гол кръст, за да са "модерни", а в последните години броят на циститите и нефритите се е увеличил 3-4 пъти и продължава да расте.

Ако наистина искаш да миришеш приятно, живей здравословно, както каза и kayovas. Спи по 8.5 - 9 часа всяка вечер, не яж месо, не пуши, движи се достатъчно, използвай само глицеринови сапуни без ароматизатори... и ще видиш как ще ухаеш от само себе си smile.gif Както е отбелязал още Айнщайн, "една жена колкото е по-изпотена, толкова е по-привлекателна". С потта здравият организъм отделя и феромони, чието предназначение е точно да привличат представителите на противоположния пол. Сещам се и за рецептата на Том Робинз от "Дори каубойките плачат" за това как е най-добре да се парфюмира една жена: замисля се за някой мъж, когото харесва, след това си топва средния пръст между краката, мацва се по веднъж зад всяко ухо и между гърдите и толкова wink.gif
kayovas
@V12
Докара ме до сълзи с това оригинално изказване...за парфюма на каубойките де.
Що се отнася до феромоните, на мен ми се струва малко нелигитимно тяхното научно съществуване, ама това е друга тема....

За горната снимка - такова окосмяване е прекомерно и май не се отнася до общия случай. пък и се отклонихме от темата.

@nanyk
това с жените, селата и засуканите мустаци си е чист фолклор. Съмнявам се някога, някъде, здрав хетеросексуален мъж да е харесвал жена, която по положи белези да му напомня на самия него....

В крайна сметка, за себе си всеки решава какво харесва и как да се поддържа. хубавото на космите е че може да ги има, а може и да ги няма. Може да дойде време когато и за брадата ще се говори с отвръщение, но мен лично ми харесва да мога да я имам отвреме на време, колкото и да е досадно самото бръснене.

Най-голямото предимство на пубисните косми, от естетична гледна точка е, че могат да се оформят: като линийка, триъгълник, сърце и кой знае как още, или пък да ги няма въобще. Това е все пак някакво разнообразие в любовния живот.

със Здраве.
nanyk
да важно е как се храниш и как се отнасяш към тялото си,но мъже не ми казвайте че не държите да си имате някое марково хубаво парфюмче. hush.gif рекламите нямат нищо общо с това да си хвърляш по някое сапунче.и сапуни рекламират,но пък неможеш и без тях. :bye:
loxs
И все пак, космите си имат подчертана физиологична роля. Няма да ви обяснявам смисъла от веждите, миглите и т.н., но наскоро попаднах на едно много интересно проучване в което ясно се вижда, че жени, които епилират напълно пубиса си страдат доста по-често от вулвити и перинеални абсцеси (кухина изпълнена с гной). При това, обикновено жените които се епилират поддържат в пъти по-добра лична хигиена....

Разбира се, аз също съм почитател на по-малкото косми, но sad.gif
kayovas
ЦИТАТ(nanyk @ 30.03.2005г. в 00:07)
рекламите нямат нищо общо с това да си хвърляш по някое сапунче.и сапуни рекламират,но пък неможеш и без тях. :bye:

Ex nanyk има един цял раздел от търговията: Маркетинг и реклама му се казва. Та там учат, че когато се продават продукти, които задоволяват основни потребности като хляб, мляко и съпуна в това число, се набляга на други неща, като форма, цвят, мирис и т.н. Но дори и това не е достатъчно, защото ако кажеш, че твоя сапун е с парфюм шанел в него, то конкуренцията ще сложи Кензо smile.gif.
Та за това се появяват глупости като PH и други измишльотини, дето са неразбираеми за хорицата, за да придадат допълнителна тежест на продукта, тежест която уви е само в рекламата и нащите потребителски глави.

Като сме почнали така, то ще дойдем и до въпроси като: харесва ли ви да спите с дебели, грозни, бели, черни, високи, ниски.... и т.н. Всичко е до културни възприятия!!! Сега на мода са слабите жени, нещо което не е било в хилядолетната история на човечеството. Ако видите на живо гръцка статуя на богиня, ще се чудите с какво тази дебелана е привлякла вниманието на скулптура. Сега като гледам какви анурексички се разхождат по модните подиуми, чак да му стане страшно на човек. Познавам много слаби жени, които са страхотно отпуснати и безжизнени, поради липса на енергия и най-вече на правилен начин на живот. Днешните девойки не спортуват, ТОВА си е тяхна работа. НО НАЛИ КАТО ПРЕМАХНЕШ КОСМИТЕ, ТИ ОСТАВА ТЯЛОТО С КОЕТО ТЕ Е ДАРИЛА ПРИРОДАТА, А НЕГО НЕ МОЖЕШ ДА СКРИЕШ.
aaliyah_st
Ами още една нежна половинка да се изкаже tongue.gif :
Мразя косми,наистина!!!Единстените,който търпя са тези по ръцете ми(Слава Богу,са малко че и руси(някой)) и по главата ми(макар за ходя с къса коса,защото се мога да търпя да я усещам по връта си!!!)!!!Навсякъде друга де няма и косъмче,много ме нервят!!!Освен че е нехигиенично,предпочитам да си чувствам кожата градка,отколкото космясала!!!Бляяяя отвратително е!!!
А и този с 3-ката на гърба..ужас!!! mad.gif
Dark-Master
Ами аз горкичкия какво да кажа като не сам равил секс biggrin.gif .А иначе по яко ще е да е без косми. tongue.gif Абе разбирам ги и аз тея работи че се тикам там кадето не ми е мястото
SheLly
да...триябва да призная, че и аз си обичам без косми- особено за себе си.По принцип нямам проблеми с космите, ако не ми влизат в устата smile.gif Но за себе си ми се ще да смятам, че съм непреклонна. Просто не се чувствам комфортно. За жалост (моя) обезкосмяването струва пари. А това понякога е проблем. Преодоляла съм отдавна притеснение и т.н. но парите си остават проблем в някои случаи. Както вече сте се досетили говоря за кола маска при козметик. Преди да си махна всички косми смятах, че много ще боли- така ми бяха казвали. Но бях приятно изненадана- почти беше приятно. Но наистина е възможно да се появят инфекции и т.н. неща, за които не искам и да си помислям. Усещането обаче е коренно различно- чувстваш се по-чист...абе трябва да пробвате!
СИСИ
Аз също съм на мнение че не трябва да си обрасъл като некосена ливада!!!!!!!!!Изобщо не е приятно mad.gif
piuuuuu
За мъжете ще кажа само, че има една група от хора, които се бръснат. групата ще я оставя сами да се сетите коя е wink.gif
Иначе аз периодически се укосмявам newspaper.gif

едит: а за хората дето казват, че е нехигиенично... вие сте напълно луди, и ако използвате сапун няма да имате проблеми даже и целите да сте в косми. миризмите не идват от космите, а това че не се къпете.
James_Bond007
ЦИТАТ(piuuuuu @ 28.05.2005г. в 23:45)
За мъжете ще кажа само, че има една група от хора, които се бръснат. групата ще я оставя сами да се сетите коя е wink.gif
Иначе аз периодически се укосмявам newspaper.gif
*

групата на Азис нали smile.gif smile.gif smile.gif cool.gif
DeadSmurf
ЦИТАТ(zemonti @ 27.03.2005г. в 15:55)
Аз се обезкосмявам - 32 годишен, хетеросексуален, работещ с висок стандарт. Повечето мъже от обкръжението ми също го правят и жените ни са много доволни. Не става дума за бръснене или епилация, но с машинка за подстригване веднъж в месеца драстично намаляваш миризмата си. Рошавите подмишници са гадно нещо...
*

Много правилно!
А за този който спомена биологията и анатомията-
kayovas- да поясня защо е сбъркал много:
потта съдържа: 97% вода;2,6% соли; 0,4% липиди
(за непросветените-мазнини).
И тъй при наличието на космена маса и отделяне на
потни секрети солите и липидите полепват по най-
външния кератиново-белтъчен слой на косъма. Като
в последствие солите, тяхната концентрация(зависима от
метаболизма и приеманата храна) и видово-количествено
им съотношение определят миризмата и нейните характеристики.

А по темата: Аз за себе си предпочитам гладък терен или
в редки случаи, когато имам време, различно оформяне.
Гаджето ми е същия, по разбирания и действия, като zemonti.
В някой случаи(като преди седмица)той отиде на кола маска!!!
А следващата седмица и аз. Тук вече става въпрос за предпочитания
и договорки според личните желания на партньорите. Компромисите-
основите на една здрава, искрена и пълноценна връзка! smile.gif
lorentzo
Аз лично ги предпочитам почистени мацките...
Що се отнася до мъжете, има някои са си по рождение кьосета, други по-космати.. тъкмо жената има избор cool.gif
anny_is_here
Ауууууууууу мразя мъже , който не си бръснат половите органи и мишниците .... Ужас!!!!!!! Но мразя и такива които си бръснат краката и ръцете - според мен това е женска работа, не е за мъже защото според мен там им е мъжествеността! Аз не искам да докосвам някой, който има по-гладки ръце от моите например!
stoiank
Егати разсъжденията и конкретните мнения cool.gif smile.gif smile.gif
Чета и се чудя- абе тинейджъри- от ВАС 95 % не са наясно още дали им се е--- или им се пишка !!!! Много сте наястно !!! baby.gif
Д а Ви каже БАТЕ ВИ - за всеки влак си има пътници !!! и.....миризмата на конкретния човек идва от потта , а не от космите !!!
Най - важна си остава хигиената !!!! smile.gif
cymen
ЦИТАТ(backata @ 26.03.2005г. в 13:32)
mad.gif Хехехе братле ти ще ме вкараш в затвора бе,откаде ги сьчини тия глупости hush.gifСпоред теб 90% от мьжете  са педофили ли  :nono
*

ми да... или поне аз съм. wink.gif то даже и гаджето разбра и ме заряза. оказа се доста схватлива за 12-годишна.

а иначе сериозно, съгласен съм на 100% с всичко написано от kayovas. човече, невероятно ясно се изразяваш. вземи да пишеш сериозно.
Miteto
Друго си е да усетиш допира на гладкото тяло, а не да ти дращи на онова място или да ти влизат косми между зъбите, ако ме разбирате. Краката и ръцете си не ги тормозя ама мишници и интимни части...
natikot
Miteto напълно съм съгласна с теб,представи си целуваш някой и изведнъж попадаш на топка с косми eek.gif ,а какви са тия неща че само мъжете от една определена група се обезкосмявали,приятелят ми го прави редовно и аз мога да гарантирам,че той не е от тая "група",в карайна сметка това си е личен избор на всеки и най-важното е да се чувстваш комфортно wink.gif
djuni
Аз съм съгласен че независимо дали си жена или мъж всички трябва да си бръснат срамните косми но за мъжете не важи теорията да си бръснат краката или пък друга част от тялото си освен интимните части и подмишниците си обаче жените задължително трябва да си бръснат всяка част от тялото си.
SEXoslava{}
За жена-трябва да е избръсната поне според мене а при мъжете не е задължително само да не е прекалено много това окосмяване
Nandini
Още едно мнение на нежна половинка. Мисля, че космите по гърба са отвратително нещо. Трябва да се премахват. Относно тези по гърдите / при мъжете, разбира се/, ако човека има мускули, е по-добре да се епилират. Задължително обаче трябва да има косми по ръцете и краката, но не и на пениса. За женските интимни части е по- добре да има линия от косми или някакви други фигурки, отколкото без никакви косми. Големите неподдържани триъгълници са много грозни и неестетични. Виждала съм някои жени със брадясали мишници и е отвратително и гнусно. Да не говорим за естетично.... Други пък имат косми по краката като на футболист. Имам една приятелка, на която космите по краката са и станали като мъжка брада- целите и крака са в точки. Това също е доста гадно
genchev
Всичко се свежда до личната хигиена на човек.
Аз примерно се "оправям" отдолу поради лични принципи.
Смятам, че космите не са нещо с което да се гордееш и да ги пъчиш като некъв селяк, били то където и да е по тялото. А представете си жена ... ужас !
Моля ви нека преминем в 21 век !
Paparaka
Нова проучване на незвестна агенция установи, че има няколко типа женски прически в долната част:
сомолетна писта - предпочитана от много младежи
разпънаа гарга - не е за предпочитане
дибидюз - лесна за направа
шкурка № 5 - КАК БОЛИ
Jonny_B
Както казва genchev всичко се свежда до лична хигиена.Аз напримерно ако трябва да правя секс с някое момиче задължително ще си махна космите отдоло.А пък момичрто не си ги е махнала... това за мен е много гнусна да не си махнеш космите преди секс.
aaliyah_st
ЦИТАТ(vipo @ 29.07.2005г. в 19:21)
Както казва genchev всичко се свежда до лична хигиена.Аз напримерно ако трябва да правя секс с някое момиче задължително ще си махна космите отдоло.А пък момичрто не си ги е махнала... това за мен е много гнусна да не си махнеш космите преди секс.
*

Дали трябва да е само преди секс или по принцип?Защото ако ще го правиш само за пред някой-струва ми се,че е като демонстрация.
Ами ако правиш секс един път в годината?-Само тогава ли ще се бръснеш? eek.gif
genchev
ЦИТАТ(aaliyah_st @ 29.07.2005г. в 18:51)
ЦИТАТ(vipo @ 29.07.2005г. в 19:21)
*

Дали трябва да е само преди секс или по принцип?Защото ако ще го правиш само за пред някой-струва ми се,че е като демонстрация.
Ами ако правиш секс един път в годината?-Само тогава ли ще се бръснеш? eek.gif
*

И аз съм на същото мнение.
Това е все едно да се изкъпеш само когато правиш секс ...
@vipo само с това не се съгласявам cool.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.